Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 6/4

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Μία σημαντική μετακίνηση έχει η σημερινή μέρα αυτήν της Αφροδίτης στο ζώδιο της έξαρσής της τους Ιχθύς που έρχεται σαν τονωτική ένεση στους έρωτες δίνοντας και μία ιδιαίτερη σημασία σε αυτούς αυξάνοντας τη φαντασία και την ερωτική διάθεση και θέλοντας να τονίσει τα θετικά της σημεία αλλά και να αντλήσει δύναμη από τη δύναμη της αγάπης που προσφέρεται απλόχερα και εντελώς δυναμικά… Είναι και μία ευκαιρία για οικονομικές ευκαιρίες αρκεί να καταλάβουμε ότι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι μπορούν να έχουν ουσιαστικές βοήθειες μόνο που όταν συναντάνε εμπόδια θα πρέπει να ψάχνουν για εναλλακτικές… Πάντως για να είμαστε θετικοί υπάρχει αρκετή αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας και έτσι όπου μπορούμε προσφέρουμε βοήθεια… Και προσοχή στους έρωτες δίχως αύριο γιατί τα παραμύθια έχουν πάντα ωραίο τέλος και μας συναρπάζουν όταν τα διαβάζουμε αλλά στην πραγματική ζωή είναι εντελώς διαφορετικά!

ΚΡΙΟΣ

Είστε και σήμερα σε διαπραγματεύσεις και αυτό που σας αρέσει είναι ότι βλέπετε ότι υπάρχουν περιθώρια για να αλλάξετε κάτι, τότε ευχαρίστως το κάνετε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία… Πάντως έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές που έχουν αφετηρία το σήμερα για να κάνετε κάτι σπουδαίο και διαφορετικό… Ερωτικά, μην πιστεύετε ότι ο έρωτας μπαίνει σε καλούπι, γιατί δε θέλετε καν να το διανοηθείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς είναι μοναδική ευκαιρία να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή και μάλιστα να διεκδικήσετε όλο και περισσότερα μέσω των γνωριμιών σας αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά…. Ερωτικά, υπάρχει ακόμα κάτι αδιευκρίνιστο όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει και να σας ανησυχεί… Απεναντίας πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί στο να δέχεστε τις απόψεις των άλλων… Επαγγελματικά, έχει έρθει η ώρα της δημιουργίας και αυτή θα σας ανταμείψει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε και εσείς που αγαπάτε να νιώθετε χρήσιμοι σήμερα ωστόσο αυτό σας δίνει αρμοδιότητες που τις εκτελείτε με ιδιαίτερο ζήλο αλλά αυτό δημιουργεί αντιδράσεις γιατί βιάζεστε και ομολογουμένως κάνετε και άγαρμπες κινήσεις… Ωστόσο αν το ξανασκεφτείτε θα δείτε ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης… Ερωτικά, λίγο πιο αργές και μελετημένες κινήσεις θα είναι εποικοδομητικές για εσάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε και εσείς που νιώθετε ότι μπορείτε να παρεμβαίνετε αρκετά στα επαγγελματικά σας και γι΄ αυτό αξίζει να προσπαθήσετε με περισσότερο ζήλο αλλά και πλαίσια που σας κατοχυρώνουν ακόμα περισσότερο… Ζητήματα εκπαίδευσης μπαίνουν στο παιχνίδι και σας κάνουν να νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί αρκεί να επιλέξετε σωστά… Ερωτικά, το μυαλό σας τρέχει πιο γρήγορα από τις επιθυμίες σας και αυτό είναι καλό γιατί προπορεύεστε και αυτό εκτιμάται!

ΛΕΩΝ

Μία αλλαγή που για εσάς έρχεται να τονώσει τα οικονομικά σας είναι η σημερινή που σας κάνει να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία… Βασικά αυτό που σας αρέσει είναι όταν υπάρχουν λύσεις που σας βοηθάνε να είστε πιο χαλαροί στην αποπληρωμή υποχρεώσεων ωστόσο πρέπει να τις προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες… Ερωτικά, σας αρέσει να έχετε μυστική ζωή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και παράνομη… Απλά, δε θέλετε να φαίνεστε πολύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά φιλόδοξοι και αυτό που σας κάνει να είστε και πιο αισιόδοξοι είναι ο τρόπος που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι… Κάπως σας λαμβάνουν υπόψη τους περισσότερο και καταλαβαίνουν τη θέση σας και αυτό σας κάνει να είστε και πιο χαρούμενοι ότι μπορείτε να βρείτε και την ανταπόκριση που θέλετε… Αυτό θα γίνει σταδιακά όταν και εσείς είστε ειλικρινείς με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες που έχετε κυρίως στα ερωτικά σας… Οτιδήποτε παράλογο, θα σας διαψεύσει αλλά μπορείτε να το αντιμετωπίσετε!

ΖΥΓΟΣ

Είναι η εποχή που θέλετε περισσότερη οργάνωση στη ζωή σας και αυτό θα γίνει όταν καταλάβετε ότι κάτι μπορεί να εκτελεστεί και να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο… Έτσι λοιπόν ξεκινάτε πιο μεθοδικές κινήσεις που θα σας φέρουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα… Ερωτικά, πιστεύετε ότι οι αντιπαραθέσεις φέρνουν στην επιφάνεια τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας και αυτές όμως μπορούν να αντιμετωπιστούν… Επαγγελματικά, μία πρωτοβουλία σας δικαιώνει σταδιακά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε σε μία πιο ερωτική περίοδο και αυτό που σας αρέσει είναι ότι είστε πιο χαλαροί και ανάλαφροι… Βασικά, θέλετε να αφοσιωθείτε περισσότερο σε αυτά που σας δίνουν ικανοποίηση και σας προσφέρουν και ευχάριστες στιγμές… Ακόμα και να ενθουσιαστείτε, μπορείτε, όμως και αυτό θα γίνει με μέτρο και σε βάθος χρόνου… Ερωτικά, είναι πάντως ο τομέας σας που θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση από σήμερα και μετά… Επαγγελματικά, επενδύστε σε νέες ιδέες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές για το σπίτι είναι αυτές που σας αλλάζουν τη διάθεση, είναι αυτές που θα επιδιώξετε και έχετε και κάθε λόγο να επιδιώξετε είτε αλλαγή διακόσμησης είτε κάτι που θα σας αρέσει στο χώρο σας… Ερωτικά, σήμερα έχετε αναστολές γιατί επηρεάζεστε από ανθρώπους της οικογένειάς σας και μάλλον δεν κάνετε καλά να τους ακούτε… Επαγγελματικά, έχετε οικονομικές σκοτούρες που κάπως απαλύνουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο επικοινωνιακοί γίνεστε σταδιακά και αυτό που σας αρέσει είναι ότι είστε και αυτοί που προωθείτε τα θέματά σας με τον καλύτερο τρόπο…. Ερωτικά, είστε αυτοί που θα ακούσετε αυτά που θέλετε και βλέπετε ότι η ανταπόκριση είναι αυτή που σας δίνει δύναμη για να συνεχίζετε… Επαγγελματικά, σήμερα μία κουβέντα μπορεί να εξελιχθεί άσχημα και να μη σας αρέσει καθόλου κάτι που σας βάζουν να κάνετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα που έχετε κάθε λόγο να ανησυχείτε λίγο γιατί σας αποχωρίζετε η Αφροδίτη αλλά αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τώρα θα σας βοηθήσει να κατοχυρώσετε αυτά που σας ανήκουν με πιο γλυκό και ουσιαστικό τρόπο… Ερωτικά, είστε πολύ πιο σταθεροί σε αυτά που αναζητάτε ακόμα και αν αυτά σχετίζονται πολύ άμεσα με το παρελθόν… Επαγγελματικά, σωστά έχετε αμφιβολίες γιατί βλέπετε ότι δε σας λένε όλη την αλήθεια             !

ΙΧΘΕΙΣ

Μέρα που για εσάς είναι από τις τυχερές σας γι’ αυτό να μην είστε τόσο διεκδικητικοί όσο και αν είστε ανυπόμονοι γιατί έχετε τις ευεργεσίες της Αφροδίτης για να σας δώσει ακόμα περισσότερη χαρά στη ζωή σας αλλά και να σας κάνει λίγο εγωιστές σήμερα γιατί η αυτοπεποίθησή σας χτυπάει κόκκινο… Ερωτικά, θέλετε κάτι πάση θυσία χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες των άλλων… Επαγγελματικά, είστε κοντά στο να πιάσετε κάτι από την αρχή του για να το εκτελέσετε με άλλο τρόπο!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (1/7-3/7)

Η Παρασκευή μας καλεί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας περηφάνια, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε όλα τα...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Ιουλίου!

Ζώδια: Ένας νέος μήνας ξεκινά και μια νέα εβδομάδα έρχεται με πολλές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια! Αυτό ήταν το φαντασμαγορικό πάρτυ (βίντεο)

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον Άκη Πετρετζίκη και την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, καθώς ο μικρούλης γιος τους, Αχιλλέας, έκλεισε τον...