Quantcast

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε το μυστικό της για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Όλοι θέλουμε υγιή, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά, αλλά μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο με τόσους αρνητικούς παράγοντες γύρω μας. Τα μαλλιά ενισχύουν την προσωπικότητά σου, επομένως είναι απαραίτητο να τα φροντίζεις με τον σωστό τρόπο. Μπορεί, όμως, να μην συνειδητοποιείς καν τα μικρά πράγματα που κάνεις εσύ η ίδια στα μαλλιά σου και μπορούν να τα καταστρέψουν. 

Εάν επιθυμείς πιο υγιή μαλλιά θα πρέπει να τους δώσεις και μία πιο φυσική περιποίηση. Τι εννοώ με αυτό; Eάν έχεις φυσικές μπούκλες, για παράδειγμα, θα πρέπει να σταματήσεις τη χρήση ισιωτικών και να μάθεις να αγαπάς και να περιποιείσαι με τα κατάλληλα προϊόντα τις μπούκλες σου.

Αυτή την μέθοδο φυσικής περιποίησης ακολούθησε και η αγαπημένη Αντελίνα Βαρθακούρη για τα ξανθά μαλλιά της και είδε την χαίτη της να αλλάζει μια για πάντα.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε το μυστικό που έσωσε τα μαλλιά της 

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν πιστή στα ξανθά μαλλιά για πολλά χρόνια, αφού χαρίζουν εξαιρετική λάμψη και “γράφουν” εξαιρετικά στον τηλεοπτικό φακό. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το ρητό που λέει: “Μια φορά ξανθιά για πάντα ξανθιά”, αφού δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στις βαφές μαλλιών που σε ανανενώνουν και μεταμορφώνουν την εμφάνισή σου.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή τόσο στην εμφάνιση όσο και στην περιποίηση των μαλλιών της. Μαζί με το τηλεοπτικό διάλειμμά της, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό και να επιστρέψει στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της.

Η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την απόφαση της να φροντίσει ουσιαστικά πλέον τα μαλλιά της και πως αυτό δεν μπορούσε να γίνει όσο τα ταλαιπωρούσε με βαφές και extensions.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Adelina Varthakouri (@adelina_varthakouri)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επέλεξε να στραφεί στην νέα τάση της μόδας που μας θέλει όσο πιο φυσικές γίνεται σε μαλλιά και μακιγιάζ. Αυτή η φυσική προσέγγιση των τάσεων είναι αποτέλεσμα της πανδημίας, αφού για 2 χρόνια γυρίσαμε πιο κοντά στην απλότητα της εμφάνισής μας.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πρώτα ότι αποχωρίστηκε τα extensions, τα οποία είχαν ταλαιπωρήσει την τρίχα της, ενώ πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επιστροφή στο φυσικό καστανό της χρώμα.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο μόνος τρόπος για να δεις τα μαλλιά σου γερά και λεία, χωρίς σπασμένες άκρες και θαμπό χρώμα. Η Αντελίνα Βαρθακούρη τόλμησε την αλλαγή και χάρισε στα μαλλιά της την περιπποίηση που τους αξίζει.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Θα τα χάσεις με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα που έχει το εξοχικό τους σπίτι!

Δείτε ακόμη: Αντελίνα Βαρθακούρη: Σου δείχνει 6 εντυπωσιακά maxi φορέματα για βάπτιση και γάμο

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντελίνα Βαρθακούρη: “Η υγεία δεν είναι δεδομένη και την εύχομαι σε όλους μας”

H Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε με μια ανάρτηση να στείλει τις ευχές της για το νέο έτος μέσα από τα social media. Η παρουσιάστρια επέλεξε τη...

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους – Οι αναρτήσεις στο Instagram

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έχουν την επέτειο γάμου τους και το γιορτάζουν! Το αγαπημένο ζευγάρι κλείνει εννιά χρόνια γάμου, αφού ανέβηκε τα σκαλιά...

Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε τι λέει στον ύπνο της η σύζυγός του, Αντελίνα, όταν παραμιλάει!

Ο Χάρης Βαρθακούρης λατρεύει να κάνει πλάκες και να... πειράζει την αγαπημένη του σύζυγο, Αντελίνα Βαρθακούρη δημοσίως! Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ ενεργός στο...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ανακαινίζει το σπίτι της – Δείτε πλάνα από τις αλλαγές στους χώρους, με την πορτοκαλί κουζίνα να κλέβει την παράσταση!

Θέλετε να δείτε την ανακαίνιση του σπιτιού της Αντελίνας Βαρθακούρη, με την πορτοκαλί κουζίνα να κλέβει την παράσταση; H Αντελίνα Βαρθακούρη είναι μια από τις...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...