Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 25/4

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Δευτέρα, μέχρι αργά το πρωί, θα μας κρατά τα λουριά, ενδεχομένως να μάλιστα να έχουμε τη διάθεση να κάνουμε κάποιες δουλειές ή βγάλουμε υποχρεώσεις για να μην πάει «χαμένη» η μέρα. Ωστόσο, όσο περνά η ώρα θα συνειδητοποιούμε ότι είναι μια αργία ακόμα που έχουμε διαθέσιμη και πρέπει να τη χαρούμε και να κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Πλάνα και προγράμματα θα εγκαταλειφθούν, θα το ρίξουμε έξω, θα συναντηθούμε με φίλους και αγαπημένα μας πρόσωπα, θα νιώσουμε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι να κάνουμε οτιδήποτε μας αρέσει, χωρίς να χρειάζεται να λογοδοτήσουμε πουθενά. Πιθανόν κι η καρδιά μας να χτυπήσει ακανόνιστα για ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί απροσδόκητα μπροστά μας, που θα μας προκαλέσει ή θα μας δημιουργήσει περιέργεια εξ αιτίας της ιδιαιτερότητας του χαρακτήρα του. Επειδή, δε, όλα μπορεί να γίνουν ξαφνικά, καλό θα ήταν να είμαστε προετοιμασμένοι και με γρήγορα αντανακλαστικά για να μη χάσουμε καμία ευκαιρία.

ΚΡΙΟΣ

Ενώ ξεκινάτε κακόκεφοι και με διάθεση να καταπιαστείτε με διάφορα επαγγελματικά σας θέματα, τώρα που είστε πιο ήρεμοι, σιγά-σιγά η διάθεσή σας θα αλλάζει και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη συγκίνηση και δράση. Πιθανόν να κανονίσετε να συναντηθείτε με φίλους σας, να βγείτε έξω για φαγητό με τον άνθρωπό σας και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεχάσετε ό,τι σας προβληματίζει. Αν είστε μόνοι, μια τυχαία γνωριμία μπορεί να σας προκαλέσει έντονα ερωτικά συναισθήματα, ενώ είστε χαλαροί κι ούτε καν το επιδιώκατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, θα σας βοηθήσουν να δείτε ακόμα κι ένα επαγγελματικό σας θέμα από διαφορετική οπτική. Ενδεχομένως να μάθετε και μια πληροφορία που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη για το άμεσο μέλλον ή -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- να σας γίνει μια πρόταση που αν την καλοεξετάσετε, όχι μόνο δεν είναι κακή, αλλά έχει και προοπτικές. Από την άλλη, η συμπεριφορά ενός προσώπου σας κάνει να πιστεύετε ότι ενδιαφέρεται για σας, όμως ίσως το ενδιαφέρον του να είναι φιλικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνεται η δυνατότητα, κυρίως αν δεν εργάζεστε, να συναντήσετε, να μιλήσετε και γενικά να επικοινωνήσετε με αρκετούς ανθρώπους που ανήκουν στο περιβάλλον σας και χαίρεστε τη συντροφιά τους. Μάλιστα θα σας κάνουν να ξεχαστείτε από οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα και θα νιώσετε αναζωογονημένοι. Αν είστε μόνοι, μια ερωτική προσέγγιση από άτομο που κινείται στον κύκλο σας, θα σας παραξενέψει, καθώς δεν είχατε καταλάβει ότι τρέφει τέτοια αισθήματα για σας κι αν σας αρέσει, ίσως κάνετε μια δοκιμή μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ένταση είναι πιθανή στη σχέση σας για κάτι που έπρεπε ή δεν έπρεπε να γίνει κι εκεί θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται να είστε λίγο πιο σκληροί κι αυστηροί και να μην άγεστε και φέρεστε συναισθηματικά από τις βουλές των άλλων. Από την άλλη, αν είστε μόνοι, οφείλετε να κοιτάξετε μπροστά, να πειραματιστείτε περισσότερο σε καινούργιες καταστάσεις, για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Από την άλλη, ενδεχομένως να κάνετε κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα, αλλά αν το ευχαριστηθείτε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σκέφτεστε και να αγχώνεστε.

ΛΕΩΝ

Δεν είστε στα κέφια σας, ενδεχομένως να έχετε και μια μικρή αδιαθεσία που σας έχει ρίξει και η προκλητική συμπεριφορά του ανθρώπου σας δεν είναι και η κατάλληλη για να συνέλθετε. Θα σας εκνευρίσει όμως κι ίσως ανταπαντήσετε με πολύ απότομο ύφος, βάζοντάς τον στη θέση του. Αν είστε μόνοι και τύχει να κυκλοφορήσετε, μια όμορφη ερωτική έκπληξη σας περιμένει, όμως για να την απολαύσετε θα πρέπει να ξεκολλήσετε από το μυαλό σας το «τι θα γίνει μετά» και αν έχει προοπτικές και να χαρείτε το παρόν κι ό,τι σας προσφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο μισό της ημέρας θα το φάτε σε βόλτες και συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενδεχομένως, μάλιστα, να καταφέρετε να κλείσετε μια υποχρέωση που την είχατε συνεχώς στο νου σας. Από το απόγευμα και μετά, θα μαζευτείτε στο σπίτι για να κάνετε διάφορες δουλειές, που πολύ πιθανό να τις είχατε αφήσει από πριν το Πάσχα. Ερωτικά, ωστόσο, αισθάνεστε ότι όλα στη ζωή σας είναι πολύπλοκα ή τα έχετε μπλέξει εσείς, ενώ μπορεί να μετανιώσετε για μια κίνησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι, θα είστε με την οικογένειά σας ή στο σπίτι σας κλεισμένοι, όμως είναι πιθανό ξαφνικά να νιώσετε ότι πνίγεστε και να θέλετε να βγείτε έξω να πάρετε καθαρό αέρα, να δείτε πρόσωπα και να ξεχάσετε ό,τι σας στενοχώρησε ή σας κούρασε τις προηγούμενες μέρες. Αν, μάλιστα, είστε μόνοι, ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε είτε μέσω φίλων είτε του κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Αν είστε σχέση, μπορεί να εκπλήξετε ευχάριστα τον άνθρωπό σας ή να τον προτρέψετε να κάνετε κάτι διαφορετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο σπίτι σας θα υπάρχει μια ανακατωσούρα, με φιλοξενούμενους συγγενείς ή που θα σας επισκεφτούν απρόσμενα ή με τα μέλη της οικογένειας να τσακώνονται και να τα ξαναβρίσκουν. Από την άλλη, μπορεί να την προκαλέσετε κι εσείς αφού ξαφνικά θα θεωρήσετε ότι είναι ευκαιρία να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα για να πετάξετε ό,τι δε σας χρειάζεται, είναι παλιό ή έχει χαλάσει. Ερωτικά, δεν αποκλείεται σε μια έξοδό σας ή κοινωνική εκδήλωση να τα τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου που δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρ σας αλλά σας ασκεί μια έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το μεσημέρι, δε θα είστε χαλαροί και ξέγνοιαστοι γιατί θα σας προβληματίζουν διάφορα, ενώ μια συζήτηση με ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σας για ένα ερωτικό ή οικονομικό σας θέμα μπορεί να σας ρίξει σε διάθεση ή να σας κάνει να δείτε κατάματα ότι αυτά που ζητάτε είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Αν όμως καταφέρετε να τιθασεύσετε τον ενθουσιασμό σας και αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά, τότε θα διαπιστώσετε ότι ενδεχομένως δεν πρέπει να επιμείνετε γιατί τελικά εσείς θα βγείτε χαμένοι. Ίσως χρειάζεται να αναζητήσετε μια νέα προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα παραμείνετε σοβαροί και πειθαρχημένοι, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι από εκεί και πέρα όμως θα αρχίσετε να νιώθετε ότι μάλλον είστε υπέρ το δέον συντηρητικοί ή κάνετε μόνοι σας τα εύκολα δύσκολα, ενώ έχετε και τον τρόπο και τα προσόντα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε όσα σας αξίζουν. Αν εσείς εκτιμήσετε τον εαυτό σας περισσότερο και τον αγαπήσετε, ακόμα και με τα μικρά ελαττώματά του, να είστε σίγουροι ότι θα εισπράξετε την εκτίμηση και από τους άλλους. Αν τον υποτιμάτε και τον κατηγορείτε, τότε ακριβώς αυτά θα πάρετε πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι και το μεσημέρι δε θα έχετε καμία διάθεση να εγκαταλείψετε το χώρο σας και τη βολή σας και μάλιστα και μόνο στη σκέψη ότι θα βγείτε έξω θα βαριέστε. Ωστόσο, μην απορήσετε αν αργότερα αλλάξετε στάση είτε γιατί θα σας προσκαλέσουν κάπου που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα περίπτωση είτε γιατί ξαφνικά δε θα σας αρέσει ο βαρετός… εαυτός σας. Το σίγουρο είναι ότι όπου κι αν πάτε, θα γίνετε το επίκεντρο, κυρίως από άτομα του αντίθετου φύλου, θα φλερτάρετε, θα κάνετε γνωριμίες και εν τέλει θα περάσετε πολύ καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κυλήσει η Δευτέρα και πιθανόν να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε αγαπημένα σας άτομα και φίλους που είχατε καιρό να δείτε και είναι ευκαιρία να συναντηθείτε μαζί τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Από την άλλη, ένα πρόσωπο του κοινωνικού σας κύκλου ίσως εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον ή να πιάσετε εσείς με τις «κεραίες» σας ότι δεν είναι απλά ευγενικό απέναντί σας, αλλά κάνει κι άλλες σκέψεις. Κατά το βραδάκι θα μαζευτείτε στο σπίτι σας και θα αρχίσετε να προετοιμάζεστε ψυχολογικά για την επόμενη μέρα.

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Απρόσμενες εξελίξεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 29/6

Το γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο η οποία μας πλημμυρίζει με συναίσθημα. Από εκεί και πέρα, το μήνυμα είναι σαφές...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα -Ερωτική μέρα! Νέα ξεκινήματα!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 28/6

Η Τρίτη μας κρατά σε εγρήγορση και ενδεχομένως να μην μας πειράξει αυτό αφού είμαστε σε εγρήγορση και γενικά νιώθουμε ότι κάτι περιμένουμε. Μας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Deborah James: Πέθανε στα 40 της χρόνια από καρκίνο η Βρετανίδα δημοσιογράφος

Πέθανε η παρουσιάστρια του BBC, Deborah James σε ηλικία 40 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο του εντέρου. Η Βρετανίδα δημοσιογράφος άφησε την...