Quantcast

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποια διάσημη απόχρωση βερνικιού επέλεξε για το μανικιούρ- πεντικιούρ της;

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Τα nude νύχια μπορεί να είναι τέλεια για να τα φορέσεις με οποιοδήποτε ντύσιμο, ωστόσο, τα κόκκινα nails δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Και υπάρχει λόγος γι’ αυτή την διαχρονικότητα! Στον κόσμο του μανικιούρ- πεντικιούρ, τα κόκκινα σχέδια νυχιών εξακολουθούν να είναι τόσο μοντέρνα και θηλυκά που μπορείς να τα φοράς κάθε εποχή!

Τα κόκκινα νύχια είναι κλασικά και κάνουν μια τολμηρή δήλωση. Απεικονίζουν αυτοπεποίθηση και δείχνουν ότι μια γυναίκα δεν φοβάται να είναι λαμπερή και διασκεδαστική. Πράγματι, το να φοράς ένα τόσο τολμηρό χρώμα κάνει μια τέτοια δήλωση για την προσωπικότητά σου.

Επιπλέον, το κόκκινο μανικιούρ- πεντικιούρ στην πραγματικότητα θεωρείται αντιγηραντικό, καθώς έχει νεανική αύρα. Το ποπ χρώμα του κάνει τα χέρια σου να φαίνονται ακόμα πιο χαριτωμένα και είναι η τέλεια επιλογή για μια γυναικά που της αρέσει να ξεχωρίζει.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δες την διάσημη απόχρωση βερνικιού που επέλεξε για τα νύχια της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι με το φλογερό ταπεραμέντο της δεν θα μπορούσε να επιλέξει πιο τολμηρή και ζωήρη απόχρωση βερνικιού. Μετά την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η μελαχρινή καλλονή απόλαυσε το καλοκαίρι και γέμισε της μπαταρίες της.

Σε πρόσφατη, λοιπόν, ανάρτηση της η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέβασε στιγμιότυπο από τις ξέγνοιαστε στιγμές της. Εκεί, φορούσε το ολόσωμο γκρι μαγιό της, ενώ τα κατακόκκινα νύχια της ξεχώρισαν από χιλιόμετρα μακριά.

Τα κόκκινα νύχια είναι το πιο δημοφιλές μανικιούρ που έχω δει – μετά τα milky nails- στη εγχώρια showbiz. Και φυσικά, η εκρηκτική Φλορίντα Πετρουτσέλι το επέλεξε και στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ της.

Και η Κατερίνα Λιόλιου με τη διάσημη απόχρωση βερνικιού της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Η Κατερίνα Λιόλιου επέλεξε, λοιπόν, το ίδιο μανικιούρ με την Φλορίντα Πετρουτσέλι! Τα κοντά κόκκινα νύχια μοιάζει να είναι το mega trend της σεζόν και όλο και περισσότερες stars το επλέγουν τη νέα σεζόν.

Τόσο η Κατερίνα Λιόλιου όσο και η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέλεξαν το φλογερό κόκκινο βερνίκι νυχιών και εντυπωσίασαν με την nail εμφάνισή τους.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Photos: Instagram 

Δείτε ακόμη: Tσέκαρε το καλοκαιρινό μανικιούρ της Κατερίνας Λιόλιου πριν φύγεις για τις διακοπές σου!

Δείτε ακόμη: Ελένη Χατζίδου: Έκανε το πιο θηλυκό και σeξι μανικιούρ για τη νέα σεζόν!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρουτσέλι για Ελισάβετ Σπανού: “Γιατί έκανε αυτό το σχόλιο με την Τούνη; Ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει, αλλά…”

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού και τα όσα είπε για την Ιωάννα Τούνη και τη δουλειά των influencers, βρέθηκαν στο επίκεντρο του σχολιασμού από...

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της με τον Άρη Γούτο! Το κρεβάτι θυμίζει σαβαγιάρ!

Θέλετε να δείτε την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον Άρη Γούτο; Το κρεβάτι θυμίζει σαβαγιάρ! Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι Ελληνοϊταλίδα και ζει...

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ξανά στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”! Τα πρώτα λόγια

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" βρίσκεται ξανά η Φλορίντα Πετρουτσέλι! Το πρωί της Δευτέρας η κουμπάρα της Ελεονώρας Μελέτη επέστρεψε στην εκπομπή, στην οποία συμμετείχε την...

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το “Mega Καλημέρα”

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό μας" και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της, από το "Mega Καλημέρα".  "Ήταν μια δύσκολη χρονιά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...