Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (6/5-8/5)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Την Παρασκευή το σκηνικό αλλάζει, γίνεται πιο βαρύ, πιο επιβλητικό, πιο έντονο. Θα μας κάνει πιο εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς ή καχύποπτους. Θα αρχίσουμε να ερευνούμε τα πάντα, από τα συναισθήματά μας μέχρι τους άλλους γύρω μας, θα θέλουμε να φτάσουμε στην αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, θα γίνουμε απόλυτοι κι πεισματάρηδες. Από την άλλη, η ατμόσφαιρα γίνεται ερωτική και το πάθος είναι τέτοιο που κόβει την ανάσα. Αναζητάμε τον δυνατό έρωτα, τον παντοτινό και δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Η λίμπιντό μας θα εκτοξευθεί κι η ανάγκη μας να χαθούμε σε ένα σώμα θα μας κυριεύσει, οπότε αν είμαστε σε σχέση είναι η ευκαιρία να τονώσουμε τη σεξουαλική ζωή μας. Ακόμα κι άθελά μας θα είμαστε πιο παρατηρητικοί, λιγομίλητοι, δυσπρόσιτοι και μυστηριώδεις, ενώ δύσκολα θα ρίξουμε τα τείχη μας και θα εμπιστευτούμε κάποιο πρόσωπο. Επαγγελματικά, πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια, ωστόσο, υπάρχουν ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ακόμα και για αύξηση εσόδων και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε.

Το Σάββατο μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί στις επαφές μας, επιφυλακτικοί και δύσπιστοι, αλλά και με άμεση επαφή με το ένστικτό μας για το οτιδήποτε θέλουμε να πράξουμε ή να αποφασίσουμε, καθώς είναι ιδιαίτερα οξυμένο. Το να είμαστε παρατηρητικοί και να διασταυρώσουμε κάθε τι που θα μάθουμε ή θα ακούσουμε θα μας γλυτώσει από λάθη στις επιλογές ή τα συμπεράσματά μας. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψουμε ή να μας εξομολογηθούν ένα μυστικό, να αποκαλύψουμε μια αλήθεια ή να λύσουμε ένα μυστήριο που μας απασχόλησε. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα σκεφτούμε πολύ πριν μιλήσουμε και δε θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη ή χωρίς να ερευνήσουμε ενδελεχώς. Από την άλλη, μια πληροφορία ή στοιχεία μπορεί να έρθουν στο φως θα αποδειχτούν αρκετά χρήσιμα, ενώ κάτι που σχεδιάζαμε καιρό, θα το βάλουμε σε εφαρμογή. Είναι πιθανή και η κρυφή ή φανερή στήριξή μας από ανθρώπους που κατέχουν μια θέση ή ένα αξίωμα, όπως επίσης και ερωτικές εξομολογήσεις και μηνύματα-φωτιά.

Η Κυριακή θα είναι τελείως διαφορετική, γεμάτη αισιοδοξία, κέφι και ανεμελιά. Μας κάνει να διακωμωδούμε και τα σοβαρά θέματα, ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό και να έχουμε θετική αντιμετώπιση σε όλα τα ζητήματα της καθημερινότητάς μας. Θα επικοινωνήσουμε, θα μιλήσουμε, θα συναντήσουμε ανθρώπους και θα φροντίσουμε να περάσουμε καλά. Πιθανά είναι ευχάριστα συναπαντήματα, ειδήσεις, ενδεχομένως και τυχερές γνωριμίες, που μπορεί να μας παρέχουν βοήθειες που θα μας βγάλουν από μια δύσκολη θέση, να μας βάλουν σε έναν συγκεκριμένο κύκλο ή να μας παρέχουν διασυνδέσεις που χρειαζόμαστε. Ακόμα είναι πιθανό το κλείσιμο μιας συμφωνίας, μια πρόταση πολλά υποσχόμενη ή μια αγορά που θα αποδειχθεί αρκετά τυχερή. Ερωτικά, το φλερτ, τα κομπλιμέντα, οι προτάσεις και τα υπονοούμενα θα δίνουν και θα παίρνουν, το ίδιο και τα πονηρά μηνύματα και κάποιο από αυτά ίσως μας κάνει να ενδώσουμε, αφού κι οι αντιστάσεις δε θα είναι πολλές.

ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή θα νιώσετε ότι οι μετοχές σας να ανεβαίνουν αρκετά και λογικό είναι, μαζί με αυτές, να αυξάνεται κι η αυτοπεποίθησή σας. Έχετε σιγουριά και ισχυρή θέληση, όμως πρέπει να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και να κινηθείτε με συγκεκριμένο σχέδιο και στόχο τόσο στον οικονομικό, όσο και στον ερωτικό τομέα. Το Σάββατο, το κλίμα μάλλον θα χαλάσει ενδεχομένως από κάτι που θα μάθετε σχετικό με τα επαγγελματικά σας ή έναν συνάδελφό σας που δε θα ξέρετε και πώς να το χειριστείτε. Δεν αποκλείεται και μια μικρή ενόχληση στην υγεία σας που θα σας αναγκάσει να ακυρώσετε κάτι που είχατε προγραμματίσει και να μείνετε μέσα. Η Κυριακή όμως θα σας φέρει και ευχάριστες εξελίξεις σε κάποιο εργασιακό σας ζήτημα. Ίσως μάλιστα σας γίνει πρόταση για να βγάλετε άμεσα χρήματα ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Παρασκευή θα σκεφτείτε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας και ίσως βάλετε ένα σχέδιο σε εφαρμογή, εφ’ όσον κρίνετε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Το σίγουρο είναι ότι θα εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας για να πετύχετε τους στόχους σας και θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Στη σχέση σας όμως αναμένονται εντάσεις εξ αιτίας των πιέσεων του ανθρώπου σας. Το Σάββατο μια επαφή που θα κάνετε μέσω ενός φιλικού προσώπου ή ενός άλλου που έχει διασυνδέσεις, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς θα σας βοηθήσει να δικτυωθείτε κατάλληλα. Την Κυριακή θα διασκεδάσετε με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σας ατόμων. Είτε βγείτε είτε μαζευτείτε σε κάποιο σπίτι το κέφι θα είναι μεγάλο. Αν είστε μόνοι, έντονο ερωτισμό, οπότε λογικό είναι να έχετε και κατακτήσεις. Με δεδομένο ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε, ίσως ρισκάρετε με μια που σας ελκύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Παρασκευή θα αναγκαστείτε να «καταπιείτε» διάφορα στη δουλειά και μάλιστα δε θα μπείτε καν στον κόπο να αντιμιλήσετε, προτιμώντας για την ώρα να συμβιβαστείτε, αφού δεν έχετε και πολλές εναλλακτικές. Ωστόσο, δε θα το ξεχάσετε, αντίθετα, θα μαζέψετε επαρκή στοιχεία και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τα χρησιμοποιήσετε. Το Σάββατο τα θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας είναι κυρίως οικονομικά, δεν αποκλείεται μάλιστα και μια ζημιά στο σπίτι που θα σας στοιχίσει. Και στα ερωτικά όμως μπορεί να πάρετε μια «πίκρα», αντιλαμβανόμενοι ότι τελικά, αυτό που θέλετε ίσως να μην είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσετε. Την Κυριακή τα πράγματα θα είναι καλύτερα αν και ένα μπάχαλο στο οικογενειακό σας περιβάλλον δε θα το γλυτώσετε από κάποια λόγια που ειπώθηκαν και ο καθένας τα ερμήνευσε διαφορετικά ή για ένα ακίνητο. Πιθανό είναι πάντως να λάβετε ένα δώρο για το σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή ενδεχομένως να κερδίσετε την προσοχή ενός προσώπου, που έχει τα ίδια ζητούμενα με σας, κάτι που από μόνο του προσθέτει αρκετούς πόντους υπέρ του. Εφ’ όσον είστε σε φάση αναζήτησης, δεν αποκλείεται να κάνετε κι εσείς ένα βήμα παραπάνω, με μια πρόταση που μάλλον δε θα το αφήσει αδιάφορο. Το Σάββατο όμως δε θα το ευχαριστηθείτε είτε εξ αιτίας κάποιου σοβαρού ζητήματος της σχέσης σας που θα επανέλθει στο προσκήνιο είτε γιατί θα μάθετε μια δυσάρεστη είδηση που αφορά σε κάποιο γνωστό ή άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Η Κυριακή αναμένεται ευχάριστη, με βόλτες, συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα εισπράξετε θετικά σχόλια για την συνολική παρουσία σας κι ίσως έχετε και τα τυχερά σας με μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας γίνει που αφορά στα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Την Παρασκευή θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις δηλώσεις ή τη συμπεριφορά σας και να εξαντλήσετε την ψυχραιμία σας για να αποδείξετε ότι αυτό που ακούτε ή σας ζητούν στη δουλειά σας είναι δύσκολο να γίνει. Αν δείτε ότι βρίσκετε σε… τοίχο, τότε αποδεχτείτε το και μην επιμείνετε άλλο. Το Σάββατο, οικογενειακά ζητήματα ή μια ζημιά του σπιτιού μπορεί να προκαλέσουν μια ένταση, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια επίθεση για την στάση που κρατάτε σε ένα θέμα που θα τη θεωρήσετε άδικη και φυσικά δε θα την αφήσετε αναπάντητη. Την Κυριακή όμως θα ξαναβρείτε το κέφι σας, θα είστε πιο χαλαροί και αρκετά ερωτικοί. Εφ’ όσον μάλιστα βλέπετε ότι η ανταπόκριση που λαμβάνετε είναι θερμή, θα αυξηθούν οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σας. Πιθανόν να ζητάτε παραπάνω από αυτά που μπορούν να σας δώσουν ή να μη μένετε ικανοποιημένοι από ό,τι έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρασκευή θα συναντήσετε ή θα κουβεντιάσετε με αρκετά πρόσωπα, με αντικείμενο τα επαγγελματικά και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να σας απασχολεί μια γραφειοκρατική σας υπόθεση ή σχετική με ένα μεταφορικό μέσο, όπου και θα αναζητήσετε ένα εξειδικευμένο άτομο να τα αναλάβει. Το Σάββατο όμως όλα φαίνεται να μπαίνουν στη θέση τους. Μάλιστα ίσως μάθετε κάτι που θα σας βοηθήσει πολύ στις μετέπειτα κινήσεις και αποφάσεις σας ή θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Η Κυριακή αναμένεται αρκετά πρόσχαρη αλλά και τυχερή. Θα βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας και θα αναδείξετε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας, εξασφαλίζοντας τη συμπάθεια και αυξάνοντας τους θαυμαστές σας. Επικοινωνιακά θα διαπρέψετε, ενώ με την ευδιαθεσία, τη σιγουριά αλλά και την όμορφη παρουσία σας θα δεχτείτε και αρκετές προτάσεις που κρύβουν ερωτικό ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Την Παρασκευή θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας οικονομικά κυρίως θέματα κι ίσως σας δημιουργηθεί μια πρόσκαιρη ανησυχία, όμως, πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι δε χρειάζεται, καθώς κάτι θα προκύψει και θα βγείτε πάλι στον αφρό. Από την άλλη, στα ερωτικά σας, με τις κατακτήσεις σας να αυξάνονται, νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο έτοιμοι να πέσετε σε μια αγκαλιά. Το Σάββατο όμως θα χρειαστεί να βάλετε στην άκρη ό,τι σας ευχαριστεί και να αναλάβετε την επίλυση μιας οικογενειακής σας υπόθεσης, ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στο περιβάλλον σας. Μια ζημιά στον οικιακό σας εξοπλισμό είναι πιθανή. Την Κυριακή θα ανακτήσετε το ηθικό σας και ίσως σε αυτό συμβάλλει μια σημαντική βοήθεια που θα λάβετε, χρηματική ή άλλη. Πιθανή είναι και μια εξομολόγηση που θα κάνει την καρδιά σας να χοροπηδήσει στο στήθος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή θα είναι η μέρα σας. Θα νιώσετε ότι έχετε ξανακερδίσει τον έλεγχο των καταστάσεων, θα είστε αποφασιστικοί και σίγουροι για το τι θέλετε και τι όχι στην ερωτική σας ζωή ή από τη σχέση σας και θα πανέτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να πετύχετε τους στόχους σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι τόσο έντονο που κανένα άτομο δε θα σας αντισταθεί. Το Σάββατο όχι μόνο θα διασκεδάσετε με εκλεκτή παρέα, αλλά θα πάρετε και πληροφορίες που θα αποδειχτούν σημαντικές για την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως σας γίνει και μια επωφελής πρόταση που θα σκεφτείτε καλά και μάλλον θα την αποδεχτείτε. Και η Κυριακή όμως θα είναι πολύ καλή για σας, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και φυσικά να συγκεντρώσετε βλέμματα θαυμασμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή η κούρασή σας θα είναι μεγάλη, οπότε τελειώνοντας με τις υποχρεώσεις σας δε θα έχετε διάθεση για τίποτα άλλο, πέρα από το να πάτε σπίτι σας και να χαλαρώσετε. Από την άλλη, ίσως μάθετε ένα μυστικό που θα σας τριβελίζει. Το Σάββατο, θα σας πιάσει μια ανασφάλεια ή άγχος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να νιώσετε περιορισμένοι ή καταπιεσμένοι και ότι δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι σας αρέσει, αδιαφορώντας για το τι θα γίνει στη συνέχεια, αφού θα υπάρξουν επιπτώσεις. Το ίδιο θα ισχύει και για τα ερωτικά σας. Η Κυριακή όμως θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας και μάλιστα πιθανόν να εμφανιστεί μια λύση από το πουθενά που θα σας βοηθήσει αρκετά στο να βρείτε διέξοδο στα προβλήματά σας! Κάτι όμως που θα σας εκμυστηρευτούν μην το πάρετε και πολύ στα υπόψη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Παρασκευή θα κερδίσετε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε, ενώ δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν διάφορα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να σας γνωρίσουν, είτε για επαγγελματικούς είτε για ερωτικούς λόγους. Πιθανό είναι κι ένα υπονοούμενο, προερχόμενο από άτομο με το οποίο είχατε τυπική επαφή που θα σας πονηρέψει. Το Σάββατο, ίσως καταστρώσετε ένα σχέδιο, προκειμένου να αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Ενδεχομένως να αποδεχτείτε μια πρόταση που θα σας γίνει, αν πιστεύετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα στην επίτευξη των στόχων σας. Θα έχετε και τις κατακτήσεις σας και δεν αποκλείεται να κάνετε το παραπάνω βήμα, εκμεταλλευόμενοι μια ευνοϊκή συγκυρία. Την Κυριακή θα έχετε τα κέφια σας ενώ μπορεί να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό, για μια νομική σας υπόθεση ή σχετική με εκπαίδευση. Ένα ερωτικό μήνυμα θα σας φτιάξει, επίσης, τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Παρασκευή θα σας απασχολήσουν σοβαρά κάποια επαγγελματικά σας θέματα, ενδεχομένως να διαπιστώσετε κιόλας ότι ανεξάρτητα με το τι κάνετε, το πιο σημαντικό είναι να έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας γιατί αυτό θα κρίνει τα πράγματα. Μπορεί να μη σας αρέσει, αλλά είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτείτε. Το Σάββατο θα καθίσετε κάτω για να βρείτε λύσεις σε οικονομικά σας θέματα. Μπορεί καμία από τις επιλογές σας να μη είναι η καλύτερη ή της απολύτου αρεσκείας σας, αλλά προκειμένου να καλύψετε άμεσα τις ανάγκες σας, οφείλετε να καταλήξετε σε κάποια. Την Κυριακή θα χαλαρώσετε και θα ξεχάσετε τα προβλήματά σας. Ίσως το κλείσιμο μιας συμφωνίας ή ένα ποσό που θα έρθει στα χέρια σας να σας δώσει χαρά. Ωστόσο, καταπολεμήστε την τάση σας να το ξοδέψετε με μιας. Κι ερωτικά όμως αναμένονται επιτυχίες, καθώς η έλξη που ασκείτε θα είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΣ

Η Παρασκευή σας βρίσκει με καλή διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και μια επαγγελματική πρόταση που θα ικανοποιεί αρκετά από τα ζητούμενά σας. Από την άλλη, με τη γοητεία που ασκείτε, εύκολα θα τραβήξετε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και μάλιστα ίσως προκύψει και μια νέα επαφή, που με τον καιρό θα γίνει συχνότερη. Το Σάββατο, ωστόσο, θα στενοχωρηθείτε λίγο από κάποια νέα που θα λάβετε σχετικά με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή κάποιο γνωστό σας, ενώ πιθανόν να ενοχληθείτε από ένα σχόλιο για ή από το ταίρι σας. Την Κυριακή όμως θα τα ξεχάσετε όλα. Θα είστε αισιόδοξοι και θα θέλετε να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον άνθρωπό σας και τίποτα άλλο. Αν είστε μόνοι, η δημοφιλία σας θα αυξηθεί, θα συγκεντρώσετε βλέμματα και σχόλια θαυμασμού αλλά και πολλές υποσχέσεις. Εκεί κρατήστε μικρό καλάθι και περιμένετε να δείτε και πράξεις.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 04-09/07

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις… Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις,...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία σκηνή της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στη σειρά! (βίντεο)

Μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, οι "Άγριες Μέλισσες" ολοκληρώνονται την Πέμπτη 7/7 με ένα συγκλονιστικό φινάλε.  Μπορεί το τηλεοπτικό...