Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη (7/4)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Αυτό που  πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, γιατί εύκολα μπορούμε να απογοητευτούμε σήμερα και δύσκολα επανερχόμαστε… Δεν ξέρουμε τα όριά μας σήμερα και γι’ αυτό δεν μπορούμε να τα βρούμε κιόλας…

Επαγγελματικά, ανεβαίνει το ενδιαφέρον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να αποκαλυφθεί και πλήρως… Αφενός, κάνουμε πιο μεγαλόπνοα σχέδια από αυτά που μπορεί να φτάσουν οι δυνατότητές μας, και ο κίνδυνος που υπάρχει σε αυτή την περίπτωση είναι να μείνουμε άπραγοι αφού τα θέλουμε «όλα ή τίποτα!»

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Είστε τόσο δημιουργικοί σήμερα που το μόνο που μπορεί να σας φρενάρει είναι οι σκέψεις σας και να το καταφέρουν … Υποστήριξη έχετε γιατί είστε καλοί στην εκτέλεση και το εκτιμούν οι ανώτεροί σας.. Αυτό που δεν έχετε είναι υπομονή και δύσκολα θα την βρείτε σήμερα… Ερωτικά, έχετε να περιμένετε πολλά γιατί αισθάνεστε ότι μαγνητίζετε τα βλέμματα… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι έχετε πλεονεκτήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε τόσο σίγουροι ότι είστε καλοί στην εργασία σας και αυτό σας ανοίγει τα φτερά σας για να κάνετε ακόμα περισσότερα αφού ξέρετε τον τρόπο να τα εκτελέσετε… Σίγουρα, όμως το μυαλό σας ξέρει να συγκεντρώνεται και να βάζει σωστές προτεραιότητες… Ερωτικά, τα πράγματα αλλάζουν αλλά όταν συνδυάζονται με σωστή αναφορά στο παρελθόν…. Προσέξτε τις οικονομικές σας οφειλές, γιατί έχετε την τάση να τις ξεχνάτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πολλές δουλειές σήμερα και είστε και από αυτούς που σας ψάχνουν…. Σίγουρα δεν μπορείτε να ιεραρχήσετε σωστά τα γεγονότα και αυτή τη φορά μπορεί και να εκτεθείτε κιόλας… Ερωτικά, τα πράγματα έχουν μία γλυκιά προσμονή που σας γεμίζει με αισιοδοξία… Ξέρετε ότι αυτό που θέλετε δεν είναι εύκολο να γίνει χωρίς να πάρετε και εσείς την κατάσταση στα χέρια σας… Επαγγελματικά, είστε σε φάση που αναζητάτε περισσότερη ασφάλεια και λιγότερες ευθύνες… Κάπως ασυμβίβαστο μοιάζει αυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευτυχώς που δεν ακούτε σήμερα, και αυτό σας προφυλάσσει από το να κάνετε ένα ακόμα λάθος ή να τα ξανακάνετε όλα από την αρχή… Έτσι λοιπόν στα επαγγελματικά σας, σας λείπει η συγκέντρωση και δεν καταφέρνετε να έχετε καμία εξέλιξη… Ερωτικά, έχετε καλές ειδήσεις που όμως δεν τις αξιολογείτε σωστά, ίσως γιατί τις λαμβάνετε αργοπορημένα και δεν ανταποκρίνεστε άμεσα… Επαγγελματικά, μία καλή συγκυρία σας επιβραβεύει!

ΛΕΩΝ

Μέρα που για εσάς έχει πολλές δραστηριότητες μαζεμένες και από αυτές που δεν ξέρετε πώς να τις βάλετε σε ρέγουλα και αυτό σας κάνει να χάνετε την αλληλουχία των γεγονότων… Αφενός το ζητούμενο για εσάς είναι να δείξετε αφοσίωση στα επαγγελματικά σας αλλά από την άλλη αυτό από μόνο του δεν αρκεί… Ερωτικά, είστε σε σωστή κατεύθυνση, αλλά αυτό το ξέρετε μόνο εσείς… Οι αποδέκτες δε λαμβάνουν το ίδιο μήνυμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πιο εκδηλωτικοί σήμερα και αυτό οφείλεται στο ότι έχετε και το σωστό έναυσμα σήμερα… Μην ανησυχείτε καθόλου που κάποια πράγματα έχουν μία ασαφή εικόνα και μην προσπαθείτε να την φέρετε στα μέτρα σας γιατί θα χάσετε και πολύτιμο χρόνο τουλάχιστον σήμερα… Ερωτικά, είστε πιο συγκροτημένοι, αλλά ακόμα κάνετε πειράματα… Σίγουρα όμως, δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που πετυχαίνετε!

ΖΥΓΟΣ

Μία μέρα για εσάς που πρέπει να δείξετε και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες… Σήμερα το δύσκολο είναι να πείτε αυτά που πρέπει και να μην πείτε αυτά που δεν πρέπει.. Μπορείτε να κάνετε και το αντίθετο, όμως και να έρθετε σε δύσκολη θέση στην οποία πάλι θα το παλέψετε και θα κουραστείτε… Ερωτικά, υπάρχουν καθυστερήσεις οι οποίες δεν είναι στο χέρι σας να τις εξαλείψετε… Μάλλον κάτι αγνοείτε και εσείς κάνετε δικά σας σενάρια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι ότι έχετε ισχυρό ένστικτο μόνο είναι ότι έχετε και πολλή φαντασία τόσο όσο να μην μπορείτε να τη διαχειριστείτε και να ξεχωρίσετε τι είναι εφικτό και τι είναι εντελώς ανέφικτο και είναι απατηλό… Ερωτικά, αν σας ρωτήσουν τι αισθάνεστε θα δώσετε μία απάντηση που δε θα ικανοποιήσει ούτε εσάς… Επαγγελματικά, καλύτερα να είστε στην αφάνεια παρά στην πρώτη γραμμή και να εκτίθεστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνετε λάθος που συγκεντρώνετε όλα τα βλέμματα πάνω σας γιατί έτσι είστε στο στόχαστρο και αυτή τη φορά δε θέλετε να το διαχειριστείτε ή δεν το αντέχετε… Ερωτικά, τα πράγματα έχουν απαιτήσεις από εσάς που τις δημιουργείτε από μόνοι σας… Βέβαια, το να βιάζεστε είναι ένα θέμα που πρέπει να ξέρετε και να το εξηγήσετε και όχι να το κάνετε έτσι γιατί σας εξυπηρετεί χωρίς να προετοιμάζετε τους άλλους… Επαγγελματικά, χρειάζεστε αναδιοργάνωση και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε τόσο το καλύτερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρα που σας πιάνει μία μανία και βγάζετε φταίχτες όποιον είναι μπροστά σας ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό… Αυτό που σας αγχώνει είναι τα επαγγελματικά σας γιατί θεωρείτε ότι το σήμερα δε θα είναι το ίδιο με το αύριο… Σωστό εν μέρει, αλλά πρέπει να ωριμάζουν και οι συνθήκες γιατί όταν είναι εντελώς πρόωρες όλα βουλιάζουν στο κενό και δεν έχετε δύναμη να το επαναφέρετε… Ερωτικά, ζητάτε πολλά και μάλιστα κουράζεστε να ασχολείστε με κάτι που το έχετε ξανακάνει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα που για εσάς αρχίζει και σας αρέσει το να μην βλέπετε περιορισμούς και όρια… Για τα ερωτικά σας αυτό σημαίνει ότι αποκτάτε δικαιώματα τα οποία δεν έχετε κανένα δείγμα ότι πρέπει  να τα ζητάτε.. Αν έχετε αμφιβολίες είναι γιατί και εσείς έχετε αλλάξει και μάλιστα δεν το έχετε δηλώσει κιόλας, οπότε μην περιμένετε ανταπόκριση… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι τα χρήματα είναι ένα μέσο να σας δελεάσουν αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός!

ΙΧΘΕΙΣ

Μέρα που έχετε και εσείς πολλά στο κεφάλι σας και μάλλον δεν ξέρετε ότι έχετε και άλλα… Ερωτικά, είστε πρόθυμοι να κάνετε μία υποχώρηση έστω και αν δεν την πιστεύετε και απλώς το κάνετε για να ηρεμήσετε και να κερδίσετε χρόνο… Επαγγελματικά, κάτι ξεχνάτε το οποίο είναι σημαντικό και φυσικά δε θα το προσπεράσετε εύκολα… Αυτό που δε σας αρέσει είναι να επωμίζεστε ευθύνες άλλων οι οποίες είναι εφάμιλλες και παρόμοιες με τις δικές σας !

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

LATEST NEWS

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φυσικοί χυμοί… ελιξήρια για λαμπερό και όμορφο δέρμα!

Πολλοί λένε πως "είμαστε ό,τι τρώμε" και αυτό γιατί ότι καταναλώνουμε, αργά ή γρήγορα φαίνεται στον οργανισμό μας. Ένα πρώτο δείγμα υγείας είναι το...

Το απόλυτο nail trend για Άνοιξη Καλοκαίρι 2021 που δε θα μπορείς να αποχωριστείς

Τα nail trends αλλάζουν διαρκώς και το Instagram έχει ήδη αναδείξει το trend που θα κυριαρχήσει το καλοκαίρι. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για πολύχρωμα, χαρούμενα και αισιόδοξα...

Άγριες Μέλισσες: Οι συναρπαστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων που θα σε καθηλώσουν!

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε σε...

Παρουσιάστε: Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Τι πρόκειται να συμβεί στα νέα ξεκαρδιστικά επεισόδια της σειράς «Παρουσιάστε!» με τον Γιάννη Μπέζο που προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 από...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φυσικοί χυμοί… ελιξήρια για λαμπερό και όμορφο δέρμα!

Πολλοί λένε πως "είμαστε ό,τι τρώμε" και αυτό γιατί ότι καταναλώνουμε, αργά ή γρήγορα φαίνεται στον οργανισμό μας. Ένα πρώτο δείγμα υγείας είναι το...