Quantcast

Η Chiara Ferragni δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή selfie από την Ίμπιζα- Το beauty look που επέλεξε!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Chiara Ferragni και ο σύζυγός της, Fedez, έχουν κερδίσει τις καρδιές των Ιταλών χάρη στην ευαισθησία τους και την ικανότητά τους να δείχνουν κομμάτια της καθημερινής ζωής στους θαυμαστές τους. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, ότι ο Fedez είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τους περισσότερους followers και η Chiara Ferragni η πιο διάσημη Ιταλίδα influencer στον κόσμο.

Οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται περιεχόμενο στο οποίο δείχνουν μέρος της ζωής τους καθημερινά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λοιπόν, το λαμπερό ζευγάρι αναβάζει διαρκώς υλικό από τις διακοπές τους σε Ιταλία, Ίμπιζα, Ελλάδα. Και αυτή τη φορά, μάλιστα, η δημοφιλής influencer ανέβασε μία τόσο κοντινή selfie που μπορούσες να δεις όλες τις λεπτομέρειες του beauty look της.

Η Chiara Ferragni έχει μία φυσική ομορφιά που μαγνητίζει, ενώ καθετί που φοράει ή δοκιμάζει γίνεται trend. Και από τις παρακάτω φωτογραφίες όλα αξίζουν να τα αντιγράψεις!

Chiara Ferragni: Αντίγραψε τώρα το καλοκαιρινό beauty look της

Η λαμπερή Ιταλίδα influencer έβγαλε την πιο εντυπωσιακή selfie της, καθώς συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η Chiara Ferragni επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ χωρίς make up που εππέτρεπε στις φακίδες της να φαίνονται.

Τα φρύδια της ήταν πυκνά και χτενισμένα προς τα πάνω και είχε περάσει μόλις μία στρώση μάσκερα στις βλεφαρίδες της. Το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Chiara Ferragni ολοκληρώθηκε με ένα διάφανο lipgloss που είναι μεγάλη τάση για την φετινή σεζόν.

Ουσιαστικά, με μία μόνο φωτογρφία η influencer υιοθέτησε πάνω από μία τάσης στο beauty, αφού εκτός από το lipgloss, οι φακίδες και τα πυκνά φρύδια είναι big trends.

H δημοφιλής Chiara Ferragni ολοκλήρωσε το απόλυτο beauty look της με το χτένισμα που λατρεύουν όλες οι stars για το καλοκαίρι 2022. Έπιασε, λοιπόν, τα ξανθά μαλλιά της σε δύο πλεξούδες και τα έδεσε με neon λαστιχάκια- ασορτί με τα ρούχα παραλίας της-.

Αυτό το καλοκαιρινό χτένισμα έχει επιστρέψει δυναμικά, αφού μόλις σε μία εβδομάδα άλλες δύο διάσημες γυναίκες, Bella Hadid και Emily Ratajkowski, το έχουν υιοθετήσει.

Δείτε ακόμη: Emily Ratajkowski: Υιοθέτησε το πιο girly χτένισμα που θα σε ” σώσει” στην παραλία!

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Chiara Ferragni: Η topless φωτογραφία στο πλευρό του συζύγου της, Fedez

Δείτε ακόμη: Chiara Ferragni: Δες το trendy μαγιό που μόλις φόρεσε στις διακοπές της! Τι σχέδιο επέλεξε;

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Chiara Ferragni: Πώς φόρεσε την μίνι δερμάτινη φούστα!

Η Chiara Ferragni μόλις έκανε το ντεμπούτο της ως συμπαρουσιάστρια του Sanremo Festival 2023 της Ιταλίας. «Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ  ότι θα ήμουν...

Ιωάννα Τούνη: Κι όμως! Η Chiara Ferragni αντέγραψε το μακιγιάζ της

Το μακιγιάζ των 80's επιστρέφει αυτόν το χειμώνα με τη μορφή μιας εντυπωσιακής τάσης. Της μπλε σκιάς ματιών! Μπορεί να έχεις ήδη παρατηρήσει τις...

Chiara Ferragni: Τόλμησε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Από τότε που επιβεβαιώθηκε η παρουσία της Chiara Ferragni ως συμπαρουσιάστρια του Sanremo 2023, οι fans και ο Ιταλικός Τύπος συζητούσαν διαρκώς για την...

Πώς να πετύχεις το εντυπωσιακό make up της Chiara Ferragni μ’ ένα μόνο προϊόν!

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ξεκίνησε και τα stylish looks των προσκεκλημένων είναι σαν να έχουν βγει από εξώφυλλα περιοδικών. Η Chiara Ferragni είναι...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...