Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 27/4

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η Τετάρτη θα κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς με τη χθεσινή μέρα, αλλά είναι πιθανό να είμαστε κάπως πιο χαμηλών τόνων, αποτραβηγμένοι στον κόσμο μας ή αφηρημένοι, που δεν είναι και τόσο κακό, αφού ούτε εκνευριζόμαστε, ούτε αγχωνόμαστε, ούτε νιώθουμε κάποια πίεση ή βάρος. Αρκετές φορές θα πιάσουμε τον εαυτό μας να ονειροπολεί, το μυαλό μας θα ταξιδεύει αλλού, αλλά θα έχουμε καλή διάθεση και μάλλον αισιόδοξη στάση. Δουλειά και άλλες υποχρεώσεις, έστω για μια μέρα, θα είναι δευτερεύουσας σημασίας, αντίθετα όμως, μπορεί να εμψυχώσουμε, να συμπαρασταθούμε ή βοηθήσουμε έναν δικό μας άνθρωπο, να έχουμε μια έμπνευση που θα μας βγει ή καλλιτεχνικές ανησυχίες. Αν η διαίσθησή μας που θα είναι έντονη μας συμβουλεύσει να αναβάλουμε ένα ραντεβού για άλλη μέρα, θα την ακούσουμε. Η φαντασία κυριαρχεί και στον έρωτα, αφού κατακλυζόμαστε από ρομαντικές σκέψεις και διάθεση να ζήσουμε όμορφες στιγμές. Επαγγελματικά, δεν είμαστε ιδιαίτερα αποδοτικοί. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγουμε οποιαδήποτε δέσμευση ή συμφωνία γιατί πολλά θα μας ξεφύγουν λόγω αφηρημάδας ή θα γίνουν λάθη.

ΚΡΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ή να σας εκμυστηρευτούν διάφορα για έναν συνάδελφο ή προϊστάμενο σας που μπορεί να σας βάλουν σε υποψίες για το ρόλο που παίζουν πίσω από την πλάτη σας, γι’ αυτό θα είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί σε αυτά που λέτε ή κάνετε. Όμως δεν αποκλείεται να πέφτετε έξω στις εκτιμήσεις σας, γι’ αυτό περιμένετε, πριν καταλήξετε σε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Ερωτικά, το κρυφό παιχνίδι με ένα πρόσωπο σας μπορεί τώρα να σας κρατά σε εγρήγορση, αλλά υπάρχει περίπτωση να τραβήξει αρκετά και τελικά να σας κουράσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να χαλάσει την ηρεμία και την ψυχική σας γαλήνη και να διώξετε κάθε αρνητισμό, γι’ αυτό θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με την παρέα, τον καλό ή την καλή σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά θα έχετε μια μέρα, χωρίς στενοχώριες, προβλήματα. Ερωτικά, η ανάγκη σας να βρείτε τον άνθρωπό σας θα είναι μεγάλη, δεν αποκλείεται όμως να είστε πιο κοντά απ’ ό,τι πιστεύετε, καθώς ένα γνωστό ή φιλικό σας άτομο ίσως σας φέρει σε επαφή με αυτό που αναζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φλου ή μυστικοπαθής στάση κάποιων ανθρώπων του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος σας δημιουργεί καχυποψία και δε σταματάτε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια ή να πιάνεστε από διάφορα στοιχεία για να τα ερμηνεύσετε ή να τους δώσετε τη δική σας εξήγηση, υπάρχει όμως περίπτωση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να «βλέπετε» φαντάσματα. Ερωτικά, μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να προσφέρετε, καλό θα ήταν όμως να το δείξετε με πράξεις και να μη δίνετε υποσχέσεις γιατί μπορεί μετά να μην τις τηρήσετε και να κατηγορηθείτε για ασυνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν εξαιρέσετε κάποια θέματα στη σχέση ή τα οικονομικά σας που δεν έχουν ξεκαθαρίσει, σε γενικές γραμμές τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, ιδιαίτερα αν είστε μόνοι, αφού και τα φλερτ σας έχετε και τη συμπάθεια κερδίζετε, χωρίς να καταβάλλετε καμία προσπάθεια. Αν, μάλιστα, σταματήσετε να ασχολείστε τόσο με το παρελθόν σας, τότε θα διακρίνετε ευκαιρίες για να ευτυχήσετε, ακόμα και μέσα από το περιβάλλον σας. Πιθανόν, επίσης, να συναντηθείτε με συγγενικά πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και να θυμηθείτε παλιές, όμορφες στιγμές που ζήσατε μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό σας θα είναι συνεχώς σε πράγματα που θα θέλατε να αποκτήσετε και γενικά οπουδήποτε αλλού εκτός από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας, ενδεχομένως γιατί ψάχνετε μια διέξοδο για να ξεφύγετε, να στοχαστείτε το μέλλον σας κι όχι το τώρα ή το πριν. Εκτός αυτού, ονειροπολώντας και φαντάζοντας διάφορα γίνεστε πιο αισιόδοξοι και ευδιάθετοι. Πάντως, αποφύγετε να υπογράψετε μια συμφωνία ή συνεργασία γιατί μπορεί κάτι να κρύβεται και να το μάθετε αργότερα. Ερωτικά, ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε ίσως αγγίξει κάποιες ευαίσθητες χορδές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμπεριφορά του ανθρώπου σας ή ενός συνεργάτη σας θα σας μπερδέψει, δημιουργώντας σας διάφορα ερωτηματικά για την ειλικρίνειά του. Από την άλλη, ενδέχεται να σας γίνει κι ένα φλερτ που θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα άλλα θέματά σας ή να σκεφτείτε ότι απορροφιέστε από τα ζητήματα της καθημερινότητας, παραμελώντας την προσωπική σας ζωή. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε αρκετή πέραση, είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι. Προσέξτε μόνο γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να ανακαλύψετε μετά ότι ζούσατε σε ένα παραμύθι και τίποτα δεν είναι όπως φαινόταν.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι καλή, ωστόσο, είναι πιθανό την ώρα που εσείς είστε στο δικό σας όμορφο κόσμο, κάποια ζητήματα της δουλειάς σας να εξελίσσονται προς μια κατεύθυνση που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Από την άλλη, μια ενόχληση στην υγεία σας θα σας αναγκάσει να ακολουθήσετε μια θεραπεία ή να μειώσετε τις δραστηριότητές σας. Ερωτικά, τα βλέπετε όλα όμορφα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι κιόλας, καθώς η εικόνα που βγάζει προς τα έξω ένα πρόσωπο δε συμβαδίζει με τον χαρακτήρα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως έρθετε σε επαφή με κάποια πρόσωπα για μια επαγγελματική σας υπόθεση, ωστόσο, να βάλετε ένα ερωτηματικό σε αυτά που ακούτε και να μην θεωρείτε δεδομένο ότι τα αιτήματά σας θα περάσουν ή ό,τι συζητήσετε θα γίνει κιόλας. Ακούστε πάντως και τη γνώμη ενός φιλικού σας ατόμου που μπορεί να δει τα πράγματα πιο καθαρά, καθώς δεν εμπλέκετε. Ερωτικά, με τον έντονο αισθησιασμό σας, ελκύετε όποιο πρόσωπο επιθυμείτε, από εκεί και πέρα, εξαρτάται από εσάς τι θέλετε τη συγκεκριμένη περίοδο. Το βέβαιο είναι ότι δε θα συναντήσετε μεγάλες αντιστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να ήταν καλύτερα να κρατήσετε ουδέτερη στάση σε ένα οικογενειακό σας θέμα και να μην αναμειχθείτε γιατί δεν αποκλείεται τα πράγματα να μπλεχτούν περισσότερο και στο τέλος να βρεθείτε και υπόλογοι. Από την άλλη, είναι πιθανό να μη βρίσκετε ένα αντικείμενο που ήσασταν σίγουροι ότι το είχατε βάλει σε μια συγκεκριμένη θέση. Αν έχετε σχέση, ο άνθρωπός σας θα σας προσφέρει όσα ζητάτε, αν είστε ελεύθεροι όμως, ίσως σας πιάσει μελαγχολία ή νιώσετε μοναξιά, αλλά να προσέχετε γιατί μπορεί να πέσετε σε ακατάλληλο άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνετε οικονομία δυνάμεων, ενδεχομένως να ξεκουραστείτε γιατί το έχετε ανάγκη, κυρίως να ηρεμήσετε το μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και τα ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξετε τη συντροφιά κάποιων προσώπων του κοντινού σας περιβάλλοντος, που σας κάνουν να χαλαρώνετε και να ξεχνιέστε. Ερωτικά, μια τυχαία γνωριμία ίσως έχει αρκετά από αυτά που ψάχνετε, τουλάχιστον από επικοινωνιακής άποψης, αν και μπορεί σε αυτή τη φάση που βρίσκεστε να μην είναι τόσο σωστή η κρίση σας γι’ αυτό μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ότι δε θέλετε να σκέφτεστε συνεχώς το κακό, δε σημαίνει ότι δεν έχετε εικόνα της πραγματικότητας ή των προβλημάτων που είναι ανοιχτά, ωστόσο, γνωρίζετε ότι το παν είναι να μπορείτε να κάνετε πράγματα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας, κυρίως στα οικονομικά σας, δε θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να βρείτε λύση. Ερωτικά, ίσως υπάρχει ένα ειδύλλιο, που, τουλάχιστον για την ώρα, καλύπτει μερικές από τις ανάγκες σας. Όμως από τη στιγμή που δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι πολύ σύντομα θα αρχίσετε την αναζήτηση.

ΙΧΘΥΣ

Οι άλλοι θα μιλούν για σας με τα καλύτερα λόγια, θα σας παινεύουν και θα σας κάνουν να αισθάνεστε μοναδικοί. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έχετε τέτοια αποδοχή, μη διστάσετε να βγείτε μπροστά, να ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, να γνωριστείτε με καινούργιους ανθρώπους και να κάνετε αρκετές ενδιαφέρουσες επαφές. Από την άλλη, θα τραβήξετε και το ερωτικό ενδιαφέρον κι ίσως σας γίνει μια πρόταση που θα είναι πολύ καλή, οπότε θα την δεχτείτε σχεδόν αμέσως. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, θα είναι επιτυχημένη και θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 04-09/07

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις… Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις,...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πέθανε η αμπιγιέζ της, Νότα Κονοπίση

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Μάκης Δελαπόρτας γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/7 την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Νότας Κονοπίση.  Η...