Quantcast

Φυσική ομορφιά με ένα πρωτοποριακό skincare brand

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Από το 1990, πριν ακόμα ξεκινήσει η συζήτηση για τα βλαβερά συστατικά στα καλλυντικά και γίνει τάση η «υπεύθυνη» ομορφιά, η Origins δημιουργεί προϊόντα φροντίδας που σέβονται τόσο την επιδερμίδα μας όσο και το περιβάλλον.

Ένα πρωτοποριακό skincare brand που αξιοποιεί τα υψηλότερα ποιότητας συστατικά από το φυτικό βασίλειο, τη γη και τη θάλασσα για να βελτιώσει το δέρμα μας και να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του με τον πιο αγνό τρόπο.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος λόγος που οι λάτρεις της ομορφιάς αγαπούν τα προϊόντα της: τα απολαυστικά αρώματα των προϊόντων που προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία αισθήσεων. Με γνώμονα αυτή την ολιστική προσέγγιση, η Origins συνεργάστηκε με τον Dr. Andrew Weil, έναν εξειδικευμένο γιατρό στο Χάρβαρντ που είναι γνωστός ως «πατέρας της ολιστικής ιατρικής», προκειμένου να ανακαλύψουν τη θεραπευτική συμβολή των μανιταριών στην περιποίηση της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα των ερευνών οδήγησαν στη δημιουργία της εμβληματικής σειράς Mega-Mushroom που βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες τριών σπάνιων μανιταριών για να καταπραΰνει, να καταπραΰνει και να ενισχύσει την επιδερμίδα.

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για όλα τα στάδια της ρουτίνας ομορφιάς, από τον καθαρισμό μέχρι την ενυδάτωση και στόχο την υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.

Τώρα που περνάς τόσο χρόνο στο σπίτι είναι ιδανική ευκαιρία να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη περιποίηση που θα αναζωογονήσει και το πρόσωπο και τη διάθεσή σου.

  • Χρησιμοποίησε το Mega-Mushroom Skin Relief Micellar Cleanser, ένα ήπιο καθαριστικό, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για να απομακρύνεις αποτελεσματικά ρύπους και μακιγάζ.
  • Μία μάσκα είναι πάντα ευεργετική για το πρόσωπο αλλά και απολαυστική. Άπλωσε τη Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Face Mask που ανακουφίζει και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα.
  • Προετοίμασε την επιδερμίδα σου για την ενυδάτωση με τη Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion, τη λοσιόν που αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη.
  • Συνέχισε με το σούπερ σέρουμ Mega-Mushroom Relief & Resilience Advanced Face Serum που ανακουφίζει άμεσα από την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος.
  • Ολοκλήρωσε με την κρέμα Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream για πλούσια ενυδάτωση και λαμπερό πρόσωπο.
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3+1 must αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου τον χειμώνα!

Ο χειμώνας μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην επιδερμίδα σου και μπορεί να νιώθεις ότι δεν υπάρχει διαφυγή. Οι κρύες συνθήκες έξω αφήνουν το δέρμα σου κόκκινο και...

SUPER XMAS GIVEAWAY! Μία τυχερή θα κερδίσει το Advent Calendar της ARTDECO με 23 προϊόντα μακιγιάζ!

Instagram διαγωνισμός @Glance.greece Έρχεται η καλύτερη και η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου και τη γιορτάζουμε με την ARTDECO, χαρίζοντάς σε μία τυχερή ένα πανέμορφο...

Θες να είσαι λαμπερή χωρίς μακιγιάζ; 5 μυστικά για την πρωινή σου ρουτίνα!

Υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν το μακιγιάζ σε καθημερινή βάση και άλλες που δεν θέλουν να βάφονται όλες τις ώρες. Καμία από τις δύο περιπτώσεις...

Θέλεις απαλό δέρμα όλο το χειμώνα; Σου έχουμε 3 χρήσιμες συμβουλές

Ο χειμώνας ανέκαθεν ταλαιπωρεί το δέρμα μας αφού οι μειωμένες θερμοκρασίες το κάνουν να σκάει και να ξεραίνεται. Λίγο μετά δημιουργείται φαγούρα και ερεθισμός στο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...