Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 22/6

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Τετάρτη μας θέλει χωρίς νεύρα, άγχη και πιέσεις και μας προτρέπει να διατηρήσουμε την καλή μας διάθεση, τη θετική μας ενέργεια, ψηλά το ηθικό μας και δυνατή την πίστη μας. Να αφεθούμε να πιστέψουμε στο θαύμα και να ξαναβρούμε τις ηθικές αξίες και τα ιδανικά μας. Το μυαλό μας συχνά θα ταξιδεύει αλλού, πιθανόν στο ερχόμενο σαββατοκύριακο, σε παραλίες και ηλιοβασιλέματα, ενώ θα είμαστε αφηρημένοι, ξεχασιάρηδες και δε θα έχουμε καμία όρεξη να καταπιαστούμε με κουραστικές κι επίπονες δουλειές και ζητήματα της καθημερινότητας. Ωστόσο, είμαστε καλοπροαίρετοι, χαλαροί, γεμάτοι έμπνευση και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ερωτικά, το ρομαντικό πνεύμα μας κατακλύζει, η φαντασία μας ξεφεύγει, τα όνειρά μας δείχνουν τουλάχιστον δυνατά και εμείς πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας. Επαγγελματικά, μια αναβολή ή ακύρωση θα είναι προς το συμφέρον μας, ενώ και το λάθος μας είναι πιθανό να βγει σωστό. Όμως, ας είμαστε πιο προσεκτικοί σε έγγραφα και υπογραφές, κυρίως στα ψιλά γράμματα.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι καλή κι οι ελπίδες σας ότι όλα θα πάνε όπως θέλετε στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, έχετε στο νου σας ότι υπάρχει πιθανότητα η εικόνα σας να μην είναι η πραγματική ή την ίδια ώρα που εσείς ηρεμείτε και είστε στον κόσμο σας, κάποια πρόσωπα να στήνουν παγίδες εναντίον σας. Γι’ αυτό μην επαναπαύεστε και κυρίως μην πιστεύετε όσα σας λένε, αφού μπορεί να είναι στάχτη στα μάτια σας. Ερωτικά, έχετε μεγάλη σιγουριά, αλλά μήπως βλέπετε τα πράγματα όπως σας βολεύουν κι όχι όπως είναι;

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε κάποια καλά χαρτιά φυλαγμένα σε περίπτωση ανάγκης κι ίσως αισθανθείτε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα χρησιμοποιήσετε. Άλλωστε το ότι δε βιάζεστε και βαδίζετε σιγουρεύοντας τα βήματά σας είναι ένα αβαντάζ, καθώς κάθε νέο στοιχείο που προστίθεται, μπορείτε να το αξιολογήσετε και να το κρατήσετε ή να το απορρίψετε, ανάλογα με τις τρέχουσες περιστάσεις. Ερωτικά, έχετε ήδη βρει τα κατάλληλα κουμπιά ενός προσώπου και είστε έτοιμοι να τα πατήσετε για να πέσει στην αγκαλιά σας, με πολλές πιθανότητες να τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδεχομένως το τοπίο στα επαγγελματικά σας να είναι θολό ή να βλέπετε μόνο αυτό που άλλοι θέλουν να δείτε κι όχι την πραγματική κατάσταση, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μη βιάζεστε. Αν, μάλιστα, υπάρχουν και υλικά οφέλη, να είστε πιο επιφυλακτικοί γιατί οποιοσδήποτε λανθασμένος χειρισμός θα έχει αρκετό κόστος. Ερωτικά, είτε έχετε σχέση είτε όχι, χρειάζεστε μια τόνωση του ηθικού, ένα κίνητρο, κάτι για να προσπαθήσετε περισσότερο ή να προχωρήσετε, αλλά η αντίδραση της άλλης πλευράς δε θα είναι ενθαρρυντική ή θα σας απογοητεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να… κλειδώσετε το μυαλό σας και να κρύψετε το κλειδί για να μείνετε με την καρδιά σας και να ακούσετε τις προτροπές της, αφού τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, δε θέλετε να σκέφτεστε, αλλά να νιώσετε. Μπορεί να μην είστε σίγουροι εκατό τοις εκατό για τις αποφάσεις σας ή με μια επιλογή σας, όμως τα συναισθήματά σας ή η διαίσθηση σας παροτρύνουν να ακολουθήσετε έναν συγκεκριμένο δρόμο στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή και αυτό θα κάνετε. Η επίδραση πάντως κάποιων προσώπων τοτ περιβάλλοντός σας θα είναι μεγάλη.

ΛΕΩΝ

Είστε γενναιόδωροι και καλοπροαίρετοι κι αυτό μάλλον θα αποβεί υπέρ σας, αφού δίνετε μεν, αλλά θα πάρετε κι εσείς βοήθειες, έστω και κρυφές ή θα βρείτε υποστηρικτές σε ένα σχέδιό σας, θα κερδίσετε τη συμπάθεια και θα νιώσετε και συναισθηματικά γεμάτοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χαρίσετε κάτι που θα κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο κι από την άλλη να σας κάνουν ένα δώρο που θέλατε εσείς να αγοράσετε. Ερωτικά, έχετε αρκετές προσδοκίες και επιθυμίες κι ίσως είναι η τυχερή σας μέρα γιατί κάποιες από αυτές θα πραγματοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά μπορεί να σας υποσχεθεί ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά καλό θα ήταν να μην εφησυχάζετε και εναποθέστε τις ελπίδες σας πάνω του, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για ερωτικά, αφού το πιο πιθανό είναι να μη γίνουν. Από την άλλη, το ψέμα του ανθρώπου ή ενός συνεργάτη σας ή η παρουσίαση της μισής αλήθειας θα σας στενοχωρήσει και ως ένα βαθμό θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σας. Γενικά πάντως, επειδή με τη λογική θα είναι λίγο δύσκολο να βγάλετε άκρη, δώστε περισσότερη σημασία στη διαίσθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Είτε λόγω της αφηρημάδας είτε της απροθυμίας σας να καταπιαστείτε με ένα αντικείμενο, τα λάθη εγκυμονούν στη δουλειά σας, που μεν δε θα είναι καταστροφικά, ωστόσο, θα σας κοστίσουν αρκετά σε χρόνο για να τα διορθώσετε. Από την άλλη μια παρανόηση θα δημιουργήσει παρεξήγηση ανάμεσα σε σας κι ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας και θα προσπαθήσετε αρκετά για να γίνει κατανοητό τι εννοούσατε. Ερωτικά, ωστόσο, έχετε την τύχη με το μέρος σας κι αν το πιστέψετε, όλα μπορούν να πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε εξπέρ στο να κινείτε τα νήματα και με το δυνατό ένστικτό σας μπορείτε να αντιληφθείτε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις ενέργειές σας και να επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποια είδηση ή καινούργια δεδομένα να είναι το καμπανάκι που περιμένατε για να ξεκινήσετε. Αυτό ισχύει και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σας. Στα δεύτερα, μάλιστα, με τον αισθησιασμό που διαθέτετε πολύ δύσκολα θα συναντήσετε αντιστάσεις, αφού μια κίνηση ή βλέμμα σας αρκεί για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καλύτερο για σας θα ήταν να μην εμπλακείτε σε ένα οικογενειακό θέμα και να κρατήσετε αποστάσεις, χρησιμοποιώντας μια έξυπνη δικαιολογία γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείτε στη μέση ή να φορτωθείτε εσείς την ευθύνη να ξεμπερδέψετε την κατάσταση, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι δε θα υπάρξουν παράπονα και δυσαρέσκειες. Ερωτικά, μπορεί να σας υποσχεθούν διάφορα, όχι απαραίτητα από κακή πρόθεση, απλά λόγω της συναισθηματικής φόρτισης της στιγμής, όμως μην αφήσετε να επηρεάσουν την κρίση σας και αλλάξετε μια απόφασή σας γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τηρηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να παραμείνετε αισιόδοξοι και να ελπίζετε στα καλύτερα δεν είναι εύκολο αφού συχνά σας παίρνει από κάτω ή η πρότερη εμπειρία σας δεν είναι και τόσο καλή, καθώς καταλήγετε να απογοητεύεστε. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια επιφύλαξη και να περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σας. Επιπλέον, μπορεί κάποιο πρόσωπο να παρερμηνεύσει τα λόγια σας ή να τα εκλάβει όπως το συμφέρουν, ζητώντας σας μετά και τα ρέστα. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, ώστε να αποφύγετε να δώσετε εξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να κάνετε κάποιες συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά κυρίως θέματα για να πάρετε μια ιδέα για τις προθέσεις των άλλων απέναντί σας και να ερευνήσετε περισσότερο μια περίπτωση είναι προτιμότερο σε αυτή τη φάση από το να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις. Δεν αποκλείεται κιόλας να ανακαλύψετε κάτι ή να σας εκμυστηρευτούν που θα αλλάξει τελείως τη μέχρι τώρα αντίληψή σας για πράγματα ή ανθρώπους. Ερωτικά, είναι εύκολο να παρασυρθείτε προκειμένου να ζήσετε μια ονειρική εμπειρία και αν ζητάτε μόνο αυτό, τότε δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ

Θα βγάλετε προς τα έξω το πρόσωπο που θεωρείτε ότι είναι το κατάλληλο για να πετύχετε το σκοπό σας και θα καταφέρετε να κερδίσετε τη συμπάθεια των άλλων, αποκτώντας έτσι τη στήριξή τους ή την πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο κύκλο που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επαγγελματική σας πορεία. Αν μάλιστα διαθέτετε και τα προσόντα, τότε σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Και στον ερωτικό τομέα όμως, παίζετε το παιχνίδι σας δημιουργείτε πόθους, μαγεύετε και μετά ξεγλιστράτε, αφήνοντας την αίσθηση ότι είστε το «θήραμα» κι όχι ο κυνηγός.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Προσοχή στις εντάσεις!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (30/6)

Η τελευταία μέρα του Ιουνίου  θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια, ζωντάνια και με αισιοδοξία. Το ταμπεραμέντο μας θα τραβήξει το ενδιαφέρον, θα εντυπωσιάσουμε με...

Ποια ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο από 29 Ιουνίου;

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή μας στις προσωπικές σχέσεις και στον ιδιωτικό τομέα και φέρνει μεγάλες αλλαγές για κάποια ζώδια. Κάποια κεφάλαια...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι δημόσιες ευχές για τον γάμο της αδερφής της (φωτογραφία)

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα "ενεργή" σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, δημοσιεύοντας τακτικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα, την...