Quantcast

Οffice make- up look: Η Ανθή Βούλγαρη με το ιδανικό μακιγιάζ για το γραφείο!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σου ρουτίνας, αφού είτε είσαι φαν της τέχνης είτε απλά πρέπει να ετοιμαστείς για τη δουλειά είναι ένα απαραίτητο βήμα πριν βγεις από το σπίτι.

Φυσικά, το casual make up look διαφέρει από το βραδινό, και αντίστοιχα το office μακιγιάζ πρέπει να είναι πιο προσεγμένο και διακριτικό από τα υπόλοιπα. Συνεπώς, η απόφαση για το μακιγιάζ γραφείου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, αφού η γραμμή ανάμεσα στο σωστό ή λάθος είναι αρκετά λεπτή.

Προσωπικά, θεωρώ ότι ακόμη και το office make up look πρέπει να αντιπροσωπεύει και να εκφράζει το προσωπικό σου στυλ για να μπορείς να νιώθεις ο εαυτός σου στο χώρο εργασίας σου. Το beauty look σου δίνει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στις δύσκολες ημέρες στο γραφείο. 

Πρέπει, όμως, να προσέχεις τους τόνους και την ένταση που θα επιλέξεις, ώστε να καταφέρεις ένα ομοιόμορφο και σικάτο office beauty look, όπως έκανε πρόσφατα η αγαπημένη Ανθή Βούλγαρη.

Ανθή Βούλγαρη: Δες το στιλάτο office make- up look και το δυναμικό μανικιούρ που επέλεξε

Η Ανθή Βούλγαρη αντιπροσωπεύει επάξια τον τομέα της ενημέρωσης, καθώς διαγράφει μία λαμπρή πορεία στα επαγγελματικά της χωρίς να χάνει στιγμή την θηλυκότητά της. Πάντα περιποιημένη και σικ, καλημερίζει το κοινό και το ενημέρωνει για όλα τα σημαντικά νέα της επικαιρότητας.

Το office make- up look της είναι ιδανικό για το γραφείο και αξίζει να το αντιγράψεις για τη νέα φθινοπωρινή σεζόν. Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος τόλμησε ροζ τόνους στο μακιγιάζ της για την εκπομπή και δεν κινήθηκε σε γήινους. Το μυστικό για ένα τέλειο μακιγιάζ γραφείου, λοιπόν, είναι να επιλέξεις τη παλέτα που σου αρέσει -και ταιριάζει-, αλλά στην πιο παλ μορφή της.

Αυτό έκανε και η Ανθή Βούλγαρη στο office make- up look της επιλέγοντας απαλούς τόνους του ροζ σε μάτια και χείλη. Τέλος, στα νύχια της τόλμησε το κοντό σχήμα σε κόκκινους τόνους που είναι ένα αρκετά bold μανικιούρ για το γραφείο.

 

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Ανθή Βούλγαρη: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη!

Δείτε ακόμη: Ανθή Βούλγαρη: Xωρίς ίχνος μακιγιάζ και με το πιο μοντέρνο χτένισμα της σεζόν!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανθή Βούλγαρη: Η αντίδραση στις φήμες που θέλουν τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει την εκπομπή για την Ευρωβουλή

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που θέλουν τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αποχωρεί από την...

Τέμπτη: Η Ανθή Βούλγαρη “λύγισε” on air για την τραγωδία

Στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής, «Κοινωνία Ώρα Mega», η κα Αντωνία θρηνεί για τον σύζυγό της και τον γιο τους και οι περιγραφές της...

Ανθή Βούλγαρη: Έχει το πιο cozy καθιστικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Το στολισμένο τζάκι και τα fluffy χαλιά must για κάθε σπίτι!

Θέλετε να δείτε το cozy καθιστικό της Ανθής Βούλγαρη που είναι κατάλληλο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα; Tο στολισμένο τζάκι και τα fluffy...

Ανθή Βούλγαρη – Κώστας Κωνσταντινίδης: Στόλισαν το πιο fabulous χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους!

Θέλετε να δείτε το fabulous χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σαλόνι του σπιτιού τους η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης; Η Ανθή Βούλγαρη είναι...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...