Quantcast

Ιωάννα Μαλέσκου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με το must have μανικιούρ της σεζόν!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο μετά τις διακοπές της στην Ρόδο επισκέφθηκε το κομμωτήριο και χάρισε στους ακόλουθούς της μία ξεχωριστή mirror selfie. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και απολύτως φυσική, η ξανθιά παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά στον καθρέπτη του κομμωτηρίου περιμένοντας την αλλαγή στο χτένισμά της.

Όπως φαίνεται, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν φοβάται να “τσαλακώνεται”, και ενώ είναι από τις πιο στιλάτες και καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, δείχνει να θέλει να περάσει το καλοκαίρι της όσο πιο απλή και ανέμελη γίνεται.

Ιωάννα Μαλέσκου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με το μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες

Μέσα από μία σειρά από Insta stories, η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράστηκε την επίσκεψη της στο κομμωτήριο και έδειξε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρου. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και το υπέροχο καλοκαιρινό μανικιούρ της ήταν αυτά που ξεχώρισαν από την φωτογραφία της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε ένα κλασσικό γαλακτερό βερνίκι, το οποίο είναι must have για το καλοκαίρι. Η διαχρονική επιλογή της παρουσιάστριας στο μανικιούρ της είναι ανάμεσα στις top προτάσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι πολλές, άλλωστε, οι γυναίκες που είναι ταγμένες στο γαλακτερό βερνίκι και δεν το αλλάζουν για καμία neon τάση. Στο σχήμα των νυχιών, η Ιωάννα Μαλέσκου προτίμησε να τα έχει κοντά και τετράγωνα δίνοντας μία νότα κομψότητας και απλότητας στην ήδη φυσική εμφάνισή της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Square nails και γαλακτερό βερνίκι

Εάν έχεις στενά νύχια και λεπτά δάχτυλα, αυτό είναι το τέλειο σχήμα για εσένα. Τα τετράγωνα κοντά νύχια είναι μία επιλογή που μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σου με την απλότητά του. Το κατατάσσω ως μοντέρνο σχήμα και φαίνεται να έχει απήχηση σε διάφορες ηλικίες.

Εάν πιστεύεις ότι είναι αρκετά μονότονο, τότε πρέπει να ρίξεις μία ματιά στα σχέδια και τις διασκεδαστικές πινελιές που μπορείς να προσθέσεις στο μανικιούρ της Ιωάννας Μαλέσκου.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram και ο λόγος που την έκαναν unfollow

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Δες πως φόρεσε το basic τζιν σορτς σε βραδινή έξοδό της!

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννα Μαλέσκου: “Ξέρω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει κάνει μπλοκ από τότε που ήμουν στην Κρήτη, δεν με απασχολεί”

Η Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ της Πέμπτης 22/2 βρέθηκε στο νέο εστιατόριο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για...

Ιωάννα Μαλέσκου: “Έμπαινα στη θέση της Μενεγάκη και έλεγα θα νομίζει αυτή η γυναίκα ότι ήρθε μία που προσπαθεί να της μοιάσει”

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη 17/1 η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μία σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ αναφέρθηκε στη...

Χριστούγεννα 2023: Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το κατάλληλο φόρεμα για το ρεβεγιόν

Σε opening εστιατορίου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία και φόρεσε το κατάλληλο φόρεμα για το ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα...

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τον θρησκευτικό τους γάμο

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή βραδινή της έξοδο και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη μητρότητα,...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...