Quantcast

Καλοκαιρινό μανικιούρ: Οι Ελληνίδες celebrities δίνουν τις top προτάσεις στα νύχια!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το σωστό καλοκαιρινό νύχι απογειώνει την διάθεση σου, ενώ προσθέτει πόντους στο προσωπικό σου στιλ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα μεταμορφώσει την όψη του χεριού σου και τα θετικά σχόλια που θα αποσπάσεις από την nail επιλογή σου.

Πραγματικά, οι ιδέες στα καλοκαιρινά νύχια για το 2022 είναι άφθονες, μοναδικές και πρωτότυπες, αφού οι specialists έχουν μετατρέψει το μανικιούρ σε τέχνη.

Οι αγαπημένες Ελληνίδες celebrities έχουν ήδη τολμήσει τα πρώτα καλοκαιρινά μανικιούρ τους, δίνοντας τις δικές τους προτάσεις σε σχέδια και χρώματα για το καλοκαίρι 2022. Πάμε, να τις δούμε και να αποφασίσουμε μαζί το επόμενο καλοκαιρινό νύχι μας.

5+1 Ελληνίδες celebrities δείχνουν τα καλοκαιρινά μανικιούρ τους που πρέπει να αντιγράψεις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Μονόχρωμο trend

Το πράσινο έχει οριστεί ως το χρώμα της χρονιάς στην μόδα, οπότε η τάση συνεχίζεται και για το καλοκαίρι. Πράσινες τσάντες, πράσινα φορέματα ή πράσινα νύχια; Η απάντηση είναι, ναι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειξε την αδυναμία της στο χρώμα της σεζόν ουκ ολίγες φορές, οπότε δεν μπορούσε να μην επιλέξει και ένα green μανικιούρ. Τα πράσινα νύχια είναι μία ακόμη τάση που μπορείς να υιοθετήσεις, καθώς ταιριάζε τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε σταρένιες επιδερμίδες.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Έλενα Τσαγκρινού- Cat eye

Σε αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο, τα νύχια δημιουργούν ένα mirror effect παρόμοιο με εκείνο που έχουν τα μάτια της γάτας. Η ιριδίζουσα γραμμή που διακρίνεις στην μέση θυμίζει την κόρη των ματιών τους, όταν λάμπουν στο σκοτάδι.

Η εκκεντρική Έλενα Τσαγκρινού επέλεξε cat eye μανικιούρ για το καλοκαίρι του 2022, σε πράσινη απόχρωση και αυτή όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τα cat eye μανό έχουν και άλλες αποχρώσεις που μπορείς να τολμήσεις, για ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό μανικιούρ.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by E L E N A T S A G R I N O U (@elenatsagkrinou_official)

Δούκισσα Νομικού- Κοντά nude 

Όπως σε ενημερώσαμε πρόσφατα, τα κοντά νύχια έχουν κάνει δυναμικό come back στις τάσεις του μανικιούρ, οπότε μη χάνεις άλλο χρόνο εάν αγαπάς τον μινιμαλισμό.

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού επέλεξε να έχει τα νύχια της σε κοντό μάκρος, ενώ η απόχρωση που δεν αποχωρίζεται είναι όμοια με την φυσική όψη του νυχιού σου. Με μία γρήγορη ματιά στον Instagram λογαριασμό της θα παρατηρήσεις ότι η Δούκισσα Νομικού επιμένει σε αυτή την καλοκαιρινή πρόταση στα nails.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Eλένη Μενεγάκη- Φωτιά στα κόκκινα

Μα φυσικά και ορισμένες επιλογές είναι all time classic, όχι μόνο στο μανικιούρ αλλά και στο στιλ. Το κόκκινο χρώμα αποτελεί διαχρονική επιλογή για το μανικιούρ σου- και για το μίνι φόρεμά σου-, οπότε υιοθέτησέ το τώρα στα νύχια σου.

Δεν στο λέω εγώ, αλλά η ίδια η Ελένη Μενεγάκη! Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε κόκκινο μανικιούρ για μία glam εμφάνιση.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @elenimenegaki

Josephine- Γοργονέ νύχια

Η Josephine αγαπάει τα χαρούμενα χρώματα, όπως και τα παιχνιδιάρικα σχέδια, ενώ τολμάει πάντοτε ιδιαίτερες προτάσεις στο στιλ της. Όσον αφορά το καλοκαιρινό μανικιούρ της, η τραγουδίστρια μένει πιστή στην παιχνιδιάρικη διάθεσή της και τολμάει γοργονέ νύχια σε παστέλ αποχρώσεις.

Το γοργονέ στιλ έχει επικρατήσει στα καλοκαιρινά μανικιούρ, καθώς οι ιριδίζουσες αποχρώσεις και τα εφέ με λέπια έχουν κλέψει τις καρδιές των γυναικών.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by JOSEPHINE (@josephinewendel)

Ελένη Φουρέιρα- Αμυγδαλωτά ροζ

Η Ελένη Φουρέιρα έχει υιοθετήσει ένα απο τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά μανικιούρ και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της. Τα αμυγδαλωτά ροζ είναι μία δροσερή και άκρως θηλυκή πρόταση στα νύχια, αφού τόσο το σχήμα τους όσο και το χρώμα τους κολακεύουν κάθε χέρι.

Είναι μία safe επιλογή, αλλα όχι όπως το γαλλικό, που προσθέτει μία girly και μοντέρνα πινελιά στο καλοκαιρινό μανικιούρ σου.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Κοντά νύχια: Επιστρέφουν δυναμικά για το καλοκαίρι και ταιριάζουν σε όλες!

Δείτε ακόμη: Τάσεις στα νύχια: Η Josephine είναι το σημερινό inspo με τις εντυπωσιακές της προτάσεις- Αντίγραψε όλα τα σχέδια

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το καλοκαιρινό μανικιούρ της είναι η πιο chic και all time classic επιλογή στο βερνίκι!

Οι αγαπημένες μας celebrities αλλάζουν το καλοκαιρινό μανικιούρ τους, όπως τα μαγιό τους. Οι επιλογές είναι πραγματικά τόσο πολλές σε χρώματα και nail art...

Κοντά νύχια: Επιστρέφουν δυναμικά για το καλοκαίρι και ταιριάζουν σε όλες!

Τα ακρυλικά νύχια μπήκαν στη ζωή μας και κατέκτησαν την καρδιά μας- μαζί με το πορτοφόλι μας-, αφού το μηνιαίο ραντεβού με την αισθητικό...

Nude νύχια: Επιστρέφουν και έχεις 3+1 λόγους για να τα δοκιμάσεις!

Tα τελευταία χρόνια, oι τάσεις στα νύχια  ήθελαν extreme nail art, γεωμετρικά σχέδια και έντονα χρώματα. Συνήθως, οι σταρς του Hollywood είχαν μακριά ακρυλικά νύχια να...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...