Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 12/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Πέμπτη έρχεται να μας προσγειώσει απότομα, να μας υπενθυμίσει ότι το ότι είναι άνοιξη δε σημαίνει ότι οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα ξεχνιούνται και ούτε λίγο ούτε πολύ θα μας κόψει το γέλιο. Πιθανόν να συμβούν γεγονότα που θα μας προβληματίσουν ή θα μας στενοχωρήσουν, ενώ καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα προβλήματα θα μας προκαλέσουν δυσαρέσκεια ή θα μας κάνουν να νιώσουμε περιορισμένοι και χωρίς διέξοδο ή εναλλακτική. Από την άλλη, χώρος για οποιοδήποτε συναίσθημα δεν υπάρχει, αφού η λογική αναλαμβάνει τα ηνία, τα «πρέπει» και οι κανόνες κυριαρχούν κι ενδεχομένως να μας σπρώξουν σε ενέργειες ή αποφάσεις που είναι «σωστές» ή δυσάρεστες αλλά αναγκαίες. Αν ξεφύγουμε από το μέτρο ή δεν δράσουμε σύμφωνα με τους νόμους οι επιπτώσεις θα είναι αρκετές. Όπως αντιλαμβανόμαστε, ο έρωτας είναι ο τελευταίος που θα μας απασχολήσει ή θα… εξαφανιστεί, καθώς τα επαγγελματικά ζητήματα θα είναι πιο σημαντικά, με κολλήματα και επιπλοκές αλλά και εξελίξεις που δε θα μας αρέσουν καθόλου.

ΚΡΙΟΣ

Θα κληθείτε από νωρίς να αντεπεξέλθετε σε αρκετές υποχρεώσεις που είχατε αφήσει εκκρεμείς που αφορούν σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, ενδεχομένως ηλικιωμένο. Από την άλλη, μια ζημιά ή άλλο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας ή ένα κληρονομικό ακίνητο θα σας στενοχωρήσει. Στα επαγγελματικά σας ενδεχομένως να φορτωθείτε με επιπλέον ευθύνες ή να αντιμετωπίσετε σοβαρό θέμα με έναν ανώτερό σας. Ίσως, μάλιστα, να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια ή ένας λάθος χειρισμός σας θα προκαλέσει αρνητική εντύπωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σταθεροί, εργατικοί κι υπεύθυνοι, ωστόσο κάποια προβλήματα δε θα τα γλυτώσετε καθώς ο εξοπλισμός θα παρουσιάσει θέματα, κοστίζοντάς σας σε χρόνο και κόπο ή μια παρανόηση θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Από την άλλη, αν έχετε προγραμματισμένη συνάντηση για να συζητήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, το πιο πιθανό είναι να αναβληθεί. Ερωτικά, θα σας καταλάβει μια απαισιοδοξία κι είτε οι σκέψεις σας θα είναι αρνητικές είτε θα τελειώσετε μια κατάσταση, αν αισθανθείτε ότι δεν καταλήγει πουθενά, χωρίς να αφήσετε χώρο για εξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αναγκαστείτε να αναπροσαρμόσετε τα θέλω σας, αφού θα συνειδητοποιήσετε, με μάλλον δυσάρεστο τρόπο, ότι είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο να αποκτήσετε, στην παρούσα φάση όλα όσα θέλετε, όχι μόνο, ερωτικά, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο με τις κινήσεις που κάνατε ως τώρα. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε ότι κάπου χάσατε την ουσία και αναλωθήκατε στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να δαπανάτε χρήματα σε αχρείαστα πράγματα ή να μαζέψατε γύρω σας πρόσωπα, που μαζί τους περνούσατε καλά αλλά μέχρι εκεί δεν κάλυπταν κάποια ουσιαστική σας ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια να μη σας πάρει από κάτω αλλά και να αντεπεξέλθετε στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί ο άνθρωπός σας να σας ζητήσει την ευθύνη για κάτι που δεν φταίτε ή να λογοφέρετε έντονα με έναν συνεργάτη σας και να δημιουργηθεί μια απόσταση μεταξύ σας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να νιώσετε κι εσείς ενοχές ή να μετανιώσετε για τον υπερβολικό συναισθηματισμό ή την αφέλεια απέναντι σε ένα πρόσωπο που δεν άξιζε. Το σίγουρο είναι ότι μόνο στον έρωτα δε θα είναι το μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν διάφορα ζητήματα στη δουλειά σας , είτε με τον εξοπλισμό είτε με τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό να ξοδέψετε αρκετό χρόνο και κόπο και το αποτέλεσμα να μη σας δικαιώσει. Η ψυχολογία σας από την άλλη θα είναι πεσμένη, θα αισθάνεστε πιεσμένοι ή ότι δεν έχετε το απαιτούμενο κουράγιο να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα. Ενδεχομένως, μάλιστα εξ αιτίας της κατάστασής σας να αποφασίσετε να ξεκόψετε και με ένα πρόσωπο που νιώθετε ότι δε μπορεί να καλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα συναντήσετε εμπόδια σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι πιθανό και κάποια πρόσωπα, σχετικά με το χώρο, να σας βάλουν τρικλοποδιά. Από την άλλη δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με ένα φιλικό ή άλλο αγαπημένο σας πρόσωπο και οι σχέσεις σας να παγώσουν ή να σταματήσουν οριστικά. Ίσως, μάλιστα, στην πρώτη περίπτωση συνειδητοποιήσετε ότι είχαν χαθεί ήδη τα συναισθήματα που σας έδεναν. Ερωτικά, η ασφυκτική πίεση που θα σας ασκήσει ένα πρόσωπο για να είστε μαζί, θα σας σπρώξει στο να δώσετε τέλος.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλο κόπο και προσπάθεια για να μη βάλετε τα… κλάματα ή τουλάχιστον να μην πέσετε σε κατάθλιψη με την κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά ή την οικογένειά σας και καλό θα ήταν να τα καταφέρετε γιατί θα χρειαστεί να τα βγάλετε πέρα με διάφορες αντιξοότητες, ενώ δεν αποκλείεται να φορτωθείτε με εξτρά υποχρεώσεις. Πάντως οφείλετε να ξεκαθαρίσετε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ότι είναι προσωρινά όχι μόνιμα ό,τι αναλάβετε. Μια ερωτική απόρριψη είναι, επίσης, πιθανή που θα σας στενοχωρήσει, αν και βλέπατε ότι δεν είχατε ελπίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εκνευριστείτε ή και στενοχωρηθείτε με κάποια νέα που θα λάβετε που είτε αφορούν σε γραφειοκρατική ή επαγγελματική σας υπόθεση είτε σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Επιπλέον είναι πιθανή μια αναβολή, παρεξήγηση ή πρόβλημα επικοινωνίας ή στη μετακίνησή σας που θα έρθει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κακοδιαθεσία σας. Από την άλλη, στα ερωτικά σας, δεν αποκλείεται να σταματήσετε τις επαφές σας με ένα άτομο με το οποίο είχατε έρθει αρκετά κοντά, καθώς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις απόψεις ή τις αντιλήψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα εξαφανιστεί το κέφι κι ο ενθουσιασμός σας, όπως επίσης και η αισιόδοξη αντιμετώπισή σας, εξ αιτίας του βάρους των υποχρεώσεών σας. Πολλές θα είναι οι πρακτικές σας ανάγκες που απαιτούν την άμεση κάλυψή τους, ενώ τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, τόσο που δε σας αφήνουν να αναπνεύσετε ή οι λύσεις σας λίγες έως ανύπαρκτες. Επίσης, είναι πιθανό μια συμφωνία που θα σας έδινε μια ανάσα να «στραβώσει» την τελευταία στιγμή. Κι ερωτικά θα υπάρξει ανώμαλη προσγείωση γιατί το πρόσωπο που θέλατε δεν πείθεται για την αλήθεια όσων λέτε ότι αισθάνεστε και ζητά αποδείξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι δεν είστε μακριά σαν χαρακτήρες από το πνεύμα της ημέρας, δε σημαίνει ότι θα είστε ανεπηρέαστοι. Ίσως αισθανθείτε έντονη μοναξιά ή ότι ματαιοπονείτε και κάθε σας προσπάθεια για βελτίωση της προσωπικής σας ζωής πέφτει στο κενό. Δεν αποκλείεται να νιώσετε κουρασμένοι, αδικημένοι είτε από τη σχέση σας είτε από τα επαγγελματικά σας και ο απολογισμός να είναι βαρύς. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για την ερωτική σας κατάσταση, αν είστε ακόμα μόνοι. Εν τούτοις, είστε μαθημένοι στα δύσκολα. Ανακτήστε το κουράγιο σας γιατί το να παραιτηθείτε δε θα φέρει καμία αλλαγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα δοκιμαστούν τα νεύρα και η υπομονή σας, αφού θα κάνετε αγώνα δρόμου προκειμένου να διευθετήσετε δουλειές ή πρακτικές σας υποθέσεις, όμως τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι φτωχά, εξ αιτίας διαφόρων κωλυμάτων και εμπλοκών, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σας που θα κάνουν δύσκολη τη ζωή σας. Το άγχος κι η αυξανόμενη πίεση ενδέχεται να επηρεάσουν και τη σωματική σας κατάσταση και να νιώσετε εξαντλημένοι ή μια ενόχληση στη υγεία σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να ξαναπροσπαθήσετε κάποια άλλη στιγμή σε καλύτερες συνθήκες.

ΙΧΘΥΣ

Πιθανόν να «λουστείτε» τις συνέπειες των προηγούμενων άστοχων επιλογών σας, εξ αιτίας της αφέλειας, του άκρατου συναισθηματισμού που αντιμετωπίζατε τις καταστάσεις ή της άρνησής σας να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να επιμένετε να ωραιοποιείτε πρόσωπα και πράγματα. Είτε στα ερωτικά σας είτε στα επαγγελματικά σας, θα διαπιστώσετε ότι το να λειτουργείτε με μέτρο, το να λαμβάνετε υπόψη σας τόσο το χαρακτήρα των ανθρώπων όσο και τον… πρότερο έντιμο βίο τους και να θεωρείτε ιδανικό το οτιδήποτε, αν δεν έχετε σαφείς ενδείξεις, θα σας γλυτώσει από μια σειρά απογοητεύσεων.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 04-09/07

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις… Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις,...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η ανάρτηση του συντρόφου της στο Instagram, μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η παίκτρια του Survivor που δεν κατάφερε να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού και αποχώρησε ένα βήμα πριν τον...