Quantcast

Κατερίνα Λιόλιου: Χάσε εύκολα και γρήγορα 2 με 3 κιλά ακολουθώντας την διατροφή της!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Κατερίνα Λιόλιου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice το 2014 και έκτοτε η πορεία της στο μουσικό στερέωμα είναι μόνο ανοδική. Η χαρακτηριστική φωνή και η εκρηκτική παρουσία της τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής, κάνουν την Κατερίνα Λιόλιου το επόμενο αστερί της ελληνικής μουσικής.

Είναι λίγα αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωής, αλλά μοιράζεται πολλά από τα μυστικά ομορφιάς και υγείας της με τους φανς της. Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Λιόλιου στο GLANCE.GR μάθαμε τον τρόπο που χάνει εύκολα και γρήγορα 2 με 3 κιλά και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τον μοιραστούμε μαζί σου. Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι!

Το βιογραφικό της Κατερίνας Λιόλιου:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

  • Η Κατερίνα Λιόλιου γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1994
  • Είναι 27 ετών
  • Ανήκει στο ζώδιο του Κριού
  • Κατάγεται απ’ τη Θεσσαλονίκη
  • Έχει ύψος 1,75
  • Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης
  • Η μητέρα της εργάζεται σαν γραμματέας στο φροντιστήριο του πατέρα της
  • Η πρώτη της επαφή με τη μουσική, ήταν σε μικρότερη ηλικία όταν τραγούδησε μπροστά σε 5.000 κόσμο για το μαθητικό φεστιβάλ School Wave
  • Μαζί με κάποιους μουσικούς φίλους της ίδρυσαν το συγκρότημα Chic ‘n’ Blues, όπου η ίδια τραγουδούσε μπλουζ και μάλιστα εμφανίστηκαν στην εκπομπή ”Ράδιο Αρβύλα”
  • Το 2014 εμφανίστηκε στο The Voice του ΑΝΤ1, με coach την τότε κριτή του σόου, Δέσποινα Βανδή
  • Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο “Ήταν Λίγο“. Ακολούθησαν, μεταξύ άλλων, τα: Μεγάλα λόγια, Αυτή τη φορά, Τα συνηθισμένα, Δε με νοιάζει και τελευταίο hit, το Story

Κατερίνα Λιόλιου: H εύκολη διατροφή της για να χάσει γρήγορα 2 με 3 κιλά

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε σε αποκλειστική συνέντευξή της στο GLANCE.GR, η Κατερίνα Λιόλιου έχει δοκιμάσει μόνο μία φορά στην ζωή της κάποια εξαντλητική δίαιτα, αλλά από τότε ακολουθεί έναν ισορροπημένο δρόμο στην διατροφή της.

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα είναι η καθημερινή γυμναστική που κάνει! Μην σε αποθαρρύνει, ωστόσο, αυτό καθώς η Κατερίνα Λιόλιου σε συμβουλεύει να πας μόνο για μία ώρα περπάτημα μετά την δουλειά. 

Όσο αφορά την διατροφή που ακολουθεί η γνωστή τραγουδίστρια για να χάσει 2-3 κιλά το μυστικό κρύβεται στην αποφυγή δύο υλικών: το λάδι και το αλάτι!

Ναι, η Κατερίνα Λιόλιου σου εγγυάται ότι εάν απομακρύνεις για 4 μέρες το λάδι και το αλάτι από την διατροφή σου, ενώ παράλληλα τρως τα ισορροπημένα θα καταφέρεις να χάσεις 2-3 κιλά πριν βγεις στην παραλία ή πριν πας ως καλεσμένη σε γάμο.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Διατροφή χωρίς αλάτι και λάδι – Ποια είναι τα οφέλη;

Η δίαιτα χωρίς αλάτι είναι μία επιλογή που ακολουθούν και άλλες stars, κυριώς του Hollywood. Ουσιαστικά, δεν πρόκεται για κάποια δίαιτα, με την έννοια ότι δεν υπάρχει κάποιο σαφές και οριοθετημένο πρόγραμμα διατροφής. Πολύ απλά και εύκολα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μειώσεις αισθητά το αλάτι που καταναλώνεις καθημερινά.

Επιπλέον, με αυτό το μυστικό που ακολουθεί η Κατερίνα Λιόλιου στην διατροφή της όταν θέλει να χάσει 2-3 κιλά, κάνεις καλύτερες καύσεις και εξαφανίζεις μια για πάντα την έντονη κατακράτηση που σε δυσκολέυει. Αυτόματα, λοιπόν, θα νιώσεις πιο ελαφρυά και αδυνατισμένη.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές τροφές που συνιστάται να αποφεύγεις, όταν ακολουθείς μία διατροφή χωρίς αλάτι!

  • Καπνιστά
  • Κέτσαπ
  • Μουστάρδα
  • Τσίλι σε σκόνη
  • Σάλτσες
  • Dressings
  • Επεξεργασμένα ή συντηρημένα κρέατα
  • Επεξεργασμένα ή συντηρημένα ψάρια
  • Σνακ τυποποιημένα όπως για παράδειγμα κρακεράκια, γαριδάκια και πατατάκια
  • Αλατισμένοι ξηροί καρποί
  • Κονσερβοποιημένα λαχανικά
  • Πίκλες
  • Soya sauce

Όσο αφορά το λάδι που αποφεύγει για μερικές ημέρες η Κατερίνα Λιόλιου, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τρως καθόλου. Είναι, άλλωστε, γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου στην υγεία, αλλά είναι λίγοι που γνωρίζουν τις θερμίδες που “κρύβει”.

100 γραμμάρια ελαιόλαδου περιέχουν 884 kcal!

Συνεπώς, εάν θέλεις να χάσεις εύκολα και γρήγορα 2-3 κιλά αυτό το καλοκαίρι, τότε γίνε πιο φειδωλή στην ποσότητα λαδιού που βάζεις στο μαγείρεμά σου.

Photos: NDP press, Instagram

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Λιόλιου αποκλειστικά στο Glance.gr! Η σκληρή διατροφή που ακολούθησε και το μυστικό για τέλεια επιδερμίδα!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Λιόλιου: Χαμός με το μαύρο διχτυωτό ρούχο της- Είναι must have για την παραλία

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Λιόλιου: Ο hairstylist Γιώργος Αλεξόπουλος αποκαλύπτει στο Glance.gr τα μυστικά του νέου της look!

Η Κατερίνα Λιόλιου τόλμησε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και μπήκε στην λίστα με τις ξανθές Ελληνίδες της showbiz. Η λαϊκή τραγουδίστρια διανύει,...

Κατερίνα Λιόλιου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της θα σε ξαφνιάσει!

Γνωρίσαμε την Κατερίνα Λιόλιου με καστανά μακριά μαλλιά, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε υιοθετήσει την τάση του bob. Τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν τέλεια σε...

Κατερίνα Λιόλιου: Το μπαλκόνι του σπιτιού της έχει το πιο must have τραπεζάκι! Είναι ευρύχωρο και με πολλά φυτά!

Θέλετε να δείτε το μπαλκόνι του σπιτιού της Κατερίνας Λιόλιου; Είναι ευρύχωρο και με πολλά φυτά και έχει το πιο must have τραπεζάκι! Η Κατερίνα...

Κατερίνα Λιόλιου: Το λευκό χρώμα και η λιτή διακόσμηση κυριαρχούν στο σαλόνι της! Το τζάκι της θα το ζήλευε κάθε σπίτι!

Θέλετε να δείτε το λευκό χρώμα και τη λιτή διακόσμηση που κυριαρχούν στο σαλόνι της Κατερίνας Λιόλιου; Το τζάκι της θα το ζήλευε κάθε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...