Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 16/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η εβδομάδα  ξεκινά με ένα αρκετά σημαντικό γεγονός, καθώς γίνεται η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς  που μπορεί να φέρει αρκετά απρόσμενα γεγονότα, καταλυτικές εξελίξεις και ταυτόχρονα να μας προκαλέσει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Γι’ αυτό, οφείλουμε να αποφασίσουμε για καίρια ζητήματα της ζωής μας, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα και να τελειώσουμε οριστικά με πρόσωπα και καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν, όντας αρκετά ψύχραιμοι και προσεκτικοί γιατί κάθε εσπευσμένη ή αψυχολόγητη ενέργεια, κάτω από πανικό, θα μας δημιουργήσει μεγαλύτερους μπελάδες. Ενδεχομένως να τελειώσει μια σχέση ή συνεργασία που έτσι κι αλλιώς είχε φτάσει στο τέρμα ή να ερωτευτούμε παράφορα και να χάσουμε το μπούσουλα κι ακόμα χειρότερα τον εαυτό μας, παραβιάζοντας τα θέλω ή τις ελευθερίες μας. Κι επαγγελματικά όμως, δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, αλλά για να προχωρήσουμε σε διακοπή ή κλείσιμο. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, ας μην ξεχνάμε ότι ό,τι συμβαίνει, γίνεται για κάποιο λόγο που θα φανεί σύντομα!

ΚΡΙΟΣ

Έντονη συναισθηματική διέγερση σας προκαλεί η Πανσέληνος-έκλειψη στον 8ο οίκο σας με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας να μπερδεύονται και να μην μπορείτε να ησυχάσετε αν δεν τις ικανοποιήσετε. Απ’ ό,τι θα φανεί στη συνέχεια, η περίοδος που θα διανύσετε θα είναι με αρκετές διακυμάνσεις στα ερωτικά, αλλά και οικονομικά σας θέματα που καλείστε να κλείσετε όσο πιο σύντομα γίνεται και μάλιστα. Το σίγουρο είναι ότι όσο πιο κολλημένοι είστε σε συνήθειες, καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, τόσο πιο δύσκολο θα σας είναι να τα διαγράψετε και να πάτε παρακάτω. Επιλογές πάντως θα σας δοθούν κι ίσως μέσα  στην εβδομάδα , το θέμα είναι κατά πόσο θα ρισκάρετε…

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σας θέλει να είστε επί των επάλξεων, κάνοντας σαρωτικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Το ότι δεν παίρνετε αυτό που σας αξίζει θα σας γίνει έμμονη ιδέα, ενώ η προσπάθεια υποτίμησής σας από έναν συνεργάτη ή ακόμα και τον άνθρωπό σας θα σας αναγκάσουν να τελειώσετε σε μια νύχτα τη σχέση σας μαζί τους. Ωστόσο, εμπνέετε πάθη και δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας σφοδρός έρωτας, με αμφίβολη όμως διάρκεια. Οι υπερβολές, η άσκοπη έκθεση, όπως και η μεγάλη προκλητικότητα προκειμένου να ξεχωρίσετε και να συγκεντρώσετε την προσοχή πάνω σας είναι στοιχεία που πρέπει να προσέξετε γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος-Έκλειψη επηρεάζει κυρίως τα εργασιακά σας θέματα, με τα δεδομένα και τις καταστάσεις να αλλάζουν αναπάντεχα, τινάζοντας προγράμματα και πλάνα σας στον αέρα. Αυτό που θα σας ενδιαφέρει είναι να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να δείτε πώς θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στη νέα πραγματικότητα και να προσαρμοστείτε σε διαφορετικά δεδομένα. Από την άλλη, υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσετε κατά ενός συναδέλφου σας που του τα είχατε μαζεμένα από μια αφορμή που θα σας δώσει και να προκληθεί ρήξη στις σχέσεις σας, αλλά εκείνη τη στιγμή δε θα σας νοιάζει. Επίσης, μην αγνοήσετε κάποιες ενοχλήσεις που μπορεί να έχετε στην υγεία σας αυτή την εβδομάδα. Χαλαρώστε και φροντίστε παραπάνω τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αυτήν την Πανσέληνο-Έκλειψη θα ξεκαθαρίσουν όλα γύρω σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα είναι πιο εύκολο να διακρίνετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και σύμμαχοι και ποιοι απλά βρίσκονται στη ζωή σας, χωρίς να έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Και στα ερωτικά σας, όμως, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας για το επόμενο χρονικό διάστημα, θα διαπιστώσετε λανθασμένους χειρισμούς που οδήγησαν σε ακατάλληλες επιλογές, ενδεχομένως γιατί δεν έγιναν με κριτήριο την καρδιά σας αλλά με το να διαλέξετε ένα πρόσωπο που δεν προκαλεί ή είναι πιο «ταιριαστό» στα κοινωνικά σας πρότυπα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μπροστά σας κάποιο που θα ταρακουνήσει τον κόσμο σας και θα σας βγάλει τελείως έξω από τα νερά σας.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 4ο ηλιακό σας οίκο θέματα του σπιτιού από τη μια και οικογενειακά από την άλλη θα σας βάλουν στη μέση και είναι πιθανό να εξεγερθείτε και να χάσετε κάθε ίχνος ψυχραιμίας. Ωστόσο, είναι κι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, να περιορίσετε απαιτήσεις και να επιβάλλετε τους δικούς σας νόμους, ώστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Από την άλλη ενδεχομένως να εμφανιστούν επιπλοκές σε ένα ακίνητο ή να προβείτε σε αναγκαστικές αλλαγές ενός χώρου σας. Ερωτικά ένα ρίσκο που θα πάρετε είναι πιθανό να μη σας βγει ή να αλλάξει ξαφνικά η συμπεριφορά ενός προσώπου με το οποίο είχατε έρθει αρκετά κοντά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξαφανιστεί για ένα διάστημα, χωρίς καμία εξήγηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας ή θα την αλλάξουν και τελείως, βγάζοντάς σας από το τυπικό πρόγραμμά σας. Θέματα που, επίσης, θεωρούσατε λυμένα και αφορούν σε συγγενείς ή προσωπικές υποθέσεις σας θα επανέλθουν στο προσκήνιο και μάλιστα ξαφνικά, αναγκάζοντάς σας να στρέψετε το ενδιαφέρον σας εκεί για να τα διευθετήσετε. Από την άλλη, κάτι που θεωρούσατε δεδομένο αναφορικά με μια επαγγελματική πρόταση ή την επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα πάψει να ισχύει ή θα πάρει διαφορετική τροπή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα είστε σε εγρήγορση για αρκετό καιρό για να καταφέρετε να προσαρμοστείτε στο καινούργιο καθεστώς που θα διαμορφωθεί.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος-έκλειψη έρχεται να ανατρέπει το αξιακό σας σύστημα και να αναδείξει ανάγκες και επιθυμίες που είτε αγνοούσατε την ύπαρξή τους είτε προσποιούσασταν ότι δεν είχατε. Πολλά καλείστε να αλλάξετε τόσο στον οικονομικό, όσο και στον ερωτικό τομέα, να πάρετε πίσω θέσεις και αποφάσεις αλλά και να εγκαταλείψετε το συντηρητικό μοντέλο που υπηρετείτε για χρόνια και να γίνετε πιο παράτολμοι και ριψοκίνδυνοι. Μπορεί να χάσετε ή να πάρετε χρήματα που δεν περιμένατε, να κάνετε μια απρόσμενη αγορά ή να σας συνεπάρει το πάθος και να ζήσετε στιγμές που ούτε καν είχαν περάσει από το μυαλό σας. Γενικά, αρχής γενομένης από  αυτή την εβδομάδα  θα μπείτε σε ένα άλλο μονοπάτι που δε θα θυμίζει και πολλά από αυτό που περπατούσατε ως τώρα, αν φυσικά αφεθείτε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο ζώδιό σας παίρνετε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα και καλείστε να αλλάξετε αρκετά από τα δεδομένα που ισχύουν στην προσωπική σας ζωή. Οι ανατροπές είναι σχεδόν αναμενόμενες, που είτε θα τις κάνετε εσείς για να δικαιώσετε τη φήμη σας ως επαναστάτες και αντισυμβατικοί είτε θα προκληθούν από άλλους και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα γρήγορα αντανακλαστικά σας αλλά και την αποστασιοποιημένη σας στάση για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Όλο το τριήμερο αλλά και για αρκετό χρονικό διάστημα, θα ωθείστε συνεχώς στο να αναθεωρείτε και να αναπροσαρμόζετε τα σχέδιά σας με βάση το μέλλον κι όχι το παρόν. Η διακοπή μιας σχέσης ή συνεργασίας σας είναι πολύ πιθανή, όπως και η απρόσμενη δημιουργία μιας άλλης, που καλό θα ήταν όμως να αφήσετε να περάσει λίγος χρόνος, πριν την επιχειρήσετε για να είστε απόλυτα σίγουροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο – έκλειψη στον 12ο οίκο σας εκεί που ήσασταν ήρεμα κι ωραία στον κόσμο σας και σας ένοιαζαν μόνο οι ευχάριστες στιγμές  σας, ξαφνικά, μέσω ενός γεγονότος, θα συνειδητοποιήσετε μια πραγματικότητα που είτε δεν γνωρίζατε είτε δε θέλατε να γνωρίζετε και θα αρχίσετε να επαναπροσδιορίζετε το κάθε τι αφορά στην προσωπική σας ζωή αλλά και την εργασία σας. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε ότι όσο προσπαθούσατε να κρατήσετε μια στάση ίσων αποστάσεων και να ανακατευτείτε με πρόσωπα και πράγματα, άλλοι υπερέβησαν τα εσκαμμένα, σας έστηναν παγίδα ή απλά σας υποτίμησαν. Δεν αποκλείεται, δε, να αποκαλυφθούν στοιχεία των ερωτικών σας που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση ή να μάθετε μια αλήθεια που θα σας αναστατώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον 11ο ηλιακό σας οίκο σας… τρελαίνει και ενδεχομένως να σας σπρώξει να βγάλετε αθρόα όλα όσα νιώθατε τόσο καιρό και δεν είχατε εκφράσει σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που είναι πιθανό να προκαλέσει τις αντιδράσεις τους κι ίσως μια ρήξη στις σχέσεις σας. Από την άλλη, η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη, φέρνοντας έτσι νέες παρέες, ενδιαφέροντα και γνωριμίες όχι μόνο επαγγελματικές, αλλά κυρίως ερωτικές. Από εκεί που δεν είχατε τίποτα, μπορεί να τα αποκτήσετε όλα ή και το αντίστροφο κι αυτό θα το διαπιστώσετε την εβδομάδα που διανύουμε. Πάντως η έξαψη και το πάθος θα κυριαρχούν κι εσείς θα νιώθετε πιο ακμαίοι από ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σας έρχεται να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή τα δεδομένα σας γι’ αυτό θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να αντιδράσετε, όταν κι όπως χρειαστεί. Απρόσμενες ενέργειες αλλά και αποφάσεις που ίσως δεν είναι υπέρ σας θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας αναγκάσουν να διεκδικήσετε και να παλέψετε για το δίκιο σας ή να κάνετε εκείνη τη στροφή που από καιρό σκεφτόσασταν. Στο ίδιο μοτίβο πάνω κάτω θα κινηθείτε όλη την εβδομάδα με τα… μηνύματα που λαμβάνετε να σας λένε να εγκαταλείψετε τη συντηρητική σας τακτική, να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και να καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι στάνταρ κι όλα μπορούν να ανατραπούν στη δουλειά ή στον έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη στον 9ο ηλιακό σας οίκο, σηματοδοτείται μια περίοδος αρκετών μετακινήσεων και επαφών που ενδεχομένως να είναι αναγκαστικές για να διευθετήσετε ζητήματα νομικά, γραφειοκρατικά ή σχετικά με σπουδές ή συγγενείς. Μια γνωριμία που μπορεί να γίνει εντελώς τυχαία, θα σας αναστατώσει συναισθηματικά και παρά τα αρκετά της σκαμπανεβάσματα, θα σας κρατήσει «δεμένους» για καιρό. μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να ακυρωθεί αλλά μην στενοχωριέστε γιατί μάλλον ήταν για καλύτερα. Μια πρωτότυπη ιδέα θα εξάψει την περιέργειά σας και θα ψάξετε το αν υπάρχουν προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 04-09/07

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις… Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις,...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντίνα Κώνστα: ΣΕΗ και Εθνικό Θέατρο “αποχαιρετούν” την ηθοποιό! Οι ανακοινώσεις για τον θάνατό της!

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό, κι όχι μόνο, κόσμο η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ντίνας Κώνστα στα 83 της χρόνιας.  Η ηθοποιός έφυγε από...