Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (27/5-29/5)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Παρασκευή δεν παρουσιάζει μεγάλες διαφορές από τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας, αλλά μας προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία να δούμε, να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε πως μπορούμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Τίποτα δεν υπόσχεται πως τελικά θα αποφασίσουμε να το κάνουμε, αλλά η ενέργεια της ημέρας επιμένει να μας προκαλεί να δούμε την διαδρομή, άσχετα με την τελική επιλογή μας, η οποία έχει να κάνει τόσο με την αυτοκυριαρχίας μας, όσο και με την φιλία προς τον εαυτό μας.

Το Σαββατοκύριακο, από την άλλη ξεκινάει με διαφορετικές ενέργειες, οι οποίες προκαλούν περισσότερο τη νόηση και τη λειτουργία του μυαλού. Εκφράζονται  διεργασίες περισσότερο νοητικές παρά υλοποίησης, ανάγκες κινητικότητας και διοχέτευσης των πόρων όχι προς σταθερότητα και στάση, αλλά προς εγρήγορση και μετακίνηση… Ο ακριβής σχεδιασμός και η σωστή εκτίμηση των γεγονότων, μπορεί να σκοντάψει πάνω σε υπερφίαλες συμπεριφορές. Δεν χρειάζεται ο έπαινος πριν ολοκληρωθούν οι διεργασίες που έχουν ξεκινήσει. Κατά το ίδιο σκεπτικό, δεν χρειάζεται η δημοσιοποίηση κανενός θέματος πριν την ωρίμανση και  μέχρι να φτάσει στο τελικό στάδιο.

Την Κυριακή μπορούμε να χαλαρώσουμε διαβάζοντας ένα βιβλίο, κάνοντας μια μικρή βόλτα, βλέποντας φίλους ή ακόμα και μιλώντας στο τηλέφωνο. Ιδιαίτερα η ανταλλαγή χιουμοριστικών σχολίων, ή η ενασχόληση μας με μικρά και ασήμαντα θέματα, μπορούν να μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε λίγο το μυαλό μας από τις πολύκροτες σκέψεις των προηγούμενων ημερών

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή σαν τελευταία ημέρα της εβδομάδας κουβαλάει μαζί της και όλη την κούραση που περάσατε προσπαθώντας να επιβάλετε την ύπαρξη σας, να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας και να αυξήσετε τις οικονομικές σας εισροές….Δεν παραδίδετε εύκολα τα όπλα και το αποδεικνύετε συνεχώς. Ίσως όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να παραδεχτείτε πως δεν μπορείτε να είστε πάντα ο νικητής. Αυτή η παραδοχή σήμερα θα σας επιτρέψει να σταματήσετε να αγωνίζεστε για χαμένες μάχες και να επιλέξετε νέα πεδία δράσης…Το Σαββατοκύριακο, είναι αρκετά  πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο σε σχέση με τη σοβαρότητα που είχατε προσδώσει στα γεγονότα.  Οι ελπίδες ζωντανεύουν παρατηρώντας πόσο χαρούμενοι γίνεστε με απλά πράγματα της ζωής. Η διάθεση για φλερτ επιστρέφει, ενώ κάποιοι άνθρωποι φροντίζουν να αναζωογονηθεί το μυαλό σας, το οποίο είχε κολλήσει στο χθες. Χαρείτε μια καινούργια γνωριμία ή και μια παλιά που όμως έρχεται με άλλες διαθέσεις. Η ζωή ανήκει στους τολμηρούς  κι εσείς ανήκετε σε αυτούς!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι η ημέρα στην οποία θα περικλύσετε σχεδόν όλα όσα ζήσατε την εβδομάδα που πέρασε. Όμορφα ή δύσκολα, οι ημέρες κύλησαν κι εσείς μέσα σε αυτές ακλουθήσατε την  ροή, η οποία σαν τελικό αποτέλεσμα δεν σας ζημίωσε, όσο κι αν πιεστήκατε. Μάθατε πράγματα για τον εαυτό σας, τις αντοχές , αλλά και τις κρυμμένες σας σκέψεις. Είδατε τους φόβους σας και τους αντιμετωπίσατε, ήρθατε αντιμέτωποι με σκιές αλλά τις νικήσατε…Το Σαββατοκύριακο έρχεται για να σας δώσει μια ανάσα ελευθερίας και να σας υπενθυμίσει πως χρειάζεστε ένα διάλλειμα, με φίλους, με χαρούμενους ανθρώπους, με ανθρώπους που σας φλερτάρουν , που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη, που σας αναγνωρίζουν και σας αποδέχονται, αλλά έχουν το ελάττωμα ,να  θέλουν δεσμεύσεις. Δεσμεύσεις τις οποίες  αποφεύγετε επιμελώς, αλλά τις κρατάτε  στο πίσω μέρος του μυαλού σας, με σκοπό να τις επεξεργαστείτε κάποια άλλη στιγμή…Ιδιαίτερα την Κυριακή κατανοείτε πως η ζωή γίνεται πολύ όμορφη όταν δεν κυνηγάτε φαντάσματα και ουτοπικά όνειρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Παρασκευή η ενέργεια σας είναι γενικά πεσμένη, ενώ και η διάθεση σας ακολουθεί μια ανάλογη πορεία. Οι σκέψεις δεν βρίσκουν διέξοδο και η υπνοθεραπεία μπορεί να σας φαντάζει καταπληκτική ιδέα.  Μια νοσταλγία , μια αδιόρατη θλίψη που χρειάζεται να της δώσετε προσοχή, αλλά δεν γνωρίζετε ακριβώς τον τρόπο, ακόμα κι αν οι άλλοι καταλαβαίνουν καλύτερα από εσάς τι σας συμβαίνει, εσείς αρνείστε να δείτε το αυτονόητο…Το Σαββατοκύριακο όμως, η ατμόσφαιρα αλλάζει. Από το Σάββατο ξεκινάει η διάθεσή σας να γίνεται πιο χαρούμενη, εφόσον οι ενέργειες της ημέρας ταιριάζουν καλύτερα στο επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο…Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή ασχολείστε επί παντός επιστητού, έχετε άποψη για όλους και για όλα. Ξεκινάτε να ασχοληθείτε με κάτι, αλλά μέχρι να το προσεγγίσετε κάτι άλλο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Δεν μπορείτε να εστιαστείτε, αλλά τι σημασία έχει ? Τουλάχιστον θα περάσετε καλά και δεν θα βαρεθείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εκεί που μέχρι και την Παρασκευή τα γεγονότα έχουν μια κάποια βαρύτητα, που σας δίνει το απόλυτο δίκαιο να φιλοσοφείτε, να βγάζετε βαρύγδουπα συμπεράσματα και να νιώθετε τόσο όμορφα που τα συναισθήματα κινούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε  να νιώθετε μια ανωτερότητα και μια υπεροχή, με στιβαρή άποψη, έρχεται το Σάββατο..Έρχεται το Σάββατο και σας αναστατώνει το είναι σας. Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν άποψη και γνώμη, η οποία έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική σας και αυτό σας αποσυντονίζει. Περισσότερο από όλα σας αποσυντονίζει το γεγονός όμως πως η δική τους γνώμη είναι επιφανειακή, πεζή και καθόλου επεξεργασμένη…Ευτυχώς όμως έρχεται η Κυριακή, οπότε καταφέρνετε να συντονιστείτε , να βρείτε κοινά στοιχεία, να δείτε την θετική πλευρά,  να διασκεδάσετε με το χιούμορ των άλλων και γιατί όχι να δοκιμάσετε και την δική σας χιουμοριστική πλευρά. Η ζωή γίνεται πιο όμορφη όταν  δίνουμε στον εαυτό μας την δυνατότητα  πειραματισμού.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή σας βρίσκει να προσπαθείτε να ανακαλύψετε λύσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, αλλά και για την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη. Όλα σας φαντάζουν δύσκολα, αλλά η λέξη «πρόβλημα» είναι απαγορευμένη, ενώ την έχετε αντικαταστήσει με την λέξη «πρόκληση». Έτσι λοιπόν, ψάχνετε να βρείτε διαδρομές μέσα στις προκλήσεις, οι οποίες ακόμα και για εσάς είναι λίγο βαριές. ..Αν και όλοι περιμένουν το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσουν, εσάς δεν σας κάνει καμία διαφορά, έχοντας σκύψει το κεφάλι πάνω στα θέματα που σας απασχολούν , χρησιμοποιείτε  και την παραμικρή πληροφορία που θα φτάσει σε εσάς, για δημιουργία λύσεων…Η Κυριακή παρόλα αυτά είναι πιο ανάλαφρη, αφού σας κάνει δώρο την επαφή σας με φίλους και την παιχνιδιάρικη διάθεση του συντρόφου σας. Γίνεστε πιο κοινωνικοί αφήνοντας έστω και λίγο τις ανησυχίες , αφού  μπορείτε να γελάσετε με την ψυχή σας.  Μην οργανώσετε σήμερα τον χρόνο σας, αφήστε τον να σας αποπλανήσει, το χρειάζεστε !

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρασκευή είστε διαθέσιμοι να δώσετε τις συμβουλές σας, σε οποιονδήποτε τις χρειαστεί,  αλλά ακόμα περισσότερο σε αυτούς που δεν τις χρειάζονται ή δεν σας τις ζητάνε. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο να μιλάτε μόνοι σας και κανείς να μη σας ακούει, παρότι οι συμβουλές σας μπορεί να είναι εξαιρετικές ή ακόμα χειρότερα να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις χωρίς πρόθεση προς αυτές…Το Σαββατοκύριακο όμως ενώ σας βρίσκει σε νοητική και ομιλητική έξαρση, έχετε διαφορετική αύρα. Η γοητεία σας είναι αυξημένη, ενώ έλκετε τους άλλους πολύ περισσότερο από ότι την Παρασκευή.  Ίσως επειδή αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να επιλέγετε πότε να μιλάτε και σε ποιους…  Την Κυριακή μπορείτε να επικοινωνήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να σκεφτείτε τρόπους για γρηγορότερη εξέλιξη τους. Δείτε φίλους, χαλαρώστε πηγαίνοντας σινεμά.  Επιλέξτε ένα ανάλαφρο βιβλίο ή μια κωμική ταινία!

ΖΥΓΟΣ

Την Παρασκευή είστε σχετικά σκεπτικοί με θέματα που εμπλέκουν τον συναισθηματικό με τον επαγγελματικό σας χώρο. Η προσπάθεια σας να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, μπορεί να αποδώσει και να σας ανταμείψει στα μέγιστα.  Θα κατανοήσετε πως είναι πιο σημαντική η κατανόηση από την σπασμωδική αντίδραση…Το Σαββατοκύριακο, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή και τα βλέπετε σε διαφορετικές διαστάσεις.  Η κοινωνικότητά σας διευρύνεται κι αν έχετε δουλειές που θα πρέπει να τελειώσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο, μάλλον θα μείνουν στη μέση…Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, σας ξεμυαλίζουν, είτε για μια εκδρομή, είτε για ανταλλαγή απόψεων με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Δεν έχετε μυαλό να δουλέψετε, έχετε μυαλό μόνο για νέες νοητικές περιπέτειες, οι οποίες θα τροφοδοτήσουν την φαντασία σας και θα σας δώσουν χαρά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι μια δύσκολη ημέρα με πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, γιατί προσπαθείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας σε μια καλή θέση ανάμεσα στους συνεργάτες σας. Ίσως έχετε μεγάλα σχέδια αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και αυτό σας προκαλεί άγχος. Αν και οι καταστάσεις μπορεί να μην το επιτρέπουν, εσείς όμως οφείλετε να χαλαρώσετε…Το Σαββατοκύριακο, οι συναισθηματικές εντάσεις αυξάνονται, γιατί έχετε την αίσθηση πως οι άλλοι προσπαθούν να σας επιβάλουν απόψεις, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές από εσάς…Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι αντί να διαφωνήσετε, να ανοίξετε τα αυτιά σας και να ακούσετε αυτές τις απόψεις, όχι για να πράξετε αλλά για να ενημερωθείτε. Μέσα στα λόγια που θα ειπωθούν, θα υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον.  Όλο το Σαββατοκύριακο, αν μπορείτε μη μιλήσετε καθόλου, απλά ακούστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή αντιλαμβάνεστε για μια ακόμα φορά, πως  “όταν  ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει”.  Μπορείτε να κατανοήσετε αυτή την έκφραση όπως εσείς θέλετε, αλλά σίγουρα τα σχέδια σας, δεν είναι τόσο σταθερά όσο εσείς νομίζετε πως θα θέλατε. Η ανατροπή των σχεδίων, σας ενημερώνει πως, κάθε σχέδιο έχει και μια εναλλακτική, ένα plan B. εσείς το προβλέψατε ?Το Σαββατοκύριακο, φαίνεστε πιο έτοιμοι να δημιουργήσετε εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε.  Η διάθεση σας είναι πιο ανάλαφρη, ενώ μπορεί να συναντήσετε τυχαία ανθρώπους οι οποίοι θα είναι πολύ βοηθητικοί στη ζωή σας…Εκμεταλλευτείτε αυτή την καλή συγκυρία του Σαββατοκύριακου, να είστε τον σωστό χρόνο, στον σωστό τόπο, για να συναντήσετε ίσως και τον έρωτα της ζωής σας.  Αν έχετε σύντροφο, μπορείτε να τον κάνετε να νιώσει όμορφα μαζί σας, ακόμα και με μια μικρή γλυκιά συζήτηση για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Παρασκευή, μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε πράξη, πράγματα που έχετε στο μυαλό σας πως θέλετε να πραγματοποιήσετε. Θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να λάβετε πολύ μεγάλη χαρά από οποιοδήποτε σχέδιο σας, παίρνει μορφή…Το Σαββατοκύριακο, αντίθετα με τις προηγούμενες ημέρες, που έπρεπε να υλοποιήσετε και να είστε προγραμματισμένοι, έρχεται για να σας υπενθυμίσει πως χρειάζεστε ξεκούραση. Νιώθετε αναζωογονημένοι, έχετε διάθεση να παίξετε και να πειράξετε τους άλλους. Χρησιμοποιείτε το χιούμορ σας για να τους εντυπωσιάσετε και τα καταφέρνετε μια χαρά…Μια βόλτα με την οικογένεια ή τους φίλους, μπορεί να βοηθήσει να γίνετε ευρηματικοί, να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να ξεχάσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν .  Είναι αναγκαίο να κάνετε κάτι διαφορετικό απ ότι κάνατε τις προηγούμενες ημέρες.  Δεν χρειάζεται να νιώσετε ενοχές αν αφήστε πίσω τις δουλειές του σας, εκεί θα είναι και θα σας περιμένουν.  Για να γίνετε πιο αποδοτικοί, πρέπει κατά διαστήματα και να διασκεδάζετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Παρασκευή είστε σχετικά σοβαροί, όπως σοβαρά έχετε πάρει και τα θέματα που σας απασχολούν. Η ψυχολογική σας διάθεση κάνει παρέα με την θλίψη και απορείτε γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε τη χαρά.  Η απάντηση λοιπόν είναι πως η χαρά, θα έρθει όταν πάψετε να έχετε μεγάλες προσδοκίες, ιδιαίτερα αν αυτές έχουν να κάνουν με την αλλαγή συμπεριφοράς των άλλων προς το πρόσωπό σας…Το Σαββατοκύριακο όμως, είναι διαφορετικό, ίσως αρχίζετε να συνειδητοποιείτε την αξία της δικής σας καλής διάθεσης, η οποία δεν εξαρτάται από τις πράξεις των άλλων. Μπορεί πραγματικά να σας έχουν χρησιμοποιήσει, ή να έχουν εκμεταλλευτεί τις γνώσεις, ή ακόμα και τα χρήματα σας…Αυτό όμως αντί να σας ρίχνει ψυχολογικά, θα πρέπει να το δεχτείτε σαν πληροφορία και όχι σαν βίωμα..Η διαφορά τους είναι πως σαν πληροφορία θα σας προστατέψει να μην ξανασυμβεί, ενώ σαν βίωμα ταυτίζεστε με αυτό και κατά συνέπεια σας ξανά συμβαίνει, να σας εκμεταλλευτούν!

ΙΧΘΥΣ

Η Παρασκευή κινείται βαριά και ίσως σας φαίνεται ατελείωτη, παρότι δεν βάζετε καμία αντίσταση σε αυτή την αργή κίνηση της ενέργειας. Οι σκέψεις σας χάνονται στο άπειρο και δυσκολεύεστε να τις μαζέψετε. Ακόμα κι αν είστε καλλιτέχνης, είναι δύσκολο να εκφράσετε με κάποιο τρόπο αυτό το ταξίδι σκέψεων και  ιδεών που κάνετε σήμερα…Το Σαββατοκύριακο, έρχεται λυτρωτικό να σας ξυπνήσει από τον νοητικό λήθαργο, που έχετε εκούσια επιλέξει. η κινητικότητα σας αυξάνετε, οπότε υποχρεώνεστε  να κινηθείτε και σε άλλες κατευθύνσεις…Αποφύγετε να μείνετε αιχμάλωτοι των εθισμών σας, βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ή ανοίξτε το σπίτι σας σε φίλους. Μιλήστε για πράγματα που δεν έχουν κάποια αξία ή δεν ασκούν πιεστικές δυνάμεις στη ζωή σας.  Αφήστε τους άλλους να σας διασκεδάσουν. διαβάστε ένα ωραίο βιβλίο κάπου κοντά στην εξοχή. Ζητήστε και μια συγνώμη από τον εαυτό σας που τον ταλαιπωρείτε ανελέητα πολύ !

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Προσοχή στις εντάσεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (30/6)

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου  θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια, ζωντάνια και με αισιοδοξία. Το ταμπεραμέντο μας θα τραβήξει το ενδιαφέρον, θα εντυπωσιάσουμε με...

Ποια ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο από 29 Ιουνίου;

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή μας στις προσωπικές σχέσεις και στον ιδιωτικό τομέα και φέρνει μεγάλες αλλαγές για κάποια ζώδια. Κάποια κεφάλαια...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Το Survivor, οδεύοντας προς την τελική ευθεία του, πλησιάζει στον μεγάλο τελικό και πλέον η πεντάδα των παικτών που έχει απομείνει πασχίζει να κατακτήσει...