Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 18/8

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Πέμπτη έρχεται να μας φωτίσει, να μας ζεστάνει, να μας δώσει λάμψη. Μας καλεί να πάρουμε τα πάνω μας, να σηκώσουμε το κεφάλι μας, γίνουμε τολμηροί, να διώξουμε τη μουντάδα από μέσα μας. Θα ξανακερδίσουμε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή μας, θα είμαστε γενναιόδωροι συναισθηματικά, έως σε σημείο υπερβολής, θα βγάλουμε τη δημιουργικότητα αλλά και την αξιοπρέπειά μας σε περίπτωση που τεθεί θέμα αμφισβήτησής μας. Στο κοινωνικό μας περιβάλλον, θα εντυπωσιάσουμε, θα κερδίσουμε θαυμαστές, θα μονοπωλήσουμε την προσοχή. Ερωτικά, θα είμαστε ξεχωριστοί, γεμάτοι ζωντάνια και θετική ενέργεια, γι’ αυτό θα βγάλουμε το φλογερό μας ταμπεραμέντο και θα κάψουμε καρδιές. Επαγγελματικά, κυνηγάμε υψηλές θέσεις, αξιώματα, δόξα και πολυτέλειες κι είμαστε έτοιμοι να ρισκάρουμε, να ξανοιχτούμε να κάνουμε τις κατάλληλες επαφές. Το βέβαιο είναι ότι στοχεύουμε στο καλύτερο, στο μεγαλύτερο κι όχι στο συνηθισμένο.

ΚΡΙΟΣ

Η σιγουριά και η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφουν, η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα, η δημιουργικότητά σας μεγάλη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να κυνηγήσετε όσα επιθυμείτε στα επαγγελματικά σας. Φίλοι κι αγαπημένα πρόσωπα θα ομορφύνουν τη μέρα σας, κυρίως όμως τη νύχτα σας. Ερωτικά, είστε ακαταμάχητοι κι η διάθεσή σας να παίξετε και να κερδίσετε την καρδιά ενός προσώπου, θα σας σπρώξει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν αρκετά επιτυχημένες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ το σπίτι σας θα έχει την τιμητική του γιατί θα του αφιερώσετε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας να το φτιάξετε, να το ομορφύνετε, ίσως να κάνετε και κάποιες αλλαγές ή μια αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην ξοδέψετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα υπολογίζατε. Στον έρωτα στοχεύετε ψηλά, έχετε αρκετές προσδοκίες, γι’ αυτό θα βγάλετε μια μαχητικότητα για να διεκδικήσετε όλα αυτά που λαχταράτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες και τα σχέδιά σας, αυτή την εποχή, είναι μάλλον άδικος κόπος, εκτός κι αν ήδη τα είχατε στα σκαριά, αλλά τα βάλατε στην άκρη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συζητήσετε, να μαζέψετε πληροφορίες, να γνωριστείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν, ώστε να τα εμπλουτίσετε και να είστε προετοιμασμένοι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ερωτικά, η παρουσία σας τραβάει την προσοχή, οπότε είναι πιθανή μια νέα επαφή, που προσωρινά θα παραμείνει στο επίπεδο της επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρακτικές ανάγκες σας προηγούνται, αλλά θα σας πιάσει μια έντονη καταναλωτική τάση, που θα πρέπει να έχετε υπό έλεγχο, για να μη δημιουργήσετε κενό στο ταμείο σας. Επαγγελματικά, οι αξιώσεις σας είναι μεγάλες, αλλά θεωρείτε ότι σας αξίζουν κι ίσως κάνετε μια σχετική κουβέντα με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος. Ερωτικά, γνωρίζετε ότι μπορείτε να προσφέρετε πολλά, όμως θέλετε να πάρετε πίσω και τα ανάλογα, ίσως γι’ αυτό και κρατάτε τις επιφυλάξεις σας και δεν προχωράτε, αν δε σιγουρευτείτε ότι θα τα λάβετε.

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε αρκετά, γι’ αυτό οφείλετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα επιφέρουν μια αναβάθμιση της προσωπικής σας ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τη βαρεμάρα ή την όποια ανασφάλειά σας. Η λάμψη και το μπρίο σας δεν κρύβονται, οπότε μπορείτε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον, να αναδείξετε τα προσόντα σας και να εντυπωσιάσετε με τη συνολική σας παρουσία, πετυχαίνοντας αρκετούς από τους επαγγελματικούς ή ερωτικούς σας στόχους. Αν μάλιστα δε σταθείτε στις κολακείες και επιμείνετε σε κάτι πιο ουσιαστικό, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε πιο εσωστρεφή διάθεση, ωστόσο η ψυχολογία σας δε θα είναι βαριά. Απλά θα έχετε την τάση να μείνετε για λίγο στο παρασκήνιο, ώστε να μπορέσετε απερίσπαστοι να συγκεντρωθείτε στις δουλειές σας, τους στόχους σας και τις δημιουργικές σας σκέψεις. Επίσης, μακριά από επιδράσεις και… θόρυβο, θα καταφέρετε να βρείτε πιο εύκολα τη λύση σε ερωτικά σας διλήμματα. Επαγγελματικά, ακόμα κι αν το νιώθετε βαθιά, καλό θα ήταν να μην δείχνετε ότι είστε μοναδικοί κι αναντικατάστατοι.

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνεται η δυνατότητα να λάμψετε με την παρουσία σας στον κοινωνικό σας περίγυρο και να κερδίσετε το ενδιαφέρον αρκετών παρευρισκόμενων, όπου κι αν αποφασίσετε να πάτε, κάτι που βοηθά τόσο στο να κάνετε δημόσιες σχέσεις και επαφές με πρόσωπα που έχουν αρκετές διασυνδέσεις, όσο και καινούργιες ερωτικές γνωριμίες. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, θα νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να ενισχύεται αρκετά, αφού τα φλερτ που θα δεχτείτε θα είναι αξιόλογα. Δεν έχετε λοιπόν παρά να το απολαύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν εξαιρέσετε κάποιες αλαζονικές συμπεριφορές ή αρχηγικές τάσεις που θα σας προκαλέσουν μια ενόχληση, σε γενικές γραμμές τα πράγματα στα επαγγελματικά σας δείχνουν να πηγαίνουν καλά, κάτι που σας βοηθά να χαλαρώσετε λίγο τον έλεγχο και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας. Στον ερωτικό τομέα όμως, οι εξελίξεις είναι αργές και παρότι ως ένα σημείο σας βολεύει, θέλετε να ξέρετε το αν παίζετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή ενός προσώπου για να εντείνετε τις προσπάθειές σας, διαφορετικά να στρέψετε το ενδιαφέρον σας αλλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη μια, αισθάνεστε ότι πρέπει να κρατάτε τα προσχήματα και να μην αφήνετε να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις για το άτομό σας, εξ αιτίας της ενθουσιώδους φύσης σας, κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, από την άλλη όμως, δεν είναι εύκολο να κρύψετε το ταμπεραμέντο σας. Το θέμα είναι να έχετε ένα μέτρο για να μη νιώθετε ότι καταπιέζεστε μέσα σε τυπικές συμπεριφορές. Να είστε «σοβαροί» μόνο εκεί που χρειάζεται. Ερωτικά, αυξάνεται η αισιοδοξία σας με τη δημιουργία μιας όμορφης επαφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δε θέλετε να μπείτε στο πεδίο του ανταγωνισμού, ωστόσο, δε μπορείτε και να μην κάνετε συγκρίσεις, όταν η ποιότητα της δουλειάς κάποιων είναι κατώτερη από τη δική σας, αλλά εκείνοι είναι που παίρνουν μεγαλύτερο κομμάτι… πίτας. Ωστόσο, οι αξιολογήσεις γίνονται από υψηλά ιστάμενους, οπότε εσείς συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας. Η δικαίωσή σας δε θα αργήσει. Ερωτικά, χρειάζεται να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι, προσπερνώντας τις όποιες ανασφάλειές σας και το προσωρινό ίσως γίνει μόνιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εγωιστικές συμπεριφορές δε βοηθούν στο να βρεθούν λύσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, οπότε κάποια από τις δυο πλευρές θα πρέπει να βάλει στην άκρη το Εγώ της και να εστιάσει στο κοινό καλό. Ενδεχομένως να είστε εσείς εκείνοι που πρέπει να το προσπαθήσετε και να μην επιμείνετε στο δικό σας. Εκτός αν είστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο, οπότε βρείτε έναν τρόπο πιο ήπιο για να το αποδείξετε. Ερωτικά, η ξεχωριστή σας παρουσία ελκύει συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν έχουν θέμα με τους δυναμικούς και ιδιαίτερους ανθρώπους. Τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται, αλλά… καλύτερα για σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα κάνετε τα… στραβά μάτια και δε θα δώσετε παραπάνω σημασία σε κάποιες συμπεριφορές ή λόγια συναδέλφων σας που σας φαίνονται μάλλον ότι προέρχονται από την ανάγκη τους να δειχτούν και να πάρουν επιβεβαίωση. Ενδεχομένως να χαμογελάσετε κιόλας στα κρυφά. Από την άλλη όμως, αν παρόμοια… συμπτώματα αντιμετωπίσετε και από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δε θα έχετε την ίδια αντίδραση. Εκεί, μπορεί να στενοχωρηθείτε ή να σας πιάσει το ανταγωνιστικό σας.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 5/10

Περίεργη θα είναι η Τετάρτη, αλλά και ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις. Κάποιους ενδεχομένως να τους στενοχωρήσει, κάποιους άλλους θα τους απογειώσει, σε όλους όμως...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Σημαντικές πληροφορίες!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις για...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο!

Ξημερώνει ένας καινούργιος μήνας ο οποίος μας βάζει στην καρδιά του φθινοπώρου και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο ανάλαφρα αφού στο τέλος μας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε on air τα μηνύματα που στέλνει στον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή ένα θέμα με μία οικογένεια που ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με ένα βανάκι, έκανε μία αναφορά στον Μάκη...