Quantcast

Αντηλιακή προστασία με βελούδινη αίσθηση από τη Frezyderm

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Αν θέλεις αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα μία βελούδινη αίσθηση στο δέρμα σου η Sun Screen Velvet της Frezyderm είναι η κατάλληλη αντηλιακή σειρά για σένα.

Η πρωτοποριακή σειρά Sun Screen Velvet χάρη στην κορυφαία και βραβευμένη τεχνολογία Second Skin που αποτελεί αποκλειστική πατέντα της FREZYDERM είναι η ιδανική επιλογή για προστασία από τη φωτογήρανση όλο το χρόνο, για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος αλλά ακόμη και για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής.

Η Sun Screen Velvet επίσης διαθέτει ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεση, αποτελεί την ιδανική βάση για το μακιγιάζ ενώ επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Επίλεξε το αντηλιακό που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες και απόλαυσε άφοβα τον ήλιο.

 

 

 

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+ Είναι ένα διάφανο αντηλιακό με βελούδινη υφή για πολύ υψηλή προστασία, το οποίο είναι ιδανικό για ανοιχτούς φωτότυπους.

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE SPF 50+ Πρόκειται για ένα αντηλιακό με χρώμα πολύ υψηλής προστασίας, προσαρμόζεται σε κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας και είναι ιδανικό για κάλυψη δυσχρωμιών και ατελειών.

SUN SCREEN VELVET FACE SPF 30 Ένα διάφανο αντηλιακό υψηλής ηλιοπροστασίας με ανάλαφρη αίσθηση. Ιδανικό για μεσαίους/σκούρους φωτότυπους.

SUN SCREEN COLOR VELVET FACE SPF 30 Το βελούδινο αντηλιακό υψηλής ηλιοπροστασίας με χρώμα που παραμένει σταθερό για ώρες. Είναι ιδανικό για αψεγάδιαστη επιδερμίδα για καθημερινή χρήση και για όλο τον χρόνο.

SUN SCREEN VELVET BODY LOTION SPF 50+ Ένα διάφανο αντηλιακό σώματος πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας με μη λιπαρή, ευχάριστη υφή. Είναι ιδανικό για ανοιχτούς φωτότυπους αλλά και για φωτοευαίσθητα δέρματα.

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλιακό έγκαυμα στα χείλη: Τι είναι και πως μπορείς να προστατευτείς!

Τους κάνεις απολέπιση, φοράς το ενυδατικό σου κραγιόν, αλλά λαμβάνεις τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψεις το ηλιακό έγκαυμα στα χείλη σου; Ναι, τα καμένα...

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το hot make up trend που ακολουθεί στο μακιγιάζ!

H Δούκισσα Νομικού έχει από τα πιο λαμπερά και υγιή πρόσωπα της showbiz! Προσέχει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της και την προετοιμασία του δέρματος πριν...

3+1 τρόποι να αλλάξεις την ρουτίνα του προσώπου σου για τις ζεστές μέρες

Θυμάσαι όταν σου ζήτησα να αλλάξεις τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου για να προσαρμοστεί στον πιο κρύο καιρό; Μετά από μήνες αρκετού χιονιού...

Προστασία από τον ήλιο: O οδηγός που έψαχνες για το αντηλιακό σου!

Είτε βρέχει, είτε έχει συννεφιά, είτε έχει ήλιο οι ακτίνες UV έχουν καταστροφική επίδραση στο δέρμα σου 365 ημέρες τον χρόνο. Διατήρησε το δέρμα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...