Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 14/4

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Πέμπτη μας κάνει αρκετά εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και θα μας βγάλει «στους δρόμους». Οι μετακινήσεις μας θα αυξηθούν, το ίδιο και οι συναντήσεις ή οι συνομιλίες μας με διάφορα πρόσωπα είτε για επαγγελματικές ή προσωπικές υποθέσεις μας και εξωτερικές δουλειές είτε για λόγους ψυχαγωγίας. Θα δούμε φίλους, συγγενείς και γνωστούς, θα γνωριστούμε με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, θα κουβεντιάσουμε, θα κουτσομπολέψουμε, θα πειράξουμε, θα γελάσουμε και γενικά θα μας χαρακτηρίζει μια χαλαρή και ανάλαφρη διάθεση. Το φλερτ φυσικά δε θα λείψει, αφού αποτελεί μια μορφή επικοινωνίας και εφ’ όσον είμαστε δεκτικοί στις προσεγγίσεις θα αποκτήσουμε πιο στενές επαφές. Επαγγελματικά, στα λόγια τα πάμε πολύ καλά και μπορούμε να πείσουμε τον οποιοδήποτε για το οτιδήποτε. Η ευστροφία και η ευελιξία είναι το μυστικό για να αποφύγουμε στριμώγματα και δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ κάθε πληροφορία που φτάνει στα αφτιά μας καταγράφεται, ακόμα κι αν τώρα μας είναι άχρηστη.

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να αρχίσετε να κινείστε περισσότερο, να βγαίνετε και να αλλάζετε παραστάσεις αλλά και να συναναστρέφεστε με κόσμο. Μπορεί να φταίει ο καιρός που ανοίγει μπορεί και η δική σας ανάγκη να δώσετε μια φρεσκάδα στην καθημερινότητά σας, γιατί έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Κι όσο πιο πολύ είστε στη «γύρα», τόσο μεγαλύτερες ευκαιρίες για γνωριμίες έχετε. Πιθανόν μάλιστα να βρείτε ένα πρόσωπο που θα ερεθίζει την περιέργειά σας. Επαγγελματικά, μελετάτε προτάσεις, συζητάτε, αναζητάτε προοπτικές, αλλά δεν παίρνετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιλαμβάνεστε στην αναγκαιότητα να γίνετε πιο ευέλικτοι, να ελίσσεστε περισσότερο και να «μαλακώσετε» λίγο τις αντιλήψεις σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, ωστόσο, το να περάσετε από τις σκέψεις στην εφαρμογή δεν είναι τόσο εύκολο. Όμως παραμείνετε ανοιχτοί σε συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά θέματα και τουλάχιστον φροντίστε να έχετε στη διάθεσή σας μια εναλλακτική, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το σχεδιάζατε. Ερωτικά, είστε πιο πρόθυμοι να παίξετε και να γευτείτε νέες εμπειρίες. Αν μάλιστα έχετε ήδη βρει το αντικείμενο του πόθου σας, βρείτε τρόπο να το προσεγγίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας αστάθεια είναι έκδηλη και ενδεχομένως εκεί που είστε στα πάνω σας, να νιώσετε ότι σας λείπει το φρέσκο, το καινούργιο που θα σας δώσει ένα κίνητρο και θα εξάψει την περιέργειά σας. Πιθανόν, να έρθετε σε επαφή με αρκετό και διαφορετικό κόσμο ικανοποιώντας, εν μέρει, την ανάγκη σας για να επικοινωνήσετε, ενώ δεν αποκλείεται να συζητήσετε και για μια επαγγελματική συνεργασία, όπου μπορεί να βγάλετε και «λαβράκι». Ερωτικά, γνωρίζεστε, γίνεστε συμπαθείς, οπότε σας είναι εύκολο να αποκτήσετε οικειότητα και την κατάλληλη στιγμή κάνετε την κίνησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διάφορες γνώμες και απόψεις φτάνουν στα αφτιά σας και παρότι λειτουργείτε λίγο αντιδραστικά, δεν παύουν να σας επηρεάζουν και τελικά να γεμίζετε αμφιβολίες και διλήμματα. Ίσως γι’ αυτό να επιλέξετε να αποσυρθείτε για λίγο από το προσκήνιο, για να ηρεμήσετε, να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Το καλύτερο θα ήταν βέβαια, είτε πρόκειται για ερωτικά είτε για επαγγελματικά σας, να αφεθείτε στη διαίσθησή σας, που είναι αρκετά έντονη και να μη δίνετε σημασία στις φήμες που ακούτε.

ΛΕΩΝ

Είστε κοινωνικότατοι και γεμάτοι ενέργεια οπότε εύκολα θα αναδείξετε τα ταλέντα σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα και ενδεχομένως να μπείτε σε έναν άλλο κύκλο. Δεν αποκλείεται, επίσης, να πειστείτε να μπείτε σε μια ομάδα ή να ξεκινήσετε ένα ενδιαφέρον, ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Αν, μάλιστα, ξεχάσετε για λίγο τους τύπους και δε βγάζετε τόσο εξεζητημένη εικόνα, ίσως έχετε θετικές εξελίξεις και στα ερωτικά σας. Επαγγελματικά, τα λόγια πετούν και χάνονται, γι’ αυτό μη μένετε σε υποσχέσεις και προσπαθήστε να πάρετε εγγυήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις των ανωτέρων σας να σας φαίνονται βιαστικές ή επιπόλαιες ή να εκνευρίζεστε από την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται διάφορα ζητήματα, ωστόσο, μη βιαστείτε να κρίνετε, πριν δείτε το αποτέλεσμα γιατί κάποιες καταστάσεις ίσως απαιτούν ανάλογους χειρισμούς. Αν, πάλι, αναζητάτε κάτι φρέσκο για να ανανεωθεί το ενδιαφέρον σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το ψάξετε. Ερωτικά, αν βλέπετε ότι δε βγάζετε άκρη με τα καμώματα ή τη φλου συμπεριφορά ενός προσώπου, μην επιμείνετε γιατί σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλεύεστε την επικοινωνιακή σας άνεση και με την περίσσεια γοητεία και τους καλούς σας τρόπους θα δείτε να ανοίγουν πόρτες που για άλλους παραμένουν ερμητικά κλειστές. Αν, μάλιστα, χειριστείτε σωστά τα πράγματα, ενδεχομένως να αποκτήσετε πληροφορίες και προσβάσεις που θα σας χρησιμέψουν επαγγελματικά στο άμεσο μέλλον. Πάντως κάτι που θα σας πουν μην το «δέσετε κόμπο», αν δε σιγουρευτείτε ότι ισχύει. Ερωτικά, από τη στιγμή που τίποτε δε σας περιορίζει, μπορείτε να γνωριστείτε, να φλερτάρετε με άνεση και διευρύνετε τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεστε να χαλαρώσετε λίγο, να μην παίρνετε τα πράγματα τόσο σοβαρά και απλά να ζείτε την κάθε μέρα όπως έρχεται, χωρίς να αγχώνεστε και να φοβάστε μήπως χάσετε τον έλεγχο. Επαγγελματικά ή οικονομικά πάντως, αν δε σας ικανοποιεί η υπάρχουσα κατάσταση, ψάξτε για κάποια άλλη γιατί και εύνοια έχετε και ένστικτο που σας καθοδηγεί. Ερωτικά, λειτουργείτε πιο ανάλαφρα, ίσως γιατί έχετε τις επιτυχίες σας και είστε πρόθυμοι να ξεμακρύνετε λίγο από τη βάση σας και να κάνετε ανοίγματα, για να βρείτε αυτό το πρόσωπο που μαζί του θα βιώσετε συναρπαστικές εμπειρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε επικοινωνιακοί και εφ’ όσον σας αρέσει να γνωρίζετε καινούργια πρόσωπα, να ζείτε άλλες καταστάσεις και να μαζεύετε εμπειρίες, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με διάφορο κόσμο, να ανταλλάξετε απόψεις αλλά και να φλερτάρετε. Πάντως θα τραβήξετε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και αφού είστε δεκτικοί, δε θα αργήσει να σας έρθει μια πρόταση που δύσκολα θα αρνηθείτε. Ένας αέρας ανανέωσης πνέει και στη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας τα αισθήματά σας για τον άνθρωπό σας. Από την άλλη, μην παίρνετε τοις μετρητοίς ό,τι λέει ένας συνεργάτης σας, αν δεν το τσεκάρετε πρώτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά λέγονται στο εργασιακό σας περιβάλλον αλλά μην αγχώνεστε, ούτε να δίνετε ιδιαίτερη σημασία σε όσα «πληροφορείστε» και αφορούν στο τι θα γίνει ή δε θα γίνει γιατί τα μισά ισχύουν κι αν. Έχετε κατά νου την παροιμία «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα…» και συνεχίστε συγκεντρωμένοι τη δουλειά σας. Αν προκύψει κάτι, θα το μάθετε. Ερωτικά, υπάρχει μια… ανάταση και όσο βλέπετε ότι τραβάτε το ενδιαφέρον, τόσο επιδιώκετε να συναναστρέφεστε, να γνωρίζεστε και να ερευνάτε προοπτικές, κάτι που τουλάχιστον σας κρατάει μέσα στο παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο περισσότερο βγάζετε τη δημιουργική σας πλευρά, με διάφορες ασχολίες και χόμπι αλλά και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε την ίδια νοοτροπία, τόσο πιο ανανεωμένοι και χαρούμενοι νιώθετε. Από την άλλη, έχετε μπει δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα με αξιώσεις, γιατί διαπιστώνετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα και εύκολα όποιο πρόσωπο επιθυμείτε. Επαγγελματικά, ωστόσο, χρειάζεται να προστατέψετε τις ιδέες και τα πλάνα σας και να μην τα μοιράζεστε με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά, γιατί πιθανόν να τα παρουσιάσουν για δικά τους.

ΙΧΘΥΣ

Θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας ή να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να κάνετε διάφορες δουλειές και να ηρεμήσει το κεφάλι σας, όμως δε θα τα καταφέρετε, αφού τηλέφωνα και μηνύματα δε θα σταματήσουν και θα σας αποσυντονίσουν πλήρως. Στα επαγγελματικά σας, πάλι, καλό θα ήταν να φυλάγεστε γιατί και οι τοίχοι έχουν αφτιά κι ίσως μεταφερθούν τα λόγια σας και μάλιστα αλλοιωμένα και εκτεθείτε. Ερωτικά, επειδή δεν έχετε μεγάλες αντιστάσεις, να είστε επιφυλακτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε καταστάσεις, από ευτράπελες μέχρι πολύπλοκες.

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 04-09/07

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις… Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις,...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία σκηνή της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στη σειρά! (βίντεο)

Μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, οι "Άγριες Μέλισσες" ολοκληρώνονται την Πέμπτη 7/7 με ένα συγκλονιστικό φινάλε.  Μπορεί το τηλεοπτικό...