Quantcast

Νύχτες με τον Εχθρό μου

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

(Ο επικήδειος της υποκρισίας)

Μην πιστεύεις όσα βλέπεις στα social media. Κανείς μας δεν ανεβάζει φωτογραφίες που κλαίει, που μελαγχολεί, που νιώθει απελπισία. Κανείς μας δεν γράφει ότι θέλει να χωρίσει. Όταν δεχόμαστε βία, ψυχολογική ή σωματική από τον σύντροφο μας, (γυναίκες ή άντρες), δεν το διατυμπανίζουμε.

Δεν αναρτούμε: «θέλω να φύγω, αυτή η σχέση με διαλύει», «ο σύντροφος μου είναι τοξικός», «φοβάμαι μη μου κάνει κακό», «οι τσακωμοί μας γίνονται όλο και χειρότεροι», «ασφυκτιώ».

Υπάρχουν ευτυχισμένα ζευγάρια. Με όλο μου το είναι θα το φωνάζω.

Υπάρχουν ζωές που ενώνονται και μεγαλουργούν. Σχέσεις με όμορφες στιγμές, που εναλλάσσονται με τις δύσκολες, αλλά στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι χαμογελούν στο μαξιλάρι του κρεβατιού τους και ανταλλάσσουν «σ’ αγαπώ».

Πολλές φορές λένε, «τα νέα ζευγάρια πια το διαλύουν για ψύλλου πήδημα». Μπορεί. Μπορεί κάποιοι να κάνουν το λάθος και να φεύγουν αναίτια από ένα δεσμό.

Τι γίνεται όμως με όσους δεν φεύγουν ποτέ;;;

«Καλό παιδί. Ήσυχο. Οικογενειάρχης. Με τη δουλειά του, δεν ακούγεται. Χαμογελαστός.»
Δεν μας νοιάζουν αυτά. Καλός δεν σημαίνει τίποτα από τα παραπάνω.

Σημαίνει δεν βλάπτω, δεν ασκώ πίεση, δεν βγαίνει μόνο ο εαυτούλης μου μπροστά. Σε όσους λέω λόγια αγάπης και τους παίρνω αγκαλιά, θα έβαζα και τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα για να τους προστατεύσω. Σε όσους θέλουν να φύγουν, τους αφήνω ελεύθερους να το κάνουν, γιατί πολύ απλά δεν ήταν ποτέ κτήμα μου.

Φύγε από αυτόν που σε πονάει. Φύγε από αυτόν που σε κάνει δυστυχισμένο. Μίλα σε κάποιον έμπιστο για όσα σου συμβαίνουν. Μη μένεις μόνος.

Κι ας σταματήσουμε επιτέλους να το παίζουμε ευτυχισμένοι. Δεν είναι τόσο εύκολη η ευτυχία, παιδιά. Είναι κατάκτηση. Ας προσπαθήσουμε όμως να γίνουμε ευτυχείς!
Αποχαιρέτα τις χαμογελαστές «βιτρίνες-φωτογραφίες». Ας είναι οι φωτογραφίες μας και βασικά οι ψυχούλες μας γεμάτες αλήθεια.

Όχι άλλη ψευτιά. Το χρωστάμε στον εαυτό μας.

Κατερίνα
ΥΓ: Η φωτογραφία σου που γελάς αληθινά, που αληθινά φιλάς την οικογένεια σου, που αληθινά αγκαλιάζεις τον έρωτα σου, χρειάζεται να πάρει like μόνο από εσένα!!!!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Γερονικολού: “Πήγα στη Μιμή Ντενίση και μου είπε ότι είχε κλείσει για τον ρόλο τη Βάσω Λασκαράκη”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων...

Η on camera αμηχανία της Κατερίνας Γερονικολού: “Τώρα αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση…”

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Κουραμπιέδες από χιόνι” που πρωταγωνιστεί. Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η...

Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Κατερίνα Γερονικολού

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο έδωσε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη...

Κατερίνα Γερονικολού: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της! “Σαν σήμερα έφυγε…”

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" ήταν η Κατερίνα Γερονικολού και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της. «Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα Στεφανίδου, το οποίο ταιριάζει και σε ξανθές αλλά και...