Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 01/05

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ωραιότατα ξεκινάει η εβδομάδα και κατεβάζουμε τους τόνους, γιατί θέλουμε να κατοχυρωθούμε… Θέματα συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας και την αφορμή αλλά κυρίως την αιτία… Έτσι λοιπόν, στα ερωτικά μας, θέλουμε να είμαστε αυτοί που θα βρούμε ανταπόκριση και με πράξεις, αλλά κυρίως με αποδείξεις χειροπιαστές…

Στα επαγγελματικά μας, ψάχνουμε να βρούμε αποδοτικούς τρόπους συνεννόησης, οι οποίοι θα έχουν και άρωμα υποχώρησης… Ίσως όχι άμεσα αλλά σταδιακά καταλήγουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση… Ίσως βλέπουμε περιορισμούς οι οποίοι μας αναγκάζουν και αναγκαστικά μας αλλάζουν και τη διάθεση αλλά και αποφασίζουμε να κατεβάσουμε τους τόνους… Έτσι μας συμφέρει περισσότερο, ειδικά όταν επιμένουμε στα σωστά σημεία αποκτάμε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, οπότε το όφελος είναι πολλαπλό, γιατί έχουμε και ψυχραιμία και ξέρουμε ότι τα θέματα θέλουν διαφορετική προσέγγιση!

ΚΡΙΟΣ

Μία μέρα για εσάς με επικοινωνιακές τακτικές πολύ σημαντικές και πολύ ουσιαστικές… Βασικά, καταλαβαίνετε ότι όταν διαχέεται η πληροφορία εσείς κερδίζετε το να ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε και πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις… Ερωτικά, σήμερα δίνεται σωστές διαπιστεύσεις, ή ακόμα και λέτε λόγια που καθησυχάζουν τους άλλους και με πολύ ωραίο τρόπο… Επαγγελματικά, οι διαφωνίες σας κάνουν να καταλάβετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε για να βρείτε και το πώς!

ΤΑΥΡΟΣ

Ευκαιρία να δείτε τι συμμαχίες μπορείτε να κάνετε παρά να δείτε τους αντιπάλους σας… Είναι πιο εύκολο για εσάς και αφετέρου αυτοί δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα… Ερωτικά, επίσης, δεν έχετε να χάσετε κάτι αν είστε πιο συγκαταβατικοί… Απεναντίας, μόνο να επωφεληθείτε, μπορείτε… Επαγγελματικά, όταν νιώθετε στήριξη, παίρνετε περισσότερες πρωτοβουλίες… Και μάλιστα καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε και καλύτερα τις δυνατότητές σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με αρκετή δημιουργική ένταση, που σας θέτει πρωταγωνιστές…Ορθώς σηκώνετε το ανάστημά σας, αλλά θα χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες… Ερωτικά, έχετε παρερμηνεύσει τα γεγονότα γιατί έχετε απογοητευτεί από τη στασιμότητα… Επαγγελματικά, έχετε περισσότερη όρεξη γιατί θέλετε να ξεμπερδεύετε με ένα θέμα… Και αυτό μοιάζει πιο εύκολο τώρα, ειδικά όταν επιμένετε στα σωστά σημεία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από κάπου θέλετε να αντλήσετε αισιοδοξία, αλλά αυτό είναι πιο εύκολο να το ψάξετε στον εαυτό σας σήμερα και να καταφέρετε να έχετε καλύτερη ψυχολογία… Ερωτικά,  έχετε καταλάβει ότι πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί και πιο ευδιάθετοι, και αν αυτό σας φαίνεται γενικό μπορείτε να το κάνετε και ειδικά… Επαγγελματικά, μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσετε να βρείτε καλύτερες λύσεις γι’ αυτό καλά κάνετε και κάνετε σιωπή, και βολιδοσκοπείτε σωστά που θα επέμβετε όταν ωριμάσουν οι συνθήκες!

ΛΕΩΝ

Μέρα για εσάς με αυξημένη κοινωνικότητα και ευτυχώς που σας φτιάχνει τη διάθεση καθώς αλλάζετε γνώμη και βλέπετε τα πράγματα αλλιώς και κυρίως πιο ψύχραιμα και αυτό είναι που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά… Ίσως και να είστε πιο επιφυλακτικοί αλλά θα έχετε και το λόγο σας… Ερωτικά, καλό είναι να μην απαντάτε όταν κάτι δε σας συμφέρει ή ξέρετε ότι θα δημιουργήσει κόντρα αλλά επιμελώς την αποφεύγετε… Επαγγελματικά, ξέρετε τα δυνατά σας σημεία και σ’ αυτά στηρίζεστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία χαρά ξεκινάει και για εσάς η εβδομάδα αλλά ξέρετε ότι δεν πρέπει να αφήνετε τον χρόνο σας να πάει χαμένος…. Επαγγελματικά, σας αγχώνει αλλά με τη δημιουργική έννοια του όρου γιατί είστε ανυπόμονοι για το αποτέλεσμα…  Και σωστά δείχνετε μεγάλη αφοσίωση και συγκεκριμένη γι’ αυτό… Ερωτικά, ετοιμάζετε σχέδιο το οποίο θα είναι για εσάς σε πιο αργή αλλά καλή φάση!

ΖΥΓΟΣ

Είστε καλοί σήμερα στις διαπραγματεύσεις και υπερασπίζεστε τον εαυτό σας με μεγάλη άνεση, και μάλιστα βρίσκεστε και το δίκιο σας… Ερωτικά, υπάρχουν εντάσεις που όμως τις προκαλείτε και τις επιδιώκετε γιατί ξέρετε ότι διαφορετικά δε λύνονται τα προβλήματα ή δε σας βοηθάνε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, και να το πάρετε τελικά… Επαγγελματικά, βιάζεστε περισσότερο γιατί αυτό που θέλετε να προλάβετε θα σας δώσει προβάδισμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα με οικονομικές σκοτούρες αλλά σας βοηθάνε να βρείτε ένα παράθυρο ώστε να βρείτε μία λύση σε αυτά… Αυτό σας φτιάχνει και την ψυχολογία και γενικά να αισθάνεστε πιο ασφαλείς ή και πιο αισιόδοξοι ότι μπορείτε να τα βάλετε σε μία τάξη… Ερωτικά, δεν βρίσκετε κανένα σημείο συμφωνίας αλλά αυτό δε σας πτοεί, γιατί ξέρετε τουλάχιστον τα σημεία διαφωνίας… Επαγγελματικά, για να προπορευτείτε θα χρειαστεί ακόμα  και να κοντραριστείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δική σας δύναμη είναι ότι είστε μία ήρεμη δύναμη και κανείς δεν ξέρει τους κρυφούς άσσους ή αν θα αντιδράσετε και πως… Ερωτικά, αυτό σας δίνει ένα καλό τρόπο να μην είστε προβλέψιμοι και αυτό να κάνει τους άλλους να σας διεκδικούν περισσότερο και να επιστρατεύουν όλους τους καλούς σας τρόπους… Επαγγελματικά, σας αρέσει να σας εμπιστεύονται, αλλά και εσείς κάτι έχετε υποσχεθεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθείτε στα ερωτικά σας, αλλά προς το παρόν κάνετε υπομονή και περιμένετε να βρείτε την ώρα που θα δράσετε και θα υπάρχει αποτέλεσμα… Φυσικά, και δε βιάζεστε, και έχετε καταλάβει ότι δεν πρέπει να πιέζετε τις καταστάσεις αλλά μερικές φορές η ανυπομονησία σας, δε σας επιτρέπει… Επαγγελματικά, η συνεννόηση δεν είναι το φόρτε σας γιατί είστε πολύ επιφυλακτικοί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλύτερη είναι η σημερινή μέρα για εσάς, γιατί βλέπετε ότι όλα δεν είναι αδιέξοδα, τουλάχιστον όπως το βλέπατε την περασμένη εβδομάδα…  Έτσι λοιπόν καταλαβαίνετε ότι το να αρχίσετε να είστε πιο συγκαταβατικοί θα ωφεληθείτε…  Ερωτικά, κάτι πάει καλύτερα αλλά σημασία έχει εκτός από το να νιώθετε αισιόδοξοι, να έχετε και ένα λόγο να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε… Ένα πρώτο βήμα είναι να δείξετε διαθέσιμοι… Επαγγελματικά, είστε γρήγοροι σήμερα και σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα των ενεργειών σας!

ΙΧΘΥΣ

Μία μέρα με οικογενειακή θαλπωρή που σας αρέσει το να σας δείχνουν ενδιαφέρον και να σας παρέχουν βοήθεια ή να ξέρετε ότι έχετε τα στηρίγματά σας… Ερωτικά, έχετε αφήσει τα θέματα στον αυτόματο πιλότο, ως δείγμα ότι όταν κατευνάσουν τα γεγονότα θα κάνετε την κίνησή σας και θα πιάσει τόπο… Επαγγελματικά, σήμερα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχετε ψυχολογικές μεταπτώσεις έως και ανασφάλεια!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα -Ερωτική μέρα! Νέα ξεκινήματα!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 28/6

Η Τρίτη μας κρατά σε εγρήγορση και ενδεχομένως να μην μας πειράξει αυτό αφού είμαστε σε εγρήγορση και γενικά νιώθουμε ότι κάτι περιμένουμε. Μας...

Ζυγός, Υδροχόος και Ιχθύς – Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θέλουν να έχει μια γυναίκα!

Διαβάστε παρακάτω τα πέντε, βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει το κάθε ζώδιο από τα παραπάνω σε μια γυναίκα για να μοιραστεί τη ζωή του ίσως...

Ζώδια – Αυτό είναι το πιο πιστό ζώδιο σε άντρα!

Ζώδια: Όταν γνωρίζουμε κάποιον πολύ συχνά μέσα στις πρώτες ερωτήσεις που κάνουμε για να δούμε αν ταιριάζουμε μαζί του είναι σε ποιο ζώδιο ανήκει! Είτε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του παππού της (φωτογραφία)

Η Μαρία Σάκκαρη περνά δύσκολες οικογενειακές ώρες, καθώς πριν από λίγες μόνο ημέρες αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της παππού, τον παλιό τενίστα και προπονητή της...