Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (20/5-22/5)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Παρασκευή είναι φουλ στην ενέργεια και μας βγάζει τη διάθεση να τελειώνουμε με διάφορες υποθέσεις μας που έχουν τραβήξει καιρό, να τις κλείσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολα τόσο από διάφορα εμπόδια και εμπλοκές που θα παρουσιαστούν, όσο και από τη δική μας έλλειψη υπομονής στις καθυστερήσεις. Είναι πιθανό να τσακωθούμε, να γίνουμε λίγο επιθετικοί ή να χάσουμε την ψυχραιμία και την ευγένειά μας, σε περίπτωση που οι δουλειά μας αργεί να γίνει. Από την άλλη, είναι πιθανό να αναγκαστούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει κι όχι αυτό που θέλουμε γι’ αυτό και θα έχουμε εκνευρισμό ενώ ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός μας θα μετριαστεί ακόμα και στα ερωτικά μας και θα έχουμε δισταγμό και δεύτερες σκέψεις. Επαγγελματικά, ενδεχομένως βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να λογοδοτήσουμε σε έναν ανώτερό μας ή να περιορίσουμε τα σχέδια και τις επιδιώξεις μας.

Το Σάββατο θα κρατήσει την ένταση της Παρασκευής, ωστόσο, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα και η διάθεσή μας να κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί θα επανέλθει. Θα είμαστε πιο δραστήριοι, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, ίσως, μάλιστα, καταπιαστούμε με διάφορα που έχουν μείνει στη μέση για να τα τελειώσουμε. Απ’ την άλλη, δε θέλουμε να περάσουμε το σαββατόβραδο κλεισμένοι στο σπίτι, οπότε είναι πιθανό να ξεσηκώσουμε την παρέα ή τον άνθρωπό μας, για να πάμε κάπου να διασκεδάσουμε. Γενικά, θα βγάλουμε πάθος και ένταση, αλλά και μεγάλη παρόρμηση, κυρίως στα ερωτικά, αφού το αίμα θα τρέχει καυτό στις φλέβες μας. Δε θα εφαρμόσουμε στρατηγικές και κόλπα, αντίθετα θα διεκδικήσουμε και θα μας διεκδικήσουν άμεσα και χωρίς περιστροφές. Επαγγελματικά, ωστόσο, μπορεί να είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι και να μην κρίνουμε σωστά ή να προβούμε σε σπασμωδικές ενέργειες κι εκεί χρειάζεται προσοχή από την πλευρά μας για να μην μας κοστίσει η ξεροκεφαλιά κι η απερισκεψία.

Την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε, να χαρούμε τις μικροχαρές της ζωής, είτε στο σπίτι μας παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους είτε αράζοντας σε μια παραλία και απολαμβάνοντας τη θάλασσα. Συναισθηματικά ωστόσο θα έχουμε κάποια ανεβοκατεβάσματα, ίσως γιατί από τη μια προσπαθούμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και λογικοί κι από την άλλη σπρωχνόμαστε να τα παρατήσουμε όλα και να κάνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε, αδιαφορώντας για αντιδράσεις και επιπτώσεις. Κι είναι πολύ πιθανό να συνταχτούμε με τη δεύτερη πλευρά και να αφήσουμε για άλλη μέρα τελικά υποχρεώσεις και δουλειές, δυσαρεστώντας κάποιους, αλλά προσφέροντας τον εαυτό μας τη δυνατότητα να αισθανθεί απαλλαγμένος από τα βάρη, έστω και για λίγο. Κι ο έρωτας όμως θα έχει περίοπτη θέση και μάλιστα πολλά θα είναι τα θέλω μας και θα επιμείνουμε να τα ικανοποιήσουμε, βγάζοντας και μια υπερβολή, ενώ αν έχουμε σχέση, θα αισθανθούμε μια ανασφάλεια κατά πόσο το ταίρι μας είναι κατά δικό μας.

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργειά σας φτάνει για να δανείσετε κιόλας και θα είστε στις επάλξεις, προωθώντας προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Η ορμητικότητα αλλά κι η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη, ενδεχομένως όμως, τουλάχιστον την Παρασκευή να είναι κακοί σύμβουλοι και να σας οδηγήσουν σε λάθη και αστοχίες, από τη βιασύνη σας να τελειώνετε με καταστάσεις που σας ζορίζουν ή σας καταπιέζουν. Το Σάββατο τα πράγματα θα λειτουργήσουν υπέρ σας και θα βγάλετε το καλό και διασκεδαστικό σας πρόσωπο. Την Κυριακή θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ενώ θα σκεφτείτε σοβαρά μια συμφωνία ή πρόταση που θα σας έχει γίνει κι ίσως σας βγάλει από ένα αδιέξοδο. Ερωτικά πάντως το τριήμερο θα έχετε τις ευκαιρίες να αλλάξετε την κατάστασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Περισσότερο την Παρασκευή και λιγότερο το Σάββατο θα πέσετε με τα μούτρα σε διάφορες δουλειές γιατί θέλετε να ξεμπερδεύετε μαζί τους και να μη σας τρώνε άλλο τον χρόνο σας. Ωστόσο, θα έχετε και άγχος ή εκνευρισμό, ίσως γιατί θα νιώσετε ότι πιέζεστε οπότε κάποια στιγμή είναι πιθανό να αντιδράσετε γιατί δεν αντέχετε τους γρήγορους ρυθμούς. Η Κυριακή σας δίνει το δικαίωμα να προτάξετε τα θέλω σας και να επιμείνετε να κάνετε αυτά που ποθείτε κι όχι τα χατίρια άλλων. Πιθανόν να ζητάτε παραπάνω από αυτά που μπορείτε να πάρετε, όμως δεν είστε διατεθειμένοι να παζαρέψετε κι αυτό σας κάνει ελαφρώς ασυμβίβαστους. Ερωτικά δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη για ένα πρόσωπο ξεφεύγει από τα στάνταρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξ αιτίας των υποχρεώσεών σας ή ενός οικονομικού θέματος, ίσως αναγκαστείτε την Παρασκευή να μείνετε μέσα ή να μην κάνετε κάτι που σχεδιάζατε, με αποτέλεσμα να εκνευριστείτε αρκετά. Ωστόσο, το Σάββατο θα βγάλετε τα σπασμένα και θα κυκλοφορήσετε αρκετά, θα βρεθείτε με φιλικά και άλλα αγαπημένα πρόσωπα και ίσως κάνετε και κάποιες επαφές για μια επαγγελματική σας υπόθεση που βιάζεστε να τελειώσετε. Ερωτικά, μπορεί να σας δημιουργηθεί έντονη έλξη για πρόσωπο που μέχρι χθες το βλέπατε τελείως φιλικά. Την Κυριακή όμως η διάθεσή σας θα είναι ασταθής και ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη ενός επαναπροσδιορισμού των στόχων σας. Σίγουρα πάντως θα προτιμήσετε τη γαλήνη του σπιτιού σας και τη συντροφιά λίγων και εκλεκτών ατόμων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή θα υπάρχει μια ένταση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και από το τίποτα μπορεί να ξεσπάσει μια διαφωνία ή και καβγάς με έναν συνάδελφο ή προϊστάμενό σας. Ενώ συνήθως δε δίνετε συνέχεια, τώρα μπορεί εξ αιτίας δικών σας θεμάτων να πείτε μια κουβέντα παραπάνω ή να αντιδράσετε κάπως υπερβολικά. Το Σάββατο θα προσπαθήσετε να ξεχάσετε το περιστατικό και ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε ότι το να ανταπαντάτε σε προκλήσεις ή να χάνετε τον έλεγχό σας μόνο προβλήματα δε λύνει. Η Κυριακή θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε φίλους, ίσως και να βγείτε μαζί τους και να ξεχαστείτε. Ερωτικά, είναι πιθανή και μια καινούργια γνωριμία που έρχεται να σπάσει τη ρουτίνα σας.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσετε, γι’ αυτό θα είστε σε εγρήγορση από νωρίς για να τις προλάβετε. Επίσης, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αρκετά άτομα για επαγγελματικούς λόγους ή να συνεννοηθείτε για μια προσωπική σας υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται κι μια έντονη διαφωνία με ένα στενό συγγενή σας. Το Σάββατο ενδείκνυται για να βγείτε, ακόμα και να ξεφύγετε από την πόλη, για να αλλάξετε παραστάσεις και να αναπνεύσετε καθαρό αέρα ή θαλασσινή αύρα και να φλερτάρετε. Η Κυριακή όμως σας θέλει να ασχολείστε με τα του σπιτιού σας είτε σαν χώρο είτε σαν άτομα, που απ’ ό,τι φαίνεται θα σας κάνουν λίγο δύσκολη τη ζωή με τα καπρίτσια τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρασκευή θα σας δημιουργηθεί μια ανησυχία για τα οικονομικά σας, ενδεχομένως γιατί οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, ωστόσο, αν οργανωθείτε και κλείσετε πρώτα τις επείγουσες, θα σας φύγει ένας βάρος. Το Σάββατο το κλίμα θα είναι διαφορετικό, ίσως γιατί πιεστήκατε και συνεχίζετε να πιέζεστε για κάποια πράγματα και θα κάνετε ένα διάλειμμα, ενδιαφερόμενοι μόνο τις δικές σας ανάγκες. Ερωτικά, μια τυχαία γνωριμία ενδεχομένως να σας προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να χάσετε προσωρινά τον έλεγχο. Την Κυριακή μπορεί να γνωρίσετε τυχαία ένα πρόσωπο που θα αντιληφθείτε ότι θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο. Επίσης, πιθανόν να διερευνήσετε μια προοπτική που θα σας γίνει, ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα του γούστου σας.

ΖΥΓΟΣ

Την Παρασκευή θα αποφύγετε να τραβήξετε το σχοινί και να αντιπαρατεθείτε με έναν πρόσωπο σχετικό με τα επαγγελματικά σας ή το ταίρι σας, ίσως γιατί κατά βάθος δεν είστε έτοιμοι ακόμα να θίξετε κάποια θέματα και να τα ξεκαθαρίσετε. Πιθανόν, μάλιστα, να πάρετε και την ευθύνη πάνω σας για κάτι, που μετά όμως θα το μετανιώσετε. Το Σάββατο, ωστόσο, δε θα είστε τόσο υποχωρητικοί και μάλλον θα πατήσετε πόδι. Ερωτικά, αν υπάρχει ένα πρόσωπο σας έχει κλέψει την καρδιά, θα κάνετε μια σημαντική κίνηση. Την Κυριακή πάντως οι πιθανότητες θα είναι περισσότερες κι ενδεχομένως ένας αιφνιδιασμός να έχει θετικά αποτελέσματα. Οικονομικά όμως κινδυνεύετε να ξεφύγετε από το μέτρο, γι’ αυτό έχετε το νου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Παρασκευή θα υπάρχει μια κόντρα με ένα συνάδελφό σας που ίσως βγάλει στην επιφάνεια και τον ανταγωνισμό που τρέφει απέναντί σας. Ωστόσο, μην αφήσετε τον εγωισμό να νικήσει, αν πρόκειται για σημαντικό θέμα της δουλειάς σας γιατί δεν αποκλείεται να έχετε άδικο και τελικά να γίνει λάθος. Το Σάββατο ίσως μάθετε κάτι που θα σας ανοίξει τα μάτια σχετικά με ένα άτομο του περίγυρού σας, οπότε θα προβείτε σε συγκεκριμένες ενέργειες. Την Κυριακή δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί για ασήμαντο λόγο μια ένταση ανάμεσα σε σας και τον άνθρωπό σας, όμως αν παραμείνετε ψύχραιμοι και δεν δώσετε προέκταση, θα εκτονωθεί το ίδιο γρήγορα όπως εκδηλώθηκε. Αν είστε μόνοι, θα εκνευριστείτε από ένα πρόσωπο που σας έχει γίνει κολλιτσίδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή δεν αποκλείεται να έχετε μια έντονη αψιμαχία με ένα φιλικό σας πρόσωπο και η αιτία είναι μάλλον το ότι κρίνει τις επιλογές σας ή θα αισθανθείτε ότι προσπαθεί να σας αναγκάσει να αποδεχτείτε κάτι που δε θέλετε. Είναι όμως και μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα στη σχέση σας. Το Σάββατο θα είστε πιο κεφάτοι και δραστήριοι και το βράδυ σίγουρα θα… αλωνίσετε με την παρέα σας. Φλερτ και προκλήσεις θα το κάνουν αρκετά συναρπαστικό ενώ αν είστε δεσμευμένοι, θα ξαναφουντώσει η φλόγα του έρωτά σας για τον άνθρωπό σας. Την Κυριακή θα κάνετε οικονομία δυνάμεων, θα ξεκουραστείτε, αν και το μεγαλύτερο μέρος της θα ασχοληθείτε με δουλειές ή επιδιορθώσεις και τεχνικές εργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Παρασκευή ίσως νιώσετε το βάρος των ευθυνών όλων αυτών που έχετε αναλάβει, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σας, αρκετά μεγάλο και το μόνο που θα σας νοιάζει είναι το πότε επιτέλους θα το ξεφορτωθείτε. Αλλά, θα συνειδητοποιήσετε ότι κατά ένα σημαντικό ποσοστό φταίτε κι εσείς που η υπευθυνότητα ή ο… συγκεντρωτισμός σας δε σας αφήνουν να πείτε «όχι». Το Σάββατο, θα έχετε μια πιο αποφασιστική στάση, βάζοντας φρένο σε αυθαιρεσίες, παρεμβάσεις αλλά και αντιδραστικές συμπεριφορές στη σχέση ή την οικογένειά σας. Η Κυριακή επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως αν είστε μόνοι, αφού μια γνωριμία από το πουθενά ίσως είναι αυτό που ψάχνατε καιρό. Δεν αποκλείεται, επίσης, να προτείνετε μια έξοδο στον άνθρωπό σας για να ηρεμήσετε τα πνεύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Παρασκευή ίσως έρθετε σε μια ευθεία αντιπαράθεση με κάποια πρόσωπα στη δουλειά σας που επειδή δεν μιλάτε ή δε φαίνεστε να δίνετε σημασία, θεωρούν ότι δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται. Πιθανόν να αναφέρετε και κάποια σχόλια που γίνονται σε βάρος σας, πίσω από την πλάτη σας και να ζητήσετε εξηγήσεις. Το Σάββατο θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας, ενδεχομένως να βγάλετε κι ένα δυναμικό προφίλ, καταφέρνοντας να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου, ακόμα και το ερωτικό. Την Κυριακή θα μονοπωλήσουν την προσοχή σας το σπίτι και η οικογένεια και όχι με θετικό τρόπο, αφού μια ζημιά ή ένταση από μια μικρή αφορμή θα σας αναγκάσουν να παίξετε το ρόλο του πυροσβέστη.

ΙΧΘΥΣ

Την Παρασκευή θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να βάλετε σε περιορισμό την καταναλωτική σας τάση και να είστε πιο προσεκτικοί στα έξοδά σας γιατί έχετε ακόμα αρκετές υποχρεώσεις να καλύψετε και δε σας παίρνει να κάνετε αλόγιστες σπατάλες. Από την άλλη, ίσως στενοχωρηθείτε λίγο από την έκβαση μιας ερωτικής σας υπόθεσης. Το Σάββατο, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, το ίδιο κι η διάθεσή σας, ενδεχομένως γι’ αυτό να αφήσετε τον εαυτό λίγο πιο ελεύθερο και να ζήσετε το «τώρα», χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Την Κυριακή μπορεί να σας έρθει ξαφνικά η όρεξη να επισκεφτείτε στενούς συγγενείς σας ή να πάτε μια βόλτα στη φύση ή οπουδήποτε με την παρέα ή το ταίρι σας να αλλάξετε παραστάσεις.

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Προσοχή στις εντάσεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (30/6)

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου  θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια, ζωντάνια και με αισιοδοξία. Το ταμπεραμέντο μας θα τραβήξει το ενδιαφέρον, θα εντυπωσιάσουμε με...

Ποια ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο από 29 Ιουνίου;

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή μας στις προσωπικές σχέσεις και στον ιδιωτικό τομέα και φέρνει μεγάλες αλλαγές για κάποια ζώδια. Κάποια κεφάλαια...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Είχε τα γενέθλιά της και δέχθηκε τις πιο υπέροχες ευχές από τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους! (βίντεο)

Τα γενέθλιά της γιόρτασε εχθές η Χριστίνα Μπόμπα που στην τόσο ξεχωριστή ημέρα για εκείνη βρισκόταν πλάι στον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη αλλά και...