Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη (22/7)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Μέρα με μεγάλο συντονισμό η σημερινή καθώς οι επιθυμίες μας είναι οι ίδιες με τα συναισθήματά μας και όσο προχωράει το βράδυ τόσο πιο εύκολο είναι να μιλάμε γι’ αυτές και να ξεκαθαρίζουμε αυτά που θέλουμε να παραμείνουν στη ζωή μας, βάζοντας στην άκρη ή παραμερίζοντας τα παλιά ή τα ανούσια βάζοντας τα, σε ένα χρονοντούλαπο που δε θα ανοίξει, παρά μόνο σε πολύ ειδικές και εξειδικευμένες περιπτώσεις… ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα κάνοντας τον έρωτα να κυριαρχεί και να μας περιμένει … Είναι ακριβώς το καλοκαίρι που η απελευθέρωση δίνει χρόνο μόνο σε διασκέδαση και χαλαρές στιγμές που σίγουρα θέλουμε ένα κοκτέιλ γεμάτο έρωτα… Αν το διανθίσουμε  και με μεγάλα λόγια όσο και αν δε θέλουμε να τα ακούμε, μας εξιτάρουν και μας διεγείρουν τις αισθήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Μέρα για εσάς που ο τρόπος που σκέφτεστε είναι διαφορετικός πιο έντονος, πιο μοναδικός και ξέρετε να συντονίζετε και σωστά το ένστικτό σας με τα δεδομένα που υπάρχουν ώστε να διασφαλίσετε ένα αποτέλεσμα που θα είναι εποικοδομητικό  και θα του δώσετε διάρκεια… Ερωτικά, τα πράγματα αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και οντότητα και εσείς πλέον ξέρετε που βαδίζετε… Επαγγελματικά, ανοίγεστε σε νέες δραστηριότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζητούμενό σας είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας και αυτό είναι που σας κάνει να το αναζητάτε σε κάθε σας ενέργεια και να νιώθετε πλήρεις και ασφαλείς… Φυσικά και υπάρχουν ακόμα αδιευκρίνιστα σημεία τα οποία για εσάς είναι κόκκινες γραμμές τις οποίες θα τις τραβήξετε και θα είστε και απόλυτοι και κοφτοί… Ερωτικά, εκεί που πιστεύετε ότι τίποτα δεν αλλάζει, εντούτοις παίρνει πιο οριστική μορφή… Επαγγελματικά, χρειάζεται ακόμα να δώσετε μία μάχη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε φόρμα λεκτική και μάθετε να την εξασκείτε αφού ο Ήλιος από τον Λέοντα αλλάζει  και τις δικές σας προτεραιότητες που τώρα θα  πάτε πιο γρήγορα και θα βάλετε τα πράγματα σε μία πορεία σύμφωνα με αυτά που αντιλαμβάνεστε και θεωρείτε ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές… Αλλαγές στο σπίτι και επιτρέπονται και επιβάλλονται… Ερωτικά, μία εξομολόγηση θα βοηθούσε αρκετά… Επαγγελματικά, όσο και να πιέζεστε ξέρετε ότι θα έχετε το οικονομικό αποτέλεσμα που προσδοκάτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία καλή μέρα η σημερινή και καθόλου μην στεναχωριέστε που θα αναγκαστείτε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο… Αυτό θα σας βοηθήσει στην αξιολόγηση των δεδομένων που θα την κάνετε με άλλο τρόπο προσέγγισης… Δεν χρειάζεστε να βιάζεστε αλλά και να μην καθυστερείτε… Κάπου στη μέση είναι η χρυσή τομή… Ερωτικά, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο θα πάνε ακόμα καλύτερα, ή αφήσετε και καμιά πρωτοβουλία στους άλλους… Επαγγελματικά, μην περιμένετε όλα να λυθούν τώρα!

ΛΕΩΝ

Έχετε την τιμητική σας και ομολογουμένως και περισσότερα εφόδια στα χέρια σας που σας βοηθάνε να είστε σχεδόν ακαταμάχητοι αλλά και σωστοί μαχητές των καταστάσεων… Ερωτικά, όλο και περισσότερο σας εμπιστεύονται αν και δεν έχετε καταφέρει να έχετε το απόλυτο… Σίγουρα πάντως, χρειάζεται να δώσετε και μεγαλύτερες διαπιστεύσεις τις οποίες τις κρατάτε για αργότερα… Επαγγελματικά, καλύτερα αργά παρά γρήγορα και βιαστικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα με αλλαγές στη δική σας φιλοσοφία και την στάση που θα κρατήσετε γενικότερα… Για τα ερωτικά σας είναι μία ευκαιρία για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο και να ανοίξετε έναν επόμενο ή να είστε ανοιχτοί για να σας συμβεί… Πάντως τα πράγματα δεν προχωράνε έτσι όπως είναι σήμερα και με την ίδια τακτική… Επαγγελματικά, οι υποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν προκειμένου να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε!

ΖΥΓΟΣ

Μέρα που για εσάς έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και μάλιστα σε κάποιες θα αναγκαστείτε να ανταποκριθείτε άμεσα προκειμένου να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο και βασικά αυτό δεν είναι κάτι που σας αγχώνει… Για τα ερωτικά σας, σωστά σας αγχώνει μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά αλλά δεν είναι και κάτι που δε διορθώνεται ή που μπορεί να δημιουργήσει έντονους τριγμούς προς το παρόν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία καλή μέρα η σημερινή που σας βοηθάει να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ανάλυση και να διεισδύσετε στην ουσία των πραγμάτων τόσο αναλυτικά όσο και να πλησιάζετε τα καίρια σημεία τους… Ερωτικά, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν ή σας δίνουν μία απάντηση που τελικά σας αποστομώνουν και σας καλούν σε ανταπόκριση… Επαγγελματικά, μία αλλαγή τακτικής σας επιβαρύνει με ευθύνες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα που έχετε τις κλειστές σας μεν, αλλά αυτό ξέρετε για ποιο λόγο το κάνετε και τι περιμένετε από αυτό… Προσπαθείτε να διαλευκάνετε τις καταστάσεις με έναν τρόπο που τον έχετε ξεκινήσει σε σωστές βάσεις… Ερωτικά, όσο και να έχετε κουραστεί ξέρετε ότι  ο στόχος σας είναι να μάθετε μία αλήθεια που θα την ερμηνεύσετε με το δικό σας τρόπο, αλλά θα αποτιμήσετε το μήνυμα … Επαγγελματικά, χρειάζεται να κρίνετε πιο αυστηρά αλλά με συγκεκριμένες βάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία μέρα για εσάς που πρέπει να επιμένετε και αφού βρείτε τα σημεία που θα πιαστείτε για να ικανοποιήσετε αυτή σας την ανάγκη, τώρα ξέρετε και να επικοινωνείτε τους τρόπους που θα διαλέξετε για να το επιτύχετε… Πάντως, αυτή σας η επιμονή θα σας βγει σε καλό, και καλό είναι να έχετε και μία πιο μυστικοπαθή στάση που θα βόλευε ακόμα περισσότερο…  Ερωτικά, θέλετε να σας καταλαβαίνουν χωρίς να εξηγείτε τα αυτονόητα… Επαγγελματικά, η πολλή δουλειά σας δικαιώνει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα για εσάς που νιώθετε ότι αντέχετε και αφού έχετε τόσες αντοχές δείξτε πως μπορείτε να την αξιοποιήσετε για τους βασικούς τομείς της ζωής σας… Επαγγελματικά πάντως είστε κοντά στο να κάνετε μία νίκη σημαντική και μην την πανηγυρίσετε αφού, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.. Ερωτικά, αλλάζετε τακτική και βάζετε όρους και κανόνες που τους έχετε οργανώσει πρόχειρα… Οικονομικά, πιστεύετε ότι αξίζετε κάτι παραπάνω από τις απολαβές που έχετε!

ΙΧΘΥΣ

Είναι μία μέρα για εσάς που συγκεντρώνεστε σχεδόν απόλυτα στα επαγγελματικά σας και αφήνετε στην άκρη όλες τις άλλες δραστηριότητες… Δεν ξεχνάτε τον έρωτα, αλλά δεν του δίνετε και την προτεραιότητα που θα του έπρεπε… Αν εξηγήσετε θα καταλάβουν, αν δεν μπείτε στον κόπο θα δυσκολευτείτε στη συνέχεια γιατί ήσασταν ασυνεπείς χωρίς καμία δικαιολογία… Επαγγελματικά, πάντως, κάνετε μία σωστή ανταλλαγή παροχής υπηρεσίας και αμοιβής!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (17-19/9)

Παρασκευή σήμερα και είμαστε γρήγοροι και στις επάλξεις για να κάνουμε όλες τις προετοιμασίες για να υποδεχτούμε ένα Σαββατοκύριακο που θυμίζει έντονα καλοκαίρι… Σήμερα...

Τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις!    

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (16/9)

Ωραιότατη μέρα η σημερινή για να ασχοληθούμε με την εργασία μας και γενικά με όλες τις υποχρεώσεις μας… Ερωτικά, η μέρα έχει αντιπαραθέσεις λεκτικές...

Τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάσε 8 κιλά σε 15 ημέρες με μεσογειακή διατροφή

Έφαγες στις διακοπές; Κανένα πρόβλημα! Είμαι εδώ να σε στηρίξω στην απόφαση σου να διώξεις τόσο τα περιττά κιλά, όσο και τους έξτρα πόντους που...