Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη (14/9)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Πιο ισορροπημένοι νιώθουμε σήμερα και ξέρουμε να οριοθετούμε και σωστά τις καταστάσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια…. Ερωτικά, υπάρχει περισσότερη συνεννόηση ως προς αυτά έχουμε να κάνουμε και ξέρουμε να διαχωρίζουμε τις υποχρεώσεις που ίσως να τις κάνουμε και ξεχωριστά σήμερα… Νιώθουμε μία περίεργη ανεξαρτησία και αυτό δεν είναι κακό αν το εκμεταλλευτούμε σωστά… Βέβαια, δε βοηθάνε προς την έκφραση των συναισθημάτων, αλλά και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με περισσότερη προσπάθεια αν κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας… Επαγγελματικά, κατανοούμε την ανάγκη να ασχοληθούμε με κοινά συμφέροντα ή να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας… Δεν είναι εύκολες οι συνεργασίες αλλά δεν είναι και ακατόρθωτες καθώς υπάρχουν και κοινές συνισταμένες που πρέπει να τις αναζητήσουμε διατηρώντας όμως και τα δικά μας συμφέροντα μέσα σ’ αυτές…

ΚΡΙΟΣ

Μέρα που αφού κάνετε τα απαραίτητα και μέχρι το μεσημέρι έχετε καταφέρει να είστε συνεπείς σε αυτά που έχετε προς διεκπεραίωση, γίνεστε και πιο εξωστρεφείς και αναζητάτε τους φίλους σας για να καλύψετε και αυτή σας την επικοινωνιακή ανάγκη… Σήμερα μπορεί να μην καλυφθείτε εντελώς αλλά μερικώς… Ερωτικά, σας ευχαριστεί ότι υπάρχει η ανάγκη για περισσότερη αφοσίωση αλλά δείξτε και εσείς ότι την έχετε ανάγκη… Επαγγελματικά, απομακρύνονται οι δυσκολίες, αλλά δε λύνονται αυτόματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Φυσικά και το μυαλό σας τρέχει και ευτυχώς που έχετε αυτή την ικανότητα γιατί σας κάνει και βλέπετε πιο ανοιχτόμυαλα τις καταστάσεις κυρίως στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας… Ερωτικά, έχετε καταφέρει να μεταμορφώνετε όλες τις στιγμές σε καλές, αλλά να θυμάστε ότι αυτό δεν το κάνετε μόνοι σας… Έχετε και βοήθειες αφού υπάρχει σωστή ανταπόκριση… Επαγγελματικά, να δείχνετε τη δυναμική σας έστω και αν το θεωρείτε περιττό και το έχετε ξανακάνει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι ωραίο να κλείνεστε στον εαυτό σας και φυσικά αυτό το καταλαβαίνετε όσο βελτιώνετε την επικοινωνία σας και καταφέρνετε να φτάνετε στο απόλυτο στάδιο συνεννόησης χωρίς να κάνετε ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς να χρειάζεται να κουράζεστε να εξηγείτε τα αυτονόητα… Ερωτικά, μία πιο προσεκτική ματιά σας δικαιώνει για τις επιλογές σας αν και σ’ αυτόν τον τομέα έχετε ταλαιπωρηθεί παραπάνω από όσο θα έπρεπε… Επαγγελματικά, δυστυχώς μία αντιπαράθεση δεν έχει κορυφωθεί ακόμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ                               

Είστε ανυπόμονοι και πιστεύετε ότι όλα πρέπει να ξεκαθαρίζονται χωρίς να τα αφήνετε να αιωρούνται… Αυτή η επικοινωνιακή σας έξαρση είναι σημαντική ακόμα και αν δεν καταφέρνετε να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε… Ερωτικά, οι μετακινήσεις είναι ένας τρόπος ανανέωσης, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται επ’ αόριστο… Επαγγελματικά, σε καμία περίπτωση δε θέλετε να αφήσετε ανεκμετάλλευτο εκ νέου κάτι που το θεωρείτε μοναδική ευκαιρία που θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα…

ΛΕΩΝ

Έχετε καταλάβει ότι το να κινείτε τις καταστάσεις σας δίνει όφελος, το οποίο αν το εκμεταλλευτείτε έχετε να απολαύσετε και τα μέγιστα σε αποδοτικότητα… Δεν πειράζει αν πιέζεστε ή με τον τρόπο σας πιέζετε και τους άλλους, αφού με αυτό τον τρόπο διασφαλίζετε και αυτά που θέλετε… Ερωτικά, όσο και αν δε θέλετε να παραδεχτείτε κάτι, είναι μόνο ο εγωισμός σας που σας εμποδίζει… Επαγγελματικά, είναι καλύτερα να επιμένετε παρά να δείχνετε συγκαταβατικότητα… Και φυσικά στα οικονομικά σας που εδώ, πρέπει να είστε σκληροί διαπραγματευτές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα που για εσάς αρχίζει και σας προβληματίζει τι έχετε αφήσει πίσω και από το μεσημέρι και μετά αποφασίζετε να το βάλετε σε άμεση εφαρμογή… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι καλός είναι ο ενθουσιασμός και η ανεμελιά αλλά πρέπει να συνδυάζεται και με κάποια στοιχεία προγραμματισμού… Τουλάχιστον στον τρόπο που σκέφτεστε…. Επαγγελματικά, δεν αντιλαμβάνεστε επακριβώς τις υποχρεώσεις που δημιουργείτε ή για κάτι που δεσμεύεστε και τις προεκτάσεις του!

ΖΥΓΟΣ

Μέρα για εσάς που σας αλλάζει η διάθεση σταδιακά και μπαίνετε σε πιο χαρούμενη διάθεση… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει και να κάνετε και κάτι που θα είναι ίσως και ακραίο και να μην σκεφτείτε καθόλου τον χρόνο που θα καταναλώσετε… Σας αρέσει να μετακινείστε και αυτό θα σας κάνει ίσως και να ταλαιπωρηθείτε αφού τα πολυσύχναστα μέρη αποτελούν επιλογή σας… Επαγγελματικά, σωστά σκέφτεστε πίσω από τις λέξεις και τα παρακλάδια που έχουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία μέρα για εσάς που μπαίνουν τα οικογενειακά σας σφήνα στα όσα θέματα ήδη έχετε ή θέλετε να κάνετε… Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει τουλάχιστον έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, αλλά να δείτε πως εσείς μπορείτε να κατοχυρωθείτε μέσα από αυτό… Μία ειλικρινής τοποθέτηση δική σας, είναι αυτή που θα σας προσφέρει και μία ευκαιρία για να καταλάβουν και οι άλλοι ότι έχετε όρια… Ερωτικά, σίγουρα, έχετε ανασφάλειες αλλά δε σας δίνουν και κανένα δικαίωμα, απλά κινούνται σε ένα πλαίσιο αδιευκρίνιστο…. Επαγγελματικά, μην κάνετε άσκοπες κινήσεις μόνο για λόγους εντυπωσιασμού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι μέρα που πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας και να καθυστερείτε άλλο… Απεναντίας, είναι μία ευκαιρία να ανοιχτείτε και να βγείτε ακόμα και να συνομιλήσετε για ότι σας απασχολεί… Ξέρετε ότι οι συζητήσεις βοηθούν και να σας καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν… Ερωτικά, έρχεστε πιο κοντά γιατί τις τελευταίες μέρες υπήρχε μία απομάκρυνση που σας στεναχώρησε και δεν υπήρχε λόγος να πάρει τέτοιες διαστάσεις… Επαγγελματικά, σωστά βιάζεστε και τρέχει ο λογισμός σας πολύ πιο μακριά από τη θέση εκκίνησης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρα που σας κάνει να θέλετε να κατεβάσετε τους τόνους και να αφήσετε τις πρωτοβουλίες σε άλλους έτσι για να χρησιμοποιήσετε αυτή την τακτική ως τρόπο άμυνας… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι για πράγματα που αντιδρούσατε τώρα τα αφήνετε να περάσουν και να προσπεράσουν, χωρίς να προκαλείτε… Τώρα όμως, θέλετε περισσότερη διασφάλιση και μάλιστα δε θέλετε καν να τη ζητήσετε… Επαγγελματικά, αν έχετε διλήμματα είναι γιατί δεν μπορείτε να κάνετε σωστούς συνδυασμούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και όσο προχωράει η μέρα είστε και πιο ενεργητικοί σε όλους τους τομείς… Δεν είναι εύκολο να βάλετε κόκκινες γραμμές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα αναγκαστείτε και να τις τραβήξετε και μάλιστα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο… Είστε γενικότερα πολύ αποφασιστικοί σε όλους τους τομείς… Ερωτικά, τα πράγματα αλλάζουν όσο και εσείς θέλετε να είστε αποδεκτοί  χωρίς να αφήνετε τις σκιές να παρεμβάλλονται… Επαγγελματικά, μία αντίρρηση δική σας είναι μοχλός πίεσης!

ΙΧΘΕΙΣ

Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε κουρασμένοι καθώς έχετε δημιουργήσει αρκετές υποχρεώσεις και μάλιστα χωρίς καν να το καταλάβετε και έτσι να μπαίνετε σε ένα φαύλο κύκλο… Ερωτικά, σωστά ζητάτε κάτι χειροπιαστό ως ένδειξη ότι υπάρχει εξέλιξη… Δε σας αρέσει η στασιμότητα, και φυσικά αυτό δεν είναι μόνο δική σας ανάγκη… Επαγγελματικά, καλό είναι να σκέφτεστε πολύπλευρα αρκεί αυτό να μη σας κάνει να αργείτε περισσότερο και τελικά να χάσετε ευκαιρίες!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια που δύσκολα θα δείξουν τι αισθάνονται

Ζώδια: Ο τρόπος που κάθε άνθρωπος εκφράζει τα συναισθήματα του είναι διαφορετικός. Υπάρχουν εκείνοι που εκδηλώνουν όσα αισθάνονται και τους αρέσει να μοιράζονται όσα...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (17-19/9)

Παρασκευή σήμερα και είμαστε γρήγοροι και στις επάλξεις για να κάνουμε όλες τις προετοιμασίες για να υποδεχτούμε ένα Σαββατοκύριακο που θυμίζει έντονα καλοκαίρι… Σήμερα...

Τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.   Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις!    

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη (16/9)

Ωραιότατη μέρα η σημερινή για να ασχοληθούμε με την εργασία μας και γενικά με όλες τις υποχρεώσεις μας… Ερωτικά, η μέρα έχει αντιπαραθέσεις λεκτικές...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δανάη Μπάρκα σε συνεργάτη της: “Θες να κάνουμε παιδί;”

Μία ατάκα-φωτιά είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η Δανάη Μπάρκα, προκαλώντας έκπληξη σε έναν από τους συνεργάτες της. Ο λόγος για τον σεφ της, Τίμο...