Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Μέρα συνειδητοποίησης η σημερινή και αφού τις πρωινές ώρες είναι δύσκολο να βρούμε τις ισορροπίες μας αλλά τις αναζητάμε με ιδιαίτερο πάθος και ενέργεια, στο τέλος καταφέρνουμε από κάπου να πιαστούμε… Ερωτικά τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα και υπάρχει η διάθεση για σωστές διαπραγματεύσεις και σωστή ενέργεια και κυρίως σωστή διαχείριση της εμπειρίας… Πάντως, ξέρουμε από πού να φυλαγόμαστε και αυτό είναι το σημαντικό… Στα επαγγελματικά μας είναι εύκολο να βρούμε δικλείδες ασφαλείας και να διαχειριστούμε με μέτρο αυτά που συμβαίνουν… Σίγουρα το κίνητρό μας είναι να είμαστε συνεργάσιμοι και να πάρουμε και να δώσουμε πληροφορίες ανάλογες με την περίσταση… Το ζήτημα είναι ότι γινόμαστε συγκαταβατικοί για να διασφαλίσουμε και το αποτέλεσμα… Σίγουρα βάζουμε σωστές βάσεις, αλλά αυτή είναι μία στάση που θα πρέπει να τη διατηρήσουμε και στη συνέχεια!

ΚΡΙΟΣ

Ώρα για δράση για εσάς ακόμα και αν είστε βαριεστημένοι ή εξαναγκάζεστε να πάτε με πιο γρήγορες ταχύτητες από αυτές που έχετε ήδη επιλέξει να κινηθείτε… Ερωτικά, τα πράγματα αν προς το παρόν δεν κινούνται με τις ταχύτητες που θέλετε έχετε τον τρόπο να τους δώσετε την ώθηση και να επιστρατεύσετε τα μέσα που χρειάζεστε… Μία υπόθεση που αφορά ένα ακίνητο μπορεί να εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο αλλά πρέπει να βιαστείτε!

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε βάλει σε τάξη όλες σας τις εκκρεμότητες που και σήμερα έχετε πολλά να κάνετε και το πρόγραμμά σας είναι βαρύ και ασήκωτο… Ειδικά αν αφορά οικονομικές εκκρεμότητες έστω και αν ζορίζεστε ξέρετε ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση… Ερωτικά, μην αναρωτιέστε αν τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν, γιατί αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς… Πρέπει να ανταποκρίνεστε πιο γρήγορα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικότερα για Δευτέρα είστε σε καλή διάθεση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιέσετε τους άλλους για να βελτιώσετε τις συνθήκες τις εργασίες σας… Ερωτικά, πάντως, δεν μπορείτε να μην ενθουσιάζεστε, χωρίς να σημαίνει ότι δεν κρατάτε και τις επιφυλάξεις σας… Προσέξτε μήπως καταπιέσετε κάποιους με την καλή έννοια, πάντα.. Επαγγελματικά, έχετε μία καλή ιδέα που όμως πρέπει να συνεργαστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους για να τη φέρετε εις πέρας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος μονοπωλούν και σήμερα το ενδιαφέρον σας… Για τα ερωτικά σας, αν προσπαθείτε και πιστεύετε ότι δεν βρίσκετε ανταπόκριση είναι γιατί σφάλετε και βέβαια δεν αποτιμάτε σωστά τις ενέργειες των άλλων… Ερωτικά, πάντως, εξακολουθείτε να είστε ανυπόμονοι… Επαγγελματικά, έχετε ζοριστεί ή πιστεύετε ότι κάποιες δικές σας πρωτοβουλίες είναι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, και όχι σε πρακτικό… Σωστά νιώθετε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις!

ΛΕΩΝ

Όλο και βγαίνετε από το καβούκι σας εσείς και όλο και εξωτερικεύεστε περισσότερο… Για τα ερωτικά σας τα πράγματα είναι τόσο καλά όσο και να έχετε διορθώσει όλα σας τα λάθη… Ίσως να έχετε καταλάβει ότι τα μικρά βήματα είναι και πιο σταθερά και ότι πρέπει να λειτουργείτε σε χαμηλό προφίλ και χωρίς τυμπανοκρουσίες… Επαγγελματικά, όσο και αν πιστεύετε ότι σας βάζουν τρικλοποδιές, εσείς μπορείτε να τις αποφύγετε και να μειώσετε τις πιθανότητες λαθών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικότερα έχετε περάσει ένα αρκετά έντονο Σαββατοκύριακο και έχετε αποφασίσει ότι χρειάζεται να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας… Βέβαια αυτό που σας αγχώνει είναι τα οικογενειακά σας που ενώ υπάρχουν ζητήματα εσείς κάνετε πως δεν τα βλέπετε ή θέλετε να τα αποφύγετε… Ερωτικά, έχετε μία ανυπομονησία αδικαιολόγητη γιατί νιώθετε ανασφάλεια την οποία δεν μπορείτε να τη μοιραστείτε με κανέναν… Επαγγελματικά, μην πιστεύετε ότι όλα είναι ρόδινα, αλλά και να μην είναι εσείς ούτε με αυτά θέλετε να ασχοληθείτε… Κυρίως γιατί κάπου πρέπει να επενδύσετε και προς το παρόν δεν το έχετε αποφασίσει!

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μεγάλη ένταση σήμερα γιατί θέλετε να οριστικοποιήσετε μία συνομιλία και θέλετε να παραθέσετε τα δικά σας επιχειρήματα και να ξέρετε ότι έχετε καταφέρει να πείσετε τους άλλους ή ότι μπορείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες… Ερωτικά, σωστά πιστεύετε ότι οι εντάσεις είναι κάτι που μπορείτε να περιορίσετε και μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο και διπλωματία… Έχετε τον τρόπο να αφήνετε στην άκρη αυτά που ξέρετε ότι μπορούν να πυροδοτήσουν εντάσεις… Πάντως, εμμένετε σε αυτά που ξέρετε ότι έχετε δίκιο… Επαγγελματικά, προσπαθείτε να διασφαλίσετε το εισόδημά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε εσωτερική διάθεση σήμερα και αυτό που σας απασχολεί είναι ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ανεξάρτητα… Σας αγχώνει που βλέπετε περιορισμούς ακόμα και εκεί που δε θα έπρεπε… Ερωτικά, πιστεύετε ότι οι εξηγήσεις που δώσατε ήταν επαρκείς σε σημείο που να διαλευκάνετε τα πάντα και να κοιτάξετε μπροστά… Επαγγελματικά, είναι πιο εύκολο για εσάς να έχετε πρόσβαση σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που να σας δώσουν και κάτι από την εύνοιά τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικοί είστε σήμερα και θα χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα που θα πάτε και τι θα κάνετε και με ποιους… Βασικά πρέπει να διαχειριστείτε τον χρόνο σας με περισσότερη σύνεση… Ερωτικά, όσο και να θέλετε να εξωτερικευτείτε θεωρείτε ότι πρέπει να κάνετε κράτη και να είστε πιο εσωτερικοί… Αυτό βέβαια, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση, κυρίως εσείς με τον εαυτό σας που όλο και κάτι σας κρατάει πίσω… Επαγγελματικά, πολλά συζητιόνται που δεν ξέρετε και σας αφορούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία μέρα με γρήγορες εναλλαγές κυρίως με αυτά που έχετε μπροστά σας να κάνετε και αυτά που σας βάζουν οι άλλοι να κάνετε… Νιώθετε ότι σας περιορίζουν την ελευθερία σας ή έστω ότι έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν μπορούν να μεταβιβαστούν για αργότερα… Σήμερα πάντως είναι απαιτητική μέρα… Για τα ερωτικά σας οι δεσμεύσεις δίνουν και παίρνουν και δε σας επιτρέπουν καμία χαλαρότητα.. Για τα επαγγελματικά σας, μην ωραιοποιείτε καταστάσεις επειδή σας βολεύει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πιο εξωστρεφείς σήμερα και σκέφτεστε χωρίς όρια, όταν όμως επικοινωνείτε κατανοείτε το ανέφικτο της πρακτικής εφαρμογής των όσων σκέφτεστε… Για τα ερωτικά σας, όσο και να θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα κυρίως γιατί θα έχετε τις ευκαιρίες ή θα σας δώσουν μία ωραιότατη πάσα και θα δείξουν και συγκαταβατικότητα… Επαγγελματικά, αν νιώθετε μετέωροι, είναι γιατί κάποιες ευθύνες είναι αποκλειστικά δικές σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Μία ακόμη μέρα με γρήγορες εναλλαγές και που σας κάνει να σκέφτεστε και τι προεκτάσεις θέλετε να δώσετε οι ίδιοι και πώς να δίνετε μεγαλύτερες διαστάσεις σε θέματα που σας απασχολούν… Για τα ερωτικά σας είναι ακόμα καλές οι συγκυρίες για να κάνετε μία τονωτική ένεση σε αυτά και να είστε πολύ συγκεκριμένοι αλλά βιαστικοί και ανυπόμονοι… Επαγγελματικά, όσο και να σας διογκώνουν τα πράγματα ή να σας προδιαθέτουν να βιαστείτε εσείς πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις σας!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι περνούν την Κυριακή τους με τα δίδυμα κοριτσάκια τους!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς λίγο καιρό πριν ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα...

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτησή της για την πρώτη μέρα που γνώρισε τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Την περίοδο αυτή το ζευγάρι πλέει σε...

Jackie Mason: Έφυγε από τη ζωή ο «θρύλος» του αμερικανικού stand up comedy

Θλίψη έχει κυριαρχήσει στην αμερικανική σκηνή της κωμωδίας, καθώς έφυγε από τη ζωη ένας μεγάλος ηθοποιός και κωμικός ο Jackie Mason. Ήταν ένας ραββίνος κωμικός,...

BSB Summer Sales: Αυτά είναι τα key pieces που μπορείς να αποκτήσεις τώρα χωρίς να ξοδέψεις ούτε 25 ευρώ

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις κάποια βασικά κομμάτια που θα σου εξασφαλίσουν αξεπέραστο στυλ αλλά θα σε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι περνούν την Κυριακή τους με τα δίδυμα κοριτσάκια τους!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς λίγο καιρό πριν ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα...