Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 29/6

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο η οποία μας πλημμυρίζει με συναίσθημα. Από εκεί και πέρα, το μήνυμα είναι σαφές και ξεκάθαρο κι οφείλουμε να το ακούσουμε: αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, τόσο όσον αφορά στο πώς διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, όσο και σε παλαιωμένες αντιλήψεις και καταστάσεις που σέρνουμε μαζί μας από το παρελθόν και δεν τις έχουμε ξεφορτωθεί ακόμα. Το να κρατάμε σχέσεις από συνήθεια ή εγωισμό ή να ανεχόμαστε στη δουλειά ή όπου αλλού διάφορα που δε μας εκφράζουν, επειδή φοβόμαστε το άγνωστο, δε μας εξελίσσει. Οφείλουμε, λοιπόν, να κάνουμε το παραπάνω βήμα και να ανοίξουμε μια καινούργια σελίδα στην επαγγελματική ή την προσωπική μας ζωή. Ευκαιρίες πάντως θα μας δοθούν αρκετές και μάλιστα, από εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι ό,τι δεν κάνουμε εμείς, το σύμπαν το κάνει για μας και συνήθως, όχι με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σας οίκο θα φέρει αρκετές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, που θα σας προκαλέσουν μια αναστάτωση, όμως θα σας δώσουν και το έναυσμα να επιλύσετε και θέματα που τραβούσαν καιρό και μάλιστα με επιτυχία. Όσον αφορά στα ερωτικά σας είστε κοντά στο να αλλάξετε παντελώς την κατάστασή σας, αφού θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο στη ζωή σας που πέρα από την μεταξύ σας έλξη, θα σας σπρώξει και να αποκτήσετε μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας καλεί να αλλάξετε λίγο την καθημερινότητά σας, ενδεχομένως να την εμπλουτίσετε με καινούργιες δραστηριότητες και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Επίσης, θα διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στην άκρη, ενώ είναι πιθανή κι η αγορά ενός τεχνολογικού ή ηλεκτρονικού είδους που θα σας διευκολύνει αρκετά. Ερωτικά, δεν αποκλείεται να έρθετε πολύ κοντά με ένα πρόσωπο και να βιώσετε μια σύντομη, αλλά αρκετά έντονη εμπειρία που μπορεί να είναι κι η αρχή μιας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σας οίκο σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε μια καινούργια αρχή τόσο στην οικονομική, όσο και την ερωτική σας ζωή. Και στις δύο περιπτώσεις όμως θα πρέπει να ξεφορτωθείτε συντηρητικές αντιλήψεις, να δείτε τα πάντα πιο ανοιχτόμυαλα και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Το προσεχές διάστημα θα βιώσετε έντονες συγκινήσεις, ενώ είναι πιθανή η πραγματοποίηση μιας βαθειάς επιθυμίας σας. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνετε κάποιες ενέργειες που μάλλον θα είναι παράτολμες για τα δικά σας δεδομένα, αλλά θα σας βγουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας έρχεται να σας χρίσει πρωταγωνιστές των εξελίξεων, οπότε όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας. Θα καταναλώσετε αρκετό από τον χρόνο σας σε ζητήματα που αφορούν κυρίως στα επαγγελματικά, τις σχέσεις σας, αλλά και τα ερωτικά σας, όπου καλείστε να βγάλετε τον πρωτοπόρο και ξεχωριστό χαρακτήρα σας και να γοητεύσετε τα πλήθη. Με την ίδια ευκολία που θα ρισκάρετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό, θα πετάξετε και κάθε τι φθαρμένο και αναχρονιστικό από τη ζωή σας, ώστε να χαράξετε μια άλλη, συναρπαστική πορεία.

ΛΕΩΝ

Σας ξεσηκώνει συναισθηματικά η Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σας και ενδεχομένως να κάνετε κινήσεις που είναι μακριά από τον εαυτό σας τόσο στη δουλειά σας, όσο και για να αποδείξετε κυρίως σε σας τους ίδιους ότι έχετε ικανότητες και μπορείτε να καταφέρετε ό,τι βάλει ο νους σας. Κάποιες πληροφορίες που θα έρθουν στην κατοχή σας θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες. Ερωτικά, έχετε μπει σε ένα δρόμο που σας οδηγεί στην ευτυχία, αρκεί να βοηθήσετε κι εσείς λιγάκι με το να γίνετε πιο συγκεκριμένοι στα θέλω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε εντονότερα, να κάνετε καινούργιες επαφές και να εισχωρήσετε σε κύκλους ατόμων που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Άλλωστε, δεν είστε από εκείνους που δε ρισκάρουν, οπότε δεν αποκλείεται να σας ανοιχτούν και φρέσκιες επαγγελματικές προοπτικές. Απλά, να έχετε στο νου ότι για να γίνουν αυτά που επιθυμείτε χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια. Ερωτικά, όσο πιθανό είναι να βαδίσετε προς την έξοδο από μια σχέση που δεν έχει πια συναισθηματική βαρύτητα για σας, άλλο τόσο είναι να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 10ο ηλιακό σας οίκο σας καλεί να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις στα επαγγελματικά σας που ενδεχομένως να μην μπορούν να περιμένουν άλλο. Ίσως ήρθε η στιγμή να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι δικό σας, να ζητήσετε κάτι περισσότερο από την υπάρχουσα δουλειά σας ή να αναζητήσετε κάτι καινούργιο ή διαφορετικό από αυτό που ασχολιόσασταν μέχρι τώρα. Στα ερωτικά σας έχετε εύνοια και τίποτα δε θα έπρεπε να σας ανησυχεί, αρκεί να είστε πιο κοινωνικοί και να κυκλοφορείτε περισσότερο. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές είναι οι υποθέσεις που σας καλεί να κλείσετε τη Νέα Σελήνη γι’ αυτό και θα είστε στον τρέξιμο. Μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια δραστηριότητα, έναν κύκλο σπουδών ή να πάρετε επιπλέον γνώσεις για ένα αντικείμενο που θέλετε να εξειδικευτείτε. Δεν αποκλείεται ακόμα και ένα ταξίδι που θα σας φέρει σε επαφή με διάφορα καινούργια πρόσωπα. Ερωτικά, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα αλλά προς το παρόν είστε σε συζητήσεις. Η επικοινωνία όμως θα γίνεται όλο και συχνότερη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σας θέλει πιο ριψοκίνδυνους και διεκδικητικούς με ό,τι επιθυμείτε, οπότε θα πρέπει να παραμερίσετε τις ανασφάλειές σας και να κάνετε το παραπάνω βήμα. Ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν με μια συμφωνία ή πρόταση που θα σας γίνει και καλό θα ήταν να την αποδεχτείτε. Ερωτικά, αρκετοί πειρασμοί εμφανίζονται στο δρόμο σας και μάλιστα κάποιοι πολύ δελεαστικοί. Αξιοποιήστε τις επιλογές που σας δίνονται, ώστε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένα πάθος πάντως είναι ικανό να σας παρασύρει αρκετά μακριά από τα ασφαλή νερά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Νέα Σελήνη στον άξονά σας θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση σας ή με μια επαγγελματική σας συνεργασία που βλέπετε ότι επιδέχεται βελτίωση και ενδεχομένως να πάρετε και τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Γενικά, είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα και να βάλετε καινούργιες βάσεις. Αν δε σας πιάσει η υπερβολή, τότε θα τα καταφέρετε. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να είναι οι τελευταίες μέρες της μοναξιάς σας, καθώς ένας καινούργιος, συναρπαστικός έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και η δημιουργία δεσμού είναι πολύ πιθανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σας σηματοδοτεί μια καινούργια περίοδο για στα εργασιακά σας, που θα έχει μεν προκλήσεις κι οι δυσκολίες, αλλά θα βάλετε τα δυνατά σας να αποδείξετε την αξία σας και θα βγείτε νικητές. Βέβαια, η υπερπροσπάθεια που θα κάνετε, ίσως σας εξαντλήσει και να έχει και επιπτώσεις στην υγεία σας, γι’ αυτό θα πρέπει να μην το παρατραβάτε και να μην ξεφεύγετε από τα λογικά πλαίσια. Ερωτικά, μια συμπάθεια στη δουλειά σας μπορεί να εξελιχτεί σε ειδύλλιο.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σας θα σας βγάλει ένα πρωτόγνωρο θάρρος και διάθεση να ζήσετε όλα όσα επιθυμείτε, χωρίς να δώσετε λογαριασμό σε κανένα. Πιθανόν μάλιστα να βιώσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και να μη σας νοιάζει καν το τι θα συμβεί αργότερα. Οπότε θα ζήσετε μοναδικές στιγμές σε ένταση, αλλά και διάρκεια. Από την άλλη ευχάριστες θα είναι οι ειδήσεις για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ενώ και επαγγελματικά, μπορεί να σας παρουσιαστούν πολύ θετικές προοπτικές, καθώς η κοινωνικότητά σας θα σας φέρει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο (12-14/08)

Το γεγονός της Παρασκευής είναι η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο , η οποία μας ωθεί να κλείσουμε την πόρτα στα παλιά και να προχωρήσουμε...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 11/08

Η Πέμπτη έρχεται να κατευνάσει τις εντάσεις μας, να μας χαλαρώσει και να βγάλει στην επιφάνεια όλα τα θετικά συναισθήματά μας. Είναι ιδανική μέρα...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10/08

Η Τετάρτη θα μας κρατήσει την ενέργεια σε υψηλά επίπεδα και θα μας κινητοποιήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε τα ηνία καταστάσεων. Θα...

Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο… άτυχα του Αυγούστου!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι ανυπομονούμε να έρθει κάθε χρόνο για να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και ακόμα σύμφωνα με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βιντεοσκοπεί την τεσσάρων μηνών έγκυο σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη στις διακοπές τους στην Κρήτη!

Τις πρώτες τους διακοπές μετά την ανακοίνωση του φύλου του μωρού που περιμένουν απολαμβάνουν από το πρωί της Παρασκευής 12 Αυγούστου, η Ιωάννα Τούνη...