Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 21/10

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Είναι πολύ εύκολο σήμερα να έρθουμε σε αντιπαράθεση ακόμα και με τον ίδιο μας τον εαυτό που ενθουσιάζεται και που απογοητεύεται συγχρόνως… Η Σελήνη από τον Ταύρο με κάνει αποφασιστικές όψεις με  τον Κρόνο και τον Ουρανό και μας φέρνει μπροστά σε ευθύνες αλλά δε μας προετοιμάζει για τις συνέπειες… Έτσι λοιπόν αυτοπεριοριζόμαστε γιατί χρειαζόμαστε χρόνο να σταθμίσουμε εκ νέου τα δεδομένα.. Εμπόδια είναι αυτά που μας καθυστερούν! Ερωτικά η μέρα ψάχνει να βρει τα πατήματά της αλλά και να μας υπενθυμίσει ότι ο ρεαλισμός πρέπει να κυριαρχήσει… Επαγγελματικά βλέπουμε ότι η ομαδική εργασία προάγει καλύτερο αποτέλεσμα αλλά μας βοηθάει και να μετριάσουμε την απαισιοδοξία μας… Παρόλα αυτά αν βάλει ο καθένας ένα λιθαράκι από τη δική του σκέψη τότε όλα μπορούν να εξελιχθούν πιο εύκολα…

ΚΡΙΟΣ

Είστε περισσότερο κινητικοί και διαφωτιστικοί σήμερα, δίνετε πληροφορίες αλλά προσέξτε γιατί κάτι σημαντικό το αγνοείτε οπότε θα δεχτείτε και τα τιμήματα.. Ερωτικά, αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να κάνετε περισσότερο δημιουργικές σκέψεις παρέα ή να δώσετε εξηγήσεις και καλό είναι να το κάνετε σε εξωτερικό χώρο… Επαγγελματικά, νομικές υποθέσεις σας θέτουν περιορισμούς!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και θέλετε να κάνετε τα έξοδά σας και να τα ευχαριστηθείτε εντούτοις βλέπετε ότι έχετε περιορισμούς από τρίτους που αυτοί δεν είναι άλλοι από οφειλές που υπάρχουν και λοιποί λογαριασμοί ακόμα και με το δημόσιο… Είναι εύκολο σήμερα να έρθετε σε μία αντιπαράθεση με ένα φίλο σας ακόμα και για οικονομικούς λόγους… Ερωτικά, αυτό που σας στεναχωρεί είναι ότι θέλουν να σας βάλουν σε καλούπια.. Επαγγελματικά, έχετε ακόμα εντάσεις αλλά και μεγάλο όγκο δουλειάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα για εσάς έχει πολλές συζητήσεις και απαιτήσεις που οι άλλοι τις προσγειώνουν ή τις μεταθέτουν πάνω σας… Εσείς αν δεν αντιδράσετε έγκαιρα θα βρεθείτε να απολογείστε για τα αυτονόητα ή για παραλείψεις σε κάτι που δεν έχετε ενημερωθεί… Ερωτικά, αν αφήσετε ένα παράθυρο αισιοδοξίας τότε αυτό θα φωτίσει όλο τον εσωτερικό σας κόσμο… Επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν διαφορές απόψεων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα για εσάς είναι άκρως δημιουργική και προγραμματισμένη αλλά αυτό που δε σας αρέσει είναι όταν σας αλλάζουν τα πράγματα ή σας φέρνουν δυσκολίες κάποιοι που δεν κάνουν τη δουλειά τους… Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι δε θέλετε να χάνετε χρόνο ούτε και να αφήσετε κάτι να πέσει κάτω χωρίς να του δώσετε την κατάλληλη σημασία.. Επαγγελματικά, χρειάζεστε μία τονωτική ένεση, για να έχετε και ένα σοβαρό κίνητρο!

ΛΕΩΝ

Ενθουσιώδεις είστε σήμερα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να το αξιοποιήσετε κιόλας… Όταν βλέπετε ότι κάποιοι για δικό τους όφελος σαμποτάρουν τις δικές σας ενέργειες γιατί θέλουν να πάρουν αυτοί τη μερίδα του λέοντος τότε εκνευρίζεστε… Το θεωρείτε τουλάχιστον ανέντιμο… Για τα ερωτικά σας μία άρνηση δεν φέρνει και το τέλος του κόσμου και ούτε το τέλος αυτής μίας κατάστασης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι εσείς και στις επάλξεις να δείτε ανταγωνιστικά ανθρώπους που τους ονομάζετε συναδέλφους γιατί το παν για εσάς είναι η συνεργασία αλλά με σαφείς και προσδιορισμένους όρους… Όταν πάνε να σας το αλλάξουν είναι που θυμώνετε και δεν μπορείτε να αποδεχτείτε ότι αλλάζει κάτι χωρίς την συγκατάθεσή σας… Παρόμοια σκέψη και για τα προσωπικά σας, που ενώ εσείς είστε πιο ανοιχτοί και διαθέσιμοι, δεν το αξιοποιούν όπως θα έπρεπε!

ΖΥΓΟΣ

Βλέπετε ότι δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και ταυτόχρονα τρώτε τα μούτρα σας ή δεν παίρνετε αυτό το οποίο προσδοκούσατε… Εισπράττετε μία καλυμμένη άρνηση… Και δε σας αφήνει και περιθώριο περαιτέρω δράσης… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι και μία μόνο καλή σας κουβέντα μπορεί να δώσει χαρά σε αυτούς που περιμένουν να την ακούσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα για εσάς, είναι αυτή που θα σας δώσει και ευκαιρίες για σημαντικές συνειδητοποιήσεις για να καταλάβετε ότι ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας και σε ποιους μπορείτε να βασίζεστε… Σίγουρα η οικογένειά σας είναι στο πλευρό σας… Ερωτικά αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να κάνετε δημιουργικές κόντρες, προσβλέποντας σε ένα αποτέλεσμα πιο μόνιμο… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι αυτό που σας επηρεάζει είναι ο ψυχολογικός αντίκτυπος των αποφάσεών σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα που σας βάζει σε δύσκολες διαδικασίες που είναι όμως κατόπιν δικής σας προτροπής… Αν αναμοχλεύετε γεγονότα από το πρόσφατο παρελθόν θα δείτε ότι αυτά λειτουργούν ανασταλτικά και ίσως και να μην προχωράτε αποφασιστικά και να περιμένετε… Ερωτικά, έχετε συνεννοηθεί με τον εαυτό σας για αυτό που σας απασχολεί και θα περάσετε σε πιο δημιουργικές αλλαγές… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι για κάτι που έχετε συμφωνήσει και βέβαια για τις προεκτάσεις του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα για εσάς παραμένει με δυσκολίες στην κατανόηση για αυτά που συμβαίνουν και γι’ αυτό προτιμάτε να μη μιλάτε και να ακούτε… Δεν ξέρετε αν είναι απόλυτα σωστή η σιωπή, αλλά είναι προτιμότερη από το να πείτε λόγια που δεν είστε σίγουροι ότι θα τα μεταδώσετε σωστά… Αφήστε που δεν βλέπετε και ιδιαίτερα καλές διαθέσεις… Ερωτικά, σας αρκεί που νιώθετε πληρότητα, αλλά για κάποιο λόγο την κρατάτε φυλακισμένη… Επαγγελματικά, υπάρχει μία παράμετρος που δεν είναι γνωστή σε εσάς και σας την κρύβουν εσκεμμένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα για εσάς, ενώ υπάρχει διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, κάτι σας ακυρώνουν και μάλιστα αρκετά αργά ώστε έχετε ήδη προετοιμαστεί για αυτό και σας χαλάει τη διάθεση… Βέβαια έχετε τις εναλλακτικές σας λύσεις, αλλά δεν είναι κάτι που σας ξεσηκώνει ευχάριστα… Επαγγελματικά, η συλλογική δουλειά δεν προχωράει στους ρυθμούς που θα θέλατε, και αναλαμβάνετε μεγαλύτερη δράση… Ερωτικά, ξέρετε ότι αυτό που σας ξεσηκώνει είναι και μόνο μία δική σας σκέψη που ελπίζετε να είναι αμοιβαία!

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα για εσάς σας προβληματίζει με τα επαγγελματικά σας αλλά και το ρόλο που θέλουν να σας βάλουν να παίξετε που δε θέλετε να τον αποδεχτείτε χωρίς να ξέρετε το λόγο… Ερωτικά, δέχεστε επιθέσεις αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ο λόγος που τις προκαλεί… Ίσως να είναι γιατί δε θέλουν να κάνουν μία ακόμα υποχώρηση ενώ είχατε υποσχεθεί ότι η προηγούμενη ήταν η τελευταία!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Απρόσμενες εξελίξεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 29/6

Το γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο η οποία μας πλημμυρίζει με συναίσθημα. Από εκεί και πέρα, το μήνυμα είναι σαφές...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα -Ερωτική μέρα! Νέα ξεκινήματα!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή παίρνει κρυφά το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του…

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…   Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας,...