Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη (20 Ιουλίου)

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Η εβδομάδα ξεκινάει με επικοινωνιακή διάθεση και άκρως κινητική αλλά και γρήγορες κινήσεις… Η Σελήνη συνεχίζει ακάθεκτη από τον Τοξότη να μας παρέχει άμεσες σκέψεις που ψάχνουν να βρουν ανταπόκριση και πιθανόν να γινόμαστε και ανυπόμονοι… Σίγουρα τα ερωτικά μας, μας απασχολούν αλλά από την άποψη της επικοινωνίας και της εξωτερίκευσης συναισθημάτων που θέλουμε να τα παρέχουμε πλουσιοπάροχα στους άλλους, και φυσικά να περιμένουμε ανάλογη ανταπόκριση… Επαγγελματικά, αυτό που μοιάζει σημαντικό είναι να καταφέρνουμε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε με ισχυρά επιχειρήματα, ακόμα και αν αυτά περιέχουν μια δόση υπερβολής που όμως έχουν μεγάλες δόσεις ισχυρής αλήθειας και εξέλιξης και διάθεση αλλαγών που προσβλέπουν  σε καλύτερες προοπτικές και μάλιστα σε προσωπικά οφέλη… Γενικότερα, αυτές τις μέρες αλλάζουμε απόψεις και προτιμήσεις που είναι αποτέλεσμα της ανάγκης μας να δούμε τη ζωή με ένα διαφορετικό πρίσμα, και πιο φωτεινό αλλά πάντα με τη ενεργή συμμετοχή μας ώστε να το προκαλέσουμε να έρθει γρήγορα!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε κουραστεί από την ένταση και ιδίως με τις ταχύτητες που τρέχει το μυαλό σας… Σήμερα ωστόσο δεν είναι εύκολο να προγραμματίσετε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε, γιατί δεν έχετε ούτε σωστή αίσθηση, αλλά ούτε και σαφή προσανατολισμό… Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να αναλωθείτε σε κάτι ασήμαντο και να σας αποσπάσει την προσοχή… Ερωτικά, η αν αποφασίσετε να είστε πιο εκδηλωτικοί θα το εισπράξετε, μαζί με τις υποψίες σας που θα τις αφήσετε να πάνε περίπατο και να μην ξαναέρθουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μέρα με οικονομικές προεκτάσεις που έχετε τόσα έξοδα όσο όμως και να σας είναι ευχάριστα και να τα κάνετε για να τα ευχαριστηθείτε… Κάποια είναι εντελώς περιττά αλλά την στιγμή που τα κάνετε δεν το καταλαβαίνετε οπότε μία χαρά… Ερωτικά, όσο ανοίγετε τον κοινωνικό σας κύκλο τόσο περισσότερο λαμβάνετε πληροφορίες ενδιαφέροντος και που αν δεν ξέρετε τι να τις κάνετε τουλάχιστον αποτελούν αντικείμενο συζήτησης με τους φίλους σας… Επαγγελματικά, ανανεώνεστε μέσω συζητήσεων που όμως καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας είναι σήμερα και μη χαθείτε σε διάσπαρτες σκέψεις, αλλά δώστε σημασία στα σημαντικά στην εργασία σας και καλό είναι να βλέπετε τα οφέλη σφαιρικά… Είναι δύσκολο αυτό για εσάς, αλλά τουλάχιστον μην μπαίνετε σε αδιέξοδες κόντρες χωρίς λόγο και μάλιστα για κάτι που έχετε σκεφτεί μόνοι σας και δεν ξέρετε αν ισχύει… Ερωτικά, έχετε ξεκαθαρίσει αυτά που θέλετε, οπότε είναι πολύ εύκολο να τα εφαρμόσετε… Πρέπει να πάρετε και περισσότερες πρωτοβουλίες, αλλά αυτό είναι κάτι που θα σας βγει αυθόρμητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία μέρα αυτή για εσάς που έχει εναλλαγές διάθεσης γιατί εσείς οι ίδιοι αμφιταλαντεύεστε  για αυτά που μόνοι σας τα σκέφτεστε και τελικά δεν αποφασίζετε κιόλας… Σίγουρα όμως είστε πολύ διακριτικοί και ιδιαίτερα εσωστρεφείς.. Ερωτικά, αντιλαμβάνεστε ότι έχετε ερωτηματικά που θα τα εκφράσετε άγαρμπα αν δεν τα σκεφτείτε με πιο ευρύ τρόπο… Επαγγελματικά, ενώ κάτι σας φαινόταν πιο αισιόδοξο, τώρα φαίνεται να σας εγκαταλείπει ο ενθουσιασμός σας αλλά και ο δυναμισμός σας κυρίως ως προς τις προοπτικές που τις βλέπετε να στενεύουν!

ΛΕΩΝ

Κοινωνικότατοι είστε και σήμερα και παρόλο που δεν είναι κάτι που το κάνετε εντελώς συνειδητά αλλά και αναγκαστικά εντούτοις βρίσκετε τον τρόπο να το ευχαριστιέστε ή τουλάχιστον να μη βαρυγκωμάτε και να σας φαίνεται…  Δώστε και λίγη περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας γιατί θα σας ξεφύγουν υποχρεώσεις… Επαγγελματικά, μην αναβάλλετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα… Ερωτικά, υποκινείστε από τον ενθουσιασμό σας, αλλά μπορείτε και να ξεφύγετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μέρα με έμφαση στις υποχρεώσεις και αυτές πάλι οι οικογενειακές που σας αναγκάζουν να κάνετε κάτι που δε σας αρέσει ή που αναγκάζεστε να πάρετε θέση για θέματα που δεν είναι εντελώς δικά σας και σας αφορούν έμμεσα και όχι άμεσα… Ερωτικά, μία κίνηση ότι υπερέχετε θα σας κάνει να την μετανιώσετε γιατί τελικά δεν υπήρχε λόγος να το κάνετε… Επαγγελματικά, οι γρήγορες αποφάσεις είναι αυτές που θα σας ωφελήσουν οικονομικά!

ΖΥΓΟΣ

Δυναμικά συνεχίζει αυτή η μέρα  για εσάς και σημασία έχει να το καταλάβετε και να το εξελίξετε.. Ερωτικά ζητήματα ξεπηδούν από το πουθενά και έχουν γρήγορη ανταπόκριση… Το ζήτημα είναι αν είστε προετοιμασμένοι για αυτό και αν μπορείτε να καταλάβετε τις υποχρεώσεις που δημιουργείτε… Επαγγελματικά, και εδώ αν έχετε προνοητικότητα και πειθώ τότε πρέπει να το αποδείξετε και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα που για εσάς έχει οικονομικές σκοτούρες και υποχρεώσεις που πρέπει να τις πληρώσετε… Και αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι τη σημασία τους, και αν τελικά έχετε ανάγκη από τέτοιου είδους παροχή… Ερωτικά, πάντως, μία εξέλιξη σας έχει ταρακουνήσει και χρειάζεστε διευκρινίσεις.. Επαγγελματικά, οι συζητήσεις της περασμένης εβδομάδας θα επανέλθουν και μάλιστα εσείς θα επιστρατεύσετε την γνώση σας, αλλά και θα αναλάβετε και καθοδηγητικό ρόλο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα που ξεκινάει για εσάς με όλα τα θέματα να είναι ανοιχτά και εσείς να μην ξέρετε ποιο να πιάσετε και ποιο να μεταθέσετε για αργότερα… Εκεί στη διαχείριση πρέπει να προσέξετε… Ερωτικά, πάντως, είστε σίγουροι ότι τρέχετε και μάλιστα δεν εξασφαλίζετε σιγουριά, αλλά αυτό είναι που μπορείτε να προσφέρετε σε αυτή τη φάση… Αφήστε που και εσείς αλλάζετε γνώμη γρήγορα και αιφνιδιάζετε τους άλλους… Επαγγελματικά, μία συζήτηση ρουτίνας δημιουργεί διχογνωμίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα  για εσάς με πολλά πρακτικά θέματα να τρέχουν αλλά δεν είστε σίγουροι ότι τα έχετε επικοινωνήσει σωστά ή τα έχετε ταξινομήσει σωστά… Πιθανόν να πάτε κάπου και τελικά να μην χρειαζόταν ή να μην κάνετε τη δουλειά σας γιατί κάτι θα σας λείπει για να το ολοκληρώσετε… Ερωτικά, εδώ είναι που έχετε καλό πλάνο και πλήρη διαφάνεια στα όσα σκέφτεστε και σε αυτά που μπορείτε να δώσετε… Επαγγελματικά, προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αυξημένη δημιουργικότητα ξεκινάει η μέρα  για εσάς και καλό είναι να μην ξοδεύετε ενέργεια άσκοπα γιατί απλά εσείς φοβάστε ότι θα διαταράξετε τις όποιες ισορροπίες αλλά ξέρετε ότι κάνετε το σωστό… Ερωτικά, δεν είστε σίγουροι ότι μία παρεξήγηση μπορεί να λυθεί εύκολα τουλάχιστον χωρίς να το αναλύσετε διεξοδικά, παρόλα αυτά λαμβάνετε την πρωτοβουλία προσέγγισης… Επαγγελματικά, όσο άμεσα ανταποκρίνεστε τόσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύετε!

ΙΧΘΥΣ

Είναι  αυξημένες σήμερα οι οικογενειακές υποχρεώσεις που σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να μην είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε… Έτσι λοιπόν, είτε είστε στο σπίτι είτε εκτός θα ασχολείστε με αυτό ή με τους δικούς σας ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη… Ερωτικά, προτιμάτε να είστε παραδοσιακοί ακόμα και αν σας χαρακτηρίσουν οπισθοδρομικούς στις απόψεις σας… Επαγγελματικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανθρώπους που και στο παρελθόν σας έχουν βοηθήσει και σίγουρα μπορούν να το ξανακάνουν!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Έντονη δράση! Προσοχή στα λάθη!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις για...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια! Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 28/9

Η Τετάρτη θα μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα ξαναβρούμε τη ζωντάνια μας, τον ενθουσιασμό μας, θα αποκτήσουμε και πάλι τη σιγουριά και...

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα – Σημαντικές πληροφορίες και σκληρά λόγια!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.  Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις για...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Marlyne Barrett: Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο

Η πρωταγωνίστρια του «Chicago Med», Marlyne Barrett αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε καρκίνο, μετά μάλιστα και τη διάγνωση του χαρακτήρα της στη σειρά. «Είμαι εξαιρετικά ιδιωτικός άνθρωπος,...