Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 16/3

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Tετάρτη μας θέλει αρκετά επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς και μας προτρέπει να κινηθούμε, να βγούμε έξω και να συναναστραφούμε με κόσμο. Θα είμαστε πιο ομιλητικοί, άνετοι στο να εκφράσουμε τις ιδέες και τη γνώμη μας, στο να μας προσεγγίσουν και να προσεγγίσουμε νέα πρόσωπα. Από την άλλη, θα τρέξουμε αρκετές υποθέσεις, δικές μας ή ανθρώπων του περιβάλλοντός μας, θα μάθουμε ή θα μεταφέρουμε καινούργιες πληροφορίες και γνώσεις και κυρίως θα ξεχαστούμε και θα γελάσουμε με αστεία και κουτσομπολιά. Θα φλερτάρουμε, θα παίξουμε και τα υπονοούμενα θα «πετιούνται» με άνεση. Ο έρωτας είναι χαλαρός κι ανάλαφρος, μας κάνει να χαμογελούμε και να μην τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά. Το παν, άλλωστε, είναι να είμαστε ελεύθεροι, να μην καταπιεζόμαστε και να μην εγκλωβιζόμαστε σε πάθη και να διατηρούμε τη φρεσκάδα του. Επαγγελματικά, είμαστε ανοιχτοί σε προοπτικές, ακούμε και συζητάμε προτάσεις, αλλά δε δεσμευόμαστε πουθενά.

ΚΡΙΟΣ

Δε θα προλάβετε να βαρεθείτε, αφού το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο από δουλειές, γραφειοκρατικές υποθέσεις που πρέπει να ρυθμίσετε ή να κανονίσετε ένα μικρό ταξίδι. Θα κάνετε επαφές ή συζητήσεις που άλλες θα είναι υποχρεωτικές και άλλες θα προκύψουν στην πορεία. Δεν αποκλείεται όμως πολλά να ειπωθούν, να φάτε αρκετό χρόνο, αλλά τελικά να μείνετε με την αίσθηση ότι δεν έγινε κάτι ουσιαστικό. Ερωτικά, μια γνωριμία μέσω του περιβάλλοντός σας ή από το διαδίκτυο θα σας εξάψει την περιέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα έχετε αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσετε και όσο παραμένουν ανοιχτές, τόσο σας τρώει το άγχος, όμως κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι σας, οπότε καλό θα ήταν να ηρεμήσετε. Από την άλλη, σε μια συμφωνία ή επικείμενη συνεργασία οφείλετε να έχετε ανοιχτό πνεύμα και ευελιξία και να μην κολλήσετε σε μια λεπτομέρεια. Ερωτικά το ανάλαφρο φλερτ ενός ατόμου θα σας ξεσηκώσει, όμως μην ελπίζετε σε πολλά γιατί οι επιδιώξεις σας ενδέχεται να είναι τελείως διαφορετικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας, τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι της ημέρας, θα είναι αρκετά, μετά όμως θα χαλαρώσετε, θα ξεχάσετε ορισμένα θέματα που σας ταλαιπωρούν και θα βγάλετε τον καλό σας εαυτό. Σε αυτό θα συμβάλλει το ότι ο δείκτης της αποδοχής σας θα είναι υψηλός και θα κερδίσετε το ενδιαφέρον αρκετών ανθρώπων. Εφ’ όσον είστε άμεσοι και εξωστρεφείς, εύκολα θα έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο και μάλιστα μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Αν είστε σε σχέση, θα μεταδώσετε και στο ταίρι σας την ανεμελιά σας, οπότε αναμένονται όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως να σας βασανίζουν διάφορα διλήμματα και να έχετε κολλήσει, μην ξέροντας πώς να χειριστείτε ένα θέμα της δουλειάς σας. Γι’ αυτό δε θα έχετε όρεξη για συζητήσεις και συναντήσεις και θα απομονωθείτε για να βρείτε λύση ή θα είστε αποτραβηγμένοι στον κόσμο σας. Όμως το να απευθυνθείτε σε ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας και να του μιλήσετε για τα θέματά σας, θα σας βοηθήσει. Ερωτικά, θέλετε να επεξεργαστείτε κάποια νέα στοιχεία που εμφανίστηκαν και άλλαξαν τα δεδομένα, για να δείτε πώς θα τα διαχειριστείτε.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνικότητα σας είναι έντονη και χαίρεστε, όταν συναναστρέφεστε με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή βρίσκεστε ανάμεσα σε καινούργιο κόσμο, αφού μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τον κύκλο σας. Ενδεχομένως, με κάποια από αυτές, μεταξύ διαφόρων σχολίων και ανταλλαγή απόψεων, να ειπωθούν διάφορα για μια νέα επιχειρηματική ιδέα ή επαγγελματική συνεργασία. Ερωτικά, πολύ πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορεί η σχέση σας να ξεκινήσει ως φιλική και σιγά-σιγά, με τη συχνή επαφή, να πάρει διαφορετική τροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κάνετε διάφορες κινήσεις και επαφές για να συζητήσετε κάποιες επαγγελματικές προοπτικές ή να συλλέξετε πληροφορίες, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να κάνετε μια αλλαγή. Καλό θα ήταν όμως να μοιραστείτε όλα αυτά με κάποια πολύ δικά σας πρόσωπα και να ζητήσετε και τη δική τους γνώμη, γιατί μπορεί να επικεντρώνεστε σε λάθος σημείο. Ερωτικά, πιθανόν να αισθάνεστε άβολα γιατί βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο άτομα και δε μπορείτε να επιλέξετε, αφού το καθένα έχει τις αρετές του, αυτό όμως σημαίνει ότι ίσως τελικά δε θέλετε κανένα τόσο πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Μια είδηση ή πληροφορία που ίσως μάθετε θα σας αλλάξει τελείως την οπτική για μια επαγγελματική σας υπόθεση και ενδεχομένως να σας βοηθήσει και να ξεκολλήσετε από ένα δίλημμα που βασανιζόσασταν. Από την άλλη, η διάθεσή σας για ένα ταξίδι είναι έντονη, αν όμως οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και δε σας το επιτρέπουν, ίσως κανονίσετε μια μικρή απόδραση το σαββατοκύριακο. Ερωτικά, δεν ξέρετε, αν ένα πρόσωπο έχει αισθήματα για σας ή το συνηθίζει να φλερτάρει γι’ αυτό και θα είστε επιφυλακτικοί μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε ευέλικτοι και να έχετε εύκαιρη μια εναλλακτική σε περίπτωση που δε σας βγουν κάποια επαγγελματικά ή οικονομικά σας σχέδια. Φροντίστε, επίσης, να ζητήσετε λεπτομέρειες και να συζητήσετε εκτενώς όρους και προϋποθέσεις, όπως και να διαπραγματευτείτε, αυξάνοντας λίγο τις απαιτήσεις σας, αν διαισθάνεστε ότι υπάρχουν τα περιθώρια να ικανοποιηθούν. Ερωτικά, το να κατακτήσετε ένα πρόσωπο πιστεύετε ότι είναι εύκολο όμως ξεκινά μια μεγάλη περίοδος αλλαγών, οπότε καλό θα ήταν να μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και να χειριστείτε την υπόθεση έξυπνα, αν τυχόν πάει κάτι στραβά.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Διατηρήστε τις αμφιβολίες σας σε μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας, όμως είναι πιθανό να σας βοηθήσει αρκετά, γι’ αυτό σκεφτείτε το καλά, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε μια μικρή υποχώρηση στις θέσεις σας. Αν είστε σε σχέση, το φλερτ ενός προσώπου δεν αποκλείεται να σας κολακέψει, αλλά βάλτε έγκαιρα ένα φρένο, πριν το παιχνίδι σοβαρέψει. Αν είστε μόνοι βέβαια, έχετε ελευθερία κινήσεων και από τη στιγμή που δε δεσμεύεστε από κάπου, μπορείτε να κάνετε τις προσεγγίσεις σας. Άλλωστε δε θα δυσκολευτείτε, αφού η δημοφιλία σας έχει αυξηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά θα μάθετε από διάφορες συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις ενός ανθρώπου που γνωρίζει πολλά που θα σας βοηθήσουν και να πάρετε τα μέτρα σας για τυχόν μελλοντικές ενέργειες ή για να λύσετε ένα θέμα που σας απασχολεί. Από την άλλη, θα ασχοληθείτε αρκετά με την υγεία και τη διατροφής σας, ενδεχομένως να κάνετε και μια αποτοξίνωση για λίγες μέρες. Ερωτικά, οι αμφισβητήσεις και τα διλήμματά σας θα επιστρέψουν κι εκεί που ήσασταν έτοιμοι να προχωρήσετε, θα φρενάρετε και θα αρχίσετε να σκέφτεστε, μήπως η επιλογή σας δεν είναι σωστή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε γίνει αρκετά εξωστρεφείς και έχετε τη διάθεση να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και ιδέες με σας γι’ αυτό θα κανονίσετε να συναντηθείτε με κάποιους από αυτούς. Θα ανταλλάξετε απόψεις, θα συζητήσετε αρκετά κοινωνικά θέματα ή της επικαιρότητας και θα περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ. Ερωτικά, μια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και θα πιστέψετε ότι επιτέλους βρήκατε το πρόσωπο που σας ταιριάζει, καθώς υπάρχει χημεία μεταξύ σας, όμως στην πορεία μπορεί να διαπιστώσετε ότι δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει.

ΙΧΘΥΣ

Θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας θέματα του σπιτιού, ενώ θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για δουλειές και ψώνια. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σας επισκεφτούν φιλικά πρόσωπα ή μέλη της οικογένειάς σας και να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ, με συζητήσεις, κουτσομπολιά και αστεία. Πιθανό είναι όμως και να έχετε και μια διαφωνία για ένα ακίνητο, αλλά δε θα πάρει διαστάσεις. Ερωτικά, ένα άτομο θα καταφέρει να σας κάνει να μιλήσετε για διάφορα προσωπικά σας, ακόμα κι αν το γνωρίζετε πολύ καλά, καθώς θα νιώσετε άνετα μαζί του.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (1/7-3/7)

Η Παρασκευή μας καλεί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας περηφάνια, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε όλα τα...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Ιουλίου!

Ζώδια: Ένας νέος μήνας ξεκινά και μια νέα εβδομάδα έρχεται με πολλές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους από τον εισαγγελέα – Πότε θα γίνει το δικαστήριο

Μπροστά στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα, 2 Ιουλίου, το μεσημέρι ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά την χτεσινή σύλληψή του, κατόπιν καταγγελίας της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη,...