Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (16/6)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Είναι μία μέρα η σημερινή αντιφατική που μας αλλάζει τη διάθεση και ενώ μέχρι το μεσημέρι είμαστε συγκροτημένοι και προσπαθούμε να κινηθούμε με μεθοδικές κινήσεις και ήρεμες, το απόγευμα γινόμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο κινητικοί, πιο ομιλητικοί όμως έχουμε και τη διάθεση να κοντραριστούμε ή να φτάσουμε τις καταστάσεις σε οριακά επίπεδα… Σίγουρα κάτι πρέπει να τελειώσουμε, είτε να το ανακοινώσουμε είτε να το αποφασίσουμε και στη συνέχεια να το πούμε… Ο τρόπος μας είναι απότομος, γιατί μοιάζουμε να μην αφήνουμε περιθώρια και δεν είμαστε καθόλου διαλλακτικοί… Ο έρωτας σήμερα είναι απαιτητικός, κτητικός και μάλιστα μας προτρέπει να σκεφτούμε ακόμα περισσότερο… Είναι που νιώθουμε ότι η διεκδίκηση αποτελεί βασικό συστατικό του και μάλιστα το θέλουμε και άμεσα… Αυτή η ανυπομονησία είναι που φουντώνει ακόμα περισσότερο γιατί προέρχεται από επιθυμία που δεν μπορεί να περιμένει, αλλά ούτε και εμείς θέλουμε άλλη αναμονή!

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τα ξεκάθαρα λόγια είναι ανέκαθεν αυτό που σας αρέσει και τα επιδιώκετε και τα αποζητάτε ακόμα και αν δεν το ομολογείτε ευθέως… Ερωτικά, είστε έτοιμοι να πάρετε μία απόφαση που θα σας εξελίξει και εσάς και κυρίως θα σας βάλει σε μία άλλη φάση… Τα επαγγελματικά σας, έχουν απαιτήσεις που προς το παρόν ανταποκρίνεστε αλλά βαρυγκωμάτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Συνειδητοποιημένοι είστε σήμερα για αυτά που θέλετε και πώς να τα αποκτήσετε και μάλιστα είστε και αρκετά αποφασιστικοί και τολμάτε να πάρετε και ρίσκα, κυρίως οικονομικά πράγμα που σημαίνει ότι έχετε εξετάσει αρκετά πριν και έχετε μετριάσει τον κίνδυνο… Ερωτικά αυτό που δε σας αρέσει είναι ότι δεν είναι ξεκάθαροι ούτε προς τον τρόπο που εκφράζονται… Βασικά, τους λείπει η συνέπεια, οπότε και εσείς αρχίζετε και αμφιταλαντεύεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτοιμοι να κάνετε τις τελευταίες εσωτερικές σας αναζητήσεις και να γίνετε πιο αποφασιστικοί και να ανακοινώσετε όλα αυτά που σας απασχολούν… Βασικά, δε σας τρομάζουν οι αποφάσεις και κυρίως το αποτέλεσμα αυτών, γιατί ξέρετε ότι αν κάποια πράγματα δε λύνονται, τουλάχιστον κόβονται… Ερωτικά, έχετε τέτοια καλή διάθεση αλλά και τόσο άνεση που ίσως και να δημιουργείτε αμφιβολίες… Αλλά, αυτό δεν είναι απόλυτα δικό σας πρόβλημα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και κυρίως να δείτε αν σας φέρονται δίκαια και όπως εσείς… Θέλετε ανταποδοτικότητα και κυρίως να τη νιώθετε… Ερωτικά, ξέρετε ότι υπερτερείτε γιατί έχετε την εμπειρία να το διακρίνετε, αλλά το ζητούμενο είναι να αφυπνίσετε τους άλλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό… Οπότε, και το ξεκινάτε… Βέβαια είστε αρκετά επικριτικοί και έχετε βάλει όρια!

ΛΕΩΝ

Η μέρα για εσάς σας βγάζει από τα αμιγώς επαγγελματικά θέματα και σας ανοίγει τον δρόμο να σκεφτείτε περισσότερο για κάτι πιο μακρινό που είναι ακόμα σε φάση σχεδιασμού… Ερωτικά αυτό που σας ανησυχεί, είναι που δεν υπάρχει η ανάλογη εκδήλωση ενδιαφέροντος, ακόμα και αν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που δε γίνεται αυτό… Δεν μπορείτε να δώσετε δίκιο, όσο και αν προσπαθείτε να βρείτε ελαφρυντικά… Σίγουρα όμως δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ουσιαστικές σκέψεις μπαίνετε και μάλιστα είστε σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε και αν είστε αναποφάσιστοι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που θα σας φωτίσει να κάνετε το σωστό κατά πόσο μάλλον να το διασφαλίσει… Πρέπει να σκέφτεστε χωρίς να βλέπετε όρια, ακόμα και εσείς οι ίδιοι… Τα ερωτικά σας παρόλο που έχουν ενδιαφέρον, εσείς έχετε άλλες προτεραιότητες και δε θέλετε να ασχοληθείτε ιδιαίτερα!

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι για εσάς αρκετά αποφασιστική και το θετικό είναι παίρνετε και πρωτοβουλίες.. Το βασικό σας όπλο είναι η επικοινωνία που σίγουρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε δεόντως και κυρίως να αφήσετε πίσω τις όποιες ανασφάλειες γιατί δεν έχετε διασφαλίσει το αποτέλεσμα… Ερωτικά, μετά την μπόρα βγαίνει ένα ουράνιο τόξο που μπορείτε να το απολαύσετε… Είστε σίγουροι ότι οι διορθωτικές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν νιώθετε περιορισμένοι είναι βέβαιο ότι δεν μπορείτε να είστε ούτε δημιουργικοί και πολύ πιο εύκολο για εσάς να πάρετε λάθος αποφάσεις… Αυτό που δεν βλέπετε είναι οι συνέπειες των αποφάσεών σας και αυτό σας κρατάει πίσω… Ερωτικά, η ασάφεια σ’ αυτά που λένε είναι που δεν ξέρετε πώς να τα τις εκλάβετε.. Έχετε αναρωτηθεί αν η δική σας στάση είναι ξεκάθαρη? Γιατί εκεί βρίσκετε το κλειδί που θα σας ξεκλειδώσει τις αμφιβολίες σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βλέπετε ότι οι αναβολές παίρνουν τέλος και έχετε και τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να μην μπορείτε να μην αντιδράσετε… Βασικά, αυτό που σας περιορίζει είναι οι σκέψεις σας… Ερωτικά, έχετε άποψη αλλά δε θέλετε να κακοκαρδίσετε τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, γιατί μάλλον βιάζεστε… Από την άλλη δε θέλετε να τους αφήσετε και άπλετο χρόνο… Οπότε, τολμάτε να μπείτε σε διαδικασίες που θα σας δώσουν έστω και μία αμφιλεγόμενη απάντηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευτυχώς είστε πιο προγραμματισμένοι σήμερα και έχετε και πιο πρακτικές λύσεις έτοιμες προς διεκπεραίωση… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι ξέρετε τα στηρίγματά σας και τα δυνατά σας σημεία… Βέβαια δε θέλετε να τα επιστρατεύσετε προς το παρόν αλλά τα αναγνωρίζετε για μελλοντική χρήση… Επαγγελματικά, μία πιο επιθετική τακτική θα έβαζε σε σκέψεις τους ανταγωνιστές σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε καθησυχάσει με τα οικογενειακά θέματα και τώρα ασχολείστε περισσότερο με τα ερωτικά σας γιατί είχατε κλείσει τις πόρτες τις επικοινωνίας και τώρα κάνετε κινήσεις προσέγγισης… Δε σας αρέσει που είστε υποχωρητικοί αλλά είναι μία κίνηση τακτικής, αφού πρέπει να διορθώσετε το λάθος σας! Τα επαγγελματικά σας, έχουν μπει σε ένα δρόμο που όμως εσείς θέλετε να τον προεκτείνετε ακόμα περισσότερο!

ΙΧΘΥΣ

Το βασικό της ημέρας είναι ότι μπορείτε να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να μπείτε σε μία ρέγουλα… Το αρνητικό είναι ότι εύκολο μπορείτε να βγείτε από αυτή και μάλιστα χωρίς να το καταλάβετε.. Προσέξτε τις επεμβάσεις από τρίτους στα ερωτικά σας γιατί έχετε την τάση να παρασύρεστε… Είστε αρκετά ευάλωτοι και καλό είναι να το γνωρίζετε αφού δεν μπορείτε να το αλλάξετε!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

James Καφετζής: Είναι πολύ ερωτευμένος με τη Maxine και το δείχνει – Η γλυκιά φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά

Ο James Καφετζής είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που ξεχώρισαν μέσα στο παιχνίδι και απέκτησαν φανατικό κοινό. Ο νεαρός Ροδίτης, είχε αποχωρήσει οικειοθελώς...

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι περνούν την Κυριακή τους με τα δίδυμα κοριτσάκια τους!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς λίγο καιρό πριν ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα...

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτησή της για την πρώτη μέρα που γνώρισε τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Την περίοδο αυτή το ζευγάρι πλέει σε...

Jackie Mason: Έφυγε από τη ζωή ο «θρύλος» του αμερικανικού stand up comedy

Θλίψη έχει κυριαρχήσει στην αμερικανική σκηνή της κωμωδίας, καθώς έφυγε από τη ζωη ένας μεγάλος ηθοποιός και κωμικός ο Jackie Mason. Ήταν ένας ραββίνος κωμικός,...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

James Καφετζής: Είναι πολύ ερωτευμένος με τη Maxine και το δείχνει – Η γλυκιά φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά

Ο James Καφετζής είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που ξεχώρισαν μέσα στο παιχνίδι και απέκτησαν φανατικό κοινό. Ο νεαρός Ροδίτης, είχε αποχωρήσει οικειοθελώς...