Quantcast

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Απειλητική Πανσέληνος

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις!

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (15-17/4)

Από την Κατερίνα Γλύμπη

Η Παρασκευή, μέχρι το νωρίς το βράδυ, μας καλεί να καταπιαστούμε με πρακτικά θέματα και να διεκπεραιώσουμε όσο το δυνατό περισσότερες υποθέσεις μας και να βάλουμε σε όλα μια τάξη. Θα είμαστε οργανωμένοι, θα συνεπείς και θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, καθώς ξέρουμε ότι αυτή μπορεί να αλλάξει τελείως το αποτέλεσμα. Η λογική μας είναι τετράγωνη, θα διαχειριστούμε με ευκολία τα συναισθήματά μας και δε θα τα αφήσουμε να μας επηρεάσουν σε αποφάσεις ή ενέργειές μας. Μετά όμως το κλίμα αλλάζει, γίνεται πιο χαλαρό κι ανάλαφρο. Θα παραμερίσουμε έγνοιες και πρακτικά θέματα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την ισορροπία και την εσωτερική μας αρμονία. Θα ασχοληθούμε με τη φροντίδα της εικόνας μας και της εμφάνισής μας, θα γίνουμε πιο κοινωνικοί και ρομαντικοί ενώ θα ξυπνήσει η ανάγκη μας για συντροφικότητα και δημιουργία σχέσης. Αν έχουμε ήδη, θα έρθουμε πιο κοντά στον άνθρωπό μας. Επαγγελματικά, είμαστε συνεργάσιμοι και συμβιβαστικοί γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι με βοήθεια μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα.

 
 

Το γεγονός του Σαββάτου είναι η Πανσέληνος του μήνα, αυτή τη φορά στο ζώδιο του Ζυγού και οι «άλλοι» στη ζωή μας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Μπορεί να αναγκαστούμε να παραμερίσουμε το Εγώ μας, να συμβιβαστούμε, να υποχωρήσουμε για να μην κοντραριστούμε, όμως είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία και η ηρεμία στο περιβάλλον μας πιθανόν να φτάσουμε σε σημείο να καταπιέσουμε τον εαυτό μας ή κάποια θέλω μας. Το ζητούμενο είναι όμως να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την αυτονομία μας και την προσωπικότητά μας και ταυτόχρονα να βρούμε τη χρυσή τομή για να συνεργαστούμε, να συνεταιριστούμε, να συμπράξουμε, συνδυάζοντας τα δικά μας στοιχεία με αυτά των άλλων. Σίγουρα, μέχρι η ζυγαριά να σταματήσει να παλαντζάρει θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα σε όλες τις σχέσεις μας, επαγγελματικές, οικογενειακές, φιλικές και ερωτικές, όμως αν στο νου μας έχουμε το κοινό καλό κι όχι το προσωπικό συμφέρον, τότε όλοι στο τέλος θα βγούμε κερδισμένοι.

 
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι είναι Κυριακή των Βαΐων με τη βοήθεια της Αφροδίτης στους Ιχθύς  η οποία υπόσχεται να μας χαρίσει πολλά και πλούσια δώρα. Θα μπορούσε να είχε μόνο της το «αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι» ή το «καλό πράγμα αργεί να γίνει», γι’ αυτό μας προτρέπει να μη βιαζόμαστε, να κόψουμε την ταχύτητά μας και να βαδίσουμε με σταθερά, αργά βήματα, να χαρούμε το ερωτικό παιχνίδι, να ευχαριστηθούμε τη διαδρομή προς την ευτυχία. Η Αφροδίτη αυτή έχει ροπή προς όλες τις απολαύσεις, κυρίως αυτές, τις μικρές, καθημερινές που συνηθίζουμε να υποτιμούμε, όχι όμως ότι δεν τα πάει καλά με την αφθονία αγαθών, την ευκολία και την πολυτέλεια και αυτά έρχεται να μας προσφέρει. Γεύσεις, αρώματα, ερωτοτροπίες, αλλά κι εξασφάλιση συναισθηματική και υλική είναι κάποια από τα ζητούμενά της και σίγουρα το μυαλό μας θα είναι στο πώς μπορούμε να αποκτήσουμε ό,τι θέλουμε και να το κρατήσουμε για πάντα δικό μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος  στον 7ο ηλιακό σας οίκο με την ταυτόχρονη συμμετοχή του Πλούτωνα  αναταράσσει τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις και ενδεχομένως, μέσα από απρόσμενα συμβάντα, να δημιουργηθούν καινούργια ή τελείως διαφορετικά δεδομένα που προκειμένου να τα διαχειριστείτε, θα χρειαστείτε γρήγορα αντανακλαστικά αλλά και προθυμία να αλλάξετε τόσο στάση και να ξεκοπείτε οριστικά από ό,τι ή όποιο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σας. Είναι πλέον μονόδρομος για σας να κλείσετε την πόρτα πίσω σας και με θάρρος να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις. Αν είστε μόνοι, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, να δημιουργήσετε μια σχέση από το πουθενά ή να τελειώσετε ένα ειδύλλιο πριν καν… αρχίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

 Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο θα μυρίζει λίγο μπαρούτι, με τις σχέσεις είτε τις δικές σας είτε των συναδέλφων σας να είναι κάπως εύφλεκτες και η παραμικρή αφορμή να δημιουργήσει γενικευμένη σύρραξη. Ενδεχομένως η φόρτιση να είναι μεγάλη εξ αιτίας διαφόρων πιέσεων, φόρτου δουλειάς ή μιας αβεβαιότητας για το μέλλον, ωστόσο, οι αντιδράσεις θα είναι ενίοτε παράλογες. Διατηρήσετε την υπομονή σας γιατί μόνο έτσι θα έχετε καθαρό μυαλό να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας. Από την άλλη, ίσως ταλαιπωρηθείτε από μια αδιαθεσία, ενώ δεν είναι κακή η στιγμή να ξεκινήσετε ένα μίνι πρόγραμμα διατροφής. Ερωτικά, η δουλειά μπορεί να σας προσφέρει… επιπλέον συγκινήσεις, αν το επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον 5ο ηλιακό σας οίκο νιώθετε ότι έχετε «φουλάρει» από καύσιμα και είστε έτοιμοι να ξεχυθείτε μπροστά σε καινούργιες περιπέτειες και αναζητήσεις στα ερωτικά σας. Είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις και προοπτικές, κολλήματα και δισταγμούς δεν έχετε, οπότε όλα είναι πιθανά να συμβούν. Ωστόσο, επειδή τα πάντα είναι ρευστά, μην αποκλείεται το ενδεχόμενο, άλλο πρόσωπο να κυνηγάτε και άλλο τελικά να κατακτήσετε, που μάλιστα ούτε καν το είχατε σκεφτεί. Η διάρκεια και η σταθερότητα πάντως είναι προς αναζήτηση. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, αν ξεκινάτε τώρα μια αυτόνομη προσπάθεια ίσως βρείτε υποστήριξη από ανθρώπους του κοινωνικού σας κύκλου ή από άλλους που θα γνωρίσετε τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος  στον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάσει τον οικογενειακό σας τομέα, όπου ενδέχεται να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις που θα σας ωθήσουν σε αποφάσεις, οι οποίες θα είναι κάπως σκληρές, αλλά αναγκαίες, με στόχο την απεμπλοκή σας από διάφορες υποθέσεις που τραβάνε καιρό και δεν λύνονται ή την σχέση σας με ένα πρόσωπο που παρεμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, προκαλώντας εντάσεις. Από την άλλη, είναι πιθανή μια αλλαγή σπιτιού ή της επαγγελματικής σας έδρας, ο εξωραϊσμός ή η μετατροπή ενός χώρου σας. Ερωτικά, θα βάλετε τέλος σε μια κατάσταση, προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει μια καινούργια αρχή. Ίσως, επίσης, εκεί που δεν περιμένετε κάτι, να έρθει και να ανατρέψει τα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον 3ο οίκο σας η επικοινωνία με τους γύρω σας δε θα είναι εύκολη, ενώ συχνά πυκνά θα νιώθετε ότι εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος γι’ αυτό δε μπορείτε να συνεννοηθείτε. Θα εκνευρίζεστε με τις διαφορετικές απόψεις και γνώμες ή παρεμβάσεις και προσώπων του στενού σας κύκλου ενώ και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας ενδέχεται να αλλάξουν, αφού θα αυξηθούν οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις σας είτε για προσωπικές είτε για επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σίγουρα όμως είναι μια καλή περίοδος για να παρουσιάσετε τις ιδέες σας, όσο πρωτοποριακές ή μεγάλες είναι και να βρείτε τους κατάλληλους αποδέκτες αλλά και να κάνετε μια απρόσμενη ερωτική γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει αρκετά τον οικονομικό σας τομέα και μάλιστα θα νιώσετε ότι δεν πρέπει να θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ούτε καν έσοδα που ήταν προγραμματισμένα, αφού ενδέχεται να μην τα λάβετε ή να προκύψει ένα έξοδο και να σας τα «πάρει». Από την άλλη όμως, αν αρχίσετε να γίνεστε πιο διεκδικητικοί και προασπίσετε τα συμφέροντά σας και το δίκιο σας, τότε το παιχνίδι θα γυρίσει υπέρ σας. Ερωτικά, ωστόσο, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προβλέπονται έντονες συγκινήσεις, καινούργιες εμπειρίες και πειραματισμοί, με εσάς πρόθυμους να ρισκάρετε περισσότερο, καθώς οι επιθυμίες θα είναι αυξημένες και θα σας ωθούν σε επιλογές που ίσως ξεφεύγουν κι από τα στάνταρ σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος  με την επιρροή του Πλούτωνα  στο ζώδιό σας έρχεται να σας σπρώξει σε μια καινούργια κατεύθυνση, αλλά για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές αλλαγές είτε ηθελημένα είτε εξ αιτίας διαφόρων απρόσμενων εξελίξεων που θα ανακύψουν. Μπορεί να κάνετε την επανάστασή σας για να ξεφορτωθείτε πιέσεις, βάρη του παρελθόντος, αλλά και πρόσωπα και καταστάσεις που δε σας εκφράζουν πια, σχετικά είτε με τον ερωτικό είτε με τον επαγγελματικό σας τομέα. Πιθανόν βέβαια όλα αυτά να γίνουν με έναν μάλλον επιθετικό ή απότομο τρόπο, όμως το σίγουρο είναι ότι μετά τίποτα δε θα είναι το ίδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως η ψυχολογική σας φόρτιση να είναι τέτοια που θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να μην εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα που έχετε καιρό, ξεκαθαρίζοντας έτσι το τοπίο σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να σας γίνουν διάφορες αποκαλύψεις αναφορικά με τα εργασιακά σας που θα σας εκπλήξουν, ωστόσο θα είναι το κίνητρο ώστε να προβείτε σε συγκεκριμένες ενέργειες. Ερωτικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο και εκεί που ορκιζόσασταν ότι μια κατάσταση δε σας εκφράζει ή δεν είναι του στιλ σας, να βρεθείτε τώρα μπλεγμένοι, γι’ αυτό συγκρατήστε την ορμή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος  στον 11ο οίκο σας σπρώχνει να ξανοιχτείτε και να μεγαλώσετε κι άλλο τον κοινωνικό σας κύκλο, να γνωριστείτε με πρόσωπα που σας εκφράζουν περισσότερο ή μοιράζεστε ενδιαφέροντα και αντιλήψεις. Επίσης, όμως υπάρχει πιθανότητα να φέρει μια αναστάτωση στις φιλικές σας σχέσεις, με παλιές να διακόπτονται οριστικά, ενώ παράλληλα να δημιουργούνται καινούργιες. Σίγουρα η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο έντονη με αποτέλεσμα να υπάρξουν και αρκετά φλερτ που θα σας αναζωογονήσουν, παρότι η χρονική τους διάρκεια δε θα είναι μεγάλη. Επίσης, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μπροστά σας ένας άνθρωπος που θα σας φέρει μια διαφορετική επαγγελματική προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον 10ο ηλιακό σας οίκο καλείστε να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις στα επαγγελματικά σας και μάλιστα άμεσα και χωρίς κανένα δισταγμό που ενδεχομένως να πασχίζατε καιρό να τις αποφύγετε αλλά μάταια. Ίσως ήρθε η ώρα να κλείσετε έναν κύκλο και να ανοίξετε κάποιον άλλον, να κάνετε μια δική σας απόπειρα ή να αλλάξετε τελείως αντικείμενο εργασίας, που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Αν, πάλι, δε συνταχτείτε με το πνεύμα, οι αλλαγές που θα έρθουν από «έξω» θα σας δυσαρεστήσουν. Ερωτικά, ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη, παρά να επιμείνετε κάπου, αφού με τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα, δε γνωρίζετε πού «θα κάτσει η μπίλια».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον 9ο ηλιακό οίκο σας θα μπείτε σε μια φάση, όπου η κατάσταση που βρίσκεστε δε θα σας ικανοποιεί και θα ψάχνετε καινούργιες προοπτικές, γνώσεις, αλλά και ενδιαφέροντα ή επαφές που θα σας αναζωογονήσουν πνευματικά. Ενδεχομένως να αποκτήσετε επαφές με το εξωτερικό ή να προκύψει από το πουθενά ένα ταξίδι που θα σας ενθουσιάσει, αφού θα είναι η αφορμή για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, συν το ότι μπορεί να έχει και ερωτική χροιά. Θα κάνετε κι αρκετές συζητήσεις για επαγγελματικά όμως είναι πιο πιθανό αυτό που θέλετε να σας το παρέχει ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, παρά αυτά που ήδη ξέρετε.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος  στον 8ο οίκο σας καλεί να κάνετε δραστικές αλλαγές στην νοοτροπία σας, να ξεφορτωθείτε κολλήματα, ανασφάλειες και βιώματα του παρελθόντος ώστε να αλλάξουν και οι συνθήκες τόσο στον οικονομικό όσο και τον σεξουαλικό σας τομέα. Είναι πιθανό, μάλιστα, να διαπιστώσετε ότι αυτά που θέλετε πολύ, δε συμφωνούν με αυτά που κάνετε κι έχετε στρέψει την προσοχή σας να καλύψετε υποχρεώσεις σας και ανάγκες που τελικά δεν είναι όλες σημαντικές. Ευκαιρίες πάντως θα σας δοθούν σημαντικές να κάνετε μια καινούργια αρχή και αν τις εκμεταλλευτείτε, ακόμα και οι εκπλήξεις που θα λάβετε θα είναι ευχάριστες. Αν επιμείνετε στα ίδια, έναν αιφνιδιασμό που θα σας δυσαρεστήσει δε θα τον γλιτώσετε.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Σημαντικές πληροφορίες!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις για...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο!

Ξημερώνει ένας καινούργιος μήνας ο οποίος μας βάζει στην καρδιά του φθινοπώρου και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο ανάλαφρα αφού στο τέλος μας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις για το ερωτικό και όχι μόνο, ωροσκόπιο του Οκτωβρίου και δίνει χρήσιμες συμβουλές...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 4/10

Η Τρίτη έρχεται να μας χαλαρώσει και να μας γεμίσει ενθουσιασμό και αισιοδοξία, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Παππά: Η συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη – “Είναι απίστευτα τα συναισθήματα…”

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης (4/10). Φυσικά, η ίδια αναφέρθηκε στη γέννηση της εγγονής...