Quantcast

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η αποτελεσματική θεραπεία που ορκίζεται για τέλεια φρύδια!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια και αυτό είναι αποτέλεσμα της γνωστής ημι μόνιμης θεραπείας που χρησιμοποιεί. Τα φρύδια δίνουν σχήμα στο πρόσωπο, οπότε η Κατερίνα Καινούργιου δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίησή τους.

Τα τελευταία χρόνια, οι stars της εγχώριας showbiz αλλά και του εξωτερικού επενδύουν στην εικόνα των φρυδιών τους, γι’αυτό βλέπουμε συχνά νέες θεραπείες, τεχνικές και τάσεις να αναπηδούν στο τρένο της περιποίησης τους.

Ωστόσο, τα πλούσια φρύδια έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος κάθε μοντέρνου μακιγιάζ αλλά δεν έχουν γεννηθεί όλα με αυτά. Επομένως, εκτός από ένα καλό μολύβι φρυδιών και λίγο καστορέλαιο, πρέπει να δοκιμάσεις την θεραπεία την οποία λατρεύει η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η αποτελεσματική θεραπεία που χρησιμοποιεί για τα φρύδια της

Η ξανθιά καλλονή προσέχει την εξωτερική της εικόνα, και ενημερώνεται για όλες τις νέες τεχνικές και θεραπείες περιποίησης. Η Κατερίνα Καινούργιου επενδύει στην νέα τεχνολογία, καθώς και σε ό,τι μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε, λοιπόν, πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την θεραπεία που ορκίζεται για καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια. Το brow lamination είναι η ανύψωση των φρυδιών, ενώ αποτελεί την εναλλακτική πρόταση στο microblading. 

Το brow lamination ανυψώνει και ισιώνει ακόμα και τις πιο δύσκολες τρίχες, δίνοντας το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια σου, χωρίς κενά και μ’ ένα πλούσιο όγκο που δεν θα το πιστεύεις!

Με το brow lamination μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέλειο σχήμα στα φρύδια σου, με ίσια τρίχα και στην επιθυμητή κατεύθυνση. Η Κατερίνα Καινούργιου εμπιστεύεται αυτή την αποτελεσματική θεραπεία για το σχήμα των φρυδιών της και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τα αποτελέσματα της ημι μόνιμης θεραπείας φρυδιών διαρκούν μεταξύ 6-8 εβδομάδων, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι τρίχες σου. Επιπλέον, η διαδιακασία είναι φυσική και δίνει τέλος στα ασύμμετρα, χωρίς όγκο φρύδια και τα κενά.

Η λαμπερή Κατερίνα Καινούργιου εμπιστεύεται την brow lamination θεραπεία για τέλειο σχήμα στα φρύδια, και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Βrow lamination: Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα φρύδια για το καλοκαίρι του 2022!

Δείτε ακόμη: Διάφανα φρύδια: Η τολμηρή πρόταση στο μακιγιάζ που θα αλλάξει όλη σου την εμφάνιση

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το μακιγιάζ της έχει το χρώμα κραγιόν που θα κάνει “χαμό” όλο το Φθινόπωρο

Με ένα πολύ όμορφο και κομψό μακιγιάζ εμφανίστηκε στη πρεμιέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου και το χρώμα από το κραγιόν που επέλεξε,...

Κατερίνα Καινούργιου: Το crochet deux pieces της μαγνήτισε τα βλέμματα & το θέλεις και εσύ

Οι εκπτώσεις καλά κρατούν και ανάμεσα στα ρούχα που σίγουρα πρέπει να πάρεις, είναι και το crochet deux pieces που εντοπίσαμε να φοράει στο...

Κατερίνα Καινούργιου: Το χτένισμα που έκανε στα μαλλιά της είναι top για παραλία

Το καλοκαίρι έρχεται (και) στα μαλλιά σου με το χτένισμα που έκανε στα δικά της η Κατερίνα Καινούργιου, το οποίο είναι top για παραλία...

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Το φόρεμα που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου είναι η ιδανική επιλογή

Αν είσαι και εσύ καλεσμένη σε γάμο το καλοκαίρι, η Κατερίνα Καινούργιου με το φόρεμά της σου δίνει top ιδέα για το τι να...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα Στεφανίδου, το οποίο ταιριάζει και σε ξανθές αλλά και...