Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (12/05)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η μέρα έχει μεγάλη ενέργεια και διάθεση και γενικά είμαστε σε μία εγρήγορση για να τελειώνουμε πολλά και δημιουργικά πράγματα… Στην εργασία μας είναι όλα τα κάνουμε με μεγαλύτερη άνεση, γιατί αφενός υπάρχει συνεννόηση, αλλά και ωραίες ιδέες… Για αυτό και όλα προχωράνε πιο γρήγορα και άμεσα… Ερωτικά, από τη μία θέλουμε να εκφραστούμε ελεύθερα και να πάρουμε πρωτοβουλίες από την άλλη κάτι μας κρατάει πίσω… Είναι γιατί έχουμε αρχίσει και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί και δεν μπορούμε να ανοιχτούμε παντελώς… Είναι γιατί βλέπουμε ότι ο έρωτας μπορεί να μας παρασύρει σε κάτι που αρχικά φοβόμαστε… Μα αυτό δεν είναι ο έρωτας? Είναι ένα ταξίδι που τα ρίσκα είναι επιβεβλημένα και οι αποφάσεις αυθόρμητες!

ΚΡΙΟΣ

Ασχολείστε αρκετά με την εξωτερική σας εμφάνιση και θέλετε να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και γενικότερα να αρέσετε πρώτα σε εσάς και μετά στους άλλους… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι αυτό που αντανακλάτε το εισπράττουν αυτοί που θέλετε αυτόματα… Και έτσι νιώθετε ικανοποίηση… Επαγγελματικά, σκέφτεστε πολλά αλλά δεν τα κάνετε άμεσα πράξη, γιατί απλά είναι όλα σε αρχική μορφή, δεν έχετε κάτι ολοκληρωμένο να παρουσιάσετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας στην πρώτη γραμμή για εσάς και θα ήσασταν πιο άνετοι αν δεν είχατε να σκεφτείτε οικονομικές σκοτούρες που σας χαλάνε πρόσκαιρα τη διάθεση… Αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει ανεξάρτητα… Επαγγελματικά, βλέπετε ότι αυτά που κάνετε έχουν ανταπόκριση και μάλιστα κερδίζετε σταδιακά περισσότερη αξία… Ερωτικά, αν και έχετε παραπάνω από μία επιλογές εσείς επιμένετε στις αρχικές σας προτιμήσεις… Βέβαια, δεν είστε και πολύ σίγουροι ότι κάνετε το σωστό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φυσικά και μπορείτε να νιώθετε περισσότερο σίγουροι και ότι κάτι στρώνει σε ερωτικό επίπεδο, αφενός γιατί κουραστήκατε πολύ να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος  και αφετέρου γιατί πλέον ξέρετε ότι αυτό που έχετε θέλετε να το διατηρήσετε και να του δώσετε πιο σοβαρή μορφή… Επαγγελματικά, αυτό που σας αναστατώνει είναι κάποιες απορίες σας που δεν έχουν απάντηση… Είτε κάποιοι καθυστερούν σκόπιμα, είτε δεν έχουν έτοιμη την απάντηση να σας τη δώσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα για εσάς έχει μεγάλες πιθανότητες να σας δώσει μία επαγγελματική ικανοποίηση που αμέσως εσείς θέλετε να την αποτιμήσετε σε χρήμα… Αυτό σας κάνει ανυπόμονους και σίγουρα δεν μπορείτε να χαρείτε την στιγμή… Θέλετε να πάτε κατευθείαν στην επόμενη… Ερωτικά, αρχίζετε και νιώθετε ότι υπάρχει ένα χάσμα που αναπληρώνεται μόνο με επικοινωνία, αλλά δεν ξέρετε πώς να εκφραστείτε, γιατί δε θέλετε να αποκαλυφθείτε… Επαγγελματικά, πάντως, να χαίρεστε αλλά να έχετε και το νου σας!

ΛΕΩΝ

Μέρα που έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και για τις γνώσεις σας, και για τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις και αυτό σας κάνει να θέλετε να εξελίξετε ακόμα περισσότερο την εργασία σας… Βέβαια, πρέπει να πατήσετε και λίγο φρένο γιατί προσπερνάτε εκκρεμότητες που έχουν μεγάλη σημασία… Ερωτικά, έχετε αρχίσει και πιστεύετε ότι όλα διορθώνονται αρκεί να έχετε τη διάθεση να λάβετε υπόψη τις παλιότερες συμπεριφορές και να μιλάτε λιγότερο και να σκέφτεστε περισσότερο… Είναι και η τελευταία μέρα που έχετε το Δία απέναντί σας! Εκμεταλλευτείτε το !

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μυστικές διεργασίες έχει η σημερινή μέρα για εσάς και κάτι σκαρώνετε που δε θέλετε να το αποκαλύψετε σε κανέναν… Ερωτικά, ξέρετε ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις.. Αλλά δυσκολεύεστε, όμως ξέρετε ότι αυτό δε θα διαρκέσει επ’ αόριστο… Θα αναγκαστείτε να το κάνετε, και μάλιστα δε θα είστε ελεύθεροι να το πράξετε.. Θα έχετε αρκετούς περιορισμούς… Επαγγελματικά, αυτό που σας κρατάει πίσω και δεν προχωράτε είναι γιατί απλά δεν έχετε πλήρη συναίσθηση των δεδομένων… Οπότε, είναι προτιμότερο από το να πάρετε μία λάθος απόφαση!

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς αρχίζει το κοινωνικό σας πεδίο και συρρικνώνεται, είτε γιατί εσείς είστε μαζεμένοι και φειδωλοί στα λεγόμενά σας, είτε γιατί οι άλλοι έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να απομακρυνθούν από εσάς.. Πάντως έχετε μία εσωστρέφεια η οποία μοιάζει αναγκαστική και δεν είναι από δική σας επιλογή… Ερωτικά, σήμερα θα μπορούσατε να φλερτάρετε με άνεση και να πάρετε ικανοποίηση, όμως μη βάλετε σε κίνδυνο μία σταθερή σας σχέση… Αυτό που είναι καλό είναι ότι έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα επαγγελματικά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τελικά βλέπετε ότι ορισμένα πράγματα δε θέλουν ιδιαίτερο κόπο, αλλά ιδιαίτερο τρόπο… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι μπορείτε να συζητάτε με περισσότερη άνεση τα θέματα που σας απασχολούν και να νιώσετε και στήριξη… Έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο να βάζετε κοινούς στόχους οι οποίοι είναι ρεαλιστικοί… Επαγγελματικά όμως, πρέπει να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας και να τους κάνετε πιο συγκεκριμένους…  Έχει έρθει η ώρα να οριστικοποιήσετε κάτι που εκκρεμεί και δεν το αγγίζατε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι ότι είστε στο μάτι του κυκλώνα, είναι ότι θέλετε να νιώσετε περισσότερη οικονομική ανεξαρτησία και μάλιστα να κάνετε και ένα καινούργιο άνοιγμα στα επαγγελματικά σας… Αυτό προς το παρόν το οργανώνετε χωρίς να είστε ιδιαίτερα επιμελείς… Ερωτικά, δεν ξέρετε αν πρέπει να κάνετε εκ νέου μία υποχώρηση ή να είστε πιο απόλυτοι και κοφτοί..  Πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας… Και να σκεφτείτε τις προεκτάσεις τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχετε μεγάλη συνέπεια και είστε και πολύ ορθολογιστές… Βασικά έχετε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και πλέον ξέρετε πώς να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις… Ερωτικά, είστε λιγότερο αυθόρμητοι από αυτό που νιώθετε… Σα να θέλετε από τους άλλους να ρίξουν το στίγμα τους και εσείς να προχωρήσετε… Επαγγελματικά, αν κάτι δεν είναι απόλυτα σαφές είναι γιατί δεν έχει ωριμάσει ακόμα στο μυαλό άλλων ώστε να προχωρήσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικότερα αρχίζει και στριμώχνει το πράγμα στα επαγγελματικά σας… Είτε ήσασταν ιδιαίτερα υποχωρητικοί είτε άλλοι εισέβαλλαν στην επαγγελματική σας ζωή με έναν τρόπο και πήραν χώρο που τώρα αρχίζει και σας ενοχλεί… Ερωτικά, πάντως μοιάζετε πιο κατασταλαγμένοι και ξέρετε αυτό που θέλετε… Όμως δεν το επικοινωνείτε ακόμα… Έχετε άλλες προτεραιότητες… Έχετε πάντως και την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας! Αυτό και αν είναι καλό νέο!

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που σας κάνει ανυπόμονους είναι που πρέπει να το βάλετε σε μία σειρά… Γιατί αντιδράτε σπασμωδικά και μοιράζετε λάθος μηνύματα… Προσέξτε μη μοιράσετε και τελεσίγραφα γιατί σίγουρα τότε θα έχετε περισσότερο πρόβλημα να αποκαταστήσετε καταστάσεις… Ερωτικά, χάνετε τις προτεραιότητες και δεν μπορείτε να τις ταξινομήσετε σωστά.. Οπότε το αποτέλεσμα είναι να χάνετε χρόνο… Έχετε μπει σε μία διαδικασία να σκέφτεστε κάτι να αλλάξετε στην εργασία σας, αλλά θέλετε και παρέα να το κάνετε… Δεν μπορείτε μόνοι σας!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γεννήσει!

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, θα γίνουν για πρώτη φορά...

Λεωνίδας Κακούρης: Από τις “Άγριες Μέλισσες” στο… “Σμύρνη μου αγαπημένη” – Η ανάρτησή του στο Instagram

Τον ταλαντούχο ηθοποιό, Λεωνίδα Κακούρη, απολαμβάναμε στον ρόλο του Δουκα Σεβαστού όλο τον χειμώνα.  Ο ηθοποιός είχε συγκλονίσει με την ερμηνεία του στη δραματική σειρά...

Επίδειξη Dior: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι λαμπερές παρουσίες

Δεν θα ήταν υπερβολή, εάν έλεγε κανείς πως όλα τα βλέμματα της μόδας είναι στραμμένα σήμερα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στο Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βουτιές σε παραλία της Μυκόνου με φίλους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες αδιαμφισβήτητα. Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor στον ΣΚΑΙ, στο οποίο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γεννήσει!

Η Χριστίνα Μπόμπα, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, θα γίνουν για πρώτη φορά...