Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 31/3

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ομολογουμένως αλλιώς ξεκινάει και αλλιώς τελειώνει η σημερινή μέρα και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα πράγματα…Τελευταία μέρα χάσης του φεγγαριού και πριν μία Νέα Σελήνη που μας προετοιμάζει για αποφασιστικές αλλαγές… Οπότε και εμείς, αφενός προσπαθούμε να είμαστε αυθόρμητοι, αφετέρου έχουμε θέμα στο να συντονιστούμε και να συντονίσουμε και όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε… Αποτέλεσμα: είτε αποτυχία στις προσπάθειες, είτε άσκοπες ενέργειες που μας καταναλώνουν τον χρόνο μας… Ερωτικά, τα πράγματα έχουν μία περίεργη επικοινωνία και όχι μόνο αυτό, είναι ότι δυσκολευόμαστε να βρούμε και τον τρόπο να προσεγγίσουμε τα πράγματα… Αποτελέσμα: Απογοήτευση και μάλιστα χωρίς να ξέρουμε και το λόγο… Επαγγελματικά, ίσως να υπάρχουν και πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αργότερα ή να τα οργανώσουμε καλύτερα… Πάντως καλό είναι να μην οριστικοποιήσουμε τίποτα, όσο και αν αυτό σε αυτή τη φάση μας φαίνεται ότι δεν μπορούμε να το αποφύγουμε!

ΚΡΙΟΣ
Σας εξιτάρει το να λέτε πολλά και κυρίως το να κάνετε και πολλά και μάλιστα ταυτόχρονα… Ο κίνδυνος που υπάρχει σήμερα είναι να αφήσετε κάτι μισοτελειωμένο και τελικά να χρειαστεί να το ξανακάνετε από την αρχή και φυσικά να χάσετε χρόνο… Ερωτικά, υπάρχουν και καλύτερες μέρες αν και εσείς είστε πιο συγκεντρωμένοι και συνεκτιμήσετε και τις ανάγκες των άλλων… Επαγγελματικά για να πάτε μπροστά πρέπει να κάνετε και βήματα πίσω!

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε σήμερα λιγότερο κινητικοί και δίνετε έμφαση σε αυτά που εσείς θεωρείτε ότι θέλετε να τα κρατήσετε δικά σας… Εδώ είναι που ψάχνετε τον τρόπο να τα κατοχυρώσετε αλλά τελικά μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ένα μάταιο αγώνα… Σας λείπει η συγκέντρωση και κατακλύζεστε από ανασφάλεια… Ερωτικά, κάποιες κουβέντες σας τονώνουν το ηθικό… Επαγγελματικά, σας απογοητεύει το οικονομικό σκέλος μίας συμφωνίας που δε φαίνεται να τηρείται!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η σημερινή μέρα για εσάς και αφού ξέρετε ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς να επιμένετε και να επαναδιαπραγματεύεστε, τώρα η μαγική λέξη για εσάς είναι υπομονή… Και φυσικά αλλαγή τακτικής και στάσης… Ερωτικά, σίγουρα έχετε και δεύτερες σκέψεις τις οποίες όμως τις κρατάτε μυστικές… Επαγγελματικά, δε δίνετε σωστές προτεραιότητες σε αυτά που όντως είναι επείγοντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέρα που έχει για εσάς μεγάλες δόσεις εσωστρέφειας και δε δίνετε και το στίγμα σας σωστά γι’ αυτό υπάρχουν παρεξηγήσεις τις οποίες δεν μπορείτε να τις αιτιολογήσετε κιόλας… Έτσι λοιπόν είναι σχεδόν αναπόφευκτο για εσάς να κάνετε άσκοπες ενέργειες οι οποίες δε θα τύχουν και αναγνώρισης… Ερωτικά, η προσπάθειά σας να δώσετε διευκρινίσεις πέφτει στο κενό, αφού δεν έχετε τρόπο… Επαγγελματικά, ίσως και να υπάρχουν μυστικοί εχθροί που ούτε καν τους φαντάζεστε!

ΛΕΩΝ
Μέρα που έχετε και εσείς έναν αποπροσανατολισμό που είναι όλος δικός σας… Αν οδηγείτε, τότε θα κάνετε και λάθος επιλογή δρόμου… Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορείτε να είστε ειλικρινείς με αυτά που σας ευχαριστούν και τότε είναι δύσκολο να τα οριοθετήσετε κιόλας… Αφήστε που έχετε και μεταβαλλόμενη ψυχολογία… Ερωτικά, για το μόνο που δεν πρέπει να αμφιβάλλετε είναι γιατί σας συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που σας διχάζει… Αναρωτηθείτε αν τον προκαλείτε μόνοι σας… Επαγγελματικά, είστε σε πορεία ανάκαμψης η οποία δε θα έρθει εύκολα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε σε έναν κυκεώνα με οικογενειακά θέματα και γενικά η ευαισθησία σας δε σας δίνει σωστό στίγμα για τις επιλογές σας… Φυσικά και περιμένετε ένα μήνυμα το οποίο θα σας δείξει ποια στάση να κρατήσετε… Ερωτικά, και εσείς κάνετε σπασμωδικές κινήσεις όπως ακριβώς γίνεστε και αποδέκτες τους… Καμία πρόοδος λοιπόν αλλά μόνο στασιμότητα.. Επαγγελματικά, δε δίνετε σαφείς απαντήσεις γιατί απλώς δεν είστε έτοιμοι!

ΖΥΓΟΣ
Μέρα που έχετε πολλές επαφές αλλά δεν καταλαβαίνετε και το λόγο που γίνονται ή απλά έχουν διερευνητικό χαρακτήρα… Για τα ερωτικά σας αυτό σημαίνει ότι έχετε δημιουργήσει αμφιβολίες για τον τρόπο που εκφράζεστε και τώρα σας κάνουν αντίποινα.. Αλλά δεν μπορείτε να το αποδείξετε… Επαγγελματικά, δεν καταλαβαίνετε γιατί δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα από την άλλη πλευρά ενώ εσείς πιστεύετε ότι είστε απόλυτα τυπικοί… Είστε, όμως?

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέρα που θα σας βάλει σε ερωτηματικά και μάλιστα από αυτά που ενώ θα ξεκινήσουν με τις καλύτερες προοπτικές τελικά θα καταλήξουν σε δυσάρεστες σκέψεις που θα οφείλονται στον τρόπο που ερμηνεύετε τα πράγματα… Ερωτικά, σαφώς και υπάρχει κάτι αισιόδοξο αρκεί εσείς να μπορέσετε να το διακρίνετε και φυσικά να το διεκδικήσετε αργά αλλά με σταθερά και με συγκεκριμένο τρόπο… Επαγγελματικά, οι στόχοι σας θα πρέπει να μετατεθούν σε ευρύτερο χρόνο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε τα δίκια σας να ρωτάτε ποια είναι η θέση σας και ο ρόλος σας στα πράγματα που είναι μπροστά σας και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε… Το ακαθόριστο δε σας βοηθάει και εσάς να αναλάβετε δράση… Ερωτικά, έχετε πατήσει φρένο και αυτό δε σας αρέσει, αφού δέχεστε και τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς και την εκλαμβάνετε ως άρνηση… Τελικά, δεν υπάρχει συνεννόηση και αν αυτή επιδιωχθεί θα είναι με λάθος τρόπο… Επαγγελματικά, μην κολλάτε στις λέξεις αφού υπάρχουν και άλλα θέματα που δεν έχετε λύσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε και εσείς που περιπλανιέστε και δεν ξέρετε τι να πρωτοπιάσετε σήμερα… Για τα ερωτικά σας αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ καλοί στο να δείχνετε τις δικές σας επιθυμίες και να βάζετε τους άλλους να παραδέχονται τις ανάγκες σας… Βέβαια, στα λόγια είναι καλοί, αλλά στις πράξεις υστερούν… Επαγγελματικά, κάτι που ζητάτε ως προϋπόθεση για να προχωρήσετε σκαλώνει και αυτό είναι δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά, και ψάχνετε τρόπους να κατοχυρώσετε τη δουλειά σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε σαφώς πολύ πιο άνετοι σήμερα τουλάχιστον η διάθεσή σας αυτό λέει ότι πρέπει να χαλαρώσετε και να μην σκέφτεστε παραπάνω από όσο πρέπει στην παρούσα φάση και ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας… Ερωτικά, σας εξιτάρουν τα απρόοπτα και όταν νιώθετε αρεστοί αρκεί να μην επενδύετε συναισθηματικά σ’ αυτά… Επαγγελματικά, είναι δύσκολο να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς και φυσικά να το εκτελέσετε ακόμα δυσκολότερο!

ΙΧΘYΣ
Μέρα που έχετε και εσείς δίκιο, αφού τίποτα δεν κυλάει σε ρυθμούς ρέγουλας αλλά εσείς παίζετε ρόλο πυροσβέστη και είστε έτοιμοι για κάθε περίπτωση που υπάρχει θέμα… Ερωτικά, ξέρετε ότι και εσείς έχετε δείξει δείγματα τα οποία δεν μπορούν να σας εμπιστευτούν απόλυτα τουλάχιστον στην παρούσα φάση, οπότε μην έχετε παράλογες απαιτήσεις… Επαγγελματικά, όλο και περισσότερο κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για αλλαγές αφού οι συνθήκες δεν αλλάζουν!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Προσοχή στις εντάσεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (30/6)

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου  θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια, ζωντάνια και με αισιοδοξία. Το ταμπεραμέντο μας θα τραβήξει το ενδιαφέρον, θα εντυπωσιάσουμε με...

Ποια ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο από 29 Ιουνίου;

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή μας στις προσωπικές σχέσεις και στον ιδιωτικό τομέα και φέρνει μεγάλες αλλαγές για κάποια ζώδια. Κάποια κεφάλαια...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Γιόρτασε ξεχωριστά γενέθλια μαζί με τα δίδυμα και τον Σάκη Τανιμανίδη – Αυτή είναι η ηλικία της (φωτογραφία)

Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι αυτή για την Χριστίνα Μπόμπα καθώς η διάσημη influencer σήμερα έχει τα γενέθλιά της! Από το πρωί δέχεται "χρόνια πολλά"...