Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 19/5

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Πέμπτη μας δημιουργεί αρκετά ευχάριστη διάθεση και ανεμελιά. Μας καλεί να γίνουμε εξωστρεφείς, να επικοινωνήσουμε, να βρεθούμε με φίλους και γνωστούς, να βολτάρουμε, να ψωνίσουμε και να διασκεδάσουμε. Η τύχη θα είναι στο πλευρό μας και τα πλάνα μας θα βγουν ενώ θετικές εξελίξεις σε υποθέσεις μας, ειδήσεις και γνωριμίες, αλλά και ευτράπελα, θα μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά μας. Δεν αποκλείονται ευνοϊκές οικονομικές ρυθμίσεις, όπως και το να βρούμε βοήθειες και στηρίγματα σε επαγγελματικά μας θέματα. Μια πρόταση, δε, μπορεί να είναι δώρο θεού ενώ για κάποιους που δεν εργάζονται είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυνηγήσουν μια δουλειά. Ερωτικά, κερδίζουμε το ενδιαφέρον, μιλάμε με άνεση, ανταλλάσουμε εύκολα απόψεις, υποσχέσεις και λόγια αγάπης, το τι θα ισχύσει όμως και το τι όχι θα το διαπιστώσουμε στη συνέχεια. Πάντως μια καλή αρχή θα γίνει και αν κανονίσουμε ραντεβού, θα έχει επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε αρκετά πιο χαλαροί, ενώ μια εξέλιξη που αφορά σε ένα οικογενειακό θέμα ή του σπιτιού σας θα σας ικανοποιήσει. Επίσης, πιθανόν να κάνετε διάφορες αγορές για να αλλάξετε τον χώρο σας, αλλά μπορεί να το παρακάνετε, ψωνίζοντας πολλά ή παίρνοντας ακριβότερα είδη, απ’ όσο αντέχει η τσέπη σας γι’ αυτό να παραμείνετε υπό έλεγχο. Επαγγελματικά, μια καινούργια προοπτική ανοίγεται μπροστά σας και αξίζει τον κόπο να τη διερευνήσετε. Ερωτικά, θα ακούσετε πολλά, θα πείτε κι άλλα τόσα και τουλάχιστον σε πρώτη φάση όλα θα πάνε μια χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας καταλάβει η αισιοδοξία, αλλά καλό θα ήταν να διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας είτε γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις είτε πρόσωπα που δεν είναι τα πλέον αξιόπιστα για να βασιστείτε για συνεργασία που θα σας τάξουν διάφορα, τα οποία όμως θα πρέπει να πιέσετε αρκετά για να υλοποιηθούν, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Ερωτικά, θα ξεσηκωθείτε με ένα βλέμμα, κομπλιμέντο ή μια κίνηση, το θέμα όμως είναι να μην είναι προσωρινά όλα αυτά και, πριν ο πετεινός λαλήσει τρις, να αλλάξουν. Πιθανό, μάλιστα, είναι και το δικό σας ενδιαφέρον να ξεφουσκώσει σύντομα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια συζήτηση περί οικονομικών θεμάτων θα γίνει σε πολύ καλό κλίμα και μάλιστα τα αποτελέσματά της θα φανούν άμεσα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να πετύχετε μια δανειοδότηση, χρηματοδότηση, να σας κάνουν ένα δώρο ή να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητές σας με ιδρύματα ή το δημόσιο. Επιπλέον, ίσως λύσετε μια παρεξήγηση με ένα συνάδελφό σας. Ερωτικά, όσο δε σκέφτεστε δεσμεύσεις και μονιμότητα κι αφοσιώνεστε στο παρόν και στο πώς θα ζήσετε όμορφες εμπειρίες, τόσο πιο εύκολο είναι να απολαύσετε αυτά που σας προσφέρονται και να περάσετε ωραία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας στα επαγγελματικά σας, οπότε είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή και να σας ανοίξουν αυτόματα κάποιες πόρτες, να κάνετε μια γνωριμία που θα είναι «χρυσάφι» ή να ευοδωθεί μια προσπάθειά σας. Ερωτικά, δε χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλο κόπο για να κερδίσετε τους γύρω σας, ίσα-ίσα με το που θα εμφανιστείτε σε ένα χώρο, θα γίνετε αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού κι οι κατακτήσεις σας θα αυξηθούν κατακόρυφα. Εκμεταλλευτείτε το γιατί ίσως είναι η ευκαιρία σας να διώξετε τη μοναξιά σας.

ΛΕΩΝ

Θα ξαναβρείτε το κέφι σας και θα ατενίσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ζήτημα ή σχετικό με ένα ακίνητο, που θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην καλή σας διάθεση. Επίσης, πιθανόν το σπίτι σας να γεμίσει κόσμο ή να υπερβάλλετε με κάποιες αγορές οικιακού εξοπλισμού, δεν αποκλείεται όμως σας κάνουν κι ένα δώρο. Ερωτικά, θα απολαύσετε το ενδιαφέρον που παίρνετε και εφ’ όσον είστε διαθέσιμοι, θα ανταποκριθείτε στο φλερτ, αν δεν είστε όμως μη δίνετε αέρα γιατί δύσκολα θα τον κόψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κοινωνικότητά σας θα είναι έντονη κι οι προσκλήσεις και προτάσεις για εκδηλώσεις και εξόδους θα είναι αρκετές και δε θα ξέρετε τι να επιλέξετε. Ό,τι κι αν κάνετε, θα περάσετε όμορφα με την παρέα σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται μια γνωριμία που ενδέχεται να σας βοηθήσει επαγγελματικά ή μια συζήτηση που θα είναι αρκετά διαφωτιστική και θα μάθετε διάφορα για ένα αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Ερωτικά, θα συγκεντρώσετε την προσοχή, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας και την αισιοδοξία σας κι όλα είναι πιθανά να συμβούν.

ΖΥΓΟΣ

Θα ξεχάσετε όλα όσα σας προβληματίζουν, ιδιαίτερα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και θα το ρίξετε στο σορολόπ, ίσως γιατί έχετε ήδη κουραστεί να παλεύετε για τα αυτονόητα και να μην τα καταφέρνετε. Ωστόσο, προσέξτε, μη γίνουν λάθη εξ αιτίας βαρεμάρας ή επιπολαιότητας που θα σας κοστίσουν. Μια υπόσχεση που μπορεί να σας δοθεί μάλλον θα μείνει στα λόγια. Στον ερωτικό τομέα όμως τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν αρκετά καλά, με πειρασμούς και προκλήσεις να σας περιτριγυρίζουν, οπότε είναι στο χέρι σας να κάνετε τη σωστή επιλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες ειδήσεις ή πληροφορίες που θα μάθετε είναι το πράσινο φως που περιμένατε, ώστε να κάνετε προχωρήσετε σε μια συνεργασία, αφού όπως όλα δείχνουν, θα επιφέρει βελτίωση και θα σας διευκολύνει ποικιλοτρόπως, ακόμα και εξασφαλίζοντάς σας περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Επίσης, μια ιδέα σας θα αποδειχθεί πολύ επιτυχημένη ή θα πάρετε τη στήριξη που ψάχνατε. Ερωτικά, γίνεστε το επίκεντρο με το στιλ αλλά και την καλή σας διάθεση, οπότε θα είστε εύκολα προσεγγίσιμοι, γι’ αυτό η πιθανότητα ενός φλερτ είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη και μάλιστα θα υπάρχει και συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως έχετε μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σας που θα σας ανακουφίσει, ενώ είναι πιθανό λάβετε ένα δώρο, να κάνετε μια ευνοϊκή ρύθμιση ή να κερδίσετε ένα ποσό, μικρό μεν, ικανοποιητικό όμως για να καλύψετε αρκετές από τις υποχρεώσεις σας. Επιπλέον, θα έχετε την κρυφή στήριξη ή την προστασία ενός ισχυρού προσώπου που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Ερωτικά, ψάχνετε κάτι πιο χαλαρό για να περάσετε καλά τώρα κι ενδεχομένως να ξεφύγετε λίγο από τα όριά σας ή να φερθείτε κάπως επιπόλαια, όμως δε θα σας κάνει κακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε ευδιάθετοι και κοινωνικοί γι’ αυτό θα είναι εύκολο να σας πλησιάσουν αρκετά πρόσωπα. Από την άλλη, θα σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με συγκεκριμένους ανθρώπους για να μιλήσετε για επαγγελματικά θέματα κι ίσως σας προταθεί μια συνεργασία, η οποία μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά θα βοηθήσει αρκετά το να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας, αρκεί βέβαια να έχετε κι εσείς συνεχώς τον έλεγχο και να μην ξενοιάσετε. Ερωτικά, μια κατάκτηση είναι πολύ πιθανή, όμως κοιτάξτε πρώτα να περάσετε καλά και μετά το μέλλον. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αρέσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας δίνεται η δυνατότητα να ξεχάσετε κάποιες άτυχες στιγμές και δυσκολίες που αντιμετωπίσατε και να προσπαθήσετε εκ νέου για να βελτιώσετε τις συνθήκες τις εργασίας σας, αλλά και τις σχέσεις σας με συναδέλφους που πέρασαν ενδεχομένως μια κρίση. Η πιθανότητα να βρεθείτε αρκετά κοντά σε ένα στόχο σας είναι μεγάλη, όμως προσέξτε γιατί μια επιπολαιότητα ή λανθασμένος χειρισμός, λόγω βιασύνης ή έπαρσης μπορεί να σας εκθέσει. Ερωτικά, ένα κομπλιμέντο ή μια διαχυτική συμπεριφορά ενός ισχυρού ατόμου μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και όχι, οπότε μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε αρκετά καλή διάθεση και θα φτιάξει ακόμα περισσότερο από κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε και θα αφορούν είτε στα επαγγελματικά σας είτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν αποκλείεται, επίσης, να υπάρξει θετική εξέλιξη στις σπουδές, σε μια γραφειοκρατική σας υπόθεση ή να σας γίνει μια πρόταση συμφέρουσα, την οποία θα πρέπει να αποδεχτείτε αμέσως γιατί θα χάσετε την ευκαιρία. Ερωτικά, έχετε την τύχη με το μέρος σας, κερδίζετε τις εντυπώσεις με την παρουσία σας, οπότε μια γνωριμία που θα έχει θετική κατάληξη είναι πολύ πιθανή.

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Προσοχή στις εντάσεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (30/6)

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου  θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια, ζωντάνια και με αισιοδοξία. Το ταμπεραμέντο μας θα τραβήξει το ενδιαφέρον, θα εντυπωσιάσουμε με...

Ποια ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο από 29 Ιουνίου;

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή μας στις προσωπικές σχέσεις και στον ιδιωτικό τομέα και φέρνει μεγάλες αλλαγές για κάποια ζώδια. Κάποια κεφάλαια...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννα Σιαμπάνη: Δείτε το ηπερηχογράφημα του μωρού της (βίντεο)

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνά η Ιωάννα Σιαμπάνη, καθώς μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, ως καρπό...