Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (29/4-1/5)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ανυπόμονοι είμαστε σήμερα και μιας και θέλουμε όλα να τα αλλάξουμε μπορούμε και να τα βάλουμε σε μία σειρά για να τα εκτελέσουμε… Ερωτικά, νιώθουμε και έναν ενθουσιασμό παραπάνω όχι γιατί δεν το αξίζει γιατί εμείς τον εμπλουτίζουμε με όλα αυτά τα συστατικά που τον αυξάνουν και μας κάνουν να θέλουμε να τον ζήσουμε πιο έντονα και επιτακτικά…  Είναι που όταν οι πλανήτες προσπαθούν να μας παροτρύνουν το κάνουν με τόσο έντονο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν πουθενά φραγμοί αλλά και όταν υπάρχουν εμείς να τα υπερπηδάμε και να τα αφήνουμε πίσω με άνεση… Επαγγελματικά, ο σκεπτικισμός είναι αυτός που προσπαθεί να βάλει φρένο και να μας προκαλέσει αναθεώρηση αλλά δεν μπορούμε να μη δούμε τις εναλλακτικές μας να ξεδιπλώνονται μπροστά μας και να μη θέλουμε να τις αγγίξουμε έστω και αν δεν τις επιλέξουμε, αλλά τουλάχιστον να τις εξετάσουμε!

Η μέρα της Έκλειψης μόλις ξεκίνησε και μας ωθεί σε γρήγορες και άμεσες απαντήσεις και σκέψεις… Είναι η ώρα να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και αυτά που θέλουμε να κάνουμε δικά μας πάση θυσία χωρίς να περιμένουμε και χωρίς να δεχόμαστε αντιρρήσεις… Η δύναμη της θέλησης είναι τεράστια και εμείς επιδιώκουμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο ξέροντας πολύ καλά τι θέλουμε και πως θα το κατακτήσουμε… Είναι μία Ηλιακή Έκλειψη που μας θέτει μπροστά σε καινούργια γεγονότα που μας φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά αλλά και πολύ κοντά σχεδόν στην προέκταση του χεριού μας ώστε να θέλουμε να τα αγγίξουμε ειδικά για τα ερωτικά που είναι τόσο δελεαστικές οι προκλήσεις όσο και αδύνατον για εμάς να αντισταθούμε!

Η Κυριακή είναι πιο ήρεμη μέρα καθώς καταλαγιάζει η ενέργεια ωστόσο δεν εξαφανίζεται απεναντίας είναι μέσα μας και σιγοβράζει αλλά μπορούμε και πολύ εύκολα να την επιστρατεύσουμε… Είναι η μέρα που θα μας βάλει σε δοκιμασίες γιατί θέλουμε να κάνουμε ανέφικτους συνδυασμούς οι οποίοι είναι και εύκολα παρεξηγήσιμοι από τους άλλους… Η Σελήνη από τον Ταύρο είναι τόσο εκδηλωτική και δραστήρια όσο και εμείς να την απολαμβάνουμε με τον μήνα των λουλουδιών να ξεπροβάλλει και να μας καλωσορίζει σε αυτή την υπέροχη εποχή… Παρόλα αυτά όλες οι υποχρεώσεις της εβδομάδας έρχονται στο μυαλό μας κυρίως αυτής που έπεται και θέλει να τα βάλουμε σε μία σειρά την οποία όμως εύκολα θα την αλλάξουμε γιατί δεν είμαστε σε θέση να τα ιεραρχήσουμε σωστά… Ερωτικά, είναι η ώρα που περιμένουμε και φυσικά να δεχτούμε βοήθεια έστω και αν δεν τη ζητήσουμε!

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρία να ξαναβάλετε στο τραπέζι τα οικονομικά σας και να δείτε πως θα τα διαχειριστείτε καλύτερα γιατί τώρα πραγματικά υπάρχουν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας και μάλιστα να νιώθετε και πιο ασφαλείς αλλά και χρήσιμοι… Ερωτικά, είστε λίγο κουμπωμένοι γιατί θέλετε να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν είναι ένας απλώς ενθουσιασμός που θα σας περάσει… Επαγγελματικά, σωστά έχετε μία μυστικοπάθεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων από πολλές απόψεις… Είτε γιατί βγαίνετε μπροστά και λέτε χωρίς περιστροφές αυτά που θέλετε αλλά τα προσεγγίζετε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, είτε ξέρετε ότι περιμένουν από εσάς γιατί είστε πραγματικά το στήριγμά τους… Ερωτικά, ξέρετε να καθησυχάζετε τους άλλους και να τους λέτε αυτό ακριβώς που θέλουν να ακούσουν, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξετε και με πράξεις… Επαγγελματικά, κάποιες ευκαιρίες είναι για να τις παίρνετε και να τις ολοκληρώνετε τάχιστα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ώρα για σοβαρές σκέψεις και φανταστικές προεκτάσεις για εσάς αφού έχετε ιδιαίτερη διορατικότητα που αν υπερβάλλετε το Σάββατο θα σας δυσκολέψει και όχι μόνο εσάς θα κάνετε και τους άλλους να έχουν δεύτερες σκέψεις κάτι που απλώς θα σας καθυστερήσει για να το φέρετε στην κανονική του πορεία… Ερωτικά, δείχνετε μία συνέπεια και αυτό σημαίνει ότι αποκτούν εμπιστοσύνη προς εσάς, αλλά μην τους προδώσετε… Επαγγελματικά, αυτά που ανακαλύπτετε ότι παίζονται στις πλάτες σας, απλώς ξέρετε να τα χειριστείτε άψογα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά ευέλικτοι τόσο όσο να χρειαστείτε κάποιον να σας βάλει ένα φρένο όχι τόσο για να σταματήσετε όσο για να σας οργανώσει την σκέψη… Ερωτικά, είστε ασυγκράτητοι και βέβαια ως κυνηγοί τα θηράματά σας είναι έτοιμα να σας παραδοθούν έστω και με όρους που όμως εύκολα θα μπορέσετε να τους ξεχωρίσετε και φυσικά να διακρίνετε τη σπουδαιότητά τους… Επαγγελματικά, κάποιες καθυστερήσεις και αναμονές είναι απαραίτητες!

ΛΕΩΝ

Έχετε το δίκιο σας που τώρα βιάζεστε για τα επαγγελματικά σας αλλά ξέρετε ότι κάποια πράγματα θέλουν χρόνο να ωριμάσουν κυρίως οι συνθήκες…. Ερωτικά, καταλαβαίνετε τη σπουδαιότητα να δώσετε σημασία και χρόνο κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο και να πάρετε πρωτοβουλίες που όμως θα είναι δύσκολο να τις βάλετε σε σωστή βάση… Επαγγελματικά, θα περιμένετε από εβδομάδα κάτι που όμως δε σταματάτε να το σκέφτεστε ήδη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς οι διευκρινίσεις δεν έχουν τέλος και φυσικά τα λογικά επιχειρήματα που προσπαθείτε να τα βάλετε σε σωστή ιεραρχία… Ερωτικά, είστε αυτοί που ξαναλέτε κάτι που το είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν γιατί το θεωρούσατε πρόωρο και πρόσκαιρο.. Προσέξτε και λίγο την οικογένειά σας αυτό το Σαββατοκύριακο έστω και αν δε σας το ζητήσει… Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι να βάλετε πλώρη για κάτι μακροπρόθεσμο!

ΖΥΓΟΣ

Ένα τριήμερο για εσάς με αρκετή εσωστρέφεια που όμως θα χρειαστεί να την βγάλετε προς τα έξω και αυτό θα το καταφέρετε με λιγότερη προσπάθεια και περισσότερη αποδοχή από το Σάββατο και μετά.. Προσέξτε τα κεκτημένα σας να τα περιχαρακώσετε γιατί δεν πρέπει να σας τα πάρει κανείς και κυρίως εσείς να νιώθετε σίγουροι… Ένα από αυτά είναι τα οικονομικά σας.. Ερωτικά, θα δείτε ότι μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις πολύ πιο εύκολα γιατί υπάρχει αμοιβαία διάθεση !

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε πολλά στα σκαριά και ακόμα περισσότερα για μελλοντική χρήση… Το σίγουρο είναι ότι είστε και αισιόδοξοι αλλά με πολύ συγκεκριμένο λόγο που τον διασφαλίζετε κάθε στιγμή όλο και περισσότερο… Ερωτικά, αντιλαμβάνεστε την αξία του να μετακινήστε ίσως και σε μέρη που σας ξυπνούν αναμνήσεις… Επαγγελματικά, είστε πιο έτοιμοι για να δώσετε τη συγκατάθεσή σας και να κλείσετε μία συμφωνία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα τριήμερο που αυτό που χρειάζεστε είναι να ξέρετε τις υποχρεώσεις σας και κυρίως να προσπαθείτε να φαίνεστε χρήσιμοι στους άλλους ειδικά στους φίλους σας και να τους κάνετε μία εξυπηρέτηση… Ερωτικά, αρχίζετε και μπερδεύεστε εντούτοις είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνετε γιατί έχετε την ανάγκη να νιώσετε μοναδικοί… Επαγγελματικά είστε πιο γρήγοροι γιατί αυτό θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει στην επιτυχία σας… Να προλάβετε τους άλλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμφίβολα είστε σε καλύτερη διάθεση και ξέρετε ότι αυτό που πρέπει να εκμεταλλευτείτε είναι το μυαλό σας που σκέφτεται σωστά και μπορεί και συνδυάζει σωστά όλα αυτά που μπορείτε να κάνετε για δικό σας όφελος και κυρίως για την ευχαρίστησή σας… Ένας τρόπος είναι να ξέρετε αυτά που θέλετε να αφοσιωθείτε… Ένας άλλος είναι να νιώθετε ερωτικά αποδεκτοί και κυρίως να σας διεκδικούν… Επαγγελματικά, σωστά πιστεύετε ότι σας πιέζουν αλλά ξέρετε και το λόγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε και εσείς που επηρεάζεστε από αυτή την Έκλειψη αλλά ξέρετε ότι θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να σας φέρει στην επιφάνεια είτε δικές σας παραλείψεις αλλά με ήπιο τρόπο ώστε να τις λύσετε αυτή τη φορά… Ερωτικά, ξέρετε να κάνετε υπομονή κυρίως όταν καταλαβαίνετε πλήρως τους λόγους… Αυτή τη φορά είστε και πιο συνεργάσιμοι με την έννοια της συμπαράστασης… Επαγγελματικά, έχετε καταφέρει να υλοποιήσετε κάτι σε ικανοποιητικό βαθμό και να το εξελίξετε!

ΙΧΘΥΣ

Ευτυχώς που καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ανοίξετε το μυαλό σας και μάλιστα να γίνεστε και αρκετά εξωστρεφείς γιατί αυτό θα σας βοηθήσει και να μοιραστείτε ιδέες και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις… Ερωτικά, απολαμβάνετε την αποδοχή των άλλων και έχετε πολλές επιλογές αλλά προσέξτε μην πληγώσετε αυτούς που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε εσάς για κάτι ευκαιριακό… Επαγγελματικά, κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι θα ωφεληθείτε όλοι και π ρωτίστως η ομάδα εργασίας σας!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα -Ερωτική μέρα! Νέα ξεκινήματα!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 28/6

Η Τρίτη μας κρατά σε εγρήγορση και ενδεχομένως να μην μας πειράξει αυτό αφού είμαστε σε εγρήγορση και γενικά νιώθουμε ότι κάτι περιμένουμε. Μας...

Ζυγός, Υδροχόος και Ιχθύς – Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θέλουν να έχει μια γυναίκα!

Διαβάστε παρακάτω τα πέντε, βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει το κάθε ζώδιο από τα παραπάνω σε μια γυναίκα για να μοιραστεί τη ζωή του ίσως...

Ζώδια – Αυτό είναι το πιο πιστό ζώδιο σε άντρα!

Ζώδια: Όταν γνωρίζουμε κάποιον πολύ συχνά μέσα στις πρώτες ερωτήσεις που κάνουμε για να δούμε αν ταιριάζουμε μαζί του είναι σε ποιο ζώδιο ανήκει! Είτε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το αγαπημένο της χόμπι! Δεν θα το πιστεύετε

Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό “Esquire” και στον δημοσιογράφο, Μπάμπη Δούκα. Στο πλαίσιο της...