Quantcast

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποκάλυψε πώς διατηρεί ξεκούραστο και φρέσκο βλέμμα!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Πολλά προϊόντα ισχυρίζονται ότι εξαλείφουν εντελώς τους μαύρους κύκλους ή τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου. Ωστόσο, δεν λειτουργούν πάντα. Αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει στο ότι παράγοντες, όπως η έλλειψη ύπνου, οι αλλεργίες, η αφυδάτωση, ακόμη και το γενετικό υλικό παίζουν μερικές φορές τον ρόλο τους.

Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι πολύ λεπτή και εύκολα επιρρεπής στο να δείχνει σημάδια γήρανσης πιο γρήγορα από το υπόλοιπο πρόσωπο. Για μακροπρόθεσμες βελτιώσεις γύρω από τα μάτια, χρειάζεσαι μία ρουτίνας περιποίησης δέρματος που ενσωματώνει μια κρέμα ματιών με βιταμίνη Α – ρετινόλη – για να δεις τη μεγαλύτερη βελτίωση στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και μικρά καθημερινά βήματα για ξεκούραστο βλέμμα.

Εάν είχες, λοιπόν,  μια δύσκολη νύχτα ή αισθάνεσαι τζετ-λαγκ, τα eye patches κάτω από τα μάτια μπορούν να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ανακουφίσειςτο πρήξιμο και να βοηθήσεις στην ενυδάτωση της επιφάνειας των ματιών σου.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αποκάλυψε πώς έχει ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα το καλοκαίρι

Τα τελευταία δύο χρόνια πολλές γυναίκες έχουν προσθέσει στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας τους τα eye patches.

Οι μάσκες είναι διαμορφωμένες ώστε να εφαρμόζουν στην περιοχή κάτω από τα μάτια και διαφορετικοί τύποι έρχονται εμπλουτισμένοι με συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ για να θρέφουν το δέρμα και να προσφέρουν αντιγηραντικά οφέλη.

H Bάλια Χατζηθεοδώρου αποκάλυψε μέσα από ένα Insta story της το προϊόν που χρησιμοποιεί για ξεκούραστο και φρέσκο βλέμμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Με τα μαλλιά της τραβηγμένα προς τα πίσω και καθαρή επιδεμίδα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Βάλια Χατζηθεοδώρου τοποθέτησε τα eye patches κάτω ακριβώς από τα μάτια της για να αντιμετωπίση την κούραση ή τυχόν αφυδάτωση.

Eye patches: Πόσο συχνά μπορείς να τα χρησιμοποιείς

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιθέματα κάτω από τα μάτια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να τα φορούν είτε το πρωί πριν κάνουν το μακιγιάζ τους είτε το βράδυ πριν κοιμηθούν.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και στις δύο μεθόδους, αλλά η χρήση τους τόσο το πρωί όσο και το βράδυ μπορεί να προσφέρει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα συστατικά έχουν, επίσης, σημασία όταν πρόκειται για την ώρα της ημέρας.

Eye patches hydra gel για ξεκούραστο βλέμμα το καλοκαίρι

YouthLab

 

Photos: Instagram, YouthLab

Δείτε ακόμη: Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το καλοκαιρινό μανικιούρ της είναι η πιο chic και all time classic επιλογή στο βερνίκι!

Δείτε ακόμη: Βάλια Χατζηθεοδώρου: Κόβει την ανάσα με την H&M φούστα για την παραλία! Κοστίζει κάτω από 20€

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το δερμάτινο πανωφόρι της είναι ιδανικό για τις βραδινές εμφανίσεις σου!

Οι καμπαρντίνες είναι η ραχοκοκαλιά κάθε καλά επιμελημένης γκαρνταρόμπας. Κομψές, κλασικές και κατάλληλες για μια πληθώρα καιρικών συνθηκών, η καμπαρντίνα αντέχει στη δοκιμασία του...

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τι απάντησε για τον χωρισμό Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» έδωσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου με αφορμή την επιστροφή της στο μουσικό τάλεντ σόου The Voice. Μάλιστα το γνωστό...

The Voice: Η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέστρεψε για ακόμη μία σεζόν – Η υποδοχή του Γιώργου Λιανού!

Τα blind auditions του The Voice ολοκληρώθηκαν και έδωσαν τη σειρά τους στα knock outs.  Στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε στη...

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η καλόγουστη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της με τις παλ αποχρώσεις και το ιδιαίτερο κάδρο

Θέλετε να δείτε την καλόγουστη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, με τις παλ αποχρώσεις και το ιδιαίτερο κάδρο; Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ένα εντυπωσιακό...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...