Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 19/4

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Πιο ήρεμοι είμαστε σήμερα και πιο κλεισμένοι στον εαυτό μας… Ερωτικά, γινόμαστε λίγο πιο απόμακροι και αυτό που θέλουμε είναι να μας δείξουν οι άλλοι τι νιώθουν για εμάς και εμείς να το επιστρέψουμε, ίσως και με περισσότερη προσοχή αλλά σίγουρα με μεγαλύτερη λαχτάρα… Αυτό που μας συμφέρει είναι να μην ερχόμαστε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις χρησιμοποιώντας λόγια που πονάνε και γενικά να μην κολλάμε στο παρελθόν όταν αυτό έχει κλείσει και έχει κάνει τον κύκλο του… Επαγγελματικά, αναλογιζόμαστε και το βάρος των δικών μας ευθυνών αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κρατάμε τον εαυτό μας μακριά από εστίες που δε μας αφορούν και θέλουν εμβόλιμα να μας εμπλέξουν… Σήμερα, ωστόσο έχουμε ανάγκη από αλληλεγγύη κάτι που μπορούμε να το βρούμε στιγμιαία…

ΚΡΙΟΣ

Σαφώς έχετε πάρει μεγαλύτερη ενέργεια και ξέρετε και που θα στρέψετε και τα βέλη σας… Αυτό που σας αρέσει είναι να βρίσκετε τρόπους να αυξάνετε τα οικονομικά σας… Και μάλιστα να κάνετε και συνεταιρισμούς… Ευνοούνται ιδιαίτερα οι δοκιμασμένοι συνεταιρισμοί πάντως… Ερωτικά, είστε κοντά στο να μην έχετε αντιστάσεις και να πάρετε όλο το ρίσκο… Καλά το ξεκινάτε…

ΤΑΥΡΟΣ

Σαφώς και έχετε μεγαλύτερη συγκέντρωση στα επαγγελματικά σας αλλά και περισσότερη ανάγκη να αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες… Αυτό που σας αρέσει είναι ότι υπάρχει ανταγωνισμός, και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τη διαφορά… Βασικά σας αφυπνίζει… Ερωτικά, σας διεκδικούν άγαρμπα, αλλά προς το παρόν το διασκεδάζετε και δεν αντιδράτε… Τα οικονομικά σας χρειάζονται αναθεώρηση και αλλαγή προτεραιοτήτων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε αναστάτωση είστε σήμερα γιατί δεν ξέρετε τι να κάνετε και ορθώς νιώθετε έτσι αφού ο κυβερνήτης σας κάνει δυναμικές όψεις   και σας αναγκάζει να φέρεστε και να σκέφτεστε αλλόκοτα… Ερωτικά, είστε πάντως πιο αποφασιστικοί τουλάχιστον στο γενικό πλάνο της κατάστασης… Επαγγελματικά, έχετε επαναπαυθεί στις προσπάθειες των συνεργατών σας που σας αποφέρουν το επιθυμητό οπότε, δεν καταναλώνετε ενέργεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ νιώθετε ερωτικοί έχετε και αναστολές σήμερα που προέρχονται από δική σας ανασφάλεια ή αναποφασιστικότητα… Αυτό που δε σας αρέσει είναι οι ίδιες σας οι σκέψεις που δεν έχουν καμία συνοχή… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι πρέπει να γίνετε πιο αποφασιστικοί και να βιαστείτε, κυρίως γιατί τα οικονομικά σας δε σας επιτρέπουν να χάνετε άλλο χρόνο!

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι και εσείς να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, ίσως και να θέλετε να το τακτοποιήσετε αλλιώς, ή ετοιμάζεστε να δεχτείτε επισκέψεις και κάνετε τις κατάλληλες προετοιμασίες… Ερωτικά, ενώ έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση, κάνετε πίσω, σε πράγματα που τα κοιτάτε και δεν ξέρετε πώς να τα αντιμετωπίσετε και μπαίνετε σε αμυντική στάση… Τα επαγγελματικά σας όμως, είναι αυτά που χρειάζονται δεύτερη ανάγνωση, γιατί σίγουρα έχετε παρανοήσει κάτι ή δεν του έχετε δώσει την απαραίτητη προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάτε και πάτε εσείς και αυτή τη φορά έχετε και τη λογική σας να σας κατευθύνει και όλα τα επικοινωνιακά σας μέσα σε εγρήγορση… Αλλά, δεν μπορείτε να ενταχθείτε στην καθημερινότητα με μεγάλη άνεση γιατί δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι κάποιοι είναι σοβαροί, ακόμα και αν καθυστερούν στις κινήσεις τους… Επαγγελματικά, είστε κοντά στο να πάρετε μία απόφαση, αλλά μη βιαστείτε!

ΖΥΓΟΣ

Το ζητούμενο της ημέρας είναι να νιώσετε ασφάλεια και αυτό θα το ψάξετε αρκετά… Ήδη όμως έχετε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε πιο επιθετικούς τρόπους και να γίνετε και πιο αυστηροί… Ερωτικά, αρχίζετε και αμφιταλαντεύεστε κυρίως για τις δικές σας αποφάσεις… Οι σκέψεις σας δημιουργούν αδιέξοδα… Τα επαγγελματικά σας έχουν μοναδικό σκοπό τις οικονομικές σας απαιτήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε περισσότερη ένταση σήμερα, και δεν μπορείτε να την εκτονώσετε σωστά και καλό θα ήταν να μην την πληρώσουν οι δικοί σας άνθρωποι και χωρίς να φταίνε…  Ερωτικά, έχετε μεγάλη ανυπομονησία και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο… Μη βιάζεστε, γιατί έχετε χρόνο να το οργανώσετε καλύτερα… Επαγγελματικά, μην απορρίπτετε συνομιλίες που σας φαίνονται βαρετές, ή αδιάφορες… Αυτή είναι μία λανθασμένη δική σας εκτίμηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε εσωτερικές  και τις εκδηλώνετε με αποστασιοποίηση από όσα συμβαίνουν και μαζεύεστε… Βασικά καταστρώνετε μυστικό σχέδιο δράσης και αυτό σας επιτρέπει να ψάχνετε κάτι που θα σας φέρει πιο άμεσα αποτελέσματα… Ερωτικά, σας αρέσει να αμφιταλαντεύεστε και να μη δείχνετε τις προθέσεις σας, αλλά να ψαρεύετε τις προθέσεις των άλλων… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι αγνοείτε κάτι σημαντικό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταλαβαίνετε ανάγκη για κοινωνική  και έχετε και κίνητρο αυτή τη φορά… Θεωρείτε ότι υπάρχουν χρήσιμοι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε όσα σχεδιάζετε… Είστε ανυπόμονοι όμως, και χρειάζεται να επιστρατεύσετε την υπομονή σας… Πάντως, αυτά που θέλετε να αλλάξετε, τα έχετε αποφασίσει μαζί με τα τιμήματα που έπονται… Ερωτικά, σας αρέσει που κάτι είναι αδιευκρίνιστο γιατί και εσείς μπορείτε να αμφιταλαντεύεστε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα για εσάς έχει μπόλικες δόσεις αναλγησίας και είστε και αναποφάσιστοι… Δεν μπορείτε να συντονίσετε τις σκέψεις σας και αυτό είναι κάτι που δε σας βοηθάει να εξελιχθείτε… Ερωτικά, ξέρετε ότι οι δικές σας αποφάσεις θα δώσουν το πράσινο φως για τη συνέχεια, ωστόσο δεν το ανάβετε αλλά περιμένετε… Επαγγελματικά, θεωρείτε ότι μπορείτε να ροκανίσετε τον χρόνο, για να είστε πιο σίγουροι ότι κάτι θα το ολοκληρώσετε με περισσότερη μέθοδο!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα ξεκινάτε με ανυπόμονες σκέψεις και είστε αποφασισμένοι να πρωτοστατήσετε στις αποφάσεις σας… Είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο… Ερωτικά, νιώθετε ότι έχετε μεγαλύτερη αποδοχή αλλά μην μπείτε στο τρυπάκι να θεωρήσετε δεδομένους ανθρώπους που σας δείχνουν αδυναμία ή που σας ανοίγονται… Γιατί τότε θα έχετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα! Επαγγελματικά, έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας, ακόμα και αν δε σας ενθουσιάζουν αρχικά!   

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Η ιδανική μέρα για γάμο τον Ιούλιο!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (1/7-3/7)

Η Παρασκευή μας καλεί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας περηφάνια, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και να αντιμετωπίσουμε όλα τα...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Ιουλίου!

Ζώδια: Ένας νέος μήνας ξεκινά και μια νέα εβδομάδα έρχεται με πολλές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εβελίνα Παπούλια: Συγκλονίζει το “τελευταίο αντίο” της στην Ντίνα Κώνστα – “Σ’ αγαπώ! Καλό ταξίδι όμορφη”

Συγκίνηση και θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο της υποκριτικής και των τεχνών η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού Ντίνας Κώνστα, η οποία επί...