Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (13/5)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Με καλή διάθεση ξεκινάμε την ημέρα μας και όσο περισσότερο το σκεφτόμαστε τόσο περισσότερο νιώθουμε ελευθερία… Πράγμα που μας κάνει αισιόδοξους αλλά περισσότερο θα το νιώσουμε αύριο στην κυριολεξία του… Ερωτικά, τα πράγματα έχουν πολλά λόγια και λιγότερες πράξεις αλλά αυτό είναι που θέλουμε να ακούσουμε και μ’ αυτό θα μείνουμε… Επαγγελματικά, σίγουρα δεν έχουμε τη διάθεση να πούμε πολλά αλλά κυρίως να συσκεφτούμε και όχι να δουλέψουμε απομονωμένοι… Η μέρα πάντως έχει και αρκετή σταθερότητα που πηγάζει από την ασφάλεια που θέλουμε να νιώθουμε και κυρίως να την επεκτείνουμε και να την τεντώσουμε για να βάλουμε και άλλους κάτω από αυτή την ομπρέλα… Γενικότερα και μία τελευταία μέρα περιορισμών έχει και αυτή μία γλύκα και μία προσμονή ότι θα είναι όντως η τελευταία φορά που κυκλοφορούμε χωρίς χαρτιά αλλά με κάποια όρια ακόμα που ελπίζουμε να φύγουν σύντομα και να είμαστε όμως ασφαλείς!

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχώς που εσείς στρέφετε τις σκέψεις σας ώστε να μην πιέζεστε… Λειτουργείτε περισσότερο μηχανικά και σκέφτεστε μόνο το λόγο για τις οποίες τις εκτελείτε… Είναι το οικονομικό σκέλος που σας αναγκάζει να κάνετε υποχωρήσεις… Ερωτικά, έχετε την ευχέρεια να χαρείτε χαλαρές στιγμές χωρίς να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας… Είναι ένα διάλειμμα που του έχετε ανάγκη!

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς η μέρα είναι ιδιαίτερα δραστήρια…  Ίσως είστε και περισσότερο εγωιστές από ότι συνήθως ή βάζετε τις δικές σας επιθυμίες υπεράνω όλων… Βεβαίως και έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, αλλά να μην το κάνετε επιδεικτικά, δείχνοντας ότι αγνοείτε τους άλλους… Ερωτικά, βάζει σε σκέψεις η σημερινή σας συμπεριφορά, η οποία είναι απότομη και κοφτή… Δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε τίποτα… Και αυτό δημιουργεί ανησυχίες !

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα σκεπτικοί είστε σήμερα και μάλιστα θέλετε κάτι να τελειώσετε, χωρίς όμως να το οριστικοποιήσετε πλήρως… Βασικά, σας απασχολεί η καθημερινότητά σας που έχει καταντήσει μονότονη στον τομέα της εργασίας… Ερωτικά πάντως, είστε ήρεμοι, και μάλιστα έχετε έρθει και πιο κοντά, παραμερίζοντας τους φίλους σας και τις γνωστές σας εξόδους με αυτούς… Προσωρινό είναι αυτό, μη σας ανησυχεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε τις ανησυχίες σας γιατί βλέπετε ότι κάτι δε σας αποκαλύπτεται στα ερωτικά σας και αποφασίζετε να το διαλευκάνετε μόνοι σας… Προχωράτε στα μουλωχτά χωρίς να αποκαλύπτετε τους σκοπούς σας… Αυτό σας βοηθάει ώστε να κάνετε διάφορα σενάρια, τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα… Τα επαγγελματικά σας, σας ανησυχούν προς το οικονομικό τους σκέλος! Ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας!

ΛΕΩΝ

Μέρα που για εσάς είναι γρήγορη και έχετε απίστευτες ταχύτητες δράσης… Βλέπετε όμως ότι δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση από τους άλλους, οπότε και εσείς ανασκουμπώνεστε… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι οι προθεσμίες για οικονομικές υποχρεώσεις σας πιέζουν και θέλετε λύσεις εδώ και τώρα.. Ερωτικά, αυτό που δεν ξέρετε είναι γιατί έχετε υποψίες… Δεν ξέρετε όμως, τις πιέσεις που δέχονται τα άτομα που τους ασκείτε κριτική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα που για εσάς έχει αρκετή περίσκεψη, αλλά ταυτόχρονα σας αναγκάζει να σκεφτείτε λογικά και να σας στρέψει το ενδιαφέρον σε πιο πρακτικές μεθόδους… Η ψυχρή σας λογική σήμερα, σας κάνει πιο συμφεροντολόγους… Αλήθεια, στα ερωτικά σας, είστε τόσο λογικοί και δεν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο? Τότε είναι που μπορεί να αναθεωρήσετε και να κάνετε μία εκ νέου προσέγγιση…

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχετε τη διάθεση να μη νιώθετε καμία δέσμευση και να λειτουργήσετε με βάση τις δικές σας και μόνο ανάγκες, παραμερίζοντας τις όποιες υποχρεώσεις… Βασικά, θέλετε να βάλετε ένα στόχο καινούργιο που ξέρετε ότι θα σας αποφέρει σε οικονομικό επίπεδο και δουλεύετε πάνω σ’ αυτόν… Ερωτικά πάντως, αποστασιοποιείστε αφού έχετε πάρει το πράσινο φως, έτσι για να μη σας θεωρούν και δεδομένους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φυσικά και τα επαγγελματικά σας σήμερα σας απασχολούν πρωτίστως, κυρίως γιατί βλέπετε ότι σκαλώνουν οι εξελίξεις σε θέματα που  θεωρείτε αυτονόητα, που έρχονται όμως σε αντίθεση με άλλων τα συμφέροντα… Ερωτικά, θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και  ψάχνετε να βρείτε τρόπους ανανέωσης αλλά δεν το μοιράζεστε με κανέναν… Θα το κάνετε όταν θα είστε παντελώς έτοιμοι και θα το έχετε ολοκληρώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που ψάχνετε για να κάνετε τα επιχειρήματά σας πιο ισχυρά στην εργασία είναι εύκολο να το βρείτε σήμερα… Αυτό που πρέπει επιπλέον να κάνετε είναι να βρείτε και τη σωστή χρονική να τα παρουσιάσετε… Ερωτικά, είστε ανυπόμονοι και μερικές φορές αγγίζετε και τα όρια της υπερβολής… Οι υποχρεώσεις των άλλων σήμερα είναι μεγαλύτερες από τη θέλησή τους να μοιραστούν χρόνο μαζί σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρα που για εσάς είναι αρκετά βοηθητική στο να κάνετε επαφές και μάλιστα με ανθρώπους που θα σας δώσουν μία διαφορετική προέκταση από αυτή που έχετε… Προσέξτε μήπως κάνετε μία αγορά παντελώς περιττή, σήμερα… Ερωτικά, πάντως, νιώθετε αρκετά σίγουροι αλλά βασίζετε τα δεδομένα σας, σε εντελώς λογική βάση… Δεν ξέρετε αν νιώθουν ενθουσιασμένοι… Και σας ανησυχεί γιατί εσείς είστε πιο εκδηλωτικοί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από μία άποψη καλά κάνετε και δεν αντιδράτε όταν βλέπετε τους συνεργάτες σας να κάνουν κάτι παράτολμο και δείχνουν να σας αγνοούν… Εσείς είστε η ήρεμη δύναμη και τους αφήνετε να εκτεθούν ή και να βρουν από μόνοι τους τοίχο… Ερωτικά, δεν ξέρετε αν πρέπει να ενδώσετε ή να αφήσετε τον χρόνο να σας δείξει και άλλα σημάδια ώστε να είστε πιο σίγουροι!

ΙΧΘΕΙΣ

Αν έχετε φτιάξει πρόγραμμα για τη σημερινή μέρα θα το αλλάξετε και μάλιστα θα το φέρετε στα μέτρα των θεμάτων που προκύπτουν έκτακτα… Είναι από αυτά τα θέματα που καθόλου δε θέλετε να ασχοληθείτε όμως, γιατί τα θεωρείτε κουραστικά και ανούσια… Ερωτικά, η δύναμή σας να στρέφετε το ενδιαφέρον σε θέματα που θέλετε είναι σχεδόν μαγνητική… Βασικά καλά κάνετε και δημιουργείτε ένα μυστήριο και δείχνετε ότι αμφιταλαντεύεστε!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γεννήσει!

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, θα γίνουν για πρώτη φορά...

Λεωνίδας Κακούρης: Από τις “Άγριες Μέλισσες” στο… “Σμύρνη μου αγαπημένη” – Η ανάρτησή του στο Instagram

Τον ταλαντούχο ηθοποιό, Λεωνίδα Κακούρη, απολαμβάναμε στον ρόλο του Δουκα Σεβαστού όλο τον χειμώνα.  Ο ηθοποιός είχε συγκλονίσει με την ερμηνεία του στη δραματική σειρά...

Επίδειξη Dior: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι λαμπερές παρουσίες

Δεν θα ήταν υπερβολή, εάν έλεγε κανείς πως όλα τα βλέμματα της μόδας είναι στραμμένα σήμερα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στο Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βουτιές σε παραλία της Μυκόνου με φίλους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες αδιαμφισβήτητα. Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor στον ΣΚΑΙ, στο οποίο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γεννήσει!

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, θα γίνουν για πρώτη φορά...