Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 9/3

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους ήδη από εχθές το βράδυ,  μας κάνει να θέλουμε να δείχνουμε και συνεργάσιμοι ως ένδειξη καλής θέλησης και βέβαια να προσπαθεί να σας συντονίσει όσο μπορεί και την σκέψη μας που ανατρέχει διαρκώς και τελικά δεν καταλήγει κάπου συγκεκριμένα… Βέβαια η ανάγκη μας για επιβεβαίωση σήμερα είναι μεγάλη ωστόσο και αυτό μας βοηθάει ώστε να είμαστε και πιο συγκαταβατικοί και να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των άλλων… Ερωτικά, η μέρα έχει τις δυσκολίες της που όμως αν τις ξανασκεφτούμε ασχολούμαστε με περιττά ή δίνουμε μεγάλη σημασία σε ασήμαντα γεγονότα… Η μέρα σήμερα έχει αρκετή επικοινωνία αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα βρούμε τη βάση να στηριχθούμε και να προχωρήσουμε, υπάρχει κάτι ασαφές που χρειάζεται περαιτέρω διευκρινίσεις!

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχώς που έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια και αυτό δεν ισχύει μόνο για εσάς αλλά θα πρέπει να ισχύει και για τους άλλους… Το ζήτημα είναι ότι δεν πρέπει να τα διευκρινίζετε κάθε φορά γιατί κάποια πράγματα εννοούνται  και η επανάληψη χάνει και την ουσία… Ερωτικά, μην ψάχνετε να βρείτε λάθη στους άλλους, αλλά μόνο τα θετικά τους… Επαγγελματικά, έχετε τη διάθεση να ψάξετε κάτι πιο βαθειά!

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα με αρκετή δουλειά και πάλι χωρίς όμως να αισθάνεστε πιεσμένοι αντίθετα είναι από δική σας πρωτοβουλία να ασχοληθείτε με κάτι επιμεριστικό και επιπλέον από αυτά που ανήκουν στις συμβατικές σας υποχρεώσεις… Ερωτικά, όμως έχετε ένα δίκιο που δε θέλετε να το αφήσετε να πάει χαμένο… Και γι’ αυτό θα το διεκδικήσετε επιστρατεύοντας ακόμα και κάτι που ξέρετε ότι για τους άλλους είναι χαρακτηριστικό… Επαγγελματικά, κάτι που περιμένετε καθυστερεί και εσείς θα πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πιο ανάλαφροι σήμερα και το θετικό είναι ότι αρχίζουν και τα γεγονότα και εξελίσσονται πιο θετικά σας για εσάς πράγμα που σας τονώνει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σας και κυρίως να είστε προετοιμασμένοι για αυτά που θα αντιμετωπίσετε κυρίως στην εργασία σας… Ερωτικά, το κλίμα είναι θερμό και επειδή κάνει κρύο εσείς το ζεσταίνετε με δικές σας πρωτοβουλίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και πάλι βλέπετε ότι οι σταθερές σας σχέσεις είναι αυτές που θέλουν την αμέριστη προσοχή σας… Τώρα λοιπόν θα ζητήσετε πολύ συγκεκριμένα πράγματα στον έρωτα και θα κάνετε και αναφορές από συμπεριφορές που σας έχουν απομακρύνει και βέβαια θέλετε να αλλάξουν… Και επειδή αυτό δεν είναι κάτι που θα γίνει πρόχειρα θα το περιεργαστείτε αρκετά… Επαγγελματικά, έχετε και εδώ κάτι εκκρεμότητες που θα λυθούν όταν συνειδητοποιήσετε ότι θα θυσιάσετε κάτι!

ΛΕΩΝ

Για εσάς αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι η συνεννόηση και κυρίως να ξέρετε τι θέλετε να κάνετε στην εργασία σας… Δεν είναι μόνο η κατεύθυνση που σας λείπει είναι και η εκτέλεση που σας βιάζει γιατί μία προθεσμία λήγει… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι δεν αρκεί να επιθυμείτε πρέπει να το αποδεικνύετε κιόλας και βέβαια να προσπαθείτε περισσότερο… Επαγγελματικά, δε σας ταιριάζει κάτι που οργανώνεται πρόχειρα και διαφωνείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα μεγαλύτερη έμφαση θα δώσετε στα ερωτικά σας από σήμερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φτάσετε στο επιθυμητό με μεγάλη ευκολία… Πάντως, ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το φέρετε στα μέτρα σας… Η δυσκολία είναι ότι δεν υπάρχει συγχρονισμός και αυτό σας απογοητεύει… Επαγγελματικά, μία δική σας ιδέα τώρα αρχίζει και σας ενθουσιάζει περισσότερο και θέλετε να τις προσθέσετε και επιπλέον στοιχεία!

ΖΥΓΟΣ

Είστε αυτοί που θα πάρετε τις πολλές πρωτοβουλίες σήμερα και θα βιαστείτε να δώσετε μία απάντηση σε άτομα της οικογένειάς σας προφανώς και να δεσμευθείτε ότι θα κάνετε κάτι αλλά δε θα καταλάβετε ότι δεν είναι τόσο απλό στην εκτέλεση… Ερωτικά, όλο και καλύτερα εξελίσσονται τα πράγματα ακόμα και αν εσείς κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια και έρχεστε και σε κόντρες που τις ελέγχετε… Επαγγελματικά, ένα θέμα σας πιέζει αλλά ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία μέρα για εσάς που σας κάνει να θέλετε να πείτε πολλά και στο τέλος να αναγκαστείτε απλώς να ανταποκριθείτε σε αυτά που σας θέτουν ως ερώτημα… Ερωτικά, είστε πιο ανυπόμονοι και μάλλον οι απαιτήσεις σας είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορούν να σας δώσουν… Επαγγελματικά, συνειδητοποιείτε ότι ένα οικονομικό θέμα δεν έχει τόσο εύκολη λύση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη δυναμικά από απέναντι σας βάζει σε άλλες διαδικασίες σήμερα … Κάποιες από αυτές είναι να προτιμάτε να κάνετε πιο μικρά βήμα και να χωρίζετε τα θέματα σας σε επιμέρους ενότητες χωρίς να σας λείπει ο ζήλος για το αποτέλεσμα…. Ερωτικά, αυτό που θέλετε είναι να νιώσετε ασφάλεια αλλά μία υποψία σας, δε σας αφήνει… Επαγγελματικά, σωστά ανησυχείτε γιατί υπάρχει στασιμότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε κάτι  για να σας βγάλει από την απομόνωση και  να σας κάνει πιο δυναμικούς γενικότερα και βέβαια ήδη από σήμερα θα καταλάβετε τη διαφορά…  Βασικά είστε πιο τολμηροί και αυτό είναι το θέμα σας και δε φοβάστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις στα ίσια… Ερωτικά, θέλετε να πάρετε μία επιβεβαίωση που αυτή θα έρθει αργότερα… Επαγγελματικά, υπάρχουν αμφιταλαντεύσεις χωρίς όμως να υπάρχει μία αρνητική εξέλιξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα που έχει πολλές μετακινήσεις για εσάς και προσέξτε γιατί αυτές δε θα γίνουν στην ώρα τους αλλά θα σας ταλαιπωρήσει η κίνηση ή η διαδρομή που έχετε επιλέξει και έτσι θα σας βγάλει από το πρόγραμμα… Ερωτικά, όλο και περισσότερο αναπολείτε το παρελθόν και σας φαίνεται ιδανικό και ίσως και να ρίχνετε τα βάρη στον εαυτό σας γιατί φτάσατε εκεί … Επαγγελματικά, τώρα πρέπει να οργανωθείτε μόνοι σας και μετά να ζητήσετε συνεργασία!

ΙΧΘΥΣ

Μέρα που για εσάς έχει μία περίεργη εσωτερικότητα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μείνετε και άπραγοι… Ερωτικά, βλέπετε ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε μία αποκάλυψη που όμως δε θέλετε να την κάνετε αυτούσια αλλά να τη διαμορφώσετε έτσι όπως σας συμφέρει… Επαγγελματικά, αν πιστεύετε ότι σας αδικούν αυτό είναι δείγμα ότι πρέπει να αναθεωρήσετε τους τρόπους με τους οποίους θα το διαχειριστείτε από εδώ και στο εξής!Οι 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα; Κάνε το κουίζ και μάθε!

Θες να κάνεις το κουίζ για να μάθεις ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα; Πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τον ιδανικό σύντροφο για...

Τα τέσσερα ζώδια που παλεύουν πολύ με τα συναισθήματά τους

Αυτά δεν είναι τα ζώδια που παλεύουν τόσο με τα συναισθήματά τους, που φτάνουν σε σημείο να καταρρεύσουν!   Μήπως εσύ ανήκεις σ'ένα από αυτά;  Δείτε το...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Έρωτας, συζητήσεις και στόχοι!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις για...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (30/9-2/10)

Η Παρασκευή ξεκινάει χαλαρά, σε αργούς ρυθμούς και δεν έχουμε τη διάθεση να τους αλλάξουμε κιόλας, αφού είμαστε προ των πυλών του σαββατοκύριακου και...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σόφη Ζαννίνου: “Ερωτεύτηκα λάθος άνθρωπο, στην αρχή δεν το ελέγχεις”

Η Σόφη Ζαννίνου ήταν καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου, στην εκπομπή «Γεια σου» το απόγευμα του Σαββάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την δοτικότητα,...