Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 12/4

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Αν το πάθος γίνει εμπάθεια και η επιμονή μετατραπεί σε εμμονή, τότε δεν έχουμε να περιμένουμε οτιδήποτε εποικοδομητικό από τη ζωή μας.

Η σημερινή ημέρα έχει μεγάλη δυναμική τόσο προς δημιουργικές κατευθύνσεις, όσο και προς αυτοκαταστροφικές. Η επιλογή είναι δική μας και δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε.

Επιπλέον οι ερωτικές μας σχέσεις έρχονται να μας δώσουν μια διαφορετική νότα, περισσότερο απελευθερωτική. Όποιος είναι δεσμευμένος σε απόλυτες καταστάσεις θα αντιμετωπίσει το δίλλημα της ελευθερίας ή της βύθισης του στη θλίψη.

Όσοι θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα χωρίς προσμονές και απαιτήσεις, μπορούν να δημιουργήσουν σχέσεις αγάπης, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μέσα και τον εαυτό τους.

Όσοι δεν γνωρίζουν τα όρια της ελευθερίας, θα βιώσουν την συναισθηματική ανασφάλεια, ψάχνοντας απεγνωσμένα να κρατήσουν ισορροπίες οι οποίες όμως πρέπει να διαφοροποιηθούν έτσι κι αλλιώς.

ΚΡΙΟΣ

Οι αποφάσεις σήμερα δεν πρέπει να παρθούν βιαστικά και χωρίς διαύγεια. Αν είστε θυμωμένοι, βρείτε τρόπο να εκτονωθείτε, να ηρεμήσετε και μετά να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Κρατηθείτε σε απόσταση από τους άλλους όσο περισσότερο μπορείτε, ώστε να καταφέρετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, η οποία σήμερα σας είναι απαραίτητη.  Επιπλέον η απόρριψη σήμερα θα παίξει το δικό της παιχνίδι κι εσείς με τα νεύρα των άλλων. Προσέξτε πόσο θα τραβήξετε το σκοινί γιατί στο τέλος εσείς θα είστε οι χαμένοι. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και απλά παρατηρήστε τα, η συνεχόμενη επέμβαση που κάνετε δεν αφήνει περιθώρια υγιούς εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σήμερα υιοθετήσετε τη λέξη “αδιέξοδο”, θα είναι γιατί πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση τώρα, ή μάλλον χθες. Έχετε τα δίκια σας να επιμένετε σε παλιές συνταγές, αλλά πρέπει πρώτα να δείτε αν ήταν πραγματικά πετυχημένες. Η επιμονή που έχετε είτε σε συγκεκριμένες συμπεριφορές, είτε σε λύσεις προβλημάτων, δεν αποδίδουν πλέον. Όσο κι αν σας ξενίζει αυτή η αλλαγή πλεύσης, είναι απαραίτητη αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αν εμμένετε στις παλιές και ξεπερασμένες πλέον ιδέες, θα βρίσκεστε συνεχώς στην ανασφάλεια, η οποία θα σας θολώνει το μυαλό από το άγχος και οι σωστές λύσεις θα απομακρύνονται όλο και περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ερωτικές σας σχέσεις σήμερα περνάνε σε άλλες διαστάσεις. Το πάθος σας κυριεύει και εύκολα μπορείτε να γίνετε το θύμα του. Το ίδιο εύκολα όμως θα θελήσετε να κάνετε ολοκληρωτικά δικούς σας τους άλλους. Ο τρόπος σκέψης σας γίνεται καχύποπτος ενώ η επικοινωνία σας αντιμετωπίζει προβλήματα. Είναι δύσκολο σήμερα να καταλάβετε τους άλλους κι εκείνοι εσάς. Το εμπόδιο στην σωστή συνεννόηση, είναι η εμπάθεια που σας κυριεύει, από τον φόβο της απώλειας. Αφήστε χώρο στον εαυτό σας να αναπνεύσει χωρίς υπερβολές και δραματοποίηση των γεγονότων. Σκεφτείτε πρακτικά και δημιουργικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αποφασίσετε ποιός θέλετε να ορίζει τη ζωή σας. Το ερώτημα δεν τίθεται μόνο ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, αλλά ανάμεσα στο δικό σας ενήλικο και ανήλικο κομμάτι. Αν καταφέρετε να τελειώσετε τις εργασίες που έχετε αναλάβει, ήρεμα κι ωραία χωρίς να αφήσετε τα εσωτερικά σας παράπονα να πρωταγωνιστήσουν, τότε θα έχετε κερδίσει μια σημαντική δική σας μάχη. Ακόμα κι αν κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει είναι καλύτερα να παλέψετε, να αγωνιστείτε να το ολοκληρώσετε, να το παραδώσετε και μετά να αποχωρήσετε η να απορρίψετε την επόμενη φορά αυτή την εργασία. Σήμερα όμως οφείλετε να εργαστείτε.

ΛΕΩΝ

Η υποκειμενική και η αντικειμενική πραγματικότητα, σήμερα περιπλέκεται στο μυαλό σας. Δεν έχετε την διαύγεια να διαχωρίσετε ποιό θεωρείτε σωστό εσείς και ποιό οι άλλοι. Επιπλέον η ελλειμματική επικοινωνία που εξελίσσεται σήμερα, αντί να σας λύνει προβλήματα, σας δημιουργεί περισσότερα, αφού μεγεθύνει από τη μία τη φύση του προβλήματος, ενώ από την άλλη σας κάνει εμμονικούς και κατ’ επέκταση εριστικούς. Όλα αυτά συμβαίνουν είτε γιατί δεν ανέχεστε κανέναν άλλον να έχει μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή από εσάς, είτε γιατί νιώθετε πως οι καταστάσεις σας έχουν εγκλωβίσει σε μια πραγματικότητα την οποία θέλετε να διαλύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το παιχνίδι των ενεργειών που διαδραματίζεται σήμερα είναι περίπλοκο και απλό ταυτόχρονα. Κατ αρχήν όλα έχουν να κάνουν με τον έρωτα , την εξουσία και την απόλαυση που μπορείτε να πάρετε από αυτά. Κι ενώ σας φαντάζει πως μπορείτε να επιβληθείτε να πάρετε εσείς τον έλεγχο και να δώσετε την κατεύθυνση που επιθυμείτε, το σύμπαν έχει άλλες διαθέσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε,  είναι να δείξετε εμπιστοσύνη και να αφεθείτε στην πίστη που έχετε, να νιώσετε την αισιοδοξία και πριν κάνετε οποιαδήποτε πράξη να αναρωτηθείτε πόση αγάπη έχει μέσα της. Τότε θα έχετε κάνει μια μεγάλη ανατροπή που μπορεί να σας χαρίσει πολλά δώρα.

ΖΥΓΟΣ

Αν και έχετε πολλές ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, δεν είστε σίγουροι για το πόσο καλά μπορούν να σας αποδώσουν. Αυτό οφείλετε σε έλλειψη γνώσης και κατανόησης των εναλλακτικών που σας προσφέρουν. Πριν γυρίσετε την πλάτη σας ή τις απορρίψετε σαν κάτι αδιάφορο, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στον εγκέφαλό σας να τις επεξεργαστεί. Ζητήστε τη βοήθεια κάποιου φίλου ο οποίος να κατανοεί καλύτερα τα στοιχεία που χρειάζονται ανάλυση. Επιπλέον σήμερα προσέξτε τη συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί να γίνει προκλητική και να δημιουργήσει ρήξεις με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθηση σας σήμερα σας προειδοποιεί, πως υπάρχουν δράσεις πίσω από την πλάτη σας.  Αντί να μπείτε στον φόβο και την αμφιβολία, αντί να αρχίσετε  να συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά ή με ενοχές, υποσκάπτοντας πλέον οι ίδιοι την εικόνα και την αξία σας, γίνετε απλοί παρατηρητές. Φανταστείτε πως δεν έχει συμβεί τίποτα απολύτως, συνεχίστε να κάνετε μέσα στην ημέρα σας όσα οφείλετε να κάνετε με υπευθυνότητα και αφήστε την ροή της ημέρας να εμφανίσει μπροστά σας, οποιοδήποτε πρόσωπο λειτουργεί  υπόγεια και με ύπουλες προθέσεις προς εσάς. εάν δεν εμφανισθεί κανείς, τότε κανείς δεν λειτουργεί έτσι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο εμμένετε με πάθος στις απόψεις σας, τόσο τα θέματα που αντιμετωπίζετε θα μεγαλώνουν στο μυαλό σας. Προσπαθείτε να πείσετε σήμερα τους άλλους για την ορθότητα της σκέψης σας και αντί να το καταφέρετε, τελικά βιώνετε την απόρριψη η οποία σας πληγώνει και σας θυμώνει. Αυτή η απόρριψη έχει προέλθει από την δική σας εμμονή και επιμονή. όσο και να θέλουν οι άλλοι να ρίχνουν νερό στο κρασί τους, έρχεται η στιγμή που αντιδρούν και σας επιστρέφουν τις συμπεριφορές που εισέπραξαν από εσάς. Αν είστε όμως σήμερα πιο ανοιχτοί και λιγότερο επίμονοι, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες διαστάσεις στα θέματα που επικοινωνείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα είναι καινούργια εμπειρία η σημερινή, να βρεθείτε δηλαδή αντιμέτωποι με τα θέλω των άλλων, ενώ πρέπει κάπου εκεί να βρείτε χώρο να τοποθετήσετε και τα δικά σας.  Μπορεί να μην έχετε διάθεση να το κάνετε αλλά ξαφνικά κι από εκεί που δεν το περιμένετε, έρχεται κάποιος ο οποίος βρίσκει το κουμπί σας και έχει τη δύναμη να σας δείξει πόσο επείγον θέμα είναι να είστε καλά με το εαυτό σας. Η σταθερότητα σας θα είναι καθοριστική σήμερα για το νευρικό σας σύστημα, ενώ οι ενοχές δεν πρέπει να σας αποκόψουν από τον εαυτό σας.  Αν έχετε κάνει κάπου λάθος ζητήστε συγνώμη και συνεχίστε. Οι άλλοι έχουν την ευθύνη τους κι εσείς την δική σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ερώτημα είναι αν είστε πραγματικά τόσο ισχυροί όσο δείχνετε προς τα έξω. Υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι οι οποίοι σας υποστηρίζουν και προωθούν τόσο την εικόνα όσο και τις δυνατότητες σας, αλλά αν η συμπεριφορά σας δεν μπορέσει να στηρίξει όλη αυτή τη βοήθεια που λαμβάνετε τότε θα έχετε πρόβλημα. Σήμερα καλείστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, όπως επίσης να βοηθήσετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο και όχι να τους σπρώξετε στον γκρεμό. Η νευρικότητα, η μεγέθυνση των καταστάσεων καθώς και οι ύπουλες κινήσεις απορρίπτονται και επιστρέφουν στον δημιουργό τους σήμερα άμεσα σαν μπούμερανγκ.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε εξαιρετικά επιλεκτικοί με τους τομείς που θα επιλέξετε να δράσετε. Οι συναισθηματικές φορτίσεις σας κάνουν να είστε ασταθείς τόσο τις κινήσεις, όσο και στις απόψεις σας. Όλα γύρω σας φαντάζουν περίεργα επιθετικά χωρίς λόγο. Στην πραγματικότητα εσείς γίνεστε επιθετικοί, γιατί έχετε πονέσει και τελικά εκφράζεστε με θυμό. Ο θυμός σας όμως μπορεί να εκραγεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και σε όλες τις κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να την πληρώσουν οι πιο αδύναμοι και ιδιαίτερα τα παιδιά. Συνιστάται ηρεμία, οπό τε επιλέξτε να κάνετε μόνο όσα μπορούν να σας κρατούν σε επαφή με τον εαυτό σας.

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 04-09/07

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που τώρα θέλετε πράξεις και όχι λόγια ή τουλάχιστον λόγια που να ανταποκρίνονται σε πράξεις… Ερωτικά, θέλετε δεσμεύσεις και επόμενες κινήσεις,...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, 04/07

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα και μας δημιουργεί τη διάθεση να γίνουμε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ό,τι κι αν μας τύχει να κρατήσουμε το χαμόγελό μας...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστασία Δημητρά για Mad VMA 2022: “Ευτυχώς δεν χτυπήθηκα στον καβγά των τράπερς”

Την τραγουδίστρια της viral επιτυχίας "Αμαρτίες", Αναστασία, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και της απέσπασε μερικές δηλώσεις.  Το νεαρό πολυσυζητημένο κορίτσι μίλησε -μεταξύ...