Quantcast

Κόνι Μεταξά: Μόλις έκανε το τέλειο γαλλικό μανικιούρ του καλοκαιριού!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το all time classic γαλλικό μανικιούρ δεν είναι τόσο “γαλλικό” όσο φαντάζεσαι! Η ιδέα του ήρθε από την ανάγκη του αμερικάνικου κινηματογράφου να έχουν οι ηθοποιοί νύχια που ταιριάζουν με όλα τα κοστούμια.

Έτσι, λοιπόν, ο Jeff Pink δημιούργησε το διαχρονικό αυτό μανικιούρ και έδωσαν το όνομα γαλλικό για λόγους marketing, αφού όπως ισχύει μέχρι και σήμερα ο,τιδήποτε γαλλικό έχει απήχηση.

Το αγαπημένο μανικιούρ των γυναικών, έχει ροζ/ μπεζ/ γαλακτερή βάση και λευκή άκρη που δημιουργεί μία καλαίσθητη αντίθεση. Σκοπός του είναι να δείχνουν τα νύχια περιποιημένα, έχοντας μια φυσική εμφάνιση.

Κόνι Μεταξά: Μόλις έκανε το τέλειο γαλλικό μανικιούρ 

Η εκκεντρική Κόνι Μεταξά δείχνει μία άλλη πιο κλασσική πλευρά της όσο αφορά το καλοκαιρινό μανικιούρ της, αφού επέλεξε το γαλλικό για το ταξίδι της Μαϊάμι.

Όπως σε είχαμε ενημερώσει μέσα από την στήλη μας, η Κόνι Μεταξά είχε δοκιμάσει ένα έντονο μονόχρωμο βρενίκι για το ταξίδι του μέλιτος με τον Μάριο Καπότση στις Μαλβίδες.

Τώρα, βρίσκονται οι δυο τους στο Μαϊάμι και η Κόνι Μεταξά άλλαξε τελείως το μανικιούρ της και άφησε πίσω το “καυτό” βερνίκι. Το διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ της τραγουδίστριας είναι σε αμυγδαλωτά νύχια και μεγάλη έντονη λευκή άκρη.

Φυσικά, το αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ έχει πλέον πολλές εκδοχές όπως η αμερικάνικη τάση που το θέλει ακόμη πιο φυσικό ή με χρώμα στην άκρη.

Ωστόσο, η Κόνι Μεταξά παρόλο που φημίζεται για το εκκεντρικό/ pop στιλ της, φαίνεται ότι στο καλοκαιρινό μανικιούρ της προτιμά πιο διαχρονικά και θηλυκά σχέδια.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Το ρομαντικό ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος – Σε ποιο μέρος βρίσκονται;

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό μανικιούρ που επέλεξε η Κόνι Μεταξά για τον μήνα του μέλιτος!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κόνι Μεταξά: Το ρομαντικό boudoir του σπιτιού της και το δωμάτιο – ντουλάπα με αμέτρητα ρούχα και παπούτσια!

Θέλετε να δείτε το ρομαντικό boudoir του σπιτιού της Κόνι Μεταξά και το δωμάτιο - ντουλάπα με αμέτρητα ρούχα και παπούτσια; Η Κόνι Μεταξά είναι...

Κόνι Μεταξά: Μας έδειξε την είσοδο του πολυτελούς σπιτιού της και πάθαμε πλάκα με τον γυάλινο πολυέλαιο που την κοσμεί!

Θέλετε να δείτε την είσοδο του πολυτελούς σπιτιού της Κόνι Μεταξά; Πάθαμε πλάκα με τον γυάλινο πολυέλαιο που την κοσμεί! H Kόνι Μεταξά είναι Ελληνίδα...

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Στο Λονδίνο για τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι! (φωτογραφίες)

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επέλεξαν να μην περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένο ζευγάρι εντός Ελλάδας και πραγματοποίησαν ένα ταξίδι. Ο...

Κόνι Μεταξά: Δείτε το εξωτερικό μέρος του σπιτιού της που μοιάζει με χλιδάτο ξενοδοχείο στην εξωτική Χαβάη

Θέλετε να δείτε το εξωτερικό μέρος σπιτιού της Κόνι Μεταξά που μοιάζει με χλιδάτο ξενοδοχείο στην εξωτική Χαβάη; H Kόνι Μεταξά είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...