Quantcast

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 22/2

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Μία μέρα με επαγγελματική προσήλωση η σημερινή και μάλιστα με αυστηρές προδιαγραφές η σημερινή που τις βάζουμε μόνοι μας και θέλουμε να τις φτάσουμε ως το τέλος αφού βλέπουμε ότι τα θέματα προωθούνται πιο άμεσα και ο χρόνος κυλάει εποικοδομητικά… Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι ξεχωρίζουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα… Χωρίς να αποκλείονται και οι επαγγελματικές διαφωνίες που ανάβουν εύκολα και μπορούν να πάρουν και διαστάσεις… Ερωτικά, όμως, έχουμε την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή και βοηθάει την εξέλιξη  στις σχέσεις που είναι δείκτης καλής θέλησης και κυρίως καλής διάθεσης ώστε να βοηθούν στην εξέλιξη… Και θα τα επιστρατεύσει όταν βρει το έδαφος πρόσφορο!

ΚΡΙΟΣ

Όλα τα έχετε στο μυαλό σας σήμερα τόσο όμορφα ταξινομημένα ώστε να μην αντέχετε καμία παρέμβαση από κανέναν… Δεν είναι και τόσο σωστή τακτική αυτή για εσάς και καλό είναι να το καταλάβετε όσο το δυνατόν νωρίτερα… Ερωτικά, πάντως, σας δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσετε και αυτά που για κάποιο λόγο τα καθυστερούσατε… Οικονομικές εκκρεμότητες είναι αυτές που σας απεγκλωβίζουν σταδιακά!

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε περισσότερο ευάλωτοι σήμερα με τη Σελήνη στο απέναντι από το δικό σας  ζώδιο και πλέον σας βάζει σε διαδικασίες περισσότερο αισθηματικές … Έτσι λοιπόν είναι μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματά σας και να τα εξελίξετε ακόμα περισσότερο… Σίγουρα αυτό που θα σας βοηθήσει είναι να μιλάτε ανοιχτά και ξεκάθαρα στον εαυτό σας… Επαγγελματικά, σας αρέσει η δράση αλλά ξέρετε ότι αυτό σημαίνει και περισσότερη δουλειά από μέρους σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η ευκαιρία σας τώρα όσο προχωράνε τα πράγματα να νιώθετε ότι μπορείτε να συμβάλετε περισσότερο σε αυτά… Έτσι λοιπόν για τα ερωτικά σας είστε αυτοί που χειρίζεστε τις καταστάσεις με τόση μαεστρία όσο και να έχετε χιούμορ ή να λαμβάνετε πρωτοβουλίες που βρίσκουν ανταπόκριση… Επαγγελματικά, νιώθετε δημιουργικοί αλλά και ανυπόμονοι, και αυτό δεν είναι πάντα καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα για εσάς επιδιώκει συνεργασίες που για εσάς είναι σίγουρα σημαντικές αλλά χρειάζεται να κατανοήσετε και τη  συμμετοχή των άλλων και πόσο μπορούν να συμβάλουν σε αυτό ώστε να εξασφαλίσετε το αποτέλεσμα…  Για αυτό να είστε δεκτικοί και κυρίως να μάθετε να ακούτε… Ερωτικά, το μυαλό σας γυρίζει στα παλιά κάτι που θα γίνει ακόμα πιο έντονο όσο η εβδομάδα προχωράει…

ΛΕΩΝ

Μία μέρα για εσάς που είναι πολύ προγραμματισμένη και αυτή σας η τακτική σας κάνει στενόμυαλους και στερείστε ευελιξίας… Όμως, θεωρείτε ότι δεν πρέπει να παρεκκλίνετε καθόλου από αυτά αφού οι προθεσμίες λειτουργούν σα θηλιά σήμερα… Στα ερωτικά σας, όμως κάποιοι φίλοι σας δημιουργούν και ερωτικές προεκτάσεις έστω και πολύ προσωρινές και παντελώς εφήμερες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρία για εσάς να δείτε τα επαγγελματικά σας από μία διαφορετική σκοπιά, που θα είναι προς όφελός σας, ακόμα και αν ακόμα οι τελικές σκοπιμότητες αχνοφαίνονται και δεν είναι εμφανώς διακριτές… Όμως σιγά-σιγά μπορείτε να κατοχυρώσετε αυτά που θέλετε και να τα προστατεύσετε… Ερωτικά, μία είδηση είναι αυτή που έρχεται να σας δώσει ιδιαίτερη χαρά!

ΖΥΓΟΣ

Μέρα που νιώθετε ότι χρειάζεται να πείσετε ανθρώπους και μάλιστα με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας… Η οποία όμως, μπορεί να σας δοθεί σε δόσεις… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι έχετε έστω και για λίγο το πάνω χέρι και χρειάζεται να το χρησιμοποιήσετε πολύ συνειδητά και να το επιστρέψετε κιόλας… Οικονομικά, βιάζεστε για κάτι και μπορεί να κάνετε ένα λάθος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα που για εσάς αρχίζει μία εσωτερική μανία για να διαλευκάνετε τα πράγματα αλλά και να θέλετε να κινηθείτε μυστικά μέχρι να αποκαλυφθεί το τελικό αποτέλεσμα… Ερωτικά, σας αρέσουν οι απαγορευμένες σχέσεις έστω και σαν αίσθηση γιατί το μυαλό δεν μπορεί να σας το αιχμαλωτίσει κανείς ούτε οι περιστάσεις… Επαγγελματικά, να θυμάστε ότι τα γραπτά μένουν και φροντίστε να κρατάτε σωστό αρχείο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα που για εσάς έχει ιδιαίτερη σημασία αφού νιώθετε ότι σας απευθύνονται με μεγαλύτερη συμπάθεια και με αρκετές δόσεις ειλικρίνειας… Βέβαια αυτό είναι μία αρχική ένδειξη που χρειάζεται να την ενισχύσετε και να προχωρήσετε ακάθεκτοι μπροστά με πιο στιβαρά βήματα.. Ερωτικά, σας αγχώνει κάτι που δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να το διασταυρώσετε και κυρίως αν μπορείτε να εμπιστευθείτε κάποιον σε αυτή τη φάση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα για εσάς είναι πολύ κινητική με την έννοια των πρωτοβουλιών που σήμερα τις κάνετε γρήγορα και απαιτείτε και από τους άλλους να έχουν την ίδια ταχύτητα με εσάς… Ερωτικά, πάντως, ξέρετε να σιωπάτε και να επιμένετε, ανάλογα με το θέμα που και ένα νεύμα σας μπορεί να διευκολύνει τις καταστάσεις… Επαγγελματικά, ίσως μία ευθύνη να μη σας ανήκει εξ’ ολοκλήρου… Όμως, εσείς την παίρνετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας σήμερα αρχίζει με καλή διάθεση και αν δεν το καταλάβετε από το πρωί σίγουρα όσο προχωράει η μέρα θα το νιώσετε καλύτερα… Το ζήτημα ότι θέλετε να ενταχθείτε κάπου ή να ανήκετε κάπου είναι πολύ σημαντικό για εσάς… Ερωτικά, το παιχνίδι αρχίζει και αποκτάει ενδιαφέρον αρκεί να το κυνηγήσετε και εσείς με το δικό σας τρόπο που έχει ενδιαφέρον… Επαγγελματικά, συζητήσεις που γίνονται τώρα, μην τις πιέζετε να οριστικοποιηθούν!

ΙΧΘΥΣ

Μέρα που για εσάς οι φίλοι σας, σας αναζητούν και έρχονται να σας προσκαλέσουν σε συνάντηση ακόμα και στο σπίτι τους… Πάντως έχουν την ανάγκη σας και αυτό είναι το σημαντικό… Ερωτικά, μία δική σας κουβέντα μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να στηρίξετε ολόκληρη την επιχειρηματολογία σας… Βέβαια, σήμερα, θα είναι σε ένα γενικό πλαίσιο… Επαγγελματικά, είστε πιο ισχυροί από όσο πιστεύετε !

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα -Νέα ξεκινήματα!

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού. Δείτε το βίντεο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα ζώδια!   Δείτε το βίντεο με...

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 26/9-2/10

ΚΡΙΟΣ Είστε και εσείς που επηρεάζεστε από τη Νέα Σελήνη αυτή την εβδομάδα και όπως και να το κάνετε έχετε μία αναστάτωση αφού είστε κοντά...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 26/9

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό, της οποίας κύριο έτοιμα είναι η αλλαγή σε οτιδήποτε αφορά στην προσωπική μας ζωή, τόσο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;: Ένας παίκτης – φαινόμενο έρχεται απόψε στις 20:00

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, έρχεται και απόψε στις 20:00 για να χαρίσει γνώσεις,...