Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα (3/5)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Πιο αποφασιστική και δυναμική η σημερινή μέρα αφού η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και μας προτρέπει σε δράση αλλά και σε γρήγορες κινήσεις και πρωτοβουλίες… Στα επαγγελματικά μας υπάρχει ένταση αλλά και κάτι που θέλουμε να το αρχίσουμε που βάζουμε εμείς τις πρώτες πινελιές και αργότερα θα το επικοινωνήσουμε και στους άλλους… Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αυτοί οι δύο μας φέρνουν κατάματα αυτά που ίσως να έχουν σκοπό να μας δυσκολέψουν ή να μας βάλουν φρένο στις επιδιώξεις μας… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι και απλώς συντηρούμε καταστάσεις, τώρα τουλάχιστον πρέπει να τα παραδεχτούμε στον ίδιο μας τον εαυτό, ακόμα και αν δεν τα επικοινωνήσουμε στους άλλους… Πάντως θα πάρουν μία γεύση ότι είμαστε σκεπτικοί και κλεισμένοι στον εαυτό μας, που σίγουρα αυτό θα γίνει αντιληπτό από όσους μας περιβάλλουν και αυτούς που είναι πολύ κοντά σε εμάς…

ΚΡΙΟΣ
Ώρα για αποφάσεις για εσάς και καλά κάνετε και το ξανασκέφτεστε αλλά αυτό πρέπει να πάρει ένα τέλος, για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε στα επαγγελματικά σας… Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και βλέπετε ότι η δική σας παρέμβαση λειτουργεί καταλυτικά… Ερωτικά, σας ενδιαφέρει αυτά που ξέρετε ότι θα στεναχωρήσουν τους άλλους να τα κρύβετε αλλά τίποτα δεν είναι πιο φωτεινό από την αλήθεια και κυρίως από το συναίσθημα που δε θέλετε να το καταπιέσετε!

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πιο δυναμικοί και επιλεκτικοί και σήμερα αυτό σας βγαίνει σε ένα είδος ξεκαθαρίσματος για τους φίλους σας και αν όχι απόλυτο τουλάχιστον σε σειρά κατάταξης… Ξέρετε τι να περιμένετε και αντίστοιχα τι μπορείτε να δώσετε… Ερωτικά, θέλετε να παρασυρθείτε αλλά και να παρασύρετε χωρίς να βάζετε φραγμούς… Είναι προσωρινή σας ανάγκη και θα σας περάσει… Επαγγελματικά, νιώθετε προστατευμένοι και αυτό σας καθησυχάζει, αλλά όχι σε βαθμό που να σας κάνει και εντελώς νωχελικούς!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε διλήμματα που όσο τα σκέφτεστε τόσο περισσότερο ενισχύεται η ανάγκη σας για αλλαγές στα επαγγελματικά σας, αλλά ξέρετε ότι αυτό θα πάρει και χρόνο αλλά και κόπο ώστε να τα καταφέρετε… Ερωτικά, είστε πάντως αρκετά συνειδητοποιημένοι και έχετε μία ρέγουλα η οποία δε σας πιέζει, αντίθετα σας βοηθάει… Κάτι έκτακτο στα οικονομικά σας, έρχεται να σας ζητήσει μέρος από το εισόδημά σας, και θα σας περιορίσει αρκετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ανάγκη από το να καταστρατηγήσετε όλες τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε στα επαγγελματικά σας φέρνοντας αέρα ανανέωσης και διαφορετικής αντιμετώπισης των όσων συμβαίνουν αλλά και στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε από εδώ και στο εξής…. Ερωτικά, αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες ή τη διάσταση απόψεων με διάθεση να τα βρείτε, όμως ή ακόμα και να κάνετε υποχωρήσεις… Επαγγελματικά, έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε πολύ ανοιχτά και να κατοχυρώσετε κάτι!

ΛΕΩΝ

Μέρα που για εσάς είναι πολύ κινητική και αυτή τη φορά με σωστά κριτήρια αλλά και αυξημένη δραστηριότητα.. Αυτό που θέλετε να οριστικοποιήσετε και να βάλετε ένα πλάνο σκέψης και συντονισμένων ενεργειών επιτυγχάνεται… Βέβαια, είστε έτοιμοι για οικονομικές θυσίες και περιορισμό των δικών σας προσωπικών αναγκών για χάρη του αποτελέσματος… Ερωτικά, είστε σε σωστή βάση με την έννοια ότι καταφέρνετε να βρίσκετε ισορροπίες και να τις απολαμβάνετε… Επαγγελματικά, δώστε το κάτι παραπάνω και θα το πάρετε πίσω πολλαπλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέρα που για εσάς, είναι εύκολο να πληγωθείτε από συμπεριφορές και νιώθετε και αδικημένοι… Αυτό που δεν μπορείτε να ανακαλύψετε είναι το λόγο που συμβαίνουν αυτά καθώς δε σας το διευκρινίζουν αλλά και εσείς δεν μπορείτε να τον βρείτε… Ερωτικά, αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες και την διάσταση των απόψεων, αλλά δύσκολα μπορείτε να το διαχειριστείτε… Επαγγελματικά, λειτουργήστε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα!

ΖΥΓΟΣ
Ο έρωτας έχει εμπόδια για εσάς σήμερα και καλό θα είναι να βάλετε ένα φρένο ή να κρατήσετε κάτι για τον εαυτό σας ώστε να το επεξεργαστείτε καλύτερα… Ερωτικά, πάντως δεν είναι το καλύτερό σας και το μόνο που σας σώζει είναι η σιωπή γιατί αν αρχίσετε να μιλάτε θα πείτε και κάτι που δεν πρέπει… Επαγγελματικά, έχετε δημιουργικά πλάνα που όμως δεν μπαίνουν σε εφαρμογή τουλάχιστον άμεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία μέρα για εσάς με δυσκολίες και κυρίως με διαφορές στα οικογενειακά σας θέματα… Προσέξτε γιατί σήμερα το ένστικτό σας λειτουργεί λανθασμένα και μπορεί να σας καθοδηγήσει σε λάθος καταστάσεις… Ερωτικά, σίγουρα αν σας προκαλέσουν θα ανταποκριθείτε σωστά γιατί αν πάρετε εσείς την πρωτοβουλία θα εκδηλωθείτε υπερβολικά σε σημείο παρεξήγησης… Μην το κάνετε γιατί θα δυσκολευθείτε να το διορθώσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σίγουρα θα μετακινηθείτε σήμερα και μάλιστα θα το ευχαριστηθείτε κιόλας και αν δουλεύετε θα έχετε και πολλή δουλειά η οποία όμως δε θα μπορέσει να έρθει εις πέρας χωρίς επικοινωνιακές δυσκολίες… Δεν υπάρχει συνεννόηση και αυτό θα σας δυσκολέψει… Ερωτικά, είναι καλό να προσπαθήσετε να αποσαφηνίσετε κάτι αλλά και αυτό θέλει όρια τα οποία είναι δύσκολο να τα τηρήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι σίγουρο ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας και είναι σίγουρο ότι δεν αντέχετε καμία αναμονή ακόμα και αν τυπικά είναι μέρα αργίας… Ερωτικά, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και νιώθετε και μία άνεση να εκδηλωθείτε αν και μπορεί να το μετανιώσετε στη συνέχεια αλλά θα το έχετε ήδη κάνει, οπότε… Προσέξτε τα έξοδα σήμερα γιατί μπορεί να φανείτε μαζεμένοι σε κάτι που σας είναι εντελώς απαραίτητο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πόσο δε σας αρέσουν τα όρια και ο περιορισμός ελευθερίας γενικά, γιατί ειδικά δεν αρέσει σε κανέναν ειδικά μετά από τέτοια πολύμηνη καραντίνα…. Σήμερα όμως, δεν αντέχετε άλλο και το κακό είναι ότι αν το έχετε αποδεχτεί δε θα μπορέσετε να το τηρήσετε… Ερωτικά, μία απόφασή σας επικοινωνείτε με υπερβολικά χαρακτηριστικά και μπορείτε να χάσετε το δίκιο σας.. Επαγγελματικά, είστε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας οπότε μην ανησυχείτε!

ΙΧΘΥΣ
Μία μέρα με ιδιαίτερη μυστικοπάθεια και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συλλέγετε πληροφορίες προς αξιοποίηση… Είναι πολύ πιθανό να μάθετε κάτι που ούτε καν το περιμένατε και να αντιδράσετε υπερβολικά… Ερωτικά, σίγουρα μπορείτε να νιώσετε ότι εισακούγεστε αν και μπορεί αυτό να είναι δική σας αίσθηση και δεν είναι σίγουρο ότι συμβαίνει…. Πάντως σας καθησυχάζουν ακόμα και αν δεν το εννοούν οπότε αυτό κρατήστε!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

LATEST NEWS

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο!

Ένα επεισόδιο γεμάτο μαγειρική άλλα και εντάσεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο αποψινό MasterChef. Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας ήταν εκείνες του Παύλου...

Μπρούνο Τσιρίλο: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Το εμβόλιο κατά κορονοϊού έκανε ο πρώην άσος των γηπέδων και σύζυγος της Έλενας Ασημακοπούλου, Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του...

Ελευθερία Ελευθερίου: Έκανε πάρτι γενεθλίων με πρώην συμπαίκτες της από το Survivor!

H Ελευθερία Ελευθερίου είχε χθες τα γενέθλιά της και οργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι, στο οποίο παρευρέθηκαν ως καλεσμένοι οι πρώην συμπαίκτες της στο Survivor.  Η...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πώς πέρασε τον χρόνο της με τον γιο της το απόγευμα της Πέμπτης

Εκτός από μία λαμπερή κυρία της τηλεόρασης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πάνω από όλα μία αφοσιωμένη πολύτεκνη μανούλα και λατρεύει να αφιερώνει τον χρόνο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο!

Ένα επεισόδιο γεμάτο μαγειρική άλλα και εντάσεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο αποψινό MasterChef. Οι τρεις χειρότερες προσπάθειες στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας ήταν εκείνες του Παύλου...