Quantcast

Για Σώματα Παραδεισένια: Τα 4 «αγκάθια» + το 1 παράλογο

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κάποιες φίλες μου ρίχνονται σε έναν αγώνα δρόμου και πλακώνονται στις δίαιτες, για να διαλύσουν -πάλι- όλα όσα έχτιζαν με στερήσεις, στις αρχές Σεπτεμβρίου που ξαναβάζουμε όλοι τα πιο φθινοπωρινά ρουχαλάκια μας.

Πάνω-κάτω η ζυγαριά, πάνω-κάτω η διάθεση μας και ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένες τελικά με την εικόνα μας.

Μόνο αν έχεις κορμί θανατηφόρο, δε σε αφορούν τα επόμενα.

Αν έχεις σώμα που δεν μοιάζει με μοντέλου, κάτσε και σκέψου 4 πράγματα:

1.Κυτταρίτιδα

Έχεις; Συγχαρητήρια, όλες μας. Για την ακρίβεια, ανήκεις στην πλειοψηφία. Η κυτταρίτιδα δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο, έχουμε και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες από δαύτη. Δεν την αγαπάμε, φέτος όμως μπορούμε να την αποδεχτούμε.

Μπορούμε να κάνουμε κινήσεις για να μην είναι τόσο έντονη, αλλά δεν θα την εξαφανίσουμε. Πάντα είχα την απορία γιατί δε μας λένε πολύ απλά ότι δεν εξαφανίζεται ποτέ; (Περιορίζεται όμως)

2.Παραπάνω κιλά (εδώ είναι και το παράλογο)

Στο θέμα του βάρους, μην ζαλίζεσαι με τις φωτογραφίες των άλλων. Κάνε μια κουβεντούλα με εσένα. «Πως μου αρέσω; Αδύνατη; Κανονική; Παχουλή;»

Κι αν μου αρέσω αδύνατη είμαι διατεθειμένη για τις θυσίες που απαιτούνται για ένα τέτοιο σώμα;

Αν θέλεις τις καθημερινές απολαύσεις σου, δηλαδή τα γλυκάκια σου, τα ποτάκια σου και τις βούτες στην χωριάτικη, και πάραυτα θέλεις και αδύνατο σώμα, ίσως δεν έχεις αντιληφθεί ότι όσα θες, είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους.

Άρα εσύ η ίδια μπαίνεις σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης, μόνο που δεν μπορείς ταυτόχρονα να οδηγηθείς και στους δύο προορισμούς!

Πρέπει να διαλέξεις πορεία… αρκεί να βρεις ποια είναι η κατάλληλη για σένα και να την ευχαριστηθείς μέχρι τέλους. Γίνε συνειδητοποιημένη. Στη στέρηση σου ή στα έξτρα σου κιλάκια. Δική σου είναι η απόφαση, μην το βγάλεις σε δημοσκόπηση!

3.Χαλάρωση

Κοίτα, ανάλογα με την ηλικία, αυτή η άτιμη θα αυξάνεται.

Βρες το άθλημα και την γυμναστική που σε γεμίζει και συνέχισε να κινείσαι. Θα φύγει σχεδόν η χαλάρωση και θα έρθει εντελώς η χαρά!

Θυμίσου κάθε φορά που τελειώνεις ιδρωμένη την γυμναστική, την ασυναγώνιστη αίσθηση που έχεις. Ικανοποίηση, γλυκιά κούραση, όρεξη για ζωή.

4.Το τέλειο σώμα

Το τέλειο σώμα είναι αυτό μέσα στο οποίο είμαστε ΗΡΕΜΕΣ.

 Αυτό το σώμα με το οποίο:

– δεν νιώθουμε αδυναμία από την έλλειψη φαγητού

-αλλά ούτε και κούραση επειδή ανεβήκαμε πέντε σκαλοπάτια παραπάνω και το βάρος κάνει αβάσταχτη κάθε φυσιολογική δραστηριότητα.

Παραδεισένιο σώμα; Σταμάτα να σκέφτεσαι τη Ζιζέλ με μαγιώ και σκέψου το σώμα με το οποίο είμαστε υγιείς και χαμογελαστές.

Για να νιώθεις άνετα με το ημίγυμνο σου σώμα στην παραλία, δεν χρειάζεσαι μεζούρα, ζυγαριά και έναν θερμιδομετρητή. Αρκεί ο παραδεισένιος νους.

Αν δε σου αρέσεις, κάνε μία προσπάθεια να έρθεις εμφανισιακά κοντά στην επιθυμία σου. Όταν όμως αρέσεις σε εσένα, στον εαυτό σου, παναγία μου, εκπέμπεις φως. Και αρέσεις τελικά σε όλους.

Είναι επίπονη η τελειότητα. Και σίγουρα είναι πολύ σπάνια.

Βρες το τέλειο δικό σου σώμα και κράτησε το.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε χωρίς κόμπλεξ, ντροπές και μιζέριες.

Xxx

Κατερίνα

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Γερονικολού: “Πήγα στη Μιμή Ντενίση και μου είπε ότι είχε κλείσει για τον ρόλο τη Βάσω Λασκαράκη”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων...

Η on camera αμηχανία της Κατερίνας Γερονικολού: “Τώρα αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση…”

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Κουραμπιέδες από χιόνι” που πρωταγωνιστεί. Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η...

Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Κατερίνα Γερονικολού

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο έδωσε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη...

Κατερίνα Γερονικολού: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της! “Σαν σήμερα έφυγε…”

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" ήταν η Κατερίνα Γερονικολού και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της. «Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...