Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (16-18 Ιουλίου)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Είναι μία Παρασκευή με πολλά θέματα εργασίας που με τη Σελήνη στο Ζυγό γίνονται όλο και πιο έντονα… Δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις και ψάχνουμε απεγνωσμένα να βρούμε το δίκιο μας, το οποίο νομίζουμε ότι έχουμε… Ερωτικά, οι κόντρες προέρχονται από τις υποχρεώσεις που δεν μπορούμε να τις συντονίσουμε, ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι…. Και ποιος θα είναι αυτός που θα δυσαρεστηθεί ή θα δεχτεί να κάνει υποχώρηση αδιαμαρτύρητα? Η απάντηση είναι κανείς γιατί η διάθεση σήμερα έχει πολλές και έντονες διακυμάνσεις από το κάθε ερέθισμα που έρχεται μπροστά μας και μας προκαλεί…

Το Σάββατο έχουμε  πολύ αισιόδοξες διαθέσεις και κυρίως με καλή και θετική ενέργεια… Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να συνυπάρχουμε με τους άλλους και όχι μόνο αυτό θέλουμε να κάνουμε τις σχέσεις μας πιο ουσιαστικές και να έχουν μία βάση… Ερωτικά, το εμείς έχει περισσότερη αξία από το εγώ, και αυτό πρέπει να προασπίσουμε… Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι όλες οι σχέσεις που έχουν τις προϋποθέσεις μπαίνουν σε πιο επίσημη φάση και αν όχι με χαρτιά τουλάχιστον με πράξεις… Για τα επαγγελματικά, καινούργιες συνεργασίες δείχνουν τη δυναμική τους και οδεύουν με πιο γρήγορες διαδικασίες…  Ας απολαύσουμε τη μέρα και μην ξεχνάμε να μοιραζόμαστε, γιατί τότε τα θέματα αποκτούν και άλλη ουσία!

Η Κυριακή μας παραμένει συντροφική και με οικογενειακά στοιχεία που θα την εμπλουτίσουν… Ερωτικά, αυτό σημαίνει  ότι έχουμε πιο σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων και ίσως βάζουμε και όρια που και για εμάς είναι δυσβάσταχτα, αλλά ξέρουμε ότι είναι αναγκαστικά, αν θέλουμε να εξελιχθούμε… Βήματα μπροστά επιβάλλουν και πιο συνοπτικές διαδικασίες…  Επαγγελματικά, ξέρουμε ότι πρέπει να προασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας με πιο έντονο τρόπο ακόμα και αν αυτό θα μας φέρει σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους οι οποίες είναι ένα καλό κίνητρο για ξεκαθάρισμα… Από εβδομάδα μπορούμε να ασχοληθούμε και πιο εντατικά με τα οικονομικά μας, αφού ξέρουμε ότι κάτι πρέπει να πληρώσουμε… Ακόμα και αν δεν το θέλουμε καθόλου, αλλά επιβάλλεται!

ΚΡΙΟΣ

Ένα τριήμερο που  σας βάζει σε πολύ σημαντικές σκέψεις για να κάνετε προεκτάσεις στα επαγγελματικά σας… Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν θέλετε να αρνηθείτε κάτι, θα έρθει η ώρα που δε θα μπορέσετε να το κάνετε… Όλα σας μοιάζουν ελκυστικά…. Ερωτικά, θέλετε να βάλετε τους κανόνες σας, και να πάρετε τα ηνία… Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί σχεδόν όσα βγάζετε ξοδεύετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ώρα για πιο σκληρή δουλειά για εσάς και σε νέα δεδομένα που θέλετε να βάλετε για να ασχοληθείτε πιο εντατικά με καινούργιες δραστηριότητες… Σας αγχώνει μεν το καινούργιο αλλά δεν μπορείτε να το αρνηθείτε, έστω και αν το κάνετε αναγκαστικά στην αρχή και μετά αφού ζεσταθείτε, θα αρχίσει να σας αρέσει… Ερωτικά, έχετε σχεδόν στηρίξει τις ελπίδες σας στις κινήσεις των άλλων, αλλά αυτό είναι κάτι που θέλετε να το αλλάξετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτέλους, αντιλαμβάνεστε ότι είστε δημιουργικοί και μπορείτε να αναπνέετε πιο βαθειά και να βρίσκετε λύσεις και να προχωράτε… Ερωτικά, πολλά τα ενδιαφέροντα άτομα που σας προκαλούν και εσάς ενδιαφέρον και έτσι ξεκινάει το παιχνίδι και φουντώνει χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνετε απαραίτητα σε αυτό και δε θα έχετε και παράλληλα ενδιαφέροντα.. Επαγγελματικά, τώρα ξέρετε να βρίσκετε λύσεις που θα σας απαλλάξουν από ένα άγχος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυσικά και θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας αλλά μην το παρακάνετε γιατί ο κίνδυνος να ξοδέψετε πολλά και τελικά να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας είναι μεγάλος… Το πιθανότερο είναι να σας πιάσει μία ανυπομονησία που θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και τελικά δε θα είστε με τίποτα ικανοποιημένοι… Ερωτικά, τα μηνύματα που παίρνετε είναι θετικά, αλλά μην τα κοιτάτε… Αξιοποιήστε τα και μάλιστα τάχιστα… Επαγγελματικά, βιάζεστε περισσότερο από όσο σας επιτρέπεται!

ΛΕΩΝ

Ένα τριήμερο με πολύ γρήγορες εναλλαγές είναι αυτό που ξημερώνει για εσάς… Βασικά θέλετε να μετακινείστε και ίσως και να υπερβάλλετε και να πάτε σε πολλά μέρη και να ταλαιπωρηθείτε… Ερωτικά, είστε πιο επιφυλακτικοί και φοβάστε να πάρετε πρωτοβουλίες, προτού είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα… Επαγγελματικά τα μηνύματα που παίρνετε είναι θετικά αλλά απαιτούν από εσάς άμεση ανταπόκριση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα τριήμερο που σας κάνει να θέλετε να σταθεροποιήσετε τη θέση της να την ισχυροποιείστε και μετά να κάνετε τις κινήσεις σας… Για τα ερωτικά σας το παιχνίδι διεκδίκησης αρχίζει και ανεβαίνει κατακόρυφα και ξέρετε να κοιτάτε μπροστά και όχι πίσω, αν και μπορεί να έχετε ενοχλήσεις που όμως θα τις αφήσετε στο σημείο που τους αρμόζει… Πίσω και μόνο… Επαγγελματικά, μία είδηση σας βάζει σε σκέψεις  να τις εξελίξετε όλο και περισσότερο!

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε φάση που όλα ξεκινούν και καταλήγουν σε εσάς και αφού νιώθετε την επιρροή που ασκείτε στους άλλους, τότε έχετε όλο και περισσότερη δύναμη και διάθεση να το διεκδικήσετε… Πιστεύετε ότι εσείς μπορείτε να κινήσετε όλα τα νήματα σε όλους τους τομείς… Δεν έχετε και άδικο, γιατί υπερέχετε και το ξέρετε και αυτό δεν είναι κακό… Ερωτικά, μία κόντρα σας βγαίνει σε καλό γιατί κάνει τους άλλους να σκέφτονται περισσότερο… Επαγγελματικά, καθυστερείτε κάτι και ίσως και να εκτεθείτε για ένα πράγμα που μπορούσατε να προλάβετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά πράγματα γίνονται εν αγνοία σας, αλλά τουλάχιστον αφού το διαισθάνεστε μπορείτε να αρχίσετε να αποκρυπτογραφείτε σιγά-σιγά τις καταστάσεις και την επιρροή τους πάνω σας… Ερωτικά, θέλετε περισσότερες εντάσεις αλλά και χαλαρές στιγμές τις οποίες ξέρετε και πώς να τις έχετε… Διασκέδαση για εσάς, σημαίνει και πολύ έρωτας σε αυτή τη φάση…. Επαγγελματικά, κάποιοι στηρίζονται επάνω σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να μην προχωράτε σε άμεσες ενέργειες… Πρέπει να βγείτε στην επιφάνεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθησυχαστικό είναι αυτό το τριήμερο για εσάς αφού σας αυξάνει τον κοινωνικό σας κύκλο και σας κάνει να ανοίγεστε και να βάζετε καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας που θα τους αξιοποιήσετε και κατάλληλα… Σας ανοίγουν και καινούργιες προοπτικές που ούτε καν τις είχατε σκεφτεί… Ερωτικά, έχετε ηρεμήσει λίγο αλλά έχετε αμφιβολίες αν αυτά που νιώθετε είναι αμοιβαία και μάλιστα στον ίδιο βαθμό…. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα μπαίνουν στη θέση τους αλλά και εσείς αλλάζετε γνώμη για κάτι που τώρα σας φαίνεται και πιο σωστό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά τα επαγγελματικά σας θέματα αυτό το τριήμερο και έρχονται και προστίθενται και καινούργια για να σας βάλουν να διεκδικήσετε ακόμα περισσότερα πράγματα και περισσότερες ευθύνες οι οποίες όμως θα είναι με ανταλλάγματα… Σίγουρα, αυτή σας η κινητικότητα δημιουργεί και ανταγωνισμό που θέλει να σας χτυπήσει και έχει την υπομονή να σας βρει στο σημείο που θα σας πονέσει… Ερωτικά, έχετε μπλέξει τη φιλία με τον έρωτα, γι’ αυτό μη βάζετε ταμπέλες αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να κατατάξετε κάποιους ανθρώπους στη σωστή τους θέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ότι έχετε βοήθειες εσείς για να σας βάλει σε σκέψεις  και να θέλετε και να εκπαιδευτείτε περισσότερο για τα επαγγελματικά σας…  Έτσι λοιπόν η γνώση σας προσφέρεται απλόχερα και εσείς την αναζητάτε για περαιτέρω αξιοποίηση… Ερωτικά, είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους, ακόμα και αν στο παρελθόν τους είχατε μπερδέψει… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι σας στηρίζουν μεν, αλλά όχι με την ένταση που θα θέλατε!

ΙΧΘΥΣ

Ευκαιρία να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη με έναν τρόπο αφού σας  προσφέρονται ευκαιρίες για ρυθμίσεις και επιπλέον χρηματοδοτήσεις… Αν έχετε στα σκαριά καινούργιες επαγγελματικές επιδιώξεις και χρειάζονται χρήματα, τότε θα μπορείτε να τα βρείτε και να τα αξιοποιήσετε.. Ερωτικά, έχετε πολλά στο κεφάλι σας, και επιστρατεύετε τη λογική σας και αν δεν είναι αυτή δική σας επιθυμία είναι των άλλων που θα σας το επιβάλλουν χωρίς να μπορείτε να το αρνηθείτε… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι οι πολλές συζητήσεις φτάνουν στο τέλος τους προς οριστικοποίηση!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε στην Αίγινα τον ενός έτους γιο της!

Η Κατερίνα Μουτσάτσου βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές με τον σύζυγό της και τα παιδάκια της. Η ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στις...

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια της Μαρίας Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το νεαρό ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μερικούς...

Χρύσα Μιχαλοπούλου-Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο εστιατόριο του αγαπημένου της στην Αντίπαρο μαζί με την αδερφή της

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αν και η σχέση τους μετρά μερικούς μόλις...

Mike Mitchell: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός του “Μονομάχου”

Ο γνωστός ηθοποιός Mike Mitchell, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του στο ΤΜΖ, ο ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε στην Αίγινα τον ενός έτους γιο της!

Η Κατερίνα Μουτσάτσου βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές με τον σύζυγό της και τα παιδάκια της. Η ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στις...