Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 17/01

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η πρώτη εργάσιμη μέρα και παραμονή της Πανσελήνου του Λύκου μας θέλεις σε εγρήγορση, πρόθυμους να αλλάξουμε πολλά, ιδιαίτερα αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα και δεν πρέπει να διστάζουμε ούτε να φοβόμαστε, κυρίως αν δε μας αρέσει όπως είναι η ζωή μας. Καλούμαστε λοιπόν να επιλέξουμε έναν διαφορετικό δρόμο, να ξεπεράσουμε ταμπού και παλιές συνήθειες και να μπούμε σε μια καινούργια πορεία. Από την άλλη, η τάση μας να πρωτοτυπήσουμε, να ξεφύγουμε από τα ίδια και τα ίδια, να γευτούμε νέες εμπειρίες θα είναι μεγάλη, ωστόσο, δε θα είναι εύκολο να τα καταφέρουμε λόγω υποχρεώσεων ή εμποδίων που θα προκύψουμε γι’ αυτό θα έχουμε κάποιο εκνευρισμό. Ο δυνατός αέρας της ανανέωσης ή της απελευθέρωσης μπορεί να φυσήξει και στα ερωτικά ή τα επαγγελματικά μας, ιδιαίτερα αν έχουμε μπει σε μια ρουτίνα και τείνουμε να επαναλαμβανόμαστε.

ΚΡΙΟΣ
Με αναπτερωμένο το ηθικό σας και θα είστε πιο κοντά στον παλιό, αυθόρμητο και παρορμητικό εαυτό σας, εκείνον που πρώτα δρα και μετά σκέφτεται, αφού αντιλαμβάνεστε ότι όσο είστε σε κίνηση και κάνετε πράγματα, τόσο περισσότερο αισθάνεστε ζωντανοί κι ακμαίοι. Φίλοι και παρέες θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές, ενώ ενδέχεται να σας τροφοδοτήσουν με ιδέες τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και τα ερωτικά σας, όπου κι εκεί επανέρχεστε δριμύτεροι και με αξιώσεις. Αρκετά θα είναι τα φλερτ, αλλά θεαματικές αλλαγές δε θα υπάρξουν.
ΤΑΥΡΟΣ
Ωθείστε να ξεκολλήσετε από τα ίδια και τα ίδια και να ρισκάρετε κάτι διαφορετικό ή απλά να ξεφύγετε από την πεπατημένη, εφαρμόζοντας νέες πρακτικές για να καταφέρετε τους στόχους σας, αλλά εσείς δεν αισθάνεστε ακόμα σίγουροι για να κάνετε το μεγάλο βήμα κι όχι άδικα. Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και τα ερωτικά σας περνάτε μια φάση αμφισβήτησης και επαναπροσδιορισμού, οπότε είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα να οργανωθείτε περισσότερο, παρά να αναλάβετε πρωτοβουλίες γιατί είναι πιθανό είτε εσείς να αλλάξετε είτε οι καταστάσεις και τα δεδομένα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αναμονή δε σας αρέσει, γι’ αυτό θα αποφασίσετε να κινηθείτε άμεσα για να διευθετήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις που βλέπετε ότι καθυστερούν και δεν μπορείτε να τρέξετε κάποια άλλα σχέδιά σας. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, θα μιλήσετε για τα θέματά σας και θα επιμείνετε σε μια απάντηση. Όμως, περά από σκόρπιες υποσχέσεις ή καλοπροαίρετες συμπεριφορές, δε θα πετύχετε κάτι περισσότερο. Ερωτικά, μια τυχαία συνάντηση ή μήνυμα από ένα πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ενεργοποιηθεί και δε σταματάτε να κάνετε σχέδια που αφορούν στο επαγγελματικό ή οικονομικό σας μέλλον. Σαφώς δεν είστε ευχαριστημένοι ούτε από αυτά που έχετε, ούτε και από τη γενικότερη κατάσταση που βιώνετε, με τα εμπόδια και τις δυσκολίες να ξεφυτρώνουν συνεχώς, γι’ αυτό αναζητάτε τρόπους να αντεπεξέλθετε. Και τα ερωτικά σας όμως σας απασχολούν, αφού η έλξη σας για ένα πρόσωπο που είναι έξω από τα νερά σας δε σας αφήνει να ησυχάσετε. Ενδέχεται μάλιστα η κατάσταση να περιπλεχτεί με την επιστροφή ενός άλλου που θα δείξει μετανιωμένο.
ΛΕΩΝ
Μια δείχνετε πιο σίγουροι και μαχητικοί, αποφασισμένοι να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη σχέση ή τις συνεργασίες σας κι αν δεν τα καταφέρετε να αποχωρήσετε και μια χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και βγάζετε αντιφατικότητα που δε βοηθά να λυθεί τίποτα. Αν έχετε αναλάβει κάποιο εγχείρημα ή βρίσκεστε σε διαπραγματεύσεις ίσως κολλήσετε ή παρουσιαστούν ξαφνικά διάφορα κωλύματα. Κάτι ανάλογο όμως βιώνετε και αν είστε μόνοι, όπου είτε πέφτετε σε άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν και σας ταλαιπωρούν είτε ο εγωισμός καπελώνει όλα τα άλλα συναισθήματα και η κατάσταση δεν προχωράει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως μείνετε για λίγο εκτός δράσης, για να μπορέσετε να αναλύσετε με την ησυχία σας κάποια νέα δεδομένα στη δουλειά σας και μάλιστα ίσως δείτε και λάθη σας είτε στους χειρισμούς είτε στον τρόπο που αντιδράσατε σε μια κατάσταση. Γεγονός είναι ότι περνάτε μια φάση όπου αρκετά θέματα του παρελθόντος που αφορούν εσάς και το πώς τα διαχειριστήκατε ή εργασιακά θα επανέρχονται σιγά-σιγά στο προσκήνιο και όσο πιο ψύχραιμοι και λογικοί παραμείνετε, τόσο πιο εύκολα θα τα λύσετε. Στα ερωτικά πάντως κρατηθείτε μακριά από τα παλιά.
ΖΥΓΟΣ
Με δεδομένα τα οικογενειακά ζητήματα και τις πολλές υποχρεώσεις σας, τα ερωτικά σας ήταν η διέξοδός σας που θα μπορούσαν να σας δώσουν κουράγιο, αλλά και τη δυνατότητα να απολαύσετε κάποιες όμορφες στιγμές. Ωστόσο κι εκεί φαίνεται να έχει μπει ένα φρένο, αφού κάθε τι καινούργιο που εμφανίζεται, μάλλον προβληματικό αποδεικνύεται, ενώ αν είστε σε σχέση, νιώθετε ξαφνικά ότι ο άνθρωπός σας έχει αλλάξει κι όχι προς το καλύτερο, αφού αντιδρά απότομα ή συχνά για ψύλλου πήδημα. Άρα, ο μόνος που μπορεί να σας τονώσει είναι ο εαυτός σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν κατάπιατε τα συναισθήματά σας και δεν αντιδράσατε τότε που έπρεπε σε κάποια ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σας, να ξέρετε ότι τα ίδια θα επανεμφανιστούν πολύ σύντομα και θα σας αναστατώσουν. Οπότε καλό θα ήταν να τα ανακινήσετε μόνοι σας και να βάλετε σιγά-σιγά τα πράγματα στη θέση τους γιατί δεν αποκλείεται εκεί που σας χρώσταγαν… να σας πάρουν και το βόδι. Ερωτικά, πέφτετε πάνω σε τοίχο, καθώς διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει ταύτιση στόχων με το πρόσωπο που είχατε έρθει κοντά, οπότε ξαναπιάνετε το δρόμο της αναζήτησης.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε ότι τα πάντα είναι ρευστά, βιώνετε ήδη κάποιες καθυστερήσεις ή αλλαγές στα πράγματα που θεωρούσατε ότι είχαν δρομολογηθεί, οπότε το να τα αφήσετε όλα προσωρινά ως έχουν και να περιμένετε να πάρουν την τελική τους μορφή ίσως είναι το μοναδικό που μπορείτε να κάνετε. Και στα ερωτικά σας διαπιστώνετε ότι υπάρχει μια έλλειψη συνεννόησης, αν όμως πρόκειται για κάτι καινούργιο, είναι λογικό γι’ αυτό κάντε λίγο υπομονή. Αν όμως είστε καιρό με ένα πρόσωπο, μάλλον δεν είχατε εξ αρχής και ούτε θα αποκτήσετε κοινούς κώδικες επικοινωνίας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σας είναι αρκετά μεγάλη κι η υπομονή σας έχει εξαντληθεί, όμως το να παραμείνετε σε επιφυλακή και να μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες είναι προς όφελός σας γιατί κάθε καινούργια προσπάθεια στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας το πιο πιθανό είναι να μη σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, εκτός κι αν τώρα επιλέξετε να κάνετε αυτά που θέλατε πριν καιρό και δεν τολμούσατε. Όπως κι αν έχει η κατάσταση, καλό θα ήταν να μην προσδοκάτε πολλά και ταυτόχρονα να περιφρουρήσετε αυτά που έχετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επαναστατική σας φλόγα καίει ασίγαστη και ησυχία δε μπορείτε να βρείτε. Όλα σας ενοχλούν και θέλετε να τα αλλάξετε, τίποτα δε σας ευχαριστεί και συχνά πέφτετε σε… αντιφάσεις, μη μπορώντας να καταλήξετε τι θα ήταν αυτό που θα σας ικανοποιούσε πλήρως στην προσωπική σας ζωή. Παρ’ όλα αυτά ρισκάρετε, προσπαθείτε, δοκιμάζετε, αλλά τα πειράματά σας μάλλον δεν είναι επιτυχημένα. Πάντως, είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος, ελκύετε, οπότε δε χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τελικά τι ψάχνετε, αν και θα αργήσετε λίγο.
ΙΧΘΥΣ
Ίσως εξαφανιστείτε για λίγο από το προσκήνιο για να ηρεμήσετε μετά διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις που βιώσατε, οι οποίες σας δημιούργησαν μια αναστάτωση ή αποπροσανατολισμό. Έτσι κι αλλιώς όμως, σας χρειάζεται που και που κάποιος χρόνος με το εαυτό σας για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας, πόσο μάλλον όταν έχετε να πάρετε αποφάσεις ή να ξεδιαλύνετε καταστάσεις, όπου απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση. Στα ερωτικά σας, καλείστε να επιλέξετε με γνώμονα το καλό σας και θα σας βοηθούσε αν ανατρέξετε σε ανάλογες εμπειρίες του παρελθόντος σας.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Στόχοι σταθεροποιούνται!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (27/5-29/5)

Η Παρασκευή δεν παρουσιάζει μεγάλες διαφορές από τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας, αλλά μας προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία να δούμε, να καταλάβουμε και να...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των άστρων ο Ιούνιος μέχρι και τις 9 του μήνα θα είναι λίγο δύσκολος καθώς θα μας ταλαιπωρήσει για κάποιες...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαρύ πένθος για τον Alec Baldwin – Πέθανε η μητέρα του

Ο ηθοποιός Alec Baldwin ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας του, Carol Baldwin, με μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram. Ο Alec Baldwin αποκάλυψε ότι η μητέρα...