Quantcast

Η Χαρά Παππά έκανε το top alternative νυφικό μανικιούρ για το καλοκαίρι 2022!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Tην ημέρα του γάμου σου, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα χέρια σου. Μεταξύ της υπογραφής του πιστοποιητικού γάμου, των λεπτομερών λήψεων που τραβάει ο φωτογράφος και των απαιτήσεων να δουν όλη τη νέα σου βέρα, τα δάχτυλά σου  θα είναι κυριολεκτικά στο προσκήνιο. Τι πρέπει λοιπόν να κάνει μια νύφη σαν εσένα που παντρεύεται αυτό το καλοκαίρι; Να βεβαιωθεί ότι έχει κάνει το top νυφικό μανικιούρ, φυσικά!

Ίσως πίστευες ότι μετά την επιλογή του νυφικού, παπουτσιών και χτενίσματος, η επιλογή μιας απόχρωσης βερνικιού νυχιών για τη μεγάλη μέρα θα ήταν εύκολη, αλλά κατάλαβες ότι οι άφθονες επιλογές μπορούν τελικά να σε μπερδέψουν.

Το γαλλικό ή το γαλακτερό μανικιούρ είναι μερικά από τα πιο κλασσικά σχέδια στο νυφικό μανικιούρ, αλλά πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι είναι λίγο “βαριά” ή πολύ κλασσικά. Μην ανησυχείς! Είδαμε το καλοκαιρινό μανικιούρ της Χαράς Παππά και το βάλαμε στις top επιλογές για την σημαντική ημέρα του γάμου, εάν θέλεις να κάνεις ένα εναλλακτικό και νεανικό μανικιούρ.

Χαρά Παππά: Το δροσερό και νεανικό μανικιούρ που αξίζει να υιοθετήσεις για το καλοκάιρι 2022

Έχει γίνει χαμός στα social media με το περλέ μανικιούρ της Hailey Bieber και αποτελεέι την πιο hot τάση του καλοκαίριου. Βέβαια το χρώμα που επέλεξε η γνωστή σταρ είναι πιο γαλακτερό, αλλά εάν είσαι φαν του nude σου βρήκαμε την λύση.

Η Χαρά Παππά ανέβασε το καλοκαιρινό μανικιούρ της και έδωσε το τέλειο inspo για όλες τις νυφούλες του 2022. Το περλε στα νύχια είναι τόσο μοντέρνο, δροσερό και σικάτο που αξίζει να γίνει το νυφικό μανικιούρ σου, εάν δεν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ κλασσικό.

Αυτό το υπέροχο περλέ βερνίκι σε οβάλ σχήμα θα σε αναδείξει στην πιο μοντέρνα και alternative νυφούλα για το καλοκαίρι 2022. Δες, λοιπόν, το μανικιούρ της Χαράς Παππά και υιοθέτησε το για την σημαντική ημέρα του γάμου σου!

Τα ιριδίζον νερά που δημιουργεί το περλέ στα νύχια δίνει μια παιχνιδιάρικη και νεραιδένια όψη σε όποια νυφούλα το δοκιμάσει, χωρίς να χάνεις πόντους στην κομψότητα.

Επιπλέον, δεν σε περιορίζει καθόλου στο σχέδιο νυφικού φορέματος ή μακιγιάζ που θα επιλέξεις για την ημέρα του γάμου σου, αφού είναι τόσο διακριτικό και ταιριάζει με όλα.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με το πιο κομψό μανικιούρ! Θα λατρέψεις την απόχρωση

Δείτε ακόμη: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το νέο μανικιούρ της δείχνει τα δάχτυλά σου μακριά και λεπτά!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαρά Παππά: Έτσι γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη

Στην εκπομπή “Breakfast at Star” και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησαν η Χαρά Παππά και ο σύντροφός της, Στέφανος Τσαγκαράκης, μετά την επιστροφή τους από το Μπαλί. Το...

Χαρά Παππά: Δημοσίευσε νέες κοινές και σπάνιες φωτογραφίες με τον σύντροφό της! Δείτε πόσο ταιριάζουν!

Θέλετε να δείτε τις νέες κοινές και σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον σύντροφό της η Χαρά Παππά; Δείτε πόσο ταιριάζουν! Η Χαρά Παππά είναι...

Το στιλάτο παντελόνι της Χαράς Παππά κυριαρχεί σε Tik Tok και Instagram!

Η Χαρά Παππά είναι μία από τις πιο μοντέρνες παρουσίες της ελληνικής showbiz και κάθε της outfit είναι σαν να έχει βγει από τον...

Χαρά Παππά για το πρόβλημα υγείας της: “Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι”

Η Χαρά Παππά που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε στης κάμερες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το άγχος. Όπως...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...