Quantcast

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το ultimate γαλλικό μανικιούρ με χρώμα! Αντίγραψέ το

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του, έχω παρατηρήσει μια μεγάλη αλλαγή στα γαλλικό μανικιούρ. Σίγουρα τα ουδέτερα, καθαρά νύχια συνεχίζουν να κάνουν την πρωτιά, αλλά έχει υπάρξει μια μεγάλη αναβίωση της χρωματιστής εκδοχής του και των neon αποχρώσεων.

Ως κάποια που έχει έναν αποθηκευμένο φάκελο στο κινητό με σχέδια νυχιών, πρέπει να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη με αυτή τη στροφή στο χρώμα κατά τους θερμότερους μήνες. Ωστόσο, νομίζω ότι τα πολύχρωμα γαλλικά μανικιούρ είναι τα αγαπημένα μου.

Αγκαλιάζοντας όλα τα βασικά στοιχεία ενός διαχρονικού γαλλικού μανικιούρ, αυτή η μοντέρνα ανατροπή στις τάσεις θέλει αυτές τις κλασικές λευκές μύτες να είναι πλέον σε neon αποχρώσεις.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τόλμησε το ultimate γαλλικό μανικιούρ με neon βερνίκι

Το γαλλικό μανικιούρ είναι, λοιπόν, το πιο διαχρονικό σχέδιο στα νύχια που έχει λατρευτεί απ’ όλες τις γυναίκες. Φέτος, όμως, η μόδα μας δίνει την πιο μοντέρνα εκδοχή σου με τις λευκές άκρες να είναι πλέον βαμμένες σε neon βερνίκι.

Εάν δεν ζεις κάτω από κάποια πέτρα, τα neon χρώματα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, ενώ τώρα έχει κατακλύσει τα νύχια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόλμησε αυτή την τάση και τα αποτελέσματα είναι απλά μοναδικά!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από ένα story της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε το πρωινό της και εκεί είδαμε τα υπέροχα νύχια της.

Το καλοκαιρινό μανικιούρ της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι το γαλλικό με χρώμα και επέλεξε για αυτό το σχέδιο ένα φλούο κίτρινο χρώμα.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει πάντα μία παιχνιδιάρικη διάθεση στο προσωπικό της στιλ, οπότε δεν είναι έκπληξη που υιοθέτησε αυτή την καλοκαιρινή και girly τάση του καλοκαιριού.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με επώνυμη τσάντα αξίας 1.450€ στις διακοπές της- Eίναι trend!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδάκια της στην Πάρο

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Σίσσυ Χρηστίδου: Στιλάτες με τζιν! To fashion inspo για όλες τις ώρες της ημέρας

Σίγουρα το τζιν είναι από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, ωστόσο ορισμένες φορές το προσπερνάμε, ακριβώς γιατί το...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποβολή της Έλενας Τσαγκρινού: “Μου έχει συμβεί και εμένα και δύο φορές μάλιστα”

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η Έλενα Τσαγκρινού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Dj Stephan, το οποίο...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το black n’ white σύνολό της δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Με ένα πολύ κομψό σύνολο εντοπίσαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της και το Instagram αντίστοιχα, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: No1 χρώμα για τα Χριστούγεννα 2023 εκείνο στα νύχια της

Αν δεν έχεις κάνει ακόμα το manicure σου για τα Χριστούγεννα 2023 και γενικότερα τις γιορτές, το χρώμα που έκανε στα νύχια της η...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...